Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım maşallah sana, verdin kilocukları aldın diplomanı :) tekrar tebrik ederim... koruma topiği var kilo verip hedeflerine ulaşanlar için... ben cumadan sonra orada olacağım inşallah, bekleriz canım...

:)) ne yapayım ama aynen benzemiyorlar mı :)

ahhhh kızlar bugün alışverişe çıktııııım... 38 beden bazı ufacık kalıplarda 40 beden ve m giymek ne kadar hoşmuşşşşş.... ben bir şey beğeniyorum satış danışmanı o size olmaz büyük gelir ben küçüğünü vereyim dedikçe ben mesttttt... Rabbim hepinize yaşatsın inşallah:))) daha bi şevke geldim... 1 mi alsam 2 beden mi alsam duygusu ne kadar güzelmiş.....

eskiden bu mağazadakiler bana olmaz diye kapısından girmediğim mağazaların 1 bedenlerini topladım yahuuuu....

çok şükür bugünleri yaşatan Allahıma... inşallah ama inşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşayın..uçuş uçuş rengarenk elbiseler, çiçekli pantalonlar almak harika bi duyguymuşşşşş

o bahçıvanlara bende bayılıyorum hatta bu yaz alacagım bir taneee

sekerim yaaa helal sana

çok şükür 40 bedenden yukarı cıkmadım ama 40 dan 38e düşmek bile harika inanılmaz o duygu mükemmelll

Senin eserin bu

Kızlar Bakın

Tam olarak anlatmak istediğimin görseli işte.

Benim buna ihtiyacım var.

Sizlerle paylaşmak istedim.

Sıkı bir vucut için eller havaya

sekerim yaaa helal sana

çok şükür 40 bedenden yukarı cıkmadım ama 40 dan 38e düşmek bile harika inanılmaz o duygu mükemmelll

Senin eserin bu

teşekkür ederim canıııım, hepimizin eseri, birlikte, desteğinizle başardım :)

tartıda önemli ama sıkı vucüt bir adım önde benim için

var gücümle çalışıyorumm

ben de en azından ay sonuna kadar var gücümle dayanıp ne gerekiyorsa yapacağım, sonra koruma süreciiii :) şu elbiselerin hakkını verelim bu yaz :)

iyi akşamlar kızlar ders çalışmaya 10 dk ara verip bi bakayım dedim hm cim geçmiş olsun tatlım bende bu kız bizi unuttu demiştim

başınız saolsun canım yaaa neyse düğünde geçmiş çok zor durum yaa bekliyoruz

canım mesajın alınmıştır bende cevabı yazdım

hazış cum mezun arkadaşım hepimiz maden faciasından sonra bi kötü olduk

darısı başıma diyecem de ben iyice salım ama senin bu yazdıkların sanki ben zayıflamışım gibi hoşuma gitti
bu arada face e tatil fotolarını pek koymadım malum herkes yastayken hoş değildi 1-2 tane koyduk sülale toplantısı gibi olunca uzun süredir görüşmediğimiz kuzenlerle aile büyükleriyle beraberdik eğlendik bir taraftan ama içimizde kan ağladı

ben gecikecek olursam yarınki listemiz

*** 5. TAKIM 362 ETAP ***
luci-liu (69,00/ ) 358. etapta izine ayrılmıştı 4'e bölündü mezun olmak istiyor
yu_zey (59,50/) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
Hnd (64,20/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
durumda( 56,7/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
elendil76 ( 94,2/) izinli
gulanne (78,9/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) 360. etapta bildirim yapılmadı 3'ye bölündü

5.TAKIM ORTALAMASI:%

Son düzenleme:
bu arada kızlar
durumda ayın 14 ünden beri kk ya gşirmemiş dolayısı ile hiç mesaj yazmamış
purmelal en son bugün girmiş ama ayın 16 sından beri mesaj yazmamış
gulanne ayın 20 sinde girmiş ama buraya enson 9 mayısta mesaj yazmış

bu kızlar purmelal hariç o çünkü sıkıntılarını bahsetmişti ama durumda ve gulanne eğer düzenli olarak yazmyacaksa diskalifiye edileceklerdir haberiniz olsun biraz sert oldu ama kusura bakmayın ikiniz içinde daha önce kaç defa uyarı yazdım
tamam acımız büyük buna bir şey edmiyorum ama bugün ayın 23 ü soma kazası 14 ünde oldu durumda gene kabul edilebilir kk ya bile girmemiş ama gulanne kusura bakma sen şimdiye kadar defalarca girmişsin ama kaza olana kadar 6 gün mesaj bile yazmamışsın o yüzden eğer yarın çok geçerl,i bir sebebin yoksa diskalifiye olacaksın

Son düzenleme:
Bakalim canim bnde dusunuyorum koruma icin topikk.evet yaa 39 gun yapmis yazik yaa dikkat edin yapmayin o diyetii
canım maşallah sana, verdin kilocukları aldın diplomanı :) tekrar tebrik ederim... koruma topiği var kilo verip hedeflerine ulaşanlar için... ben cumadan sonra orada olacağım inşallah, bekleriz canım...
Insallah gelicem canim oraya..sen de bu hafta mi mezun oluyosunnn

Í

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar günaydınlar, hayırlı cumalarrr.... nasıl bir ülkede yaşıyoruz ki her gün ayrı bir üzücü habere uyanıyoruz... tahammül edilebilecek gibi değil yaşananlar, içim acıyor... artık güzel günler görelim lütfen....

bugün bildirim günümüz..uzun zamandır sessizliğe gömülen takımımız umarım bugünden itibaren harekete başlar. ilk bildirim benden sanırım... hepimiz için hayırlısı olsun, öpüyorum çok...az sonra dışarı çıkmam gerek lütfen kilolarınızı listeye ekleyip devam edin, zaten kaç kişi kaldık şunun şurasında

kaptancım sanırım 4 e bölünce 0,54 oluyor ama emin olamadım...sen kontrol edeceksindir zaten...

luci-liu (69,00/ 67,5/ 1,5/ %0,54 ) 358. etapta izine ayrılmıştı 4'e bölündü mezun olmak istiyor
yu_zey (59,50/) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü

Kızlar Selamm

Şu 2 ye bölme işlemi nasıl oluyor biri bana söyleyebili mi ??

Kendimi aşağıya ekledim çok şükür hedefe doğru kosuyorum
Mutluyummmmm

luci-liu (69,00/ 67,5/ 1,5/ %0,54 ) 358. etapta izine ayrılmıştı 4'e bölündü mezun olmak istiyor
yu_zey (59,50/57,60/1,9/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü

Unutuyor muyum hiç kaptancım aşk olsun, sadece fırsat bulamadım bir türlü

Zeynepcim 1.9 yerine 0.95 olarak alacaksın. Yüzde de 1.6 oluyor. Tebrik ederim bu arada

günaydınlarrr listeyi düzenledim

luci-liu (69,00/ 67,5/ 0,38/ %0,54 ) 358. etapta izine ayrılmıştı 4'e bölündü mezun olmak istiyor
yu_zey (59,50/57,60/0,95/%1,60 ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü

luci cim ve zeynep cim sizleri tebrik ediyorum kızlar muhteşemsiniz

hm cim özledik seni artık sık sık aramızda ol

Unutuyor muyum hiç kaptancım aşk olsun, sadece fırsat bulamadım bir türlü

Zeynepcim 1.9 yerine 0.95 olarak alacaksın. Yüzde de 1.6 oluyor. Tebrik ederim bu arada

hmcım teşekkür ederim canım

kaptancım tesekkürlerrr

hmcım teşekkür ederim canım

kaptancım tesekkürlerrr

bişey değil zeynep cim ama saat 12 ye geliyor ve maalesef sen ve luci den başka bildirim yapan olmadı bu hiç hoş değil 12 ye kadar bildirim yapan olmazsa ne yaparım bilmiyorum purmelal gecen hafta bildirim yapmıştı olmazsa onun bildirimini de yazarım bakalım bekleyeyim bi 12 ye kadar

yaa gerçekten ne dicemi bilmiyorum

takım resmen kapanmak üzere haftaya lucide olmayacak sanırım bildirim yapan bir ben kalıcam

Ne olac
ak bu durumda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…