- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.341
Canim takim arkafaslarim sizleri unuttum sanmayin bi tesekkur bile edemedim sizlere..sixin sayenizde kurtuldum fazlaliklarimdan cok tesekkurler hepinize..hic giremedim foruma..su yasanan maden faciasindan sonra hayli kotuydum..moralim bozuktu
...nasilsinizzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O nasıl benzetmedir Lucim yahu
O bahçıvan pantalonları nasıl beğeniyorum, bu sıralarda sadece hamileler için de değil tam moda oldu çıktı, ahh şöyle 36 beden olsam 3-5 tane alırdım kesin ..
Şimdi çaktırmadan bakıp geçiyorum.
O nasıl benzetmedir Lucim yahu
O bahçıvan pantalonları nasıl beğeniyorum, bu sıralarda sadece hamileler için de değil tam moda oldu çıktı, ahh şöyle 36 beden olsam 3-5 tane alırdım kesin ..
Şimdi çaktırmadan bakıp geçiyorum.
Valla haklısın Zeynepcim zayıflıktan falan çok önemli o sıkı vücut.
Ebbiscim başınız saolsun. Ne kadar zor olmuştur düğünde insanlara saklamak ama o yaştan sonra babaannene nasıl zor gelmiştir eşinden ayrılmak. Babaannem dedem öldükten sonra 10 yııl sonra falan öldü, nasıl ağlardı dedeni çok özledim diye. Ölümün de hayırlısı denir ya o da böylesidir sanırım.
:)) ne yapayım ama aynen benzemiyorlar mı :)
ahhhh kızlar bugün alışverişe çıktııııım... 38 beden bazı ufacık kalıplarda 40 beden ve m giymek ne kadar hoşmuşşşşş.... ben bir şey beğeniyorum satış danışmanı o size olmaz büyük gelir ben küçüğünü vereyim dedikçe ben mesttttt... Rabbim hepinize yaşatsın inşallah:))) daha bi şevke geldim... 1 mi alsam 2 beden mi alsam duygusu ne kadar güzelmiş.....
eskiden bu mağazadakiler bana olmaz diye kapısından girmediğim mağazaların 1 bedenlerini topladım yahuuuu....
çok şükür bugünleri yaşatan Allahıma... inşallah ama inşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşayın..uçuş uçuş rengarenk elbiseler, çiçekli pantalonlar almak harika bi duyguymuşşşşş
Kızlar Bakın
Tam olarak anlatmak istediğimin görseli işte.
Benim buna ihtiyacım var.
Sizlerle paylaşmak istedim.
Sıkı bir vucut için eller havaya
Eki Görüntüle 1125000
sekerim yaaa helal sana
çok şükür 40 bedenden yukarı cıkmadım ama 40 dan 38e düşmek bile harika inanılmaz o duygu mükemmelll
Senin eserin bu
aynen tatlım benim şimdiki durumumda bu... sıkı olmak en güzeli, tartıyı çok takmamak lazım...
teşekkür ederim canıııım, hepimizin eseri, birlikte, desteğinizle başardım :)
tartıda önemli ama sıkı vucüt bir adım önde benim için
var gücümle çalışıyorumm
ben de en azından ay sonuna kadar var gücümle dayanıp ne gerekiyorsa yapacağım, sonra koruma süreciiii :) şu elbiselerin hakkını verelim bu yaz :)
başınız saolsun canım yaaa neyse düğünde geçmiş çok zor durum yaa bekliyoruzKızlar nasılsınız ben cok karmaşık duygular içerisindeyiz biliyosunuz düğünümüz vardı çok şükür gecti ama bu arada babaannemizde kaybettik hatırlarsınız 70 gun önce dedemi kaybetmiştik babaannem o günden sonra saldı kendini resmen gözlerimizin önünde eridi cuma gunü kınamızı yaptık çetesi fenalaştı acile kaldırdık pazar sabahı haberi gelmiş ama herkes benden kardeşimden eşimden kardeşimin eşinden ve kuzenimden saklamış düğünde kimse kalkmadı bizden oynamaya zorla kaldırdım bazılarını herkes erken erken gittim eğer herkes kan ağlıyomuş ben orda göbek attım düğün sonrası gezmeye gitmiştik dönünce öğrendik ve yıkıldık kardeşimden ertesi gun ben söylemek zorunda kaldım kız çok üzüldü cenazemizi kaldırdık sonra kardeşimde Alanyaya gitti ya işte böyle çok sevmişler birbirlerini ben böyleyim işte siz nasılsınız diyet miyet kalmadı arada girer bakarım sizlere gücümü topladığımda eğer geri dönebiliyorsam takıma gelişem inşallah herkese hayırlı günler
canım mesajın alınmıştır bende cevabı yazdımGünaydın arkadaşlar,
Kendime çeki düzen vermeye karar verim bugün, dün akşam eşimin misafirleriyle yemeğe çıktık ekmek yemedim ama çok kaçtı biraz. Bugünden itibaren hafif şeyler yiyeceğim. Pazartesi de spora tekrar başlayacağım bu hafta sadece kısa yürüyüşler yapabildim. Neyse bu da gerekli bir dönemmiş demek ki. Yine de beni sevindiren öyle haldır haldur yemeğe saldırmadım.
Gün ola harman ola. İzin isteğimi tekrarlayayım, kaptana mesaj da atacağım zaten.
Herkese sevgiler
hazış cum mezun arkadaşım hepimiz maden faciasından sonra bi kötü oldukCanim takim arkafaslarim sizleri unuttum sanmayin bi tesekkur bile edemedim sizlere..sixin sayenizde kurtuldum fazlaliklarimdan cok tesekkurler hepinize..hic giremedim foruma..su yasanan maden faciasindan sonra hayli kotuydum..moralim bozuktu
...nasilsinizzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) ne yapayım ama aynen benzemiyorlar mı :)
ahhhh kızlar bugün alışverişe çıktııııım... 38 beden bazı ufacık kalıplarda 40 beden ve m giymek ne kadar hoşmuşşşşş.... ben bir şey beğeniyorum satış danışmanı o size olmaz büyük gelir ben küçüğünü vereyim dedikçe ben mesttttt... Rabbim hepinize yaşatsın inşallah:))) daha bi şevke geldim... 1 mi alsam 2 beden mi alsam duygusu ne kadar güzelmiş.....
eskiden bu mağazadakiler bana olmaz diye kapısından girmediğim mağazaların 1 bedenlerini topladım yahuuuu....
çok şükür bugünleri yaşatan Allahıma... inşallah ama inşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşayın..uçuş uçuş rengarenk elbiseler, çiçekli pantalonlar almak harika bi duyguymuşşşşş
Bakalim canim bnde dusunuyorum koruma icin topikk.evet yaa 39 gun yapmis yazik yaa dikkat edin yapmayin o diyetiiKızlar sizi tekrar görmek ne güzell
canım benim ii yapmıssın bugün dünün telafisini yapmakla başlayabilirsin sana ii gelecektir.
canım hoşgeldin bizler çok şükür iiz sen nasılsın koruma nasıl gidiyor. ??
Allah rahmet eylesin ama akıl isi değil
diyetin olduğu her yerde yazıyor. 63 mü 6 ayda 1 yapılabilir diye
39 gün ne demek yaaaa
ben isveçi 6 günlük yaptım 2 kere memnunda kaldım sağlık sorunu aşamadım çok şükür
valla kuzum izinli sayısı fazla mezun olan arkadaşlarımız var kalan kişiler (yani bizler) giren fazla yok.
Ven ve luci sürekli giriyoruz ancak kimse olmayınca yazamıyoruz.
Neyseki geldiniz
Hemde anlaşmalı gibi hep birlikte geldiniz kızlar
Insallah gelicem canim oraya..sen de bu hafta mi mezun oluyosunnncanım maşallah sana, verdin kilocukları aldın diplomanı :) tekrar tebrik ederim... koruma topiği var kilo verip hedeflerine ulaşanlar için... ben cumadan sonra orada olacağım inşallah, bekleriz canım...
iyi akşamlar kızlar ders çalışmaya 10 dk ara verip bi bakayım dedim hm cim geçmiş olsun tatlım bende bu kız bizi unuttu demiştim
başınız saolsun canım yaaa neyse düğünde geçmiş çok zor durum yaa bekliyoruz
canım mesajın alınmıştır bende cevabı yazdım
hazış cum mezun arkadaşım hepimiz maden faciasından sonra bi kötü olduk
darısı başıma diyecem de ben iyice salım ama senin bu yazdıkların sanki ben zayıflamışım gibi hoşuma gitti
bu arada face e tatil fotolarını pek koymadım malum herkes yastayken hoş değildi 1-2 tane koyduk sülale toplantısı gibi olunca uzun süredir görüşmediğimiz kuzenlerle aile büyükleriyle beraberdik eğlendik bir taraftan ama içimizde kan ağladı
iyi akşamlar kızlar ders çalışmaya 10 dk ara verip bi bakayım dedim hm cim geçmiş olsun tatlım bende bu kız bizi unuttu demiştim
başınız saolsun canım yaaa neyse düğünde geçmiş çok zor durum yaa bekliyoruz
canım mesajın alınmıştır bende cevabı yazdım
hazış cum mezun arkadaşım hepimiz maden faciasından sonra bi kötü olduk
darısı başıma diyecem de ben iyice salım ama senin bu yazdıkların sanki ben zayıflamışım gibi hoşuma gitti
bu arada face e tatil fotolarını pek koymadım malum herkes yastayken hoş değildi 1-2 tane koyduk sülale toplantısı gibi olunca uzun süredir görüşmediğimiz kuzenlerle aile büyükleriyle beraberdik eğlendik bir taraftan ama içimizde kan ağladı
Kızlar Selamm
Şu 2 ye bölme işlemi nasıl oluyor biri bana söyleyebili mi ??
Kendimi aşağıya ekledim çok şükür hedefe doğru kosuyorum
Mutluyummmmm
*** 5. TAKIM 362 ETAP ***
luci-liu (69,00/ 67,5/ 1,5/ %0,54 ) 358. etapta izine ayrılmıştı 4'e bölündü mezun olmak istiyor
yu_zey (59,50/57,60/1,9/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
Hnd (64,20/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
durumda( 56,7/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
elendil76 ( 94,2/) izinli
gulanne (78,9/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) 360. etapta bildirim yapılmadı 3'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI:%
Unutuyor muyum hiç kaptancım aşk olsun, sadece fırsat bulamadım bir türlü
Zeynepcim 1.9 yerine 0.95 olarak alacaksın. Yüzde de 1.6 oluyor. Tebrik ederim bu arada
günaydınlarrr listeyi düzenledim
*** 5. TAKIM 362 ETAP ***
luci-liu (69,00/ 67,5/ 0,38/ %0,54 ) 358. etapta izine ayrılmıştı 4'e bölündü mezun olmak istiyor
yu_zey (59,50/57,60/0,95/%1,60 ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
Hnd (64,20/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
durumda( 56,7/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
elendil76 ( 94,2/) izinli
gulanne (78,9/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) 360. etapta bildirim yapılmadı 3'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI:%
luci cim ve zeynep cim sizleri tebrik ediyorum kızlar muhteşemsiniz
hm cim özledik seni artık sık sık aramızda ol
hmcım teşekkür ederim canım
kaptancım tesekkürlerrr
bişey değil zeynep cim ama saat 12 ye geliyor ve maalesef sen ve luci den başka bildirim yapan olmadı bu hiç hoş değil 12 ye kadar bildirim yapan olmazsa ne yaparım bilmiyorum purmelal gecen hafta bildirim yapmıştı olmazsa onun bildirimini de yazarım bakalım bekleyeyim bi 12 ye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?