- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.381
günaydınlarr
yeni bir haftaya yeni umutlarla güzel bir gün olması dileğiyle sınavımı atlattım artık rahatım keyfim yerinde ama bakıyorum ki takıma halen kimse uğramamış yeni mezunumuz luci den başka
kızlar günaydınlarrr :) haftanın ilk mesajı benden gelsin dedim :) güzel bir hafta dilerim hepimizeee... hafta sonu cozutmaları neticesinde şişim şişim şişen ben son derece vicdan azabı ile güne ve haftaya başlayarak yeme içme defterini kapatmış ve rafa kaldırmış bulunmaktayım...zıkkım yiyesice ben, pazar oldu mu kendimi tutamıyorum arkadaş nasıl bir psikolojiyse buuama bugün çok motiveyim tüm gün çorba içerek şu şişliğimi atacağım inşallah
haydi bu hafta toplayın enerjinizi, motivasyonunuzu hep birlikte güzel ve bol eksili bir hafta görelim olmaz mııı???
öpüyorum hepinizi, bugün buralarda olacağım inşallah
günaydınlarr
yeni bir haftaya yeni umutlarla güzel bir gün olması dileğiyle sınavımı atlattım artık rahatım keyfim yerinde ama bakıyorum ki takıma halen kimse uğramamış yeni mezunumuz luci den başka
Herkeslere günaydın ve iyi haftalarrr
Malum pazartesi ve 11 de iş başı yaptım hemen rapor yapmam lazım
Haftasonu fazla cozutmadım ancak yaptığım sporun dozunu yükselttiğimden dolayı şiş ve ağrılıyım
Neyse olacak şişlik spordan olsun diyelim
Hepinizi öpüyorum ve buluşmak dileğiyle
zeynep cim bir an önce gecer inanki bu şişliklerin
bu arada en son yarışmaya katılmak isteyenin mesajı cuma gün yazılm ış kimse de yarışmalara katılmak istemiyor yahuu bizim şansımızdan mıdır nedir buraya da kimsenin uğradığı yok ne olacak durumumuz bilmiyorum
ben kendim bugün itibari ile dikkat etmeye başladım ama henüz listeleere girmeyeceğim
Selam 5. takım
Uzun zamandır kendini salmış olmanın verdiği tembellik ve tartının yavaştan artılara çıkması sebebiyle buna dur deme vakti geldi diye düşündüm. Bugün dikkat etmeye başladım bakalım eve gidince de devam ettirip günü sorunsuz geçirirsem bu iş tamamdır
Haftaya izinli olacağım ondan sonra inşallah kesin dönüş planlıyorum
Sizde durumlar nasıl?
valla kaptancım artık diğer forumlardan kişi toplamak zorunda kalacagız sanırım (takımlardan değil forumlardan =) )
Takımın bu hali benide üzüyor olan kişilerde buraya gelmiyor yapılacak ne var bilemiyorum
Lilycim hoşgeldin canım
artık dön aramıza yahu en son yine geldim dedin gittin
Umarım bir an önce artılardan kurtulursun cnm
Iyi akşamlar kızlar
Bi ara yazdım msj ama gitti mi gitmedi mi bilmiyorum.
Bayadir ugramiyorum farketmissinizdir.
Önce öğrencilerin sorunları vardı tam onları çözüyor derken hastaligim yeniden nuksetti.
Çok zorlu bir hamilelik geçirdim. 6 hafta doğum sancısı çektim bebek küçük diye bir defa başlayan doğumu durdurdular. En sonunda sezaryen oldum ama onda da kansız kaldığım için kan nakli yapıldı tabi tüm bunlar olurken vücut çok zorlandığı için beynimde hasar oluştu beyin damarlarının bir kısmı tıkandı.
Doğumdan sonra 4.gun başlayıp 6 ay aralıksız devam eden sarà benzeri nöbetler geçirdim her gece ve her gün .Son 4 aydır baya azalmisti. Hiç yok diyecek kadar azalmisti fakat son iki haftadır yine perisanim. Diyeti bıraktım. Yeniden ilaçlara ve tedaviye başlayacağız. Bu arada bir diyetisyen eşliğinde uygun bir şekilde kilo vereceğim.
Hakkınızı helal 3 din arkadaşlar. Aranıza dönebilir miyim ya da ne zaman dönerim Allah bilir. Dua edin benim için. Eşimi v3 Bebeğimi çok seviyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin.sizi seviyorum. ALLAH A EMANET OLUN SEVGİLER V3 BASARILAR
yaz geldi kuzum kiloyu veren verdi veremeyen artık uzaklaştı bence diyet düşüncesinden...sanki yazın sakin geçecek topikler...diğer diyet topikleri de hareketsiz..inşallah toparlanırız yine... genelde şok diyet topikleri hareketli olur kısa vadede kilo vermek isteyenler daha aktif topiklerde şu an..bizim takım işi emek ve gönül vermeyi gerektiriyor, daha uzun soluklu
Iyi akşamlar kızlar
Önce öğrencilerin sorunları vardı tam onları çözüyor derken hastaligim yeniden nuksetti.
Çok zorlu bir hamilelik geçirdim. 6 hafta doğum sancısı çektim bebek küçük diye bir defa başlayan doğumu durdurdular. En sonunda sezaryen oldum ama onda da kansız kaldığım için kan nakli yapıldı tabi tüm bunlar olurken vücut çok zorlandığı için beynimde hasar oluştu beyin damarlarının bir kısmı tıkandı.
Doğumdan sonra 4.gun başlayıp 6 ay aralıksız devam eden sarà benzeri nöbetler geçirdim her gece ve her gün .Son 4 aydır baya azalmisti. Hiç yok diyecek kadar azalmisti fakat son iki haftadır yine perisanim. Diyeti bıraktım. Yeniden ilaçlara ve tedaviye başlayacağız. Bu arada bir diyetisyen eşliğinde uygun bir şekilde kilo vereceğim.
Hakkınızı helal 3 din arkadaşlar. Aranıza dönebilir miyim ya da ne zaman dönerim Allah bilir. Dua edin benim için. Eşimi v3 Bebeğimi çok seviyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin.sizi seviyorum. ALLAH A EMANET OLUN SEVGİLER V3 BASARILAR
valla kızlar ben diğer forumlara pek giremiyorum varsa bildiğiniz toplayın gelin artıkvalla kaptancım artık diğer forumlardan kişi toplamak zorunda kalacagız sanırım (takımlardan değil forumlardan =) )
Takımın bu hali benide üzüyor olan kişilerde buraya gelmiyor yapılacak ne var bilemiyorum
Lilycim hoşgeldin canım
artık dön aramıza yahu en son yine geldim dedin gittin
Umarım bir an önce artılardan kurtulursun cnm
Iyi akşamlar kızlar
Iyi akşamlar kızlar
günaydınlarrrrr
valla kızlar ben diğer forumlara pek giremiyorum varsa bildiğiniz toplayın gelin artık
lily sen ne zaman döneceksin artık tatlım
canım benim kendine çok iyi bak aklım sende kalmıştı benimde inşallah bir an önce toparlanır iyileşirsin
ben dünden beri kendime dikkat ediyorum dün öğlen 40 dk güneş altında yürüdüm canım çıktı spor artık ya sabahları ya da akşamları yapılacak anlaşıldı
yediklerime de dikkat etmeye başladım ama regli olacağım için şu ara listelere girmeyeceğim
merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim inşallah beraber tartıda çok eksili günler görürüz herkese bol şans :)
Eer mumkunse bana yol gosterrsenz bn ekmegi kestigim zaman baya kilo veriyorum kendimi nasil tok hissedebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımsın. çok teşekkür ederim..inşallah sonsuza kadar kurtulmuşumdur şu kilolardan...lütfen erteleme sende, bir an önce hallet kurtul kafan rahat olsun
kızlar günaydınlarrr :) haftanın ilk mesajı benden gelsin dedim :) güzel bir hafta dilerim hepimizeee... hafta sonu cozutmaları neticesinde şişim şişim şişen ben son derece vicdan azabı ile güne ve haftaya başlayarak yeme içme defterini kapatmış ve rafa kaldırmış bulunmaktayım...zıkkım yiyesice ben, pazar oldu mu kendimi tutamıyorum arkadaş nasıl bir psikolojiyse buuama bugün çok motiveyim tüm gün çorba içerek şu şişliğimi atacağım inşallah
haydi bu hafta toplayın enerjinizi, motivasyonunuzu hep birlikte güzel ve bol eksili bir hafta görelim olmaz mııı???
öpüyorum hepinizi, bugün buralarda olacağım inşallah
günaydınlarr
günaydın canıım, gelmiş geçmiş olsun.. inşallah atlatmışsındır...sonuçları bildir bize
tatlım bakayım paylaşım alanına peki ne kadar süremiz var yazı için?
Selam 5. takım
Uzun zamandır kendini salmış olmanın verdiği tembellik ve tartının yavaştan artılara çıkması sebebiyle buna dur deme vakti geldi diye düşündüm. Bugün dikkat etmeye başladım bakalım eve gidince de devam ettirip günü sorunsuz geçirirsem bu iş tamamdır
Haftaya izinli olacağım ondan sonra inşallah kesin dönüş planlıyorum
Sizde durumlar nasıl?
Iyi akşamlar kızlar
Herkese selam,
Dün yeni antrenörümle spora başladım. Karın hareketleri yaptırdı ama sonuç felaket :) Benim kilom genel olarak karın bölgesinde o en zor da orası gidecek herhalde. Dün tekrar liste usulü beslenmeye de başladım.
Hala izinliyim ama menümü yazayım:
Sabah:
1 Dilim ekmek, bir parça peynir
2 çilek 2 kiraz
Ara
1 bardak ayran
1 tane diyet atıştırmalık
Öğle
5 kaşık semizotu
yarım kase yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
1 dilim light ekmek
Ara
Elma
Akşam
Aynı menü, yoğurt 1 kase
Ara
Yarım kase yoğurt
1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Spor 1 saat
Su 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?