Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr
yeni bir haftaya yeni umutlarla güzel bir gün olması dileğiyle sınavımı atlattım artık rahatım keyfim yerinde ama bakıyorum ki takıma halen kimse uğramamış yeni mezunumuz luci den başka

luci cim karnen hazılrnamış sende sırırnı yazman gerekiyormuş cuma paylaşım alanına bakarsan tatlım öpüyorum tekrar tebrik ediyorum

günaydın canıım, gelmiş geçmiş olsun.. inşallah atlatmışsındır...sonuçları bildir bize

tatlım bakayım paylaşım alanına peki ne kadar süremiz var yazı için?

Herkeslere günaydın ve iyi haftalarrr

Malum pazartesi ve 11 de iş başı yaptım hemen rapor yapmam lazım

Haftasonu fazla cozutmadım ancak yaptığım sporun dozunu yükselttiğimden dolayı şiş ve ağrılıyım

Neyse olacak şişlik spordan olsun diyelim
Hepinizi öpüyorum ve buluşmak dileğiyle

zeynep cim bir an önce gecer inanki bu şişliklerin
bu arada en son yarışmaya katılmak isteyenin mesajı cuma gün yazılm ış kimse de yarışmalara katılmak istemiyor yahuu bizim şansımızdan mıdır nedir buraya da kimsenin uğradığı yok ne olacak durumumuz bilmiyorum
ben kendim bugün itibari ile dikkat etmeye başladım ama henüz listeleere girmeyeceğim

Selam 5. takım
Uzun zamandır kendini salmış olmanın verdiği tembellik ve tartının yavaştan artılara çıkması sebebiyle buna dur deme vakti geldi diye düşündüm. Bugün dikkat etmeye başladım bakalım eve gidince de devam ettirip günü sorunsuz geçirirsem bu iş tamamdır
Haftaya izinli olacağım ondan sonra inşallah kesin dönüş planlıyorum
Sizde durumlar nasıl?

valla kaptancım artık diğer forumlardan kişi toplamak zorunda kalacagız sanırım (takımlardan değil forumlardan =) )
Takımın bu hali benide üzüyor olan kişilerde buraya gelmiyor yapılacak ne var bilemiyorum

Lilycim hoşgeldin canım

artık dön aramıza yahu en son yine geldim dedin gittin

Umarım bir an önce artılardan kurtulursun cnm

yaz geldi kuzum kiloyu veren verdi veremeyen artık uzaklaştı bence diyet düşüncesinden...sanki yazın sakin geçecek topikler...diğer diyet topikleri de hareketsiz..inşallah toparlanırız yine... genelde şok diyet topikleri hareketli olur kısa vadede kilo vermek isteyenler daha aktif topiklerde şu an..bizim takım işi emek ve gönül vermeyi gerektiriyor, daha uzun soluklu

Iyi akşamlar kızlar
Bi ara yazdım msj ama gitti mi gitmedi mi bilmiyorum.
Bayadir ugramiyorum farketmissinizdir.
Önce öğrencilerin sorunları vardı tam onları çözüyor derken hastaligim yeniden nuksetti.
Çok zorlu bir hamilelik geçirdim. 6 hafta doğum sancısı çektim bebek küçük diye bir defa başlayan doğumu durdurdular. En sonunda sezaryen oldum ama onda da kansız kaldığım için kan nakli yapıldı tabi tüm bunlar olurken vücut çok zorlandığı için beynimde hasar oluştu beyin damarlarının bir kısmı tıkandı.
Doğumdan sonra 4.gun başlayıp 6 ay aralıksız devam eden sarà benzeri nöbetler geçirdim her gece ve her gün .Son 4 aydır baya azalmisti. Hiç yok diyecek kadar azalmisti fakat son iki haftadır yine perisanim. Diyeti bıraktım. Yeniden ilaçlara ve tedaviye başlayacağız. Bu arada bir diyetisyen eşliğinde uygun bir şekilde kilo vereceğim.
Hakkınızı helal 3 din arkadaşlar. Aranıza dönebilir miyim ya da ne zaman dönerim Allah bilir. Dua edin benim için. Eşimi v3 Bebeğimi çok seviyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin.sizi seviyorum. ALLAH A EMANET OLUN SEVGİLER V3 BASARILAR

canım çook geçmiş olsun Rabbim bi an önce şifa versin inşallah...moralini yüksek tut, canını sıkma hiç bir şey için...kilo nasılsa verilir, önemli olan bir an önce sağlığına kavuşman..dualarımız seninle, iyileş ve dön aramıza lütfen bizi habersiz bırakma..çok öpüyorum seni

Herkese Günaydınn

Benim şişliğim halen devam ediyor

dün bir dünya su içtim wc 3 kere uğradım bakalım insallah bugün düzelirim.

Ben kaçıyorum hemen öpüldünüz

evet canım doğru söylüyorsun kışın herkes yine burda olur öyleyse

canım benim çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim.

Allahım acil şifa versin

günaydınlarrrrr

valla kızlar ben diğer forumlara pek giremiyorum varsa bildiğiniz toplayın gelin artık

lily sen ne zaman döneceksin artık tatlım

canım benim kendine çok iyi bak aklım sende kalmıştı benimde inşallah bir an önce toparlanır iyileşirsin

ben dünden beri kendime dikkat ediyorum dün öğlen 40 dk güneş altında yürüdüm canım çıktı spor artık ya sabahları ya da akşamları yapılacak anlaşıldı
yediklerime de dikkat etmeye başladım ama regli olacağım için şu ara listelere girmeyeceğim

Çok üzüldüm... Allah bir an önce şifa versin arkadaşım

Herkese selam,
Dün yeni antrenörümle spora başladım. Karın hareketleri yaptırdı ama sonuç felaket :) Benim kilom genel olarak karın bölgesinde o en zor da orası gidecek herhalde. Dün tekrar liste usulü beslenmeye de başladım.

Hala izinliyim ama menümü yazayım:

Sabah:
1 Dilim ekmek, bir parça peynir
2 çilek 2 kiraz

Ara
1 bardak ayran
1 tane diyet atıştırmalık

Öğle
5 kaşık semizotu
yarım kase yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
1 dilim light ekmek

Ara
Elma

Akşam
Aynı menü, yoğurt 1 kase

Ara
Yarım kase yoğurt
1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Spor 1 saat
Su 3 litre

merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim inşallah beraber tartıda çok eksili günler görürüz herkese bol şans :)

Eer mumkunse bana yol gosterrsenz bn ekmegi kestigim zaman baya kilo veriyorum kendimi nasil tok hissedebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamamdır kaptann

merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim inşallah beraber tartıda çok eksili günler görürüz herkese bol şans :)

Eer mumkunse bana yol gosterrsenz bn ekmegi kestigim zaman baya kilo veriyorum kendimi nasil tok hissedebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba tadusea

öncelikle takımımıza hoşgeldin.

Elbette bizler sana yol gösteriyor olcaz ancak burda en büyükiş sende bitiyor. İraden ve azminle hedefine ulaşmanı diliyorum

Yaş kilo hedef kilo vs nedir kendini biraz tanıtırmsın ?

canımsın. çok teşekkür ederim..inşallah sonsuza kadar kurtulmuşumdur şu kilolardan...lütfen erteleme sende, bir an önce hallet kurtul kafan rahat olsun

Lucim teşekkür ederim her şey için
Çok yardımcı oldun valla bakalım dikkat ediyorum artık ben de Eylül ayını 38 bedenle bitirmek istiyorum.

3 şey geliyor aklıma.
1- senin öncesi sonrası halin
2- Bir komşumun ilk geldiğinde bir baktım ay ne güzel incecik uzun bir kız demiştim çok kilo alıyorsun demesi :18:
3- Hiç tanımadığım dıdısının dıdısı birinin başkasına aaa o kız ne yapmış kendine öyle hiç tanıyamadım pek kilo almış yazıkkk demesi

Hafta sonları o keyifler yok mu ..
Biz artık hafta sonunu daha uzun spor yaparak değerlendirme kararı aldık Lucim.
Eşime de bırak vücudunu demiştim kötü eş olarak Şimdi yine çalışmaya başladı sıpa bana da gösteriyor 20 kg kaldırana kadar canım çıkıyor.

Nasıldı kaptan sınavın ?

günaydın canıım, gelmiş geçmiş olsun.. inşallah atlatmışsındır...sonuçları bildir bize

tatlım bakayım paylaşım alanına peki ne kadar süremiz var yazı için?

Zorunlu değil Lucim ama paylaşım alanına yaz yine de hazır olunca yazacağını, bir de bize hikaye hazırlasan ne iyi olur konu olarak.

Lilycimm az daha dursaydın Yazın beraber takılırdık :)

Arkadaşım çok geçmiş olursun umarım bir an önce atlatırsın bu durumu, sağlık gibisi yok işte ..

Elendilcim bu karnın alt bölges için yaptığın bir şeyler var mı acaba ? Göbeğim falan fazla yok basende toplanmış bütün kilolarım ama orası yumuşak nasıl sertleştirebilirim ki ?

Kaptancımm ..
Bir konuda başta senin olmak üzere arkadaşların fikirlerini istiyorum.
Biliyorsun çok aktif olamıyorum ama en azından günde 5 mesaj yazarak listeye katılsam ben de olur mu ? Belli bir zamandan sonra daha fazla aktif olurum zaten biliyorsun, hem liste bomboş kalmasın hem ben dikkat edeyim kendime dedim ama sen olmaz dersen yazı da bekleyebilirim ?

hmcim katkım olmasına çok sevindim tatlım, gidecek bu kilolaaaarrrrr :)

bu arada ben bugün aktardan biberiye yağı aldım bel ve karın bölgeme sürdüm sarmaladım baya inceldiğini söylemiş insanlar, yine deneme tahtası olarak kendimi feda edip size gelişmeleri bildireceğim ey sevgili takım arkadaşlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…