- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.401
Kaptancımm ..
Bir konuda başta senin olmak üzere arkadaşların fikirlerini istiyorum.
Biliyorsun çok aktif olamıyorum ama en azından günde 5 mesaj yazarak listeye katılsam ben de olur mu ? Belli bir zamandan sonra daha fazla aktif olurum zaten biliyorsun, hem liste bomboş kalmasın hem ben dikkat edeyim kendime dedim ama sen olmaz dersen yazı da bekleyebilirim ?
aferin sana elendilim izindeyken bile menü paylaşıryorsunHerkese selam,
Dün yeni antrenörümle spora başladım. Karın hareketleri yaptırdı ama sonuç felaket :) Benim kilom genel olarak karın bölgesinde o en zor da orası gidecek herhalde. Dün tekrar liste usulü beslenmeye de başladım.
Hala izinliyim ama menümü yazayım:
Sabah:
1 Dilim ekmek, bir parça peynir
2 çilek 2 kiraz
Ara
1 bardak ayran
1 tane diyet atıştırmalık
Öğle
5 kaşık semizotu
yarım kase yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
1 dilim light ekmek
Ara
Elma
Akşam
Aynı menü, yoğurt 1 kase
Ara
Yarım kase yoğurt
1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Spor 1 saat
Su 3 litre
hoşgeldin aramıza katılımın bol olursa hep bi,rlikte kilo vereceğiz ilk sayfada kurallarımız var onu okursan ve sana da uyarsa bekliyoruz canımmerhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim inşallah beraber tartıda çok eksili günler görürüz herkese bol şans :)
canım benim tabşiiki senin 6 ayın çoktan dolmuştur hemen seni listeye alalımKaptancımm ..
Biliyorsun çok aktif olamıyorum ama en azından günde 5 mesaj yazarak listeye katılsam ben de olur mu ? Belli bir zamandan sonra daha fazla aktif olurum zaten biliyorsun, hem liste bomboş kalmasın hem ben dikkat edeyim kendime dedim ama sen olmaz dersen yazı da bekleyebilirim ?
hmcim katkım olmasına çok sevindim tatlım, gidecek bu kilolaaaarrrrr :)
bu arada ben bugün aktardan biberiye yağı aldım bel ve karın bölgeme sürdüm sarmaladım baya inceldiğini söylemiş insanlar, yine deneme tahtası olarak kendimi feda edip size gelişmeleri bildireceğim ey sevgili takım arkadaşlarım :)
lucim tatlım hadi bakalım işe yararsa bizde uyguklarız
bu arada ben bugün aktardan biberiye yağı aldım bel ve karın bölgeme sürdüm sarmaladım baya inceldiğini söylemiş insanlar, yine deneme tahtası olarak kendimi feda edip size gelişmeleri bildireceğim ey sevgili takım arkadaşlarım :)
iyi olur dimi Lucim. Destek bekliyorum.canım zaten kural günde 5 mesaj yazmak ... o 5 mesajı yazarım da diyorsun zaten bence hiç beklemeden hemen katıl listeye derim ben
aferin sana elendilim izindeyken bile menü paylaşıryorsun
hoşgeldin aramıza katılımın bol olursa hep bi,rlikte kilo vereceğiz ilk sayfada kurallarımız var onu okursan ve sana da uyarsa bekliyoruz canım
canım benim tabşiiki senin 6 ayın çoktan dolmuştur hemen seni listeye alalım
lucim tatlım hadi bakalım işe yararsa bizde uyguklarız
Lucim ben 15 gündür deniyorum.
spor öncesi sürüyorum incelme hissetmedim pek ama çok terliyorum 9 km hızla Koşunca sonrasında çok pürüzsüz ve yumuşak oluyor bakalım incelme olacak MI .
iyi olur dimi Lucim. Destek bekliyorum.
Kaptancım \ cuma günü 87kg idim o zaman başlangıç kilom bu olsun.Hedefim de 65 olsun sonra azaltırız.
Lucim ben 15 gündür deniyorum.
spor öncesi sürüyorum incelme hissetmedim pek ama çok terliyorum 9 km hızla Koşunca sonrasında çok pürüzsüz ve yumuşak oluyor bakalım incelme olacak MI .
iyi olur dimi Lucim. Destek bekliyorum.
Kaptancım \ cuma günü 87kg idim o zaman başlangıç kilom bu olsun.Hedefim de 65 olsun sonra azaltırız.
tamam tatlım hemen ekliyorum listeye
yaaa demek denedin, oldukça güzel şeyler yazmışlar ümitliyim aslında...
gir listeye tatlım süper olur... bu arada benim listeye girdiğim kilodasııın
Iucim belki etki eder ben ölçü almamıştım göz kararı.
Başlangıç völçülerini hatırlıyor musun ? Ben de ölçeyim bakalım bi ..
Kaptancımm ..
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Sizi cok ozleyecegim. Inşallah ben iyilesip geldiğimde sizler de Citi piti hatunlar olmuş olursunuz. Dualarimda ve yuregimdesiniz
bugün almadım ama bir kaç gün önce almıştın..2. seferde alırım olmazsa..ç peki sen hangi sıklıkta sürüyorsun canım her gün mü???
hmcım ben seni hiç takım dışında görmedim yavv
o nedenle bence aramızda olmalısın
kıyamam sana yavvvv
biz teşekkür ederiz ii dileklerin için kendine ii bak tatlım[/B][/I][/COLOR]
Eki Görüntüle 1132368
Ölçülerimi de aldım geldim.
Lucim koşmaya çıkarken sürüyorum 1 2 gün dinleniyoruz haftada onun haricinde sürüyorum. .
merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim inşallah beraber tartıda çok eksili günler görürüz herkese bol şans :)
süppersiin :) benim basen ve göğüs de sorun yok da bel kalın benim o da ırsi... bakalım azıcık kırabilecek miyim şu bel kalınlığını
bazı yerlerde üst üste 5 gün sürün falan yazmış da...şaşırdım ben de bi bakayım ...zaten şişenin 1/3 ü bitti vallahi...her gün sürersem 3 günde biter ya buuuu
Bakalım eriyecek mi o basenler de ..
Bel için ağırlık kullanarak yanlara eğilme hareketi yapabilirsin.
Ben bitmiş roll on kutusunu yıkayıp koydum ona pek rahat oluyor lucim deneyebilirsin. Ölçü aldım bakalım haftaya 4
tekrar bakarız ne kadar etkili. Üşenip ölçmemiştim ben başlarken işte ..
çok zekisin hmcim yaaa, maşallah roll on kutusu çook akıllıca bayınayım eve var mı :) hemen ağırlıklarımı bulup çıkarayım bari evde yaparım, bi de ben masaj aletiyle masaj da yapıyorum belki titreşimle eritir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?