Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım zaten kural günde 5 mesaj yazmak ... o 5 mesajı yazarım da diyorsun zaten bence hiç beklemeden hemen katıl listeye derim ben

aferin sana elendilim izindeyken bile menü paylaşıryorsun

merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim inşallah beraber tartıda çok eksili günler görürüz herkese bol şans :)
hoşgeldin aramıza katılımın bol olursa hep bi,rlikte kilo vereceğiz ilk sayfada kurallarımız var onu okursan ve sana da uyarsa bekliyoruz canım

canım benim tabşiiki senin 6 ayın çoktan dolmuştur hemen seni listeye alalım

lucim tatlım hadi bakalım işe yararsa bizde uyguklarız

Lucim ben 15 gündür deniyorum.
spor öncesi sürüyorum incelme hissetmedim pek ama çok terliyorum 9 km hızla Koşunca sonrasında çok pürüzsüz ve yumuşak oluyor bakalım incelme olacak MI .

canım zaten kural günde 5 mesaj yazmak ... o 5 mesajı yazarım da diyorsun zaten bence hiç beklemeden hemen katıl listeye derim ben
iyi olur dimi Lucim. Destek bekliyorum.

Kaptancım \ cuma günü 87kg idim o zaman başlangıç kilom bu olsun.Hedefim de 65 olsun sonra azaltırız.

tamam tatlım hemen ekliyorum listeye

yaaa demek denedin, oldukça güzel şeyler yazmışlar ümitliyim aslında...
gir listeye tatlım süper olur... bu arada benim listeye girdiğim kilodasııın

yaaa demek denedin, oldukça güzel şeyler yazmışlar ümitliyim aslında...
gir listeye tatlım süper olur... bu arada benim listeye girdiğim kilodasııın

Iucim belki etki eder ben ölçü almamıştım göz kararı.
Başlangıç völçülerini hatırlıyor musun ? Ben de ölçeyim bakalım bi ..

Iucim belki etki eder ben ölçü almamıştım göz kararı.
Başlangıç völçülerini hatırlıyor musun ? Ben de ölçeyim bakalım bi ..

bugün almadım ama bir kaç gün önce almıştın..2. seferde alırım olmazsa..ç peki sen hangi sıklıkta sürüyorsun canım her gün mü???

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Sizi cok ozleyecegim. Inşallah ben iyilesip geldiğimde sizler de Citi piti hatunlar olmuş olursunuz. Dualarimda ve yuregimdesiniz

hmcım ben seni hiç takım dışında görmedim yavv

o nedenle bence aramızda olmalısın

kıyamam sana yavvvv

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Sizi cok ozleyecegim. Inşallah ben iyilesip geldiğimde sizler de Citi piti hatunlar olmuş olursunuz. Dualarimda ve yuregimdesiniz

biz teşekkür ederiz ii dileklerin için kendine ii bak tatlım

bugün almadım ama bir kaç gün önce almıştın..2. seferde alırım olmazsa..ç peki sen hangi sıklıkta sürüyorsun canım her gün mü???

Lucim koşmaya çıkarken sürüyorum 1 2 gün dinleniyoruz haftada onun haricinde sürüyorum. .

hmcım ben seni hiç takım dışında görmedim yavv

o nedenle bence aramızda olmalısın

kıyamam sana yavvvv

biz teşekkür ederiz ii dileklerin için kendine ii bak tatlım[/B][/I][/COLOR]

Zeynepcim umarım listeye girince daha iyi olur herşey.

Lucim koşmaya çıkarken sürüyorum 1 2 gün dinleniyoruz haftada onun haricinde sürüyorum. .

bazı yerlerde üst üste 5 gün sürün falan yazmış da...şaşırdım ben de bi bakayım ...zaten şişenin 1/3 ü bitti vallahi...her gün sürersem 3 günde biter ya buuuu

merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim inşallah beraber tartıda çok eksili günler görürüz herkese bol şans :)

canım hoşgeldin takıma, bize kendinden bahseder misin biraz.yaşın boyun kilon, hedeflediğin kilo? beslenme alışkanlıkların...k,iloları nasıl aldın? gibi... biz de elimizden geldiğince destek olabilelim sana :) bol eksiler gör inşallah bizim takım bu anlamda çook uğurludur :)

süppersiin :) benim basen ve göğüs de sorun yok da bel kalın benim o da ırsi... bakalım azıcık kırabilecek miyim şu bel kalınlığını

Bakalım eriyecek mi o basenler de ..
Bel için ağırlık kullanarak yanlara eğilme hareketi yapabilirsin.
bazı yerlerde üst üste 5 gün sürün falan yazmış da...şaşırdım ben de bi bakayım ...zaten şişenin 1/3 ü bitti vallahi...her gün sürersem 3 günde biter ya buuuu

Ben bitmiş roll on kutusunu yıkayıp koydum ona pek rahat oluyor lucim deneyebilirsin. Ölçü aldım bakalım haftaya 4
tekrar bakarız ne kadar etkili. Üşenip ölçmemiştim ben başlarken işte ..

çok zekisin hmcim yaaa, maşallah roll on kutusu çook akıllıca bayınayım eve var mı :) hemen ağırlıklarımı bulup çıkarayım bari evde yaparım, bi de ben masaj aletiyle masaj da yapıyorum belki titreşimle eritir

Başka türlü eşit de dağılmıyor gibi geldi Lucim sprey kutusunaa koyacaktım bu daha iyi geldi. ben de bir ara denedim masaj aleti olumlu da olduğunu düşünüyorum aslında ama uzun süre yüz üstü yatamıyordum sıkılıp bıraktım ondan bence iyi gelir. Titreşimli mi kullanıyorsun lucim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…