- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.421
Başka türlü eşit de dağılmıyor gibi geldi Lucim sprey kutusunaa koyacaktım bu daha iyi geldi.ben de bir ara denedim masaj aleti olumlu da olduğunu düşünüyorum aslında ama uzun süre yüz üstü yatamıyordum sıkılıp bıraktım ondan bence iyi gelir. Titreşimli mi kullanıyorsun lucim ?
canım hani elektiriğe takılıp döner başlığı olanlar var ya ondan var bende, büyük olanlardan ışıklı, titreşimli onunla yapıyorum
Anladım lucim bence gayer etkili olacaktır ben bir de strech sarıyorum kıyafetim emmesin yağı diye ..
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Sizi cok ozleyecegim. Inşallah ben iyilesip geldiğimde sizler de Citi piti hatunlar olmuş olursunuz. Dualarimda ve yuregimdesiniz
evet canım ben de sardım bakalım göreceğiz inşallah faydasını :)
purmelal cim canım benim seni sağlık sorunları sebebiyle geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım ne zaman kendini iyi hissedersen dönersin tatlım
hm cim luci cim hadi bakalım kızlar bende bu öğlen yaklaşık 1 saat kadar yürüdüm ama ben genelde yürüyüşleri öğleyin işyerinde yaptığım için bu işlemi uygulayamam zor olur bana
bu arada kurumda aile içi iletişim diye bir seminer vardı ona katıldım 2 kişi yarışmalara katılmak istemiş akrebim hemen kapmış onları yeni başlayan arkadaşım hiç sesin çıkmıyor kendinden hiç bahsetmedin yoksa takıma girmekten vaz mı geçtin?:26::26::26:
23 yasindayim 165 boy suan 86 kilyum suan hedef 10 kilo spora baslicam revflx dedklri spor altni aldm faydasi olrmu sicakta yrys yapamiom yuz alerji oluo napcm blmyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Reklam olrmu diorm ama revoflex tv de gosteeimi baya olmistu
Hmm tm smdi aksam yurysu yaptm 45 dk yemk yemicem 7 den sonra sadce cay su meyve
23 yasindayim 165 boy suan 86 kilyum suan hedef 10 kilo spora baslicam revflx dedklri spor altni aldm faydasi olrmu sicakta yrys yapamiom yuz alerji oluo napcm blmyrm
merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim inşallah beraber tartıda çok eksili günler görürüz herkese bol şans :)
Bugün spordaki ikinci gündü. Ama sanırım ben biraz fazla kaçırdım, hızımı alamayıp. Onu da yapayım bunu da derken şu anda her yerim ağrıyor. Hoca demişti :) bakalım ya rı n sabah nasıl kalkıcam. Bayağı bir et kı rılması olacak sanırım.
Ama yarın yine gidicem. Bugün akşama kadar dengeli gittim, akşam da dengesiz değildi ama biraz geç yedim sadece.
Biberiye yağını ben de alacağım. Ayrıca sayı da lezzetli ve yağ yakıcı. Ben arada yapar içerim.
Bide simdi omni diyetini dydum deneyen varmi acaba
aaaa elendilcim biberiye yağı içiliyor mu ki? bana aktar süreceksin sorunlu bölgeye dedi...topiklerden de okuduğum kadarıyla içmiyorlar ama var mı bir bilgin? biberiye çayı içiyorlarmış yağı değil de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?