- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.441
Günaydın arkadaşlar herkese ..
Biberiye çayını çok severim Lucim ama yağını da çayına veya suya 1-2 damla damlatıp içiyorlarmış zamanında okumuştuum ..
çayı demek istemiştim.:)) Ama yağı da içilir bence biberiye değil mi? Araştırmak lazımaaaa elendilcim biberiye yağı içiliyor mu ki? bana aktar süreceksin sorunlu bölgeye dedi...topiklerden de okuduğum kadarıyla içmiyorlar ama var mı bir bilgin? biberiye çayı içiyorlarmış yağı değil de...
çayı demek istemiştim.:)) Ama yağı da içilir bence biberiye değil mi? Araştırmak lazım
şaşırdım artık ne yiyip içip süreceğimi :))))
canım ben bunu ilk defa duydum.. denemeli mi ki? gerçi ben bi acı manyağı olarak ne yersem yiyeyim mutlaka isot acı biber koyarım içine üstüne, neyse şimdilik denemeyeyim bari fazla gelmesin
Lucim acı bir tadı yok zaten biberiyenin, neye benzeteceğimi bilemedim ama benim hoşuma giden hafif rahatlatıcı bir çay. Yağına gerek yok bence de ama bitki çayı içmeyi seviyorsan çayını tavsiye ederim.
çıkınca alayım bari canım .. şu an 5 i bi yerde bitki çayı, yeşil çay ve elma sirkesi içiyorum gün içinde bir de onu denerim artık
Ama aktardan al poşet kullanma bence Lucim, bu arada 5i bir arada olan şu doğadanın falan var ondan mı ? Memnun musun ? Ben de elma sirkesi içiyorum bitki çayı kafama göre takılıyorum biberiye yeşil çay meyve çayı adaçayı relax active ne geçerse elime, her türlü otu içerim
canım 5 i bi yerde liptonunkini içiyorum ben...faydası var mı bilmem ki dediğin gibi ne bulursam içtiğim için bu faydalı bu değil diyemiyorum ne yazık ki :)
Sinemaki var mı içinde Lucim ? Ben ondan tedirgin olup içmiyorum bağırsaklarıma zarar verirse diye ama çok etkili gibi geliyor ..
ben de sana yazmak için baktım canım :) mate, biberiye, yeşil çay, funda otu, kekik varmış :)
Anladım Lucim son zamanlarda genelde çaylardan kaldırdılar sinemakiyi, hep zararlı deniliyor, muhtemelen öyle de ama ciddi kilo verdiriyor ..
aktardan sinemaki de mi alsam ne :)))) sonunda yağçöz yağ yakıyor deseler onu da içeceğim
Lucim bu bekunisin içinde de sinemaki var etki yakın olur, ağrılı bir şekilde tuvalete çıkıyorsu, doğal olarak kilo gidiyor ama bıraktığında kabızlığa dönüşeceği söyleniyor, ben zamanında kabızlıktan çok çektiğimden cesaret edemiyorum ama haftada 1 bekunis mi içsem ki :26:
aynen tatlım ben haftada 1 içiyorum çoğunlukla, özellikle pazar akşamları.hafta sonunun etkisini vücudumdan atmak için... arınma gibi geliyor bana
Ben de başlayayım o zaman çarşamba akşam içeyim perşembe etkiler bol su da içer cumaya tartıda az çıkarımUyanıklık yapayım dimi zaten takımımız az kişi ortalama yükseltelim ..
:))) seni uyanık senidene bakalım canım mutlaka tartıya faydası olaacaktır :)
Başarı hikayelerinde önceki sonraki fotoğrafları var ua orayı mesken tuttum bir kız var onun fiziğini çok beğendim yalnız olsam eve heralde fotoğrafını falan asardım
ayyyy çok tatlısın yaaa, link versene merak ettim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=122030&page=179&p=32481432#post32481432
Burada bak Lucim belki çok zayıf ama çok hoşuma gitti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?