- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.461
Aman ne olacak 3 5 kemik kırdırırız Lucim50 kg hali güzelmiş :) yalnız kızın diyete başladığı kilo bizim hedef kilomuz:) benim kemikler 50 kg dan fazladır :) hatta beden kitle endeksine göre yağsız vücut ağırlığım 52 kg mışbu kız gibi 48 kg olmak için böbrek dalak falan aldırmam gerek
Selam :) Bu takım için bekleriz dediler geldim. (sanırım herhangi birşey yapmıyorduk :) ) 16 yaşındayım 76-77 kilo civarındayım.Boyum 165. ilk hedefim 65 daha sonra 60 ve 57 umarım hedeflerimize ulaşırız..Ayrıca ben şu kiloyu yüzde halinde yazmak derken ne kastedildiğini anlamadım :) Bunun dışında inş hepimiz kurtulalım şu kilolardan.spor olarakta haftada 2 saat spor aletleriyle çalışıyorum birde okula gidip gelirken yürüyorum 1 saat.Yarın bende baslıyorum sizinle tekrar merhaba :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Selammmm
İlk defa gün sonunda ilk mesajımı yazıyorum
ama çok yogundum gün içinde yazmak için girdim malesef yazamadım
şimdi bir selam verip cıkayım akşam alıntı yapacagım sanırım konuşmalar olmuşşş
hemen dahil olacagımm
Öpüldüüzz sekerlerrr
Bugün sabah : fazlaca bir kahvaltı
Öğlen : 1 bardak kefir
1 activia kahvaltılık yoğurt (180cal)
Akşam: 4 kaşık etli kuru fasulye, salata, 1 parça waffle
Kaçamaklar var şimdi en az 2 km bantta yürüyüş, biraz yerde karın, kalça hareketleri yapıyorum
Yarın daha verimli bir gün olacak inş sözz
3km yürüdüm, bana engel olmaya sözleşmiş 2 çocuğa rağmen
Bugn 1 saat hizli tempo yurudm sdce kahvltida bir dilim ekmek yedim onun disinda bi kacamak olmadi kurallari okudum ama sizin jyarmak istediginz birsy varsa sevinirm hata yapmayalm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet benim çocuklarım, kızım 8, oğlum 3,5 yaşında, neyse onlara rağmen bugün yürüdüm, mutluyum
Bu arada hoşbuldum
Bantta yürüdüm canım herhalde dışarda yürümek mümkün değildi bu çocuklarla
Hoşgeldin aramıza şu an deneme sürecindesin kurallara uyup bol mesaj yazdığında da listede oluyorsun. Yüzde hesaplamada verdiğin kilo / geçen haftaki kilon ×100 şeklinde buluyorsun.
tamamdır çok sağolun :) bu hafta kilomu yazaacakmıyım ?
Akşamları meyve yiyor musunuz? Ben her akşam meyve yerim mutlaka, şimdi karpuza dayanmak bayağı zor olacak, bugün iki dilim yedim az önce,yememek mi lazım bu saatte?
Adim kubra ankarada yasiyorum onlisans ogrncsym ama ackogrtm sosyal hizmetler okuyorum standart bi hayatm var sabh kahvlti snra evde temzlik vs snra tv yatana kdr tabi yemkleri biakuvileri kacamaklari saymiyrm 2yildr bu sekilde yasiyrm esmerim suan 86 kilym boy 165 ama kemiklerm cok ince yani baya kilo vrme kapasitem var bnce mide karin ve basen bolgemde yogun bi seklde
Aman ne olacak 3 5 kemik kırdırırız Lucimşaka bir yana gizli hefefim öyle bir vücut ...
Merhaba herkese takımda ilk günüm çok parlak bir gün diyemem diyet açısından, takıma alındığımı az önce gördüm
Bugn 1 saat hizli tempo yurudm sdce kahvltida bir dilim ekmek yedim onun disinda bi kacamak olmadi kurallari okudum ama sizin jyarmak istediginz birsy varsa sevinirm hata yapmayalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?