Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kuzuuum, bekliyorum yazmanı :)

tamamdır kızlarr kendinize ii bakın öptüm ikinize çok çok

Zeynepcim haftaya ölçü alacağım bakalım tekrar 1 haftada 1 cmden fazla gitmiş olursa etkili diyeceğim kendimce.

Sinemaki yerine haftada 1 ilaç alayım dedim zaten onun da etken maddesi sinemaki ama günlük içmeye cesaret edemedim zamanında çok sorun yaşadığımdan ama kilo vermeyi cidden etkiliyor.

Acaba diyorum kızın kemikleri ince miydi herkes zayıflayınca öyle olabilir mi ? Benim kemik ve kas ağırlığım 50.7 çıktı geçen gün, acaba imkansız mı öyle olması ama çok beğendim gerçekten.

canım çaydanlığı dediğin gibi ben de sirkeli su ile kaynatıyorum ama ben üzüm sirkesi kullanıyorum... intervali 6.4 ve 9 ile yapıyorum canım 12 çok iyi senin...alt kata çok ses gitmesin diye 9 a çıkıyorum senin ev müstakildi galiba değil mi, yanlış mı hatırlıyorum?

kızlar ben de kaçıyorum işlerim var .. öğleden sonra görüşmek üzere..öptüüüm

Gunaydin bu sabah 1 saat yurys yaptm evde karin harektleri yaptm kahvltida domats salatalik bir dilim ekmek 2 bardk cay ictm smdi birde yesil cay icicm saat 12 gbi yesil kahve icicm bir fincan metabolizmami cok hozlandiriyo yesl kahve suan icin bu kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zeynep cim eksikliğin hemen belli oluyor tatlım merakta bırakma kendini olur mu?

aaa ben bunu arada bi yapıyordum demek işe yarıyormuş sürekli yapayım o zaman tabii koşu bandına çıkabilirsem

canım en kolay yöntem kettle içine 1 yemek kaşığı limon tuzunu dök kaynat bak bişey kalıyor mu hiç sirkeyle uğraşmayın kötü kokuyor ev

tatlım yediklerini liste olarak gün sonunda yazacaksın bu şekilde parça parça değil kahvaltı gayet güzel bu arada

anladım çok sağolun

merhaba.. Bugün kahvaltıda 1 parça peynir 4 zeytin şekersiz çay arada 8 fındık 4 kuru incir öğle 5 kaşık kısır. bugün spor günüm. :) herkese iyi azimlerr

sabak aç karna limonlu su içmek gerçekten yarar mı hiç denemedim.Ayrıca troidi az çalışan filan var mı ? varsa nasıl kilo vermeyi sağlıyorsunuz.

sabak aç karna limonlu su içmek gerçekten yarar mı hiç denemedim.Ayrıca troidi az çalışan filan var mı ? varsa nasıl kilo vermeyi sağlıyorsunuz.

zamanyokcum :) aç karnına limon suyunu bilmiyorum ama ben uzun süredir 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkeri 1 adet karnfil ve istenirse 1 çay kaşığı bal koyarak içiyorum faydasını gördüğümü söyleyebilirim

merakla bekliyorum sonucu

merhaba.. Bugün kahvaltıda 1 parça peynir 4 zeytin şekersiz çay arada 8 fındık 4 kuru incir öğle 5 kaşık kısır. bugün spor günüm. :) herkese iyi azimlerr

kızlarr bu sekilde parça parça paylaşım yapmanıza gerek yoktur. Ya günün sonunda yada sabahları bir öndeki günün menüsünü yazmanız yeterlidir.

Menülere spor ve suyuda eklemeniz gerekiyor.

bu sekilde bizde sizlerin menülerine rahatlıkla yorum yapabiliyor ve destek verebiliyor oluruz.

dün izlediğim o çocuk ( aman adınıda bilmiyorum ) demişti ki

sabah aç karnına 1 ılık suya 1 tatlı kaşığı bal ,elma sirkesi ve limon ile birlikte içerseniz bağırsak sorunu kalmaz zayıflamada yardımcı olur demişti.

Ayrıca tekrar hatırlatıyorum akşam öğününden sonraki ara öğünler kilo vermemizi sağlamaıyor.

Hele belli bir kilonun üzerinde olanlar için alıma neden olabiliyormuşş

son olarakta gün içinde en az 1 ara öğün olması gerektiğini ve bu ara öğününde öğlen ve akşam arası en uygun olduğunu iletti. Bu ara içerisinde 2-3 tane bile meyve yenilebilirmiş.

Benden söylemesii

zeynep cim eksikliğin hemen belli oluyor tatlım merakta bırakma kendini olur mu?

kaptancım çok tesekkür ederim ne güzel sözler bunlar

elimdengeldiğince aranızda olmaya calısıyorum biliyorsun artık buranın demirbaşı oldum sizleri bırakmam

Üzüm sürkesi daha mı etkili Lucim ?
Evet müstakil evdeyim evde de hoplayıp zıplıyorum ama salona gidiyoruz biz, sadece burada oturanlar girebiliyor genelde eşimle biz oluyoruz bazen 1-2 kişi olursa oluyor, ben de ya 9a sabitleyip koşuyorum azalt çoğalt uğraşasım gelmeyince ya da dediğim gibi 6-9 yapıyorum. 12deyken çok aşırı ses çıkıyor dün telefon çalmış konuşamamış eşim. Biraz alışsam kilo da versem de şöyle 20de koşabilmek istiyorum hayal gibi geliyor ama.

Yeşil kahveyi ne kadardır kullanıyorsun ?

Aaa limon suyunu yıllar önce babaannem kullanırdı sen söyleyince gözümde canlandı kaptanım teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim, elma sirkesi ile yapıyorum ben 15 günde bir falan ama tamamını geçirmiyor az bir şey kalıyor.

Ben seviyorum limon suyu, elma sirkesi, tarçınlı su. Benim doktorum sabahları 2 bardak tarçınlı su ve ceviz veya badem ye dedi. Normalde de günde 3 litre su içiyorsam 1.5 litresini limonlu, sirkeli, karbonatlı, tarçınlı, bunlardan biri şeklinde tüketiyorum. Benim var tiroid problemim, ilacımı kullanıyorum, spor yapıyorum, tiroidden önce bunları yaparken 2 veriyorsam şimdi 1 veriyorum.

Kİmmiş o çocuk kız
Doktor bana da akşam için de ara öğün verdi atlama dedi ama tam uyamıyorum listeye, bir gün uysam bir gün sapıtıyorum ama olacak elbet. Bu kadar düzene alışık değilim.

kız bilmiyorum ki obeziteye karşı bi program vardı inan hangi kanal onu bile hatırlamıyorum sonuna denk geldik bunları duyabildim.

bence en iisi akşam yemeğini meyveyle yapmak ahahah bu aralar bu fikir bana cazip geliyorrr

Her gün bir diyetisyen televizyonda zaten herkes kilolu yaz geldi malum Ben akşamı da sabahı da meyve ile yapmayı severim ama işte şu ayrı yeme olayından bir şey demese de eşim haz etmiyor farkındayım adamın iştahı kesiliyor ben de o olmayınca daha düzensiz yiyorum diye yiyorum ama önceden ben öyle zayıf kalmışım diyorum 4-5 gibi meyve yer bırakırdım yemek yemeyi.

çok sağlıklı aslında hem inanılmaz doyurucu oluyor.

Ben akşam yemeğinin her zaman az ve sağlılklı geçirilmesinden yanayım

eş olayına gelince onlarda haklı birşey diyemiyorsun çok şükür benimki benim kararlılığımı görüyorda bişi demiyor

hatta dur çok kaçtı sunu yapma falan bile diyor.

Geçenlerde film izlerken bir tabak meyve salatası yaptık birde aburcubur işte hoşbeş gibi ıvır zıvır var.

Baktım ben kendimi kaptırmışım aburcubura bizimki hemen kesti beni aldı tabağı önümden meyveyi koydu

ama tamamen istemdışıydı film izlerken farkında olamadımm

Maşallah Benimki de son kilomu ve nasıl üzüldüğümü gördükten sonra çok değişti ama daha bir ton yol gitmesi lazım ideal olması için o konuda Annem gibi aynen, annem başım bile ağrısa yemek yememektendir diye etrafımda dolaşan bir kadındı, üniversitede telefonla konuşurken ilk sorduğu soruydu yedin mi yemeğini diye

sanırım bütün anneler öyle.

aslına bakarsan benim eşimde ne olursa olsun aç kalmak yok der ve kızarda.

Örneğin şirkette yemek kötü olduğunda salata yiyorum bırakıyorum akşam ola ki benimkine söylüyorsam hemen başlıyor neden dışardan bişi söylemedin neden dışarı cıkmadın ............

eşini değiştirmek senin elinde canım inan benimkide ilk zamanlar anlamıyordu beni ama sonra zayıfladıkça mutluluğumu gördü oda bana destek olmaya başladı.

şimdi kısmetse spor içinde bana destek vermesi için elimden geleni yapıyorum ama simdilik olmuyor

Ben zayıflayamadığımdan göremiyor tabi mutluluğumu Evden salata yapıp götürüyor musun Zaynepcim ? Değişik salatalar da güzel gider yemekler ağır oluyorsa.

Yemek konusunda söylenince tamam yemek ye ama spor yapalım moduna girdi. Artık düzenli spor salonuna gitmeye çalışıyoruz işte, hayatımda ilk kez ağırlık çalışıyorum çok hoşuma gitti yeni ya şimdi sıkılana kadar iyi gider heralde. Önceden evde videoları da pek yapardım ama canım çok sıkılıyor artık yaparken nedense .. Onu bir yensem pilates çok faydalı olmuştu bana zamanında ..

ne güzel laflamışsınıız, maşallah :)

hmcim limon tuzunu deneyelim bu sefer, toplightın söylediği doğru evi sirke kokutmamış oluruz en azından :)

canım koşu bandında 20 miiiii benim ki ev tipi ufaklardan olduğu için 20 ye çıkmıyor diyebiliyorum aman ne yaptın maratona mı katılacaksın şekerim

zeyyyiiim spor konusunda eşinin sana katılmasını istiyorsan psikolojik baskı yap tatlım...son günlerde göbeğin mi çıktı ne gibi cümleer eşlerin daha eve gelmeden arayıp hazırlan yürüyüşe çıkalım demelerini sağlıyor, bizzat denenmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…