- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.481
Evet benim çocuklarım, kızım 8, oğlum 3,5 yaşında, neyse onlara rağmen bugün yürüdüm, mutluyum
Bu arada hoşbuldum
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Selammmm
İlk defa gün sonunda ilk mesajımı yazıyorum
ama çok yogundum gün içinde yazmak için girdim malesef yazamadım
şimdi bir selam verip cıkayım akşam alıntı yapacagım sanırım konuşmalar olmuşşş
hemen dahil olacagımm
Öpüldüüzz sekerlerrr
Bantta yürüdüm canım herhalde dışarda yürümek mümkün değildi bu çocuklarla
LUCI nin bugünkü menüsü:
5 günde 5 kilo diyetini ceza olarak yapıyorum, bugün 3.günümdü. Et günü... tüm gün haşlanmış tavuk göğüs yedim...
spor: 40 dk koşu bandında interval antrenman + 120 dakika açık havada normal tempo yürüyüş
su: 3 litre + 5 i bi yerde çay + elma sirkeli karışım
Lucim gitti mi hafta sonu gelenler
gitti canım çok şükür yaaa ama ben de benden gittim...şu an o kadar açım ki, en son 17 de yedim her zamanki gibi ama bugün bi deli acıktım
Uyu lucim uyu bir an önce rüyanda ye de doyup kalk yarın da eksilerle gel ..artık yatıyorum sevgili arkadaşlar bari bu açlıkla uyumaya çalışayım da leptin hormonum yağlarımı yaksın...oturdukça açlık daha ağır bastırıyor... öptüm hepinizi yarın görüşürüüüz:)
bilgecim hoşgeldin aramıza, takımda aktif ol ki motivasyonunu koruyabilesin...bol eksiler dilerim :)
Uyu lucim uyu bir an önce rüyanda ye de doyup kalk yarın da eksilerle gel ..
çok komik bir şey söyleyeyim mi sana hmcim, geçen gün yattığım yerden zayıflayınca yiyeceğim yemeklerin hayalini kurdum, kurdum kurdum :) sonra gidip tartıldığımda 500 gr fazla çıktımbu mantıkla hareket ederek artık yattığım yerden spor yaptığımın hayalini kurma kararı aldım
Günaydın Arkadaşlar ..
Lucim o zaman ben sana şöyle bir şeyden bahsedeyim, malum astronotlar yer çekiminin olmadığı ortamlarda çok uzun zamanlar kalabiliyor ve bu kasları zayıflatıyor hatta zamanında uzaydan gelince yürüyemezlermiş bile kasların zayıflamasından dolayı, sonra bir yöntem bulunmuş. Spor yaptıklarını düşünmüş, ayrıntıları ile kafalarında canlandırmışlar ve dünyaya geldiklerinde yürümelerinde problem olmamış, bunun üstüne zayıflamada da bu yöntem kullanılmaya başlanmış, bir kitapta okumuştum bunu. Hatta bazen geceleri uyumadan maraton koşuyorum, en son depar atıp bitiriyorum.
astronotların kas zayıflamalarını biliyorum canım ama yöntem süpermiş..ben de bilim kadını olacak insanmışım haaa, yattığım yerden çözdüm olayıP ben de yemek hayallerini bırakıp o halde spor hayallerine başlayayım... ama çok sıkıcı yaaa :)
Bence de Lucim bırak sen herşeyi git Nasa'ya
Çok eğleniyorum ben zaten artık iş eğlenceye döndü. Bu arada ben bekunisi gece içtim lucim muhtemelen akşama doğru etki gösterir sende de bu kadar uzun sürüyor mu etki ?
Selam :) Bu takım için bekleriz dediler geldim. (sanırım herhangi birşey yapmıyorduk :) ) 16 yaşındayım 76-77 kilo civarındayım.Boyum 165. ilk hedefim 65 daha sonra 60 ve 57 umarım hedeflerimize ulaşırız..Ayrıca ben şu kiloyu yüzde halinde yazmak derken ne kastedildiğini anlamadım :) Bunun dışında inş hepimiz kurtulalım şu kilolardan.spor olarakta haftada 2 saat spor aletleriyle çalışıyorum birde okula gidip gelirken yürüyorum 1 saat.Yarın bende baslıyorum sizinle tekrar merhaba :)
hoşgeldiniz arkadaşlarMerhaba herkese takımda ilk günüm çok parlak bir gün diyemem diyet açısından, takıma alındığımı az önce gördüm
tatlım interval antreman ne ki bacımbantta yürümek çok faydalı, interval antrenman da yapabilirsin bantta ve çoook işe yarıyor
çok komik bir şey söyleyeyim mi sana hmcim, geçen gün yattığım yerden zayıflayınca yiyeceğim yemeklerin hayalini kurdum, kurdum kurdum :) sonra gidip tartıldığımda 500 gr fazla çıktımbu mantıkla hareket ederek artık yattığım yerden spor yaptığımın hayalini kurma kararı aldım
Aman ne olacak 3 5 kemik kırdırırız Lucimşaka bir yana gizli hefefim öyle bir vücut ..
Hoşgeldin aramıza şu an deneme sürecindesin kurallara uyup bol mesaj yazdığında da listede oluyorsun. Yüzde hesaplamada verdiğin kilo / geçen haftaki kilon ×100 şeklinde buluyorsun.
MerhabA Zeynepcim çok yoğun sanırım işlerin kolay gelsin.
ben de zeyim nerde bugün diye bakındım durdum gün boyu :)
tatlım interval antreman ne ki bacım
ooo hipnozla kilo verme gibi bişey bu?
evet tatlım yaa çok yogundum ay sonu malummm
eve geçincede balık yaptım fırında mutfagı falan toparladım derken girmeye fırsatım olamadı
cansın bebeğimmm özelden yazıcam bugün sana
Ben de aynı şekilde takılıyorum Lucim kalkıyorum bir şeyler yapıp geliyorumcanıım yanıtlamakta gecikiyorum çamaşır ütü bi sürü işim var halledip halledip geliyorum kusura bakma ne olur :) vallahi gitmem gerek benim nasaya harcanıyorum buralarda, ben bi uçak biletlerini araştiriim bakiiimaynen eğlenceye döndü tatlım, deli olmazsan çekilmez bu hayat, accuk delilikten zarar gelmez :)
tatlım ben bekunisi akşam 9 da içtiğimde gece 4 de uyanıyorum mutlaka koşarak wc ye gidiyorum, sen de neden bu kadar geç etki ediyor anlamadım
evet tatlım yaa çok yogundum ay sonu malummm
eve geçincede balık yaptım fırında mutfagı falan toparladım derken girmeye fırsatım olamadı
cansın bebeğimmm özelden yazıcam bugün sana
canım günaydın :) interval şu şekilde oluyor koşu bandına çıkıyorsun 5 dk normal hızla yürüyorsun 5 dk sonunda çıkabileceğin en yüksek hıza çıkıp 2 dk koşuyorsun, sonra tekrar önceki hızına dönüp 3 dk yürüyorsun..bu böyle devam ediyor.. 20-30 gibi uzatıyorsun süreci..normal de yürüyerek 1 saatte yakacağın kaloriyi bu şekilde 30 dk falan yakıyorsun, önemli olan nabız atışını yükseltmek, çok faydalı ve fazla zamanı olmayanlar için acayip güzel bir sistem
Lucim koşmaya çıkarken sürüyorum 1 2 gün dinleniyoruz haftada onun haricinde sürüyorum. .
Bakalım eriyecek mi o basenler de ..
Bel için ağırlık kullanarak yanlara eğilme hareketi yapabilirsin.
Ben bitmiş roll on kutusunu yıkayıp koydum ona pek rahat oluyor lucim deneyebilirsin. Ölçü aldım bakalım haftaya 4
tekrar bakarız ne kadar etkili. Üşenip ölçmemiştim ben başlarken işte ..
Zeynepcim umarım listeye girince daha iyi olur herşey.
23 yasindayim 165 boy suan 86 kilyum suan hedef 10 kilo spora baslicam revflx dedklri spor altni aldm faydasi olrmu sicakta yrys yapamiom yuz alerji oluo napcm blmyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu çok işe yarıyor. Ben evlenmeden önce yaz kış 5ten sonra birşey yemezdim şimdi bazen 8i geçiyor. Şikayetçiyim aslında bu durumdan ama akşamları da ayrı gayrı olmuyor ne yapalım ..
Bugün spordaki ikinci gündü. Ama sanırım ben biraz fazla kaçırdım, hızımı alamayıp. Onu da yapayım bunu da derken şu anda her yerim ağrıyor. Hoca demişti :) bakalım ya rı n sabah nasıl kalkıcam. Bayağı bir et kı rılması olacak sanırım.
Ama yarın yine gidicem. Bugün akşama kadar dengeli gittim, akşam da dengesiz değildi ama biraz geç yedim sadece.
Biberiye yağını ben de alacağım. Ayrıca sayı da lezzetli ve yağ yakıcı. Ben arada yapar içerim.
canım ben bunu ilk defa duydum.. denemeli mi ki? gerçi ben bi acı manyağı olarak ne yersem yiyeyim mutlaka isot acı biber koyarım içine üstüne, neyse şimdilik denemeyeyim bari fazla gelmesin
şaşırdım artık ne yiyip içip süreceğimi :))))
Anladım Lucim son zamanlarda genelde çaylardan kaldırdılar sinemakiyi, hep zararlı deniliyor, muhtemelen öyle de ama ciddi kilo verdiriyor ..
aktardan sinemaki de mi alsam ne :)))) sonunda yağçöz yağ yakıyor deseler onu da içeceğim
Ben de başlayayım o zaman çarşamba akşam içeyim perşembe etkiler bol su da içer cumaya tartıda az çıkarımUyanıklık yapayım dimi zaten takımımız az kişi ortalama yükseltelim ..
Başarı hikayelerinde önceki sonraki fotoğrafları var ua orayı mesken tuttum bir kız var onun fiziğini çok beğendim yalnız olsam eve heralde fotoğrafını falan asardım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=122030&page=179&p=32481432#post32481432
Burada bak Lucim belki çok zayıf ama çok hoşuma gitti ..
Selam :) Bu takım için bekleriz dediler geldim. (sanırım herhangi birşey yapmıyorduk :) ) 16 yaşındayım 76-77 kilo civarındayım.Boyum 165. ilk hedefim 65 daha sonra 60 ve 57 umarım hedeflerimize ulaşırız..Ayrıca ben şu kiloyu yüzde halinde yazmak derken ne kastedildiğini anlamadım :) Bunun dışında inş hepimiz kurtulalım şu kilolardan.spor olarakta haftada 2 saat spor aletleriyle çalışıyorum birde okula gidip gelirken yürüyorum 1 saat.Yarın bende baslıyorum sizinle tekrar merhaba :)
Merhaba herkese takımda ilk günüm çok parlak bir gün diyemem diyet açısından, takıma alındığımı az önce gördüm
Bugün sabah : fazlaca bir kahvaltı
Öğlen : 1 bardak kefir
1 activia kahvaltılık yoğurt (180cal)
Akşam: 4 kaşık etli kuru fasulye, salata, 1 parça waffle
Kaçamaklar var şimdi en az 2 km bantta yürüyüş, biraz yerde karın, kalça hareketleri yapıyorum
Yarın daha verimli bir gün olacak inş sözz
3km yürüdüm, bana engel olmaya sözleşmiş 2 çocuğa rağmen
Evet benim çocuklarım, kızım 8, oğlum 3,5 yaşında, neyse onlara rağmen bugün yürüdüm, mutluyum
Bu arada hoşbuldum
Akşamları meyve yiyor musunuz? Ben her akşam meyve yerim mutlaka, şimdi karpuza dayanmak bayağı zor olacak, bugün iki dilim yedim az önce,yememek mi lazım bu saatte?
3-5 kemik aldırmak süpper fikirmiş :)))))
LUCI nin bugünkü menüsü:
5 günde 5 kilo diyetini ceza olarak yapıyorum, bugün 3.günümdü. Et günü... tüm gün haşlanmış tavuk göğüs yedim...
spor: 40 dk koşu bandında interval antrenman + 120 dakika açık havada normal tempo yürüyüş
su: 3 litre + 5 i bi yerde çay + elma sirkeli karışım
bantta yürümek çok faydalı, interval antrenman da yapabilirsin bantta ve çoook işe yarıyor
günaydın sevgili 5.takımın güzel hanımları...gününüz aydın, eksileriniz bol olsun inşallah :)
Günaydın Arkadaşlar ..
Lucim o zaman ben sana şöyle bir şeyden bahsedeyim, malum astronotlar yer çekiminin olmadığı ortamlarda çok uzun zamanlar kalabiliyor ve bu kasları zayıflatıyor hatta zamanında uzaydan gelince yürüyemezlermiş bile kasların zayıflamasından dolayı, sonra bir yöntem bulunmuş. Spor yaptıklarını düşünmüş, ayrıntıları ile kafalarında canlandırmışlar ve dünyaya geldiklerinde yürümelerinde problem olmamış, bunun üstüne zayıflamada da bu yöntem kullanılmaya başlanmış, bir kitapta okumuştum bunu. Hatta bazen geceleri uyumadan maraton koşuyorum, en son depar atıp bitiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?