Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de zeyim nerde bugün diye bakındım durdum gün boyu :)

Lucim gitti mi hafta sonu gelenler

artık yatıyorum sevgili arkadaşlar bari bu açlıkla uyumaya çalışayım da leptin hormonum yağlarımı yaksın...oturdukça açlık daha ağır bastırıyor... öptüm hepinizi yarın görüşürüüüz:)

gitti canım çok şükür yaaa ama ben de benden gittim...şu an o kadar açım ki, en son 17 de yedim her zamanki gibi ama bugün bi deli acıktım
Uyu lucim uyu bir an önce rüyanda ye de doyup kalk yarın da eksilerle gel ..

bilgecim hoşgeldin aramıza, takımda aktif ol ki motivasyonunu koruyabilesin...bol eksiler dilerim :)

Teşekkür ederim, çocuklardan kendime çok vakit ayıramıyorum, bir de çalışıyorum ama yine de aktif olmak, sporumu yapmak için gayret göstericem, herkese sevgiler, başarılar ve iyi geceler

Uyu lucim uyu bir an önce rüyanda ye de doyup kalk yarın da eksilerle gel ..

çok komik bir şey söyleyeyim mi sana hmcim, geçen gün yattığım yerden zayıflayınca yiyeceğim yemeklerin hayalini kurdum, kurdum kurdum :) sonra gidip tartıldığımda 500 gr fazla çıktım bu mantıkla hareket ederek artık yattığım yerden spor yaptığımın hayalini kurma kararı aldım

günaydın sevgili 5.takımın güzel hanımları...gününüz aydın, eksileriniz bol olsun inşallah :)

Günaydın Arkadaşlar ..

Lucim o zaman ben sana şöyle bir şeyden bahsedeyim, malum astronotlar yer çekiminin olmadığı ortamlarda çok uzun zamanlar kalabiliyor ve bu kasları zayıflatıyor hatta zamanında uzaydan gelince yürüyemezlermiş bile kasların zayıflamasından dolayı, sonra bir yöntem bulunmuş. Spor yaptıklarını düşünmüş, ayrıntıları ile kafalarında canlandırmışlar ve dünyaya geldiklerinde yürümelerinde problem olmamış, bunun üstüne zayıflamada da bu yöntem kullanılmaya başlanmış, bir kitapta okumuştum bunu. Hatta bazen geceleri uyumadan maraton koşuyorum, en son depar atıp bitiriyorum.

astronotların kas zayıflamalarını biliyorum canım ama yöntem süpermiş..ben de bilim kadını olacak insanmışım haaa, yattığım yerden çözdüm olayı P ben de yemek hayallerini bırakıp o halde spor hayallerine başlayayım... ama çok sıkıcı yaaa :)

Bence de Lucim bırak sen herşeyi git Nasa'ya
Çok eğleniyorum ben zaten artık iş eğlenceye döndü. Bu arada ben bekunisi gece içtim lucim muhtemelen akşama doğru etki gösterir sende de bu kadar uzun sürüyor mu etki ?

canıım yanıtlamakta gecikiyorum çamaşır ütü bi sürü işim var halledip halledip geliyorum kusura bakma ne olur :) vallahi gitmem gerek benim nasaya harcanıyorum buralarda, ben bi uçak biletlerini araştiriim bakiiim aynen eğlenceye döndü tatlım, deli olmazsan çekilmez bu hayat, accuk delilikten zarar gelmez :)

tatlım ben bekunisi akşam 9 da içtiğimde gece 4 de uyanıyorum mutlaka koşarak wc ye gidiyorum, sen de neden bu kadar geç etki ediyor anlamadım

günaydınlarrr

Merhaba herkese takımda ilk günüm çok parlak bir gün diyemem diyet açısından, takıma alındığımı az önce gördüm
hoşgeldiniz arkadaşlar

zamanyok canım senin daha yaşın çok küçük o yüzden sen şok değil sağlıklı bir şekilde beslenerek ve sporlar kilo vermen gerekir
bilge cim sen kaç yaşındasın
ben takım kaptanıyımbenim biri 9 biri 3 yaşında 2 tane oğlum var 42 yaşındayım çalışıyorum bende senin gibi spora pek vakit bulamayanlardanım
kızlar ilk sayfada kurallarımız var gerçi diğer arkadaşlarda bahsetmiş ama en önemli kural günlük 5 mesaj yazmak ve her günün menüsünü ve sporunu yazmak eğer çok önemli bir işiniz varsa mazeret beyan ederek biraz esneme yapabiliyorsunuz

bantta yürümek çok faydalı, interval antrenman da yapabilirsin bantta ve çoook işe yarıyor
tatlım interval antreman ne ki bacım

ooo hipnozla kilo verme gibi bişey bu?

evet tatlım yaa çok yogundum ay sonu malummm

eve geçincede balık yaptım fırında mutfagı falan toparladım derken girmeye fırsatım olamadı

ben de zeyim nerde bugün diye bakındım durdum gün boyu :)

cansın bebeğimmm özelden yazıcam bugün sana

tatlım interval antreman ne ki bacım

ooo hipnozla kilo verme gibi bişey bu?

canım günaydın :) interval şu şekilde oluyor koşu bandına çıkıyorsun 5 dk normal hızla yürüyorsun 5 dk sonunda çıkabileceğin en yüksek hıza çıkıp 2 dk koşuyorsun, sonra tekrar önceki hızına dönüp 3 dk yürüyorsun..bu böyle devam ediyor.. 20-30 gibi uzatıyorsun süreci..normal de yürüyerek 1 saatte yakacağın kaloriyi bu şekilde 30 dk falan yakıyorsun, önemli olan nabız atışını yükseltmek, çok faydalı ve fazla zamanı olmayanlar için acayip güzel bir sistem

eve geçincede balık yaptım fırında mutfagı falan toparladım derken girmeye fırsatım olamadı

günaydın kuzuuum, bekliyorum yazmanı :)

Ben de aynı şekilde takılıyorum Lucim kalkıyorum bir şeyler yapıp geliyorum

O işler hiç bitmiyor yahu, bir de kettle çaydanlık kireçlenmesine ne yapıyorsun var mı bir yöntemin ? Elma sirkesi kullanıyorum ben ama zor oluyor daha koılay yöntem var mı ?

Bu arada o problem yaşadığım dönemdeymiş Lucim şimdi etki göstermeye başladı ilaç gece 2 gibi içmiştim.

Geçsin de yoğunluğun gel Zeynepcim kaynatırız az ..

Lucim kaç hızlarında yapıyorsun intervali, ben 6 12 olarak uyguluyorum ama ne kadar etkili bilmiyorum.

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnnnn

5. takımın güzel insanlarıııı

geçmişe döndüm ve alıntıladım bayaa uzun oldu artık idare edin

işlerim yoğun işime döneceğim sizlere vakit ayırmak istedim.

Yeni gelenler için bahsedeyim

ismim zeynep şubat ayından beri buradayım 64,5 ile başladım en son yani geçen cuma 57,6 düm. hedefim 55 yani mezuniyetime az kaldı.

Evliyim çocuğum yok 24 yaşındayım özel bir şirkette eğitmen ve kaliteci olarak çalışıyorum

Takım arkadaşlarımı seviyorum

benden bu kadar hepiniz sağlıcakla kalın tekrar bakacagım sizlere

Öpüldünüz

Lucim koşmaya çıkarken sürüyorum 1 2 gün dinleniyoruz haftada onun haricinde sürüyorum. .

kızlar biberiye yağından bir haber verin bakalım son durum nedir ???

Zeynepcim umarım listeye girince daha iyi olur herşey.

hersey güzel olacak hmcım şüphem yok

hoşgeldin tatlım aramızda güzel kilo vereceğine eminim azim ve istekkk en önemlisi

Bu çok işe yarıyor. Ben evlenmeden önce yaz kış 5ten sonra birşey yemezdim şimdi bazen 8i geçiyor. Şikayetçiyim aslında bu durumdan ama akşamları da ayrı gayrı olmuyor ne yapalım ..

ah ah hmcım bendede aynı sorun var.

Yaklasık 4 aydır akşam yemeğini evde yemiyorum şirkette yiyorum

dün fırında balık yaptım eşimle yedik diyor ki böle yemek yemeği özlemişim
bende sanıyorum balıktan bahsediyor (uzun süredir balık yapmıyorduk

Kıyamam yaaa ilerisini düşün kocacım diyorumm 4 aydır düşünüyorum diyor severim ben bu çocuguu

canım bende bölgesel hareketlerdeki setlerimi yükselttim hem ağrım oldu hemde siskiliğim geçer bir kaç güne rahat oolll

canım ben bunu ilk defa duydum.. denemeli mi ki? gerçi ben bi acı manyağı olarak ne yersem yiyeyim mutlaka isot acı biber koyarım içine üstüne, neyse şimdilik denemeyeyim bari fazla gelmesin

şaşırdım artık ne yiyip içip süreceğimi :))))

yahu lucimmmmmmmmmm ilahiii

Anladım Lucim son zamanlarda genelde çaylardan kaldırdılar sinemakiyi, hep zararlı deniliyor, muhtemelen öyle de ama ciddi kilo verdiriyor ..

canım bende sinamekinin zararlı oldugunu duymuştum ama aşağıdaki bilgiye göz atmanı tavsiye ederim için rahatlasın

Peygamberimiz (A.S.) bir baş hadislerinde; “Doğum yapan kadınlar için yaş hurma, hasta kimseler için ise, bal gibi şifa yoktur” buyurmuştur (K. Ummal, 10/28279). Yine bir defasında: “Sizlere sinameki ve sennût’u (tereyağı, bal, hurma ve kimyon) tavsiye ederim. Zira bunlar, sâm’dan başka birçok derde devadır” buyurunca, ashap: “Sâm nedir? Ya Resulallah!” diye sormuşlar. O da: “Ölümdür” diye cevap vermiştir

aktardan sinemaki de mi alsam ne :)))) sonunda yağçöz yağ yakıyor deseler onu da içeceğim

ahahahah canım yaaa

bende bir gün kardeşim kadar yakın arkadaşıma " bu sıcak suyu kirli bulşığa yağa dökünce çözüyor eritiyor acaba içimizdeki yağı sıcak suyla eritebilir miyiz ki " dedim. Sonrası malum sessizlikkk

Ben de başlayayım o zaman çarşamba akşam içeyim perşembe etkiler bol su da içer cumaya tartıda az çıkarım Uyanıklık yapayım dimi zaten takımımız az kişi ortalama yükseltelim ..

uyanık seniii

Başarı hikayelerinde önceki sonraki fotoğrafları var ua orayı mesken tuttum bir kız var onun fiziğini çok beğendim yalnız olsam eve heralde fotoğrafını falan asardım

bende beğendim kızlar kim derdiki o kız o hale gelebilecek diyee helal olsunn

bu arada bu konuyada ayrıca bakıcam paylaşım için teşekkürler hmcım

Merhaba herkese takımda ilk günüm çok parlak bir gün diyemem diyet açısından, takıma alındığımı az önce gördüm

kızlar hoşgeldiniz kendimi sizin için tanıttım yukardan okuyabilirsiniz

zamanla daha dikkatli olacaksın sorumluluğun biz karsı artacak kaçamakta yapmayacaksın hersey zamanla düzelecekk

3km yürüdüm, bana engel olmaya sözleşmiş 2 çocuğa rağmen

Evet benim çocuklarım, kızım 8, oğlum 3,5 yaşında, neyse onlara rağmen bugün yürüdüm, mutluyum
Bu arada hoşbuldum

Allah bağıslasın ve helal olsunn durmak yok spora devamm

Akşamları meyve yiyor musunuz? Ben her akşam meyve yerim mutlaka, şimdi karpuza dayanmak bayağı zor olacak, bugün iki dilim yedim az önce,yememek mi lazım bu saatte?

dün bir programda akşam yemeğinden sonraki ara öğünde meyve dahi olsa yemeyin diyorlardı bilgin olsunn

3-5 kemik aldırmak süpper fikirmiş :)))))

bana gel yavrııı alayım ben

ay bende mi başlasam yahuuu

bantta yürümek çok faydalı, interval antrenman da yapabilirsin bantta ve çoook işe yarıyor

su intervali bende bi yapam dünki izlediğim çocuk öneriyorduu bayaa

ahahahahah cok güldüm yahuuu

günaydın sevgili 5.takımın güzel hanımları...gününüz aydın, eksileriniz bol olsun inşallah :)

vayyy güzelmişşş denemek lazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…