Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bak merak ettim şimdi lucicim :) umarım bendede işe yarar çok sağol :)

kitapları sakın verme haaa, hazine onlar... dağıtmak en güzeli ben de öyle yapmıştım ama ne kadar dağıtsan da kullanman gereken ve özel eşyaların oluyor, o ayıklama işlemi beter zaten

En değerli şeylerim kitaplarım zaten Lucim. Güzelce kutulayıp kargoya falan verebilirim olmazsa. Tüm evi taşımak eminim daha kolaydır bu ayıklama işinden ama ..

Kalorisi nasıl Zeynepcim sosun ? İÇinde hani başka katkı maddesi falan varsa kalorili diye sordum. Merak ettim bak ..

canım yaaa, ama şimdi verdiğimde de inanamıyor bana. hep diyor ki bu kadar azimle sürdürebileceğine inanmazdım 80 i görür bırakırsın diye düşünüyordum diyor... iyi oldu iyi... sen de at kurtul kuzum bitsin sonsuza kadar kilo sorunlarımız inşallahhhh

ahahay gördüm canım en iisini yapıyorsun yavrum devammmm

tatlım cok tesekkür ederim bende hemen başlayacagım

yaa kızlar ben hergün saati 6 ya kuruyorum kalkarım spor yaparım kahvaltı yaparım diye ama malesef uyanamıyorumm ölü gibiyim resmen

halbuki bundan bir kaç ay önceye bakınca hatırlarsanız sabah kalkar 1 saat pilates yapardım püff yine istiyorummm

hmcımm bak foto bu nasıl ama sıkılaşmanın farkııı

Lucim bu sefer son bitti bu iş ölmek var dönmek var. Eylül ayı bittiğinde 60 kgdan fazla olmayacağım, olmamalıyım. Yazdım buraya işte. Bu yazı da boşu boşuna yaktım. Nasıl da severim denizi ama yok bana bu sene ..

bak merak ettim şimdi lucicim :) umarım bendede işe yarar çok sağol :)

canım yarar inan ki, zaten dezenfektasyon değil mi sirke, hakkaten içerdeki mikropları da öldürüyor sanırım... ben ki bu yaşımda hala aknelenirdim, elma sirkesi içmeye başladığımdan beri ne akne var ne başka bir şey cildim pırıl pırıl

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız inanki hiç bakmadımmm

eve gidince bakım sana yazarım canım yani bir sos ne kadar kaorili olabilirki diyerekten önemsemedim

son zamanlarda kalorisine bakmadığım çok nadir seyler var aslında ama :44:

fırsatın varsa yüz tatlım yaaa, sakın kendine kompleks yapıp uzak kalma denizden, haşemayla gir ama yine de gir :) mayo, bikini yakıştıramıyorsan şortla yüz ama yüz lütfen hem süper kilo verdirir hem de orantılı şekle sokar

Amanın o ne öyle, çok ilginç cidden Zeynepcim de ben merak ediyorum acaba neler yapıyorlar bunun için, ağırlık çok etkili diye okumuştum dergide onun üstüne ağırlık çalışıyorum ama ayrıntıyı bilsek.

eve gidince bakım sana yazarım canım yani bir sos ne kadar kaorili olabilirki diyerekten önemsemedim

akşam bak da gör kaloriyi sen... o sosun içindeki kalori senin 3 öğün yediğin yemekte yoktur bebişimmm

Bende yağ değil kas çok fazla .. yaptıgım sporlardan dolayı kas olusumu çok fazla .. kilo verdikçe gider mi o kaslardan Gitmesini istiyorumda

Hep derler ya salataya kalori katan sosudur diye ondan düşündüm Zeynepcim.

Valla yakıştıramıyorum Lucim yani bu halde giresim gelmiyor hiç ama şöyle ayın 22sine kadar bekleyeyim son sınavım o zaman ben çok beyaz tenliyim bir deniz 1 hafta benim canımı acıtıyor. 22sine kadar da 4-5 kg verirsem şortla falan gireyim içim gidiyor valla denize girenleri görünce, bir de bizim ev denize sıfır, hoş tam önümüzde girilmiyor kayalık ama nereye çıksam yüzenleri görüyorum.

inan bende çok merak ediyorum bulursan banada gell hmcımm

gerçi düzenli spor ve sağlıklı yemek ile olabilecek bir durum ama haftasonu falan öyle kaçamakla bilmeneyle olacak iş değil.

belli bir zamanını buna vereceksinki böyle ol . ama bizde olmuyor malesef en azından bende olmuyor.

ama artık dur demek şartt

akşam bak da gör kaloriyi sen... o sosun içindeki kalori senin 3 öğün yediğin yemekte yoktur bebişimmm

yahuuu şimdi beni nasıl kişkillendirdin kız yolarım seni ben heeeee

yoktur kalori yoktur lucim yoktur dimi ?

ahahah baktımmm kızlarrr

Hazırlanışı: Bir kasenin içersine 50 gr. salata sosu toz karışımını boşaltıp, üzerine 125 ml. su ve 125 ml. zeytinyağı ilave edip sosu karıştırın. (Zeytinyağı yerine, soya yağı, mısrözü veya ayçiçek yağı kullanabilirsiniz.) Hazırlanan sos, 4-5 kişilik karışık salata için kullanılabilir. Sosa, sirke, tuz veya baharat eklemenize gerek yoktur.

Enerji ve Besin Öğeleri 100 gr. için

Enerji kJ: 1,751.30 kJ
Enerji kcal: 412.50 kcal
Karbonhidrat: 12 gr.
Protein: 1,75 gr.
Yağ: 38 gr.

1 paket 50 gr. Yani 206 kalori ben 1 paketi 3 böldüğüme göreeee ortalama 70 kl falan oluyorrr

Yok artık var mıdır Lucim o kadar ?
Bende yağ değil kas çok fazla .. yaptıgım sporlardan dolayı kas olusumu çok fazla .. kilo verdikçe gider mi o kaslardan Gitmesini istiyorumda

Bence kilo olunca kaslar gibi geliyordur, zayıflayınca güzel durur o kaslar bence kaybetmemeye çalış.

Dimi biz kaçamaksız yapamıyoruz ki hiç Zeynepcim. Bizim en az 5-6 senemiz var bazı şeylerin planladığımız gibi gitmesi için, ondan sonra çok istiyorum dağcılığa falan katılmayı, kaya tırmanışlarına, o zamanlar gelse muhtemelen benim hayatımdan kaçamaklar kalkar, bu tarz aktivitelerde ben bir şey yemek istemiyorum, şu an yemek mutlu ediyor, o zaman onlardan zevk alıyorum hayatımın genelinde yaşamak için yiyorum mesela önceki senelerde 12 saat yürürdük bir sürü tepelere çıkardık yediğim bir kepekli sandwich falan olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…