- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.541
böyle deneyeyim çok sağolun inş bagırsak sorunu filan kalmazhep sıkıntısını çekiyorum
dene canım ben de sirkeden nefret eden bi insanım aslında, ama sabah içe içe alıştım bi süre sonra ve kiloya etki etmese de inan cildini ve saçlarını gözle görülür şekilde güzelleştirecek, pırıl pırıl oldu benim cildim saçlarım
kitapları sakın verme haaa, hazine onlar... dağıtmak en güzeli ben de öyle yapmıştım ama ne kadar dağıtsan da kullanman gereken ve özel eşyaların oluyor, o ayıklama işlemi beter zaten
reklam olmaz umarımm
knorrun fesleğenli ve kekikli salata sosu var.
bu vanilya ve kabaratma tozu seklinde kağıt paketlerde 1 paketin içinde 5 tane mi ne var.
o sosa zeytinyağı ve limonla hazırlıyorsun sonra salatanın içine .
1 pakete 5yk yağ hesap et işte bayaa oluyor ama ben 1tanesini 3 postada kullanıyrum malum o kadar yağ olmazz
fesleğini bu yaşıma kadar bende hiç yemedim açıkcası ama bayıldım kurusunuda alıp denicemm
kızlar napım yavv benimki lafa etkileniyor hemen özellikle benim laflarımaaa =) öyle kandırdımda evlendik zatenn (ilahi ben aşığım ona )
lucim dediğini tuttum bizimki yemek yemeğe bayılıyor onu bu sekilde vuracagım birlikte spora karşılık sevdiği yemek
Şeytanla bile yarışırız biz kadınlar, yeterki isteyelim onu bir şekilde yaptırıyoruz. Babam evde benim sözüm geçer diye düşünen bir adamdı, bir gün bir sürü arkadaşı var ben küçüğüm 5-6 yaşlarında sordular sizin evde kimin sözü geçer diye bana. Ben tabiki bababım dedim. Babam bir havalara girdiArkasından her zaman tamam hayatım der dedim
Haklıydım. Haklıyım.
Var Zeynepcim.
http://www.youtube.com/watch?v=OAo_tmVt0AI
Buradan bakabilirsin. Ben 40 dakika yürüyüp arkasından yapardım günde 1 kere. Çok da güzel olurdu ama sıkılıyorum artık yapamıyorum.
Ekleyince söyle de bakayım merak ettim Lucimle dün verdiğim linkteki kız motivasyonum oluyordu sen de katıl aralarına
Çok uzun yolum var ama çok sıkıldım bu kilolardan Zeynepcim.
Ne yalan söyleyeyim aynen öyle yaptımBence de vicdan yapmalısın Kiloyu yüzüne vurmaması çok güzel bir şey çok üzülürdüm ben öyle bir şey olmuş olsa ..
evevvet nerde hinlik var, hepsi bende, eşime karşı olunca.. ama tatlı hinlikler bunlar..benim eşimde iri bi adam göze batmasa da, kaslı ve iri kemikli çünkü, görmüşsündür fotosunu zeyim, hımbıl durmuyor en azından ama bebiş için hormonların düzene girmesi de gerek zaten versin accuk, hem bana eşlik etmiş olur :)
Şeytanla bile yarışırız biz kadınlar, yeterki isteyelim onu bir şekilde yaptırıyoruz. Babam evde benim sözüm geçer diye düşünen bir adamdı, bir gün bir sürü arkadaşı var ben küçüğüm 5-6 yaşlarında sordular sizin evde kimin sözü geçer diye bana. Ben tabiki bababım dedim. Babam bir havalara girdiArkasından her zaman tamam hayatım der dedim
Haklıydım. Haklıyım.
Var Zeynepcim.
http://www.youtube.com/watch?v=OAo_tmVt0AI
Buradan bakabilirsin. Ben 40 dakika yürüyüp arkasından yapardım günde 1 kere. Çok da güzel olurdu ama sıkılıyorum artık yapamıyorum.
Ekleyince söyle de bakayım merak ettim Lucimle dün verdiğim linkteki kız motivasyonum oluyordu sen de katıl aralarına
Çok uzun yolum var ama çok sıkıldım bu kilolardan Zeynepcim.
Ne yalan söyleyeyim aynen öyle yaptımBence de vicdan yapmalısın Kiloyu yüzüne vurmaması çok güzel bir şey çok üzülürdüm ben öyle bir şey olmuş olsa ..
canım yaaa, ama şimdi verdiğimde de inanamıyor bana. hep diyor ki bu kadar azimle sürdürebileceğine inanmazdım 80 i görür bırakırsın diye düşünüyordum diyor... iyi oldu iyi... sen de at kurtul kuzum bitsin sonsuza kadar kilo sorunlarımız inşallahhhh
bak merak ettim şimdi lucicim :) umarım bendede işe yarar çok sağol :)
canım yaaa, ama şimdi verdiğimde de inanamıyor bana. hep diyor ki bu kadar azimle sürdürebileceğine inanmazdım 80 i görür bırakırsın diye düşünüyordum diyor... iyi oldu iyi... sen de at kurtul kuzum bitsin sonsuza kadar kilo sorunlarımız inşallahhhh
En değerli şeylerim kitaplarım zaten Lucim. Güzelce kutulayıp kargoya falan verebilirim olmazsa. Tüm evi taşımak eminim daha kolaydır bu ayıklama işinden ama ..
Kalorisi nasıl Zeynepcim sosun ? İÇinde hani başka katkı maddesi falan varsa kalorili diye sordum. Merak ettim bak ..
Lucim bu sefer son bitti bu iş ölmek var dönmek var. Eylül ayı bittiğinde 60 kgdan fazla olmayacağım, olmamalıyım. Yazdım buraya işte. Bu yazı da boşu boşuna yaktım. Nasıl da severim denizi ama yok bana bu sene ..
Allaha şükür benimkide öyle hainlik bizde kızım
dene canım umarım düzelir.
Yada aç karnına kayısı ye üstüne su iç bol bol
ahahay gördüm canım en iisini yapıyorsun yavrum devammmm
tatlım cok tesekkür ederim bende hemen başlayacagım
yaa kızlar ben hergün saati 6 ya kuruyorum kalkarım spor yaparım kahvaltı yaparım diye ama malesef uyanamıyorumm ölü gibiyim resmen
halbuki bundan bir kaç ay önceye bakınca hatırlarsanız sabah kalkar 1 saat pilates yapardım püff yine istiyorummm
hmcımm bak foto bu nasıl ama sıkılaşmanın farkııı
Eki Görüntüle 1135945
kız inanki hiç bakmadımmm
eve gidince bakım sana yazarım canım yani bir sos ne kadar kaorili olabilirki diyerekten önemsemedim
son zamanlarda kalorisine bakmadığım çok nadir seyler var aslında ama :44:
amaaan biz hanımların en sıkıcı ve en büyük derdi, hepimizde var maalesef bağırsak sorunu
sorma ya.. bende sadece bizim ailenin ırsi sannederdim
kız inanki hiç bakmadımmm
eve gidince bakım sana yazarım canım yani bir sos ne kadar kaorili olabilirki diyerekten önemsemedim
son zamanlarda kalorisine bakmadığım çok nadir seyler var aslında ama :44:
fırsatın varsa yüz tatlım yaaa, sakın kendine kompleks yapıp uzak kalma denizden, haşemayla gir ama yine de gir :) mayo, bikini yakıştıramıyorsan şortla yüz ama yüz lütfen hem süper kilo verdirir hem de orantılı şekle sokar
Amanın o ne öyle, çok ilginç cidden Zeynepcim de ben merak ediyorum acaba neler yapıyorlar bunun için, ağırlık çok etkili diye okumuştum dergide onun üstüne ağırlık çalışıyorum ama ayrıntıyı bilsek.
akşam bak da gör kaloriyi sen... o sosun içindeki kalori senin 3 öğün yediğin yemekte yoktur bebişimmm
Hep derler ya salataya kalori katan sosudur diye ondan düşündüm Zeynepcim.
Valla yakıştıramıyorum Lucim yani bu halde giresim gelmiyor hiç ama şöyle ayın 22sine kadar bekleyeyim son sınavım o zaman ben çok beyaz tenliyim bir deniz 1 hafta benim canımı acıtıyor. 22sine kadar da 4-5 kg verirsem şortla falan gireyim içim gidiyor valla denize girenleri görünce, bir de bizim ev denize sıfır, hoş tam önümüzde girilmiyor kayalık ama nereye çıksam yüzenleri görüyorum.
akşam bak da gör kaloriyi sen... o sosun içindeki kalori senin 3 öğün yediğin yemekte yoktur bebişimmm
Bende yağ değil kas çok fazla ..yaptıgım sporlardan dolayı kas olusumu çok fazla .. kilo verdikçe gider mi o kaslardan Gitmesini istiyorumda
inan bende çok merak ediyorum bulursan banada gell hmcımm
gerçi düzenli spor ve sağlıklı yemek ile olabilecek bir durum ama haftasonu falan öyle kaçamakla bilmeneyle olacak iş değil.
belli bir zamanını buna vereceksinki böyle ol . ama bizde olmuyor malesef en azından bende olmuyor.
ama artık dur demek şartt
yahuuu şimdi beni nasıl kişkillendirdin kız yolarım seni ben heeeee
yoktur kalori yoktur lucim yoktur dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?