Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa pilates bende istiyorummmm evde değil ama dışarıda 1 ay eğitim almak istiyorum

sen pilatesi kendinmi yapmıştın canım ve ne kadar zamanda etkili oldu nasıl bir program yaptın kendine ??

bence eşin haklı önce spor. İnan sıkı bir vucüt zayıfta gösteriyor geçen buraya bir foto koymustum görmüşmüydün onu ??

ben mesela suan hedefime çok az kaldı çok şükür ama vucüdüm yumusadı evet kıyafetlerde pek belli olmuyor ama iç çamaşırlarda bi felakett(daha öncede söylemiştim )

o nedenle suan sıkılaşmak için kendimi yırtıyorum adeta

sende onunla yemek ye ama hafif ye tatlım gönlü olsun az ye yemekten önce su iç ye tok karnına ye ondan gizli önce ye onunlada az ye

Aynen Lucim, tecrübeli hatunlardan bir sürü yöntem öğreniyorum işte, ahh bir de taşınma için tüyolarınız varsa ..

Ayy canım dün eşim koştu biraz o zaten 10 dakika koşup ağırlık çalışıyor ben koşuyor yürüyor arkadan ona katılıyorum. Ağzım açık kaldı çok özendim ama kesin düşerdim yani ihtimal yoktu. Ahh bir zayıflasam belki maratona da katılırım ne var Ankarada şehir yarışları olurdu belli bir yolu kapatırlardı falan çok hoşuma giderdi.

canım salata götürmüyorum evden iş yerinde her zaman salata oluyor hiç olmadı marul oluyor yiyorum ma evde tavuklu ton balıklı beyaz peynirli vs yapıyorum

hatta bi salata sosu keşfettim fesleğğenli ve kekikli aman tanrımm mükemmellll hergün yiyebilirimmm tavsiye ederim

kız demezmiyim

hatta aynen şöyle diyorum " gördüm ama senin gibi yakışıklı karizmatiğini görmedim tek eksik kasların bunun için sana destek olabilirim hayatım " diyorum tık yok. çirkinleşiyorum " oo iyice göbeklendinn 10 yıl sonra ben fit olcam sen yaslı ve göbekli öylede gidermi bilmem " diyorum

ama yok anam o an gaza geliyor ertesi gün sanki o lafları ben söylememişim gibi.

Birde eşmin fiizik 10 numeraaa bir göbek var ama tam kıvamında ve öyle tatlıkii anlıcanız işim zor. bende evde kendimce bölgesel çalışıyorum oda karşımda yemek yiyorr

Ben basen problemi yaşadığımdan selülitsavarı yapmıştım Ebru Şallının Zaynepcim o zamanlar 58 kg falandım ama sıkılık problemim vardı işte 40 günde 5 cm falan gitmişti. Çok etkisini görmüştüm, imkanın varsa eğitim de güzel olur tabi ama ben ilk fırsat bulduğumda yoga eğitimi almak istiyorum.

Yok canım görmedim ben fotoğrafı eminim çok güzel olmuşsundur eski halin bile gayet güzel duruyordu ama çok iyi anlıyorum insan çamaşırlarla istediği gibi durmak istiyor önemli olan kendinin her şekilde beğenmesi.

Yemekleri artık öyle yiyorum az az yiyorum yanında içeçek içiyorum Light kola falan. Kaynayıveriyorum Zaten eşim gelip üstünü değiştiryor direk spor salonuna gidiyoruz gelince yiyoruz 1 saati buluyor hemen yemeyelim diye onda da çok yemiyorum saat 7.30 falan oluyor çünkü.

canım yaaa taşınmak beter bi durumdur Allah kolaylık versin.... evden eve taşıma ile taşınmama rağmen maalesef gıcıklığımdan her zaman kolilerimi kendim yapar, boşaltırım. oysa onlar bu iş için o kadar para alıyorlar ama işte ben!!! tatlım taşınmaya dikkat et derim çünkü çok kilo aldıran bi süreç... yorgun oluyorsun, mutfağı toplamaya başlamış oluyorsun ve biz neredeyse 3 öğün dışarıdan pide lahmacun vs söyledik pratik olsun diye, halt ettik. o süreçte rahat 3-4 kilo almışımdır (((

Ben de marula bayılıyorum tavşanlarla yarışabilirim
Fesleğeni hiç kullanmıyorum mutfakta ama hiç fena fikir değil, kurusu satılıyor dimi ?
Nasıl yapıyorsun tam olarak ..

Çok fenasın senn Erkekte az göbek iyi oluyor bence ev erkeği olmuş oluyor o zaman Ben ne olurrr biraz yap göbek diye şirinleşe şirinleşe 10 kg aldırdım 1.5 yılda. 1 haftada 5i gitti

alemsin zeyim yaaa :) her gün söyleyeceksin gün içinde telefonlarda habire tatlı tatlı taciz et... ben mesela çok özlediği bi yemek için diyorum ki akşama yapacaktım ama azıcık eritelim şu göbekleri sonra yaparım dedim erteledim gibi tatlı tatlı bezdirdim bi süre :) bel çevresini ölçmeye kalktım gittiğimiz mağazalarda kabine sokup 2. gömleği slim fit tutuşturup kendini kötü hissetmesini sağladım...nihohaaa yaşasın kötülük PPP

@pilates : benimde basen ve kalça sorunum var yahuu bu selülütsavar videosu int var mı ??? bende yapım mademmm birde hergün mü yapıyordun canım sabah mı akşam mıı ? (ay cok sordum ya kız

@fotograf : canım benim fotografımı koymadım du yine eklim o fotoyu. ayrıca güzel sözlerin için tesekkür ederim ama seninde dediğin gibi en isi kendini ii hissettiğin kilo

@ yemek : aç karnına spor iyi aslında ama spordan snra meyve öneriliyor. Neyse sen spor konusunda sanslısın valla canım dua et. Yemek konusuna her zaman care bulursun buluyormussunda zaten umarım bir an önce hedeflediğin kilona kavusursun tatlım

sen de çok fenasın tatlım haaa adama kilo aldırdın di mi yanında iri kalmamak için...ben de yaptım aynısını düğünden sonra ikimizde bol bol kilolar aldık yazık yaaa bizim eşlerimize..ben kiloluyken hiç bir zaman bunub yüzüme vurmadı, prensesmişim gibi hissettirdi kendimi, şimdi benim yaptıklarıma bak yaaa... vicdan yaptım şimdi

Lucim ben yorulunca yemek yiyemiyorum pek o yüzden taşınırken aksine kilo veriyorum. Tek istediğim su olacaktır muhtemelen haziranın sonu temmuzun başı o sıcakta .. Şehirler arası olacak bizim taşınma o yüzden eşyaları falan bırakacağız hep ama kendi eşyalarımızın ne kadarını bırakayım ne kadarını atayım, vereyim gitsin bilmiyorum. O zamana kadar ne kadar kilo verirsem daha büyük olan tüm bedenleri vereyim diye düşünüyorum. En kötüsü kitaplarım onlara kıyamıyorum, bir sürü de var. Pff bir sürü ıvır zıvır işte ..

denesem sirkeyi bi ara içtim fazla dayanamadım burnumu filan kaparım artık :)

kitapları sakın verme haaa, hazine onlar... dağıtmak en güzeli ben de öyle yapmıştım ama ne kadar dağıtsan da kullanman gereken ve özel eşyaların oluyor, o ayıklama işlemi beter zaten

reklam olmaz umarımm

knorrun fesleğenli ve kekikli salata sosu var.

bu vanilya ve kabaratma tozu seklinde kağıt paketlerde 1 paketin içinde 5 tane mi ne var.

o sosa zeytinyağı ve limonla hazırlıyorsun sonra salatanın içine .

1 pakete 5yk yağ hesap et işte bayaa oluyor ama ben 1tanesini 3 postada kullanıyrum malum o kadar yağ olmazz

fesleğini bu yaşıma kadar bende hiç yemedim açıkcası ama bayıldım kurusunuda alıp denicemm

kızlar napım yavv benimki lafa etkileniyor hemen özellikle benim laflarımaaa =) öyle kandırdımda evlendik zatenn (ilahi ben aşığım ona )

lucim dediğini tuttum bizimki yemek yemeğe bayılıyor onu bu sekilde vuracagım birlikte spora karşılık sevdiği yemek

denesem sirkeyi bi ara içtim fazla dayanamadım burnumu filan kaparım artık :)

dene canım ben de sirkeden nefret eden bi insanım aslında, ama sabah içe içe alıştım bi süre sonra ve kiloya etki etmese de inan cildini ve saçlarını gözle görülür şekilde güzelleştirecek, pırıl pırıl oldu benim cildim saçlarım

böyle deneyeyim çok sağolun inş bagırsak sorunu filan kalmaz hep sıkıntısını çekiyorum

Allaha şükür benimkide öyle hainlik bizde kızım

böyle deneyeyim çok sağolun inş bagırsak sorunu filan kalmaz hep sıkıntısını çekiyorum

dene canım umarım düzelir.

Yada aç karnına kayısı ye üstüne su iç bol bo
l

lucim dediğini tuttum bizimki yemek yemeğe bayılıyor onu bu sekilde vuracagım birlikte spora karşılık sevdiği yemek

evevvet nerde hinlik var, hepsi bende, eşime karşı olunca.. ama tatlı hinlikler bunlar..benim eşimde iri bi adam göze batmasa da, kaslı ve iri kemikli çünkü, görmüşsündür fotosunu zeyim, hımbıl durmuyor en azından ama bebiş için hormonların düzene girmesi de gerek zaten versin accuk, hem bana eşlik etmiş olur :)

ilacı hayat boyu içmek gerkekiyormuş,benim yaşım küçük olduğu için direkt diyetisyene yönlendirdi -metabolizma değişirse belki çalışır diye - ama yok çok yoruluyorum.Su ödem gidiyor sonra öyle yerimde sayıyorum kilo vermek için anca aç kalıyorum.Tarçınlı limonlu suyu deneyeceğim.Çok sağolun :)

Şeytanla bile yarışırız biz kadınlar, yeterki isteyelim onu bir şekilde yaptırıyoruz. Babam evde benim sözüm geçer diye düşünen bir adamdı, bir gün bir sürü arkadaşı var ben küçüğüm 5-6 yaşlarında sordular sizin evde kimin sözü geçer diye bana. Ben tabiki bababım dedim. Babam bir havalara girdi Arkasından her zaman tamam hayatım der dedim
Haklıydım. Haklıyım.

Var Zeynepcim.
http://www.youtube.com/watch?v=OAo_tmVt0AI
Buradan bakabilirsin. Ben 40 dakika yürüyüp arkasından yapardım günde 1 kere. Çok da güzel olurdu ama sıkılıyorum artık yapamıyorum.

Ekleyince söyle de bakayım merak ettim Lucimle dün verdiğim linkteki kız motivasyonum oluyordu sen de katıl aralarına

Çok uzun yolum var ama çok sıkıldım bu kilolardan Zeynepcim.

Ne yalan söyleyeyim aynen öyle yaptım Bence de vicdan yapmalısın Kiloyu yüzüne vurmaması çok güzel bir şey çok üzülürdüm ben öyle bir şey olmuş olsa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…