- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.581
hm cim ben senin eski kaptan olduğunu unutmuştum canım valla hızır gibi oldu ben şimdi bizim takım listesini hazırlayayım bu arada bana bir akıl verin arkadaşlar durumda ayın 14 ünden beri nete girmemiş hnd en son 24 ünde girmiş kk ya ama bize en son mesajı 22 mayısta yarın onlarla ilgili ne yzacağız?
teşekkür ederim bilge cim
Bugünkü menüm sabah: 1 tereyağlı omlet, 4 zeytin, yarın kk peynir, 1 dilim uno premium çavdarlı, yeşillik
Ara:1 avuç leblebi
Öğlen: 1 bardak kefir, 1 kase tarhana çorba,salata
Akşam: salata, 2 kaşık menemen, bir parça peynir
1 saatten fazla yürüyüş, suyu ölçemedim ama bolca içtim
Birde ben akşamları meyvesiz yapamam, bir kaç dilim karpuz yerim sanırım yada bir kaç çilek
Hasta olan kaptanımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum
Kaptancım bence kendi isteği ile ayrıldı yazalım diskalifiye olmasınlar ama 6 aydan önce de geri dönemesinler. Ya da izinli yazacağız 6 ay ses çıkmayınca otomatikman diskalifiye olacaklar. Listeyle de uğraşma istersen kaptan yarın geçen haftadan kopyalarız biz ilave falan yoksa. Sen hastasın az naz yap yahu ..
Kaptanım 65 hedefim şimdilik.yarınki listemiz kızlar
*** 5. TAKIM 363 ETAP ***
yu_zey (57,60/ )
Hnd (64,20/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye / izinli
durumda( 56,7/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye / izinli
purmelal (77,10/) sağlık sebeblerinden dolayı geri dönmek üzere ayrıldı
hm22(87/ )326. etapta mezun olan üye geri döndü hedef ...
5.TAKIM ORTALAMASI:%0,31[/B]
canım hedefin kaçtı hm cim yazmıştın ama işyerinde kaldı liste
bilge38,
zamanyok ve talusea kızlar deneme sürecinde olduğunuz için yarın sizde ilk bildirimde bulunacaksınız bir de mesajlarınızın günlük kaç tane olduğunu ertesi gün lk mesajda belirtmeniz gerekiyor bildirim yarın 12 ye kadar yapılıyor deneme sürecinde olsanızda takıma uyum sağlamak için bu kurala sizde uymalısınız
şimdilik hepinize iyi geceler
yok canım yaa ne hastası haftaya sadece 1 gece hastanede yatacakmışım hastaneye gitmeden 3-4 günlük yemekleri yaparım bakıcı evde kalır çocukların başında muhtemelen ameliyata başıma izin alabilirse veya seyahate gitmezse eşimgelir tek başıma ameliyat olup gelcem memleketten annem gelemez anneanneme bakıyor bi ihtimal karstan gelinimiz 1 geceliğine gelebilir onda da 2 çocuk var eşi memlekette zor yani kime naz yapcam güzelim beee
Ben yineleyim
Tam yarın sabah tartılcam ama 74 civarıyım, boy 160, ilk hedef 65
Şu mesaj sayısı bildirme işini anlamadım, hergün sayıp mı yazcaz? Yoksa bir yerde yazıyor mu?
Profilinde yazdığım mesajlardan kolayca sayabilirsin ..
Herkese günaydınlar ilk bildirim benden gelsin ..
Eki Görüntüle 1136830
Önümüzdeki saatlerde listeye eklerim. Telefondan zor oluyor biraz ..
günaydın 5. takımın güzelleriiiii :) bugün cumaa, tartı günü..hadi bakalım inşallah gitmiştir fazlalıklarınız :) ben mezunum o sebeple listede yokum, hepinize bol şans diliyorum fıstıklar :)
hmcim günaydın tatlım, var mı fark, kaçtın 2-3 gün önce? bekunis işe yaradı mı???
kaptancım bu arada ben mezun olduğuma göre hmcim için de sorun yoksa benim kaptan yardımcılığımı hmciğime devredebilir miyiz?
Sen tartıldın mı Lucim ?
Lucim dün 86.1 çıkmıştım 400 gram gitmiş ama çok sç uyudum spor var belki yarısı ilaçtandır ama karnım çol rahatladı valla.
Lucim aslında bence sen iyisin hem bizi bırakmamanı garantileriz ama yok ben istemem diyorsan bilmem
Sabah sabah nasıl başım dönüyor. Tuzu hiç sevmem yemeklerde. Genelde tuzduz yiyorum o zaman da başım dönüyor. İlaç içtim biraz zaman geçsin tuzlu bir şeyler tüketeyim. Tuz haricinde ne yükseltir biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?