- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.601
Bu sabah itibari ile 73,500 kiloyum, bildirim için bu yeterli mi deneyimli arkadaşlar?
Bu sabah itibari ile 73,500 kiloyum, bildirim için bu yeterli mi deneyimli arkadaşlar?
pardon canım ilk hedefin 65 miş şimdi gördüm, haydi hayırlısı :)
Teşekkür ederim inşallah güzel bir başlangıç olur burası benim için, buraya menü yazmaya başladığımdan beri daha kontrollüyüm bu bile yeter
valla canım hm isterse tabii ki ama ben seninde kalmanı isterimkaptancım bu arada ben mezun olduğuma göre hmcim için de sorun yoksa benim kaptan yardımcılığımı hmciğime devredebilir miyiz?
günaydınlarrrrr
valla canım hm isterse tabii ki ama ben seninde kalmanı isterim
bilgecim listeye ekledim takım içi eğer deneme sürecini güzel atlatırsan kurallara uyarsan haftaya listedesin tatlım
hm cim tebrik ederim tatlım çok güzel vermişsin
*** 5. TAKIM 363 ETAP ***
yu_zey (57,60/ )
Hnd (64,20/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda( 56,7/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) sağlık sebeblerinden dolayı geri dönmek üzere ayrıldı
hm22(87/85.7/1.3/1.49% )326. etapta mezun olan üye geri döndü hedef: 65
5. TAKIM ORTALAMASI : %
kızlar düşündüm de hnd ve durumda eğer gün içinde 12 ye kadar mazeret beyan ederlerse listeye girsinler değilse paylaşım yetersizliğinden diskalifiye yazıyorum
Herkese günaydınlar ilk bildirim benden gelsin ..
Eki Görüntüle 1136830
Önümüzdeki saatlerde listeye eklerim. Telefondan zor oluyor biraz ..
kızlar düşündüm de hnd ve durumda eğer gün içinde 12 ye kadar mazeret beyan ederlerse listeye girsinler değilse paylaşım yetersizliğinden diskalifiye yazıyorum
tamam canım hm yi söyleriz yardımcı kaptan olarakcanım ben sık sık girerim yine ama artık sorumluluğumu devredeyim. düşüncen uygundur canım bekleyelim dediğin gibi 12 ye kadar
hmcım tebrik ederimmmm
ben gireceklerini düşünmüyorum ama sen nasıl uygun gördüysen kaptan
Kızlar Serin bir havadan günaydınnnn
Hedeefe Doğru yol alırken bildirimimi yapayım bariii
Mutluyumm ama artık kilo vermenin yani sayısal olarak kilo vermenin bana eskisi kadar mutluluğu yok nedeni ise son zamanlarda sıkılaşmak ile kafayı bozmaktannn
Elbette mutlu oluyorum ama eskisi gibi değil çünkü benim ihtiyacım olan sey sıkılaşmak bunun bilinci oturdu bende iyicee
yu_zey (57,60/57,10/0,50/ 0,86 )
tartıldım tatlım 69 um bugün nedense( dün akşam çok aç yatmıştım oysa..wc ye gidemedim henüz belki onun şişliğidir...
maşallah sana, gidecek tatlım yavaş yavaş da olsa gidecek, kurtulacaksın inşallah
canım eskisi kadar aktif olamayacağım takımda hem artık mezun oldum zorunluluktan girmeyeyim sorumluluğumu devredeyim ki sen sorumluluk gereği daha fazla asıl diyete, spora ve takıma:))
canım dikkat et kendine lütfen, demek ki tansiyondan azıcık tuzlu ye dediğin gibi. başka ne işe yarar bilemiyorum ki, bi eczaneye danış istersen.. belki maden suyu falan da iyi gelebilir mineral kaybı vardır belki de
pardon canım ilk hedefin 65 miş şimdi gördüm, haydi hayırlısı :)
günaydınlarrrrr
valla canım hm isterse tabii ki ama ben seninde kalmanı isterim
bilgecim listeye ekledim takım içi eğer deneme sürecini güzel atlatırsan kurallara uyarsan haftaya listedesin tatlım
hm cim tebrik ederim tatlım çok güzel vermişsin
yu_zey (57,60/ )
5. TAKIM ORTALAMASI : %
hmcım tebrik ederimmmm
ben gireceklerini düşünmüyorum ama sen nasıl uygun gördüysen kaptan
Kızlar Serin bir havadan günaydınnnn
Hedeefe Doğru yol alırken bildirimimi yapayım bariii
Mutluyumm ama artık kilo vermenin yani sayısal olarak kilo vermenin bana eskisi kadar mutluluğu yok nedeni ise son zamanlarda sıkılaşmak ile kafayı bozmaktannn
Elbette mutlu oluyorum ama eskisi gibi değil çünkü benim ihtiyacım olan sey sıkılaşmak bunun bilinci oturdu bende iyicee
yu_zey (57,60/57,10/0,50/ 0,86 )
tamam canım hm yi söyleriz yardımcı kaptan olarak
zeynepcim senin kilon ne alemde
bu arada bende gireceklerini düşünmüyorum açıkcası ama kaptan olarak onlara gene son bir şans vereyim dedim
maşallah sana zeynebim yaa helal olsun sende mezunlar listesine giriyorsun yakında
Lucim sabit mi oluyor kilon 69 ile mi mezun olmuştun ? Belki biraz sabitleme yapsan vücuduna da iyi gelir ne dersin ?
Nasıl istersen o zaman Lucim
Maden suyu içeyim az zaman geçsin de bu saatte midem almaz. Yumurtama bol tuz koydum. Biraz diyet biraz sıcak içmeden sarhoş gibi oluyorum resmen fıldır fıldır dönüyor başım
Umarım bir an önce hedefine ulaşırsın ..
Kaptancım valla memnunum güzel gitti kilo .. Malum tiroid var haftada 1 kilodan fazlası benim için gayet güzel.
Teşekkür ederim Zeynepcim ..
Zeynepcim tebrik ederim son kilolar en zor kilolar ona rağmen gayet güzel veriyorsun ..
çok tesekkür ederim.
Mezun olmak için elimden gelebi yapıyorum diyelim. Bundan sonra veremeyeceğimi düşünüyorum aslında ne bilim öyle bir düşünceye kapılıyorum ama bakacagızz.
Birde kilolara takmamak gerçekten işe yarıyor sanırım daha cok vücudumla ilgilendiğimden kilolarım düşerek nispet yapıyor sankimm
Lucim sabit mi oluyor kilon 69 ile mi mezun olmuştun ? Belki biraz sabitleme yapsan vücuduna da iyi gelir ne dersin ?
Nasıl istersen o zaman Lucim
canım 68 ile mezun oldum hedefim 68 di ama sabah wcye gitmeden ve tartılmayı unutarak 2 fincan nescafe içip tartıya çıkınca 69 u gördüm... hem sabitleme hem de sabitlerken de azıcık düşmeyi hedefliyorum şu an
ben tam bi kahve koliğim canım yaaa, özellikle sabahları 5-6 fincan mutlaka içerim sade ve şekersiz, yıllardırAy nescafe içip sonra tartılmış hatun bir de üzülüyorLucim kafein de tansiyon yükseltiyormuş, sınırlamıştım kahve tüketimimi ama kısmett
Küssünler sana da gitsin hepsiBu kilolara inmiş miydin önceden ? Sanırım normalde olmadığın kilolar çok zorluyor insanı, ben 60 ın altına zor iner 63ün üstüne zor çıkardım zamanında ..
ben tam bi kahve koliğim canım yaaa, özellikle sabahları 5-6 fincan mutlaka içerim sade ve şekersiz, yıllardır
evet tatlım indim .
en düşük 50yi gördüm.oda 18 yaşından sonra
10-14 yaşlarında 34 beden bile olmazdı annemler hep daraltırdı.
annemle babam boşanınc ben kola cips vs aburcubura verdim kendimi malum evde anne olmayınca (babamla kalıyordum okul nedeniyle ) hep hazır gıdalara gittim sağlıksız bir şekilde kilo aldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?