Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrrr

kaptancım bu arada ben mezun olduğuma göre hmcim için de sorun yoksa benim kaptan yardımcılığımı hmciğime devredebilir miyiz?
valla canım hm isterse tabii ki ama ben seninde kalmanı isterim

Bu sabah itibari ile 73,500 kiloyum, bildirim için bu yeterli mi deneyimli arkadaşlar?

bilgecim listeye ekledim takım içi eğer deneme sürecini güzel atlatırsan kurallara uyarsan haftaya listedesin tatlım

hm cim tebrik ederim tatlım çok güzel vermişsin

*** 5. TAKIM 363 ETAP ***
yu_zey (57,60/ )
Hnd (64,20/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda( 56,7/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) sağlık sebeblerinden dolayı geri dönmek üzere ayrıldı
hm22(87/85.7/1.3/1.49% )326. etapta mezun olan üye geri döndü hedef: 65

5. TAKIM ORTALAMASI : %

kızlar düşündüm de hnd ve durumda eğer gün içinde 12 ye kadar mazeret beyan ederlerse listeye girsinler değilse paylaşım yetersizliğinden diskalifiye yazıyorum

canım ben sık sık girerim yine ama artık sorumluluğumu devredeyim. düşüncen uygundur canım bekleyelim dediğin gibi 12 ye kadar

Herkese günaydınlar ilk bildirim benden gelsin ..

Eki Görüntüle 1136830

Önümüzdeki saatlerde listeye eklerim. Telefondan zor oluyor biraz ..

hmcım tebrik ederimmmm

kızlar düşündüm de hnd ve durumda eğer gün içinde 12 ye kadar mazeret beyan ederlerse listeye girsinler değilse paylaşım yetersizliğinden diskalifiye yazıyorum

ben gireceklerini düşünmüyorum ama sen nasıl uygun gördüysen kaptan

canım ben sık sık girerim yine ama artık sorumluluğumu devredeyim. düşüncen uygundur canım bekleyelim dediğin gibi 12 ye kadar
tamam canım hm yi söyleriz yardımcı kaptan olarak

hmcım tebrik ederimmmm

zeynepcim senin kilon ne alemde
bu arada bende gireceklerini düşünmüyorum açıkcası ama kaptan olarak onlara gene son bir şans vereyim dedim

Kızlar Serin bir havadan günaydınnnn
Hedeefe Doğru yol alırken bildirimimi yapayım bariii

Mutluyumm ama artık kilo vermenin yani sayısal olarak kilo vermenin bana eskisi kadar mutluluğu yok nedeni ise son zamanlarda sıkılaşmak ile kafayı bozmaktannn

Elbette mutlu oluyorum ama eskisi gibi değil çünkü benim ihtiyacım olan sey sıkılaşmak bunun bilinci oturdu bende iyicee

*** 5. TAKIM 363 ETAP ***
yu_zey (57,60/57,10/0,50/ 0,86 )
Hnd (64,20/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda( 56,7/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) sağlık sebeblerinden dolayı geri dönmek üzere ayrıldı
hm22(87/85.7/1.3/1.49% )326. etapta mezun olan üye geri döndü hedef: 65

maşallah sana zeynebim yaa helal olsun sende mezunlar listesine giriyorsun yakında

Lucim sabit mi oluyor kilon 69 ile mi mezun olmuştun ? Belki biraz sabitleme yapsan vücuduna da iyi gelir ne dersin ?

Nasıl istersen o zaman Lucim

canım dikkat et kendine lütfen, demek ki tansiyondan azıcık tuzlu ye dediğin gibi. başka ne işe yarar bilemiyorum ki, bi eczaneye danış istersen.. belki maden suyu falan da iyi gelebilir mineral kaybı vardır belki de

Maden suyu içeyim az zaman geçsin de bu saatte midem almaz. Yumurtama bol tuz koydum. Biraz diyet biraz sıcak içmeden sarhoş gibi oluyorum resmen fıldır fıldır dönüyor başım
Bu sabah itibari ile 73,500 kiloyum, bildirim için bu yeterli mi deneyimli arkadaşlar?

pardon canım ilk hedefin 65 miş şimdi gördüm, haydi hayırlısı :)

Umarım bir an önce hedefine ulaşırsın ..

Kaptancım valla memnunum güzel gitti kilo .. Malum tiroid var haftada 1 kilodan fazlası benim için gayet güzel.

hmcım tebrik ederimmmm

Teşekkür ederim Zeynepcim ..

Zeynepcim tebrik ederim son kilolar en zor kilolar ona rağmen gayet güzel veriyorsun ..

tamam canım hm yi söyleriz yardımcı kaptan olarak

zeynepcim senin kilon ne alemde
bu arada bende gireceklerini düşünmüyorum açıkcası ama kaptan olarak onlara gene son bir şans vereyim dedim

maşallah sana zeynebim yaa helal olsun sende mezunlar listesine giriyorsun yakında

çok tesekkür ederim.

Mezun olmak için elimden gelebi yapıyorum diyelim. Bundan sonra veremeyeceğimi düşünüyorum aslında ne bilim öyle bir düşünceye kapılıyorum ama bakacagızz.

Birde kilolara takmamak gerçekten işe yarıyor sanırım daha cok vücudumla ilgilendiğimden kilolarım düşerek nispet yapıyor sankimm

Küssünler sana da gitsin hepsi Bu kilolara inmiş miydin önceden ? Sanırım normalde olmadığın kilolar çok zorluyor insanı, ben 60 ın altına zor iner 63ün üstüne zor çıkardım zamanında ..

Lucim sabit mi oluyor kilon 69 ile mi mezun olmuştun ? Belki biraz sabitleme yapsan vücuduna da iyi gelir ne dersin ?

Nasıl istersen o zaman Lucim

canım 68 ile mezun oldum hedefim 68 di ama sabah wcye gitmeden ve tartılmayı unutarak 2 fincan nescafe içip tartıya çıkınca 69 u gördüm... hem sabitleme hem de sabitlerken de azıcık düşmeyi hedefliyorum şu an

Ay nescafe içip sonra tartılmış hatun bir de üzülüyor Lucim kafein de tansiyon yükseltiyormuş, sınırlamıştım kahve tüketimimi ama kısmett

Ay nescafe içip sonra tartılmış hatun bir de üzülüyor Lucim kafein de tansiyon yükseltiyormuş, sınırlamıştım kahve tüketimimi ama kısmett
ben tam bi kahve koliğim canım yaaa, özellikle sabahları 5-6 fincan mutlaka içerim sade ve şekersiz, yıllardır

Küssünler sana da gitsin hepsi Bu kilolara inmiş miydin önceden ? Sanırım normalde olmadığın kilolar çok zorluyor insanı, ben 60 ın altına zor iner 63ün üstüne zor çıkardım zamanında ..

evet tatlım indim .

en düşük 50yi gördüm.oda 18 yaşından sonra

10-14 yaşlarında 34 beden bile olmazdı annemler hep daraltırdı.

annemle babam boşanınc ben kola cips vs aburcubura verdim kendimi malum evde anne olmayınca (babamla kalıyordum okul nedeniyle ) hep hazır gıdalara gittim sağlıksız bir şekilde kilo aldım
.

ben tam bi kahve koliğim canım yaaa, özellikle sabahları 5-6 fincan mutlaka içerim sade ve şekersiz, yıllardır

Al benden de o kadar Lucim, en büyük keyiflerimdendir, nescafe, türk kahvesi, filtre kahve .. Kesinlikle şekersiz sütsüz. Ama o 4-5 i son zamanlarda 2-3 e indirdim.

kızlaaar ben 2 gün önce lcw de 15 yaş genç tulumuna girdim :) bu bahçevanların etekli olanları var ya :))) pek bi mutlu oldum

Aaa Zeynepcim sen baya zayıfmışsın zamanında, ben nedense her kilo problemi yaşayanın hep balık etli olduğunu düşünüyorum

Bu yeme bağımlılığı zaten genelde hep bazı duyguların bastırılması diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…