- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.561
ahahah baktımmm kızlarrr
Hazırlanışı: Bir kasenin içersine 50 gr. salata sosu toz karışımını boşaltıp, üzerine 125 ml. su ve 125 ml. zeytinyağı ilave edip sosu karıştırın. (Zeytinyağı yerine, soya yağı, mısrözü veya ayçiçek yağı kullanabilirsiniz.) Hazırlanan sos, 4-5 kişilik karışık salata için kullanılabilir. Sosa, sirke, tuz veya baharat eklemenize gerek yoktur.
Enerji ve Besin Öğeleri 100 gr. için
Enerji kJ: 1,751.30 kJ
Enerji kcal: 412.50 kcal
Karbonhidrat: 12 gr.
Protein: 1,75 gr.
Yağ: 38 gr.
1 paket 50 gr. Yani 206 kalori ben 1 paketi 3 böldüğüme göreeee ortalama 70 kl falan oluyorrr
hahahaaaaa zeyim hemen nerden buldun o sos kalorisini bakiiim... zyağının kalorisini niye hesaplamıyorsunben de o tarz sosların çok kalorili olduğunu biliyorm ama ben bu kipada hazırlanmış şişlerde olanlardan kullanıyordum içinde mayonez yağ vs de oluyor ya, onların çok çılgın diye biliyorum, bu toz karışımı ilk defa duydum :)
Yok artık var mıdır Lucim o kadar ?
Bence kilo olunca kaslar gibi geliyordur, zayıflayınca güzel durur o kaslar bence kaybetmemeye çalış.
Dimi biz kaçamaksız yapamıyoruz ki hiç Zeynepcim. Bizim en az 5-6 senemiz var bazı şeylerin planladığımız gibi gitmesi için, ondan sonra çok istiyorum dağcılığa falan katılmayı, kaya tırmanışlarına, o zamanlar gelse muhtemelen benim hayatımdan kaçamaklar kalkar, bu tarz aktivitelerde ben bir şey yemek istemiyorum, şu an yemek mutlu ediyor, o zaman onlardan zevk alıyorum hayatımın genelinde yaşamak için yiyorum mesela önceki senelerde 12 saat yürürdük bir sürü tepelere çıkardık yediğim bir kepekli sandwich falan olurdu.
Çokmuş yine de Zeynepcim ya. Bir de bu değer bence sadece sosun paket içerisindeki içindir. Yağ dahil midir ki ?
hahahaaaaa zeyim hemen nerden buldun o sos kalorisini bakiiim... zyağının kalorisini niye hesaplamıyorsunben de o tarz sosların çok kalorili olduğunu biliyorm ama ben bu kipada hazırlanmış şişlerde olanlardan kullanıyordum içinde mayonez yağ vs de oluyor ya, onların çok çılgın diye biliyorum, bu toz karışımı ilk defa duydum :)
Sevinmiştim ben de ne güzel salatam daha güzel olacak diye içimde kaldı saol Lucim hıh
aslına bakarsan 5-6 seneyi bulmaz ama işte istekli ve azimli olursak
bende 5 aydır çok sey değişti. suan istesemde çok fazla yemek yiyemiyorum aburcubur seviyorum evet ama tıkıyor hemen
ne bilim hayat düzenim değişti. Su spor olayınıda hallettimmi tamamdır
umarım sende istediğin hayatına kavusursun canım tırmanmak bana göre bir aktivite değil çünkü ben yokuşta bile tıkanıyorum (astım başlangıcı var )
koşmak vs yapamıyorum
onu bilmiyorum ki canım
ama salata fazla kalori yok kafadan sos için 100 kalori desek akşam öğününü en fazla 150 kalori ile kapatabiliyorsun.
Benim tarafımdan bakarsan bu lezzet için bana çok değil
Geçmiş olsun Zeynepcim insanın kendine göre bir aktive seçip devam etmesi çok güzel, ben adrenalini çok seviyorum. Heyecan denildiği anda ben ayaktayım .. İnanıyorum olacak elbet. Tamam genetik çok önemli ama bir sürü insan da uğraşı ile istediği kiloda istediği görüntüde yaşıyor dimi ..
canım intten buldum lucimmm
yanımda taşımıyorum kiiz
Kızlar ben şimdilik kaçayım .. Akşam uğrayabilir miyim bilmiyorum gelemezsem yarın gelirim, menümü de yarın paylaşayım ..
Umarım yarın güzel kilolar görürüz ..
hahaha öyle çok sevdin ki çantanda taşıyorsun sandımdıcanıım çok geçmiş olsun astım başlangıcı mııı??? sebebi neymiş ki? amman dikkat et kendine
Kızlar ben şimdilik kaçayım .. Akşam uğrayabilir miyim bilmiyorum gelemezsem yarın gelirim, menümü de yarın paylaşayım ..
Umarım yarın güzel kilolar görürüz ..
selam kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz bende dr a gittim az önce eve geldim salı gün bademciklerimi aldırıyorum 20 sene sonra zor oldu ama artık karar verdim bu sıkıntıy çekmeyeceğim uksura bakmayın şu aralar ameliyat öncesi ve sonrası takım sizlere emanet yarın ana paylaşım listesindeki dereceleri biz hazırlayacağız şimdilik bu kadar ben akşama hallederim o listeyi görüşmek üzere
selam kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz bende dr a gittim az önce eve geldim salı gün bademciklerimi aldırıyorum 20 sene sonra zor oldu ama artık karar verdim bu sıkıntıy çekmeyeceğim uksura bakmayın şu aralar ameliyat öncesi ve sonrası takım sizlere emanet yarın ana paylaşım listesindeki dereceleri biz hazırlayacağız şimdilik bu kadar ben akşama hallederim o listeyi görüşmek üzere
Lucim gitme zaten takımdan ne gü6 sohbet ediyoruz. Şehir dışına keyfi mi işle ilgili mi gidiyorsun ?çok geçmiş olsun canım, sağlıkla dön takıma inşallah.. habersiz bırakma bizi.. ben de mezuniyet sonrası buralar boş kalmasın diye yazıyorum hem hmciğimle ve yüzeyimle sohbet etmek de hoşuma gidiyor ama ben de yarından itibaren bir kaç gün olamayacağım buralarda, şehir dışına çıkacağız, dönüşte görüşürüz inşallah
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah:
2 yumurta ile yapılmış maydanozlu omlet
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
öğle:
1/2 tabak bulgur pilavı üzerine tavuk eti + 2 yk yoğurt
akşam:
1/4 kavun, 1 adet nektarin
spor yok, fakat bol hareketli ev işleri ve çarşı-pazar işleri ile geçti
su: 3 litre
hm cim ben senin eski kaptan olduğunu unutmuştum canım valla hızır gibi oldu ben şimdi bizim takım listesini hazırlayayım bu arada bana bir akıl verin arkadaşlar durumda ayın 14 ünden beri nete girmemiş hnd en son 24 ünde girmiş kk ya ama bize en son mesajı 22 mayısta yarın onlarla ilgili ne yzacağız?Kaptan geçmiş olsun bizi habersiz bırakma olur mu.. Listeyi de takma hallederiz biz. Genel listeyi de biliyorum ben.
Lucim gitme zaten takımdan ne gü6 sohbet ediyoruz. Şehir dışına keyfi mi işle ilgili mi gidiyorsun ?
Afiyet olsun Lucim bulgur pilavı istedi canım ben de yapayım yarın ..
Bugünkü menüm sabah: 1 tereyağlı omlet, 4 zeytin, yarın kk peynir, 1 dilim uno premium çavdarlı, yeşillik
Ara:1 avuç leblebi
Öğlen: 1 bardak kefir, 1 kase tarhana çorba,salata
Akşam: salata, 2 kaşık menemen, bir parça peynir
1 saatten fazla yürüyüş, suyu ölçemedim ama bolca içtim
Birde ben akşamları meyvesiz yapamam, bir kaç dilim karpuz yerim sanırım yada bir kaç çilek
Hasta olan kaptanımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?