- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.621
Al benden de o kadar Lucim, en büyük keyiflerimdendir, nescafe, türk kahvesi, filtre kahve .. Kesinlikle şekersiz sütsüz. Ama o 4-5 i son zamanlarda 2-3 e indirdim.
kızlaaar ben 2 gün önce lcw de 15 yaş genç tulumuna girdim :) bu bahçevanların etekli olanları var ya :))) pek bi mutlu oldum
Bayılıyorum o tulumlara, çok güzel modeller var bu sene .. Çocukluğumdan beri ne zaman bulsam alırım, alırdımAldın mı Lucim ?
benim eskiden 10 falan oluyordu o, hiç bir şey yemeden tüm gün kahve... çocuklara tembih ederdm çalışanlara, boş bulduğunuzda doldurun, fincan hiç boş kalmasın diye ve o yıllar hep 65-68 kg arası geçtiii, ne güzel yıllardııı :)
dün akşam haberlerde seyrettim dünya nüfusunun 1/3 i obezmiş..çok ciddi sıkıntı oldu dünya üzerinde kilo konusu fast foodlardan sonra
önce bi niyetlendim tatlım ama sonra ben bunu nerede giyecem ki deyip bıraktım kısaydı oldukça :)
Aaa Zeynepcim sen baya zayıfmışsın zamanında, ben nedense her kilo problemi yaşayanın hep balık etli olduğunu düşünüyorum
Bu yeme bağımlılığı zaten genelde hep bazı duyguların bastırılması diye düşünüyorum.
kızlaaar ben 2 gün önce lcw de 15 yaş genç tulumuna girdim :) bu bahçevanların etekli olanları var ya :))) pek bi mutlu oldum
dün akşam haberlerde seyrettim dünya nüfusunun 1/3 i obezmiş..çok ciddi sıkıntı oldu dünya üzerinde kilo konusu fast foodlardan sonra
bende öyle sanırdım canımm
ben bir dönem tuzim sektöründeydim tur rehberliği yaıyordum
çok düzensiz bir hayatım vardı. 2 saatlık uykuyla günlerce ayakta kaldığuımı 2 gün boyunca sıvı dısında yemek yemediğimi bilirim
o dönemlerde 50 kilo belkide daha azdım.
Hergün işim gereiği yüzüyordum (turlarım vardı )
e hergün her dakika hareket halindeydim.Diceksin ki nasıl böle aldın.
Ünide aldım her akşam 11 den sonra ızgaralar yedik oturduk aburcubur yedik bir baktım 65 oldum sonra ki yaz aynı işi yaptım yine verdim 57 ye düştüm sonra çağrı merkezine başladım yine aldım ...
anlaacagın böleee canım
Vücudun da nasıl sıkıdır o zamanlar dimi o kadar hareket ve yüzmeye .. Ona alıştıktan sonra birden kilo almak çok almamış olsan da daha da zor olmuştur Zeynepcim ..
tabiki vucüdüm sıkıydı.
Kilo almakda kolay olmadı 6 ay boyunca bahesettiğim düzende gittimde aldım yani az değil
ah aklıma tüküreyim zamanında hem spor için hem diyet için ne güzel zamanım ve fırsatım vardı yapmadım.
Olsun yine çok geç kalmadın Zeynepcim bak şu an gayet güzel tekrar veriyorsun .. Ben de kendime bu kadar alıncaya kadar neredeydin diye kızıyorum ama bir şeyi değiştiremiyorum ki ..
İnsanı tıkıyor gerçekten bir şey yiyesi gelmiyor, Lucim o zaman sana sorayım içinde kahve barındıran, film, dizi, kitap biliyor musun ? Son zamanlarda arıyorum. Kore dizilerinden coffe house ve coffe prince izlemiştim ama yeni bir şey bulamadım hiç, kahve çekirdekleri, çeşitleri falan çok ilgimi çekiyor ..
doğru söylüyorsun canım
bizz geç kalmadık.
bu arada senin gönderdiğin videoyu indrdim.
Ptesi günü sabahları başlıyorum akşamlarıda eşimle anlaştık beni aletli parka götürecek 1 saatde öyle spor yapcam hedef 1 aya sıkılamakkk
*** 5. TAKIM 363 ETAP ***
yu_zey (57,60/57,10/0,50/ 0,86 )
Hnd (64,20/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda( 56,7/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) sağlık sebeblerinden dolayı geri dönmek üzere ayrıldı
hm22(87/85.7/1.3/1.49% )326. etapta mezun olan üye geri döndü hedef: 65
5. TAKIM ORTALAMASI : %0,47
aynen canım kahve çok tok tutuyor... canım hiç bilmiyorum kahve barındıran bir eser... hani izlemiş bile olsam hatırlamıyorum ki, dikkatimi o konuya vermediğim için....
Bakabildin mi hiç videoya Zeynepcim ? Nasıl geldi hareketler, benim hoşuma gidiyordu baya, aletler de güzel olur. Ben de 22 sine kadar 4-5 kilo vermek ve biraz sıkılaşıp incelmek istiyorum. Şöyle benim kilolarımda ve aktif bir arkadaş gelse de yarışsak
Zeynep iyi mi baş başa kaldık listede
Ben de bu dizileri izledikten sonra çok aradım ama denk gelmedi işte aklında bulunsun olur mu Lucim denk gelirsen bana da söyle ..
Bir de şey soracağım bir delinin hatıra defteri oyununu izledin mi ? Ankara devlet tiyatrosu geldi mi oraya oyun bilmiyorum ama ?
geçen sene gelmiş canım gogolün değil mi? bu sene gelmedi... ama ne kadar başarılıdır düşünmek gerek, zira kitabı çok uzun yıllar önce okumuştum gerçi ama oldukça ağırdı diye hatırlıyorum... bir de tiyatro oyunlarında uyarlamaları pek beceremiyoruz gibi geliyor bana .. çehovun 3 kız kardeş uyarlaması istanbul devlet tiyatrosunun olmasına rağmen oldukça başarısızdı... ben müzikli ve oyuncu kadrosu geniş oyunları seviyorum daha çok
ayrıca bu sene kaçırdığım için en fazla pişmanlık duyduğum organizasyon da notre dame de paris müzikaliydiii... defalarca izlemem rağmen sahnesini koklamak isterdim(((
Lucim evet Gogol'un kitabından uyarlanma ama Erdal Beşikçioğlu oynuyor, kendisini de çok beğenirim, gitmeyi çok istedim son AAnkaraya gidişimizde ama 15 gün boyunca hiç yer yoktu o yüzden merak ettim gittin mi diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?