Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım maalesef yakalayamadım ben.. erdal beşikçioğlu muhteşem bi tercih olmuş, daha delisi bulunamazdı sanırım :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim O yüzden kapalı gişe oynuyor sanırım artık el altından mı alıyorlar bilemedim ki biz bulamadık hiç

Kızlar yeni bir arkadaşı davet ettim takıma, bir de bir arkadaş daha vardı vereceği 5 kilo. Deneme süresi falan olduğundan listede çok duramayacağı için istersen misafir olarak gel takıma dedim ama doğru mu dedim ki kırılmamıştır umarım diye düşündüm sonrasında ?

Ne güzel tiyatro etkinliğinin bol olduğu bir yerdesin biz Ankara'ya gittikçe gidiyoruz, ben Eskişehirliyim oradayken de çok giderdik.

biliyorsun belki de şimdi devlet tiyatro opera ve balesini kapatmaya uğraşıyorlar ((( ülkenin mantalitesi bozuk, hangi şehirde yaşadığının önemi yok tatlım

canım aklında olsun oyundan 15 gün önceki cumartesi sabahları saat tam 10:00 da mybiletten satışa çıkıyor tüm türkiyede biletler zaten 10:10 da da tükenmiş oluyor neredeyse...

baktım canım zaten daha öncede pilatesle ilgilendiğimden hareketleri bbiliyorum hem zihnen hem bedenen iyi hissettiriyor.

Keşke pilatesi bırakmasaydım.

sankim yeni gelenlerden birileri vardı senin kiloya yakın :44:

biliyorsun belki de şimdi devlet tiyatro opera ve balesini kapatmaya uğraşıyorlar ((( ülkenin mantalitesi bozuk, hangi şehirde yaşadığının önemi yok tatlım

Sanat adına hiç bir şey bırakmamak için tüm uğraşlar, sanat, düşünce, yaratıcılık hepsi engellenecek, geriye kalan donmuş vücutlar, düşünmeyen beyinler ..

canım aklında olsun oyundan 15 gün önceki cumartesi sabahları saat tam 10:00 da mybiletten satışa çıkıyor tüm türkiyede biletler zaten 10:10 da da tükenmiş oluyor neredeyse...

Teşekkür ederim Lucim bilmiyordum öğrenmiş oldum

baktım canım zaten daha öncede pilatesle ilgilendiğimden hareketleri bbiliyorum hem zihnen hem bedenen iyi hissettiriyor.

Keşke pilatesi bırakmasaydım.

sankim yeni gelenlerden birileri vardı senin kiloya yakın :44:

Ben de hatırlıyorum ama yeni arkadaşlar çok aktif olmadığından tanıyamadım henüz sadece anımsıyorum Zeynepcim.

Kızlar ben kaçayım şimdilik başım çok dönüyor biraz uzanıp geçmesini bekleyeyim, ekrana baktıkça daha kötü oluyor, görüşürüz ..

doğru söylüyorsun canım

umarım atif olabilirler bu hepimiz için daha ii olacaktır.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yenı katıldım dikkat etmem gereken bırşey varsa lutfen söyleyın saat 2 de bildirim yapılması söylenmiş ama çalışıyorum acaba dun akşamkını mı yazmalıyım

bu mybilet olayını daha önce yazmıştım ama sen mi görmedin ki üzüldüm bak... dinlen tatlım sen, neden acaba bu baş dönmesi, tuz da yedin halbuki..uzarsa bu durum bi doktora görün canım, ya da tansiyonunu falan ölçtür bir eczanede

canım hoşgeldin 1. sayfadaki kuralları tek tek okuyup kabul ediyorum yazman gerek bizim topiğe. 1 hafta deneme süreci oluyor tüm arkadaşlar için aktif ve katılımcı olunması gerekiyor takım kuralları gereği. günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu var hepimiz için geçerli olan ve gün sonunda o gün yediklerimizi içtiğimiz su miktarını ve sporumuzu yazıp birbirimizin gününü yorumluyoruz. sen akşam tartıl bildir kilonu, haftaya cuma listeye girersin aktif olursan... ayrıca biraz kendinden bahsedersen tanışmış oluruz :) bol eksiler dilerim...ben bu takımda 4 ayda 22 kilo verdim :) hedefine ulaşman dileği ile, tekrardan hoşgeldin aramıza diyorum

ayrıca bu sene kaçırdığım için en fazla pişmanlık duyduğum organizasyon da notre dame de paris müzikaliydiii... defalarca izlemem rağmen sahnesini koklamak isterdim (((

luciii bu müzikal için tarih vs olursa bana da haber verirmisin ben de en çok istediğim şey paris te bunu izlemek

hoşgeldin aramıza aslında 2 değil 12 ama takıma girmek için ilk sayfadaki kuralların sana uyup uymadığını söylemen gerekiyor canım ilk sayfadaki kurallar gereği belli bir süre deneme sürecinde olacaksın canım

selam belirli saat var sanırım kilo için ama bugün sadece şimdi girebilirim foruma..Ben söyleyeyim kilomu 77.3

evet canım 12 ye kadar hedef kilon ne olacak canım deneme sürecinden sonra listeye girince eklememiz gerekiyor

hoşgeldin canıım, sana da hayırlı cumalaarrr :)
hoşbuldum tatlımmm
selam belirli saat var sanırım kilo için ama bugün sadece şimdi girebilirim foruma..Ben söyleyeyim kilomu 77.3
slm canımmm asma yüzünü hemen o kilolar sağlıklı bir şekilde gidecek inana bana sadece biraz sabırrr sabahları bildirirsen iyi olur kilonu cnm
luciii bu müzikal için tarih vs olursa bana da haber verirmisin ben de en çok istediğim şey paris te bunu izlemek

toplightcım paylaşım alanına yazdım ama sakın yanlış anlama olurmu bitanemm ne zaman ameliyat oluyorsun

canıım istanbula geldi geçen ay, pisi pisine kaçırdık (((

İzmire gelme şansı varmı acaba:26:

canıım istanbula geldi geçen ay, pisi pisine kaçırdık (((
hadi yaaa hiç haberim olmadı ne olur lucim beni de habersdar et tatlım

canım eriğim yazmıştı zaten o yüzden yanlış anlamadım tatlım bir aksilik olmazsa salı gün olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…