- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.641
yok canım maalesef yakalayamadım ben.. erdal beşikçioğlu muhteşem bi tercih olmuş, daha delisi bulunamazdı sanırım :)
Ne güzel tiyatro etkinliğinin bol olduğu bir yerdesin biz Ankara'ya gittikçe gidiyoruz, ben Eskişehirliyim oradayken de çok giderdik.
Kesinlikle aynı fikirdeyimO yüzden kapalı gişe oynuyor sanırım artık el altından mı alıyorlar bilemedim ki biz bulamadık hiç
Kızlar yeni bir arkadaşı davet ettim takıma, bir de bir arkadaş daha vardı vereceği 5 kilo. Deneme süresi falan olduğundan listede çok duramayacağı için istersen misafir olarak gel takıma dedim ama doğru mu dedim ki kırılmamıştır umarım diye düşündüm sonrasında ?
Bakabildin mi hiç videoya Zeynepcim ? Nasıl geldi hareketler, benim hoşuma gidiyordu baya, aletler de güzel olur. Ben de 22 sine kadar 4-5 kilo vermek ve biraz sıkılaşıp incelmek istiyorum. Şöyle benim kilolarımda ve aktif bir arkadaş gelse de yarışsak
Zeynep iyi mi baş başa kaldık listede
Ben de bu dizileri izledikten sonra çok aradım ama denk gelmedi işte aklında bulunsun olur mu Lucim denk gelirsen bana da söyle ..
Bir de şey soracağım bir delinin hatıra defteri oyununu izledin mi ? Ankara devlet tiyatrosu geldi mi oraya oyun bilmiyorum ama ?
biliyorsun belki de şimdi devlet tiyatro opera ve balesini kapatmaya uğraşıyorlar((( ülkenin mantalitesi bozuk, hangi şehirde yaşadığının önemi yok tatlım
canım aklında olsun oyundan 15 gün önceki cumartesi sabahları saat tam 10:00 da mybiletten satışa çıkıyor tüm türkiyede biletler zaten 10:10 da da tükenmiş oluyor neredeyse...
baktım canım zaten daha öncede pilatesle ilgilendiğimden hareketleri bbiliyorum hem zihnen hem bedenen iyi hissettiriyor.
Keşke pilatesi bırakmasaydım.
sankim yeni gelenlerden birileri vardı senin kiloya yakın :44:
Sanat adına hiç bir şey bırakmamak için tüm uğraşlar, sanat, düşünce, yaratıcılık hepsi engellenecek, geriye kalan donmuş vücutlar, düşünmeyen beyinler ..
Teşekkür ederim Lucim bilmiyordum öğrenmiş oldum
Ben de hatırlıyorum ama yeni arkadaşlar çok aktif olmadığından tanıyamadım henüz sadece anımsıyorum Zeynepcim.
Kızlar ben kaçayım şimdilik başım çok dönüyor biraz uzanıp geçmesini bekleyeyim, ekrana baktıkça daha kötü oluyor, görüşürüz ..
Sanat adına hiç bir şey bırakmamak için tüm uğraşlar, sanat, düşünce, yaratıcılık hepsi engellenecek, geriye kalan donmuş vücutlar, düşünmeyen beyinler ..
Teşekkür ederim Lucim bilmiyordum öğrenmiş oldum
Ben de hatırlıyorum ama yeni arkadaşlar çok aktif olmadığından tanıyamadım henüz sadece anımsıyorum Zeynepcim.
arkadaşlar merhaba ben aranıza yenı katıldım dikkat etmem gereken bırşey varsa lutfen söyleyın saat 2 de bildirim yapılması söylenmiş ama çalışıyorum acaba dun akşamkını mı yazmalıyım
Slm güzellerrr hayırlı cumalar hepinizeee hmm22 canım geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba:26:
ayrıca bu sene kaçırdığım için en fazla pişmanlık duyduğum organizasyon da notre dame de paris müzikaliydiii... defalarca izlemem rağmen sahnesini koklamak isterdim(((
luciii bu müzikal için tarih vs olursa bana da haber verirmisin ben de en çok istediğim şey paris te bunu izlemek
hoşgeldin aramıza aslında 2 değil 12 ama takıma girmek için ilk sayfadaki kuralların sana uyup uymadığını söylemen gerekiyor canım ilk sayfadaki kurallar gereği belli bir süre deneme sürecinde olacaksın canımarkadaşlar merhaba ben aranıza yenı katıldım dikkat etmem gereken bırşey varsa lutfen söyleyın saat 2 de bildirim yapılması söylenmiş ama çalışıyorum acaba dun akşamkını mı yazmalıyım
selam belirli saat var sanırım kilo için ama bugün sadece şimdi girebilirim foruma..Ben söyleyeyim kilomu 77.3
hoşbuldum tatlımmmhoşgeldin canıım, sana da hayırlı cumalaarrr :)
slm canımmm asma yüzünü hemen o kilolar sağlıklı bir şekilde gidecek inana bana sadece biraz sabırrrselam belirli saat var sanırım kilo için ama bugün sadece şimdi girebilirim foruma..Ben söyleyeyim kilomu 77.3
luciii bu müzikal için tarih vs olursa bana da haber verirmisin ben de en çok istediğim şey paris te bunu izlemek
canıım istanbula geldi geçen ay, pisi pisine kaçırdık(((
hadi yaaa hiç haberim olmadı ne olur lucim beni de habersdar et tatlımcanıım istanbula geldi geçen ay, pisi pisine kaçırdık(((
hoşbuldum tatlımmm
slm canımmm asma yüzünü hemen o kilolar sağlıklı bir şekilde gidecek inana bana sadece biraz sabırrrsabahları bildirirsen iyi olur kilonu cnm
toplightcım paylaşım alanına yazdım ama sakın yanlış anlama olurmu bitanemmne zaman ameliyat oluyorsun
İzmire gelme şansı varmı acaba:26:
hoşbuldum tatlımmm
İzmire gelme şansı varmı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?