- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.661
Slm güzellerrr hayırlı cumalar hepinizeee hmm22 canım geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba:26:
arkadaşlar merhaba ben aranıza yenı katıldım dikkat etmem gereken bırşey varsa lutfen söyleyın saat 2 de bildirim yapılması söylenmiş ama çalışıyorum acaba dun akşamkını mı yazmalıyım
hadi yaaa hiç haberim olmadı ne olur lucim beni de habersdar et tatlım
canım eriğim yazmıştı zaten o yüzden yanlış anlamadım tatlım bir aksilik olmazsa salı gün olacağım
yok canım, sanırım dünya turnesinin türkiye ayağıydı..nerdeeee, keşke olsa :)
hadi yaaa hiç haberim olmadı ne olur lucim beni de habersdar et tatlım
kızlar hoşgeldiniz.
serapcım bildirimler 12 ye kadar ancak sen deneme sürecindesin
inş tekrar ist a gelir bend eteyzeme uçarımm
keşkeee ama imkansız gibi.... bu versiyonu izlediniz mi bilmiyorum ama bu versiyonun hastasıyım defalarca izledimmmm mmm :) http://www.youtube.com/watch?v=WRr64T2HNj0 harikuladedirrr
2 saat 14 dk imiş lucicim ama izlememiştimm bugün spor yaparken bunu izleyeyimm tşkler cnmm muhteşemmiş
arkadaşlar hoşbulduk deneme surecı ümarım olumlu sonuçlanır
rica ederim canım bu versiyon muhteşemdir, alt yazılı ama umarım spor yaparken takip etmen zor olmaz, ben şimdi bir kez daha izliyorum hatta :)
spor yaparken izlemeye alışığım lucicim genelde yabancı dizileri izliyorum koşu bandına masa üstü uzak geliyor o yüzden koşu bandının kollarına uzun tahta koyup laptopu üzerine koyuyorummm demokraside çareler tükenme değilmi
Evt 75 olarak yapın inş haftaya azalmış olurcanım senin kilo girişini o zaman 75 olarak mı yapıyorum ?
hoşbuldum tatlımmm
slm canımmm asma yüzünü hemen o kilolar sağlıklı bir şekilde gidecek inana bana sadece biraz sabırrrsabahları bildirirsen iyi olur kilonu cnm
toplightcım paylaşım alanına yazdım ama sakın yanlış anlama olurmu bitanemmne zaman ameliyat oluyorsun
İzmire gelme şansı varmı acaba:26:
hoşgeldin aramıza aslında 2 değil 12 ama takıma girmek için ilk sayfadaki kuralların sana uyup uymadığını söylemen gerekiyor canım ilk sayfadaki kurallar gereği belli bir süre deneme sürecinde olacaksın canım
evet canım 12 ye kadar hedef kilon ne olacak canım deneme sürecinden sonra listeye girince eklememiz gerekiyor
canım geçmiş olsun iyice dinlen tabiki
Öpüldün
bu mybilet olayını daha önce yazmıştım ama sen mi görmedin ki üzüldüm bak... dinlen tatlım sen, neden acaba bu baş dönmesi, tuz da yedin halbuki..uzarsa bu durum bi doktora görün canım, ya da tansiyonunu falan ölçtür bir eczanede
Slm güzellerrr hayırlı cumalar hepinizeee hmm22 canım geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba:26:
arkadaşlar kuralları okudum kabul edıyorum kısaca kilo geçmişi anlatayım yakın zamanda bahsedecek olursam tüp bebekle çocuk sahıbı oldum ve 1.5 yaşında bır oğlum var 20kılo aldım oğlum emmediği için kıloları veremedım doğum iznim bittikten sonra 85den 75e düştüm sadece yürüyüş ve bol su ile ama uzun zamandır aynı kılodayım artık tak dedi ve 3 gün önce başladım sabah aç karnına dereotu yedım bir bakdak nescafe içtim 2 litrede ılk su öğlen 1 bardak ayran ve 1 dilim ekmek yedım suya devam hedefim 65 biraz verseydım heveslenıp 60 bile olabılır
Merhaba arkadaşlar
Ben 3.takımdan geliyorum bu haftaki hedefimi tutturamadığım gibi bide + çıktım, aslında kaçamak yapmadım ama düzensiz ve az yedim arkadaşlarım beni uyardı metabolizman yavaşlar diye ama dinlemedim sonuç ortada vereceğime 400gr aldım. Tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum bu hafta düzenli menü paylaşıp spor yapacağıma söz veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?