Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm güzellerrr hayırlı cumalar hepinizeee hmm22 canım geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba:26:

kızlar hoşgeldiniz.

serapcım bildirimler 12 ye kadar ancak sen deneme sürecindesin

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar kuralları okudum kabul edıyorum kısaca kilo geçmişi anlatayım yakın zamanda bahsedecek olursam tüp bebekle çocuk sahıbı oldum ve 1.5 yaşında bır oğlum var 20kılo aldım oğlum emmediği için kıloları veremedım doğum iznim bittikten sonra 85den 75e düştüm sadece yürüyüş ve bol su ile ama uzun zamandır aynı kılodayım artık tak dedi ve 3 gün önce başladım sabah aç karnına dereotu yedım bir bakdak nescafe içtim 2 litrede ılk su öğlen 1 bardak ayran ve 1 dilim ekmek yedım suya devam hedefim 65 biraz verseydım heveslenıp 60 bile olabılır

2 saat 14 dk imiş lucicim ama izlememiştimm bugün spor yaparken bunu izleyeyimm tşkler cnmm muhteşemmiş

rica ederim canım bu versiyon muhteşemdir, alt yazılı ama umarım spor yaparken takip etmen zor olmaz, ben şimdi bir kez daha izliyorum hatta :)

kızlar ana paylaşıma ekledim listemizi şimdi araç muayene istasyonuna gidiyorum genel listeyi akşama yaparım görüşmek üğzere

rica ederim canım bu versiyon muhteşemdir, alt yazılı ama umarım spor yaparken takip etmen zor olmaz, ben şimdi bir kez daha izliyorum hatta :)

spor yaparken izlemeye alışığım lucicim genelde yabancı dizileri izliyorum koşu bandına masa üstü uzak geliyor o yüzden koşu bandının kollarına uzun tahta koyup laptopu üzerine koyuyorummm demokraside çareler tükenme değilmi

süppersin canım çok akıllıca :) o halde bugün mutlaka izle derim, şimdi izliyorum da bir kez daha, her defasında büyülüyor beni....

Merhaba arkadaşlar
Ben 3.takımdan geliyorum bu haftaki hedefimi tutturamadığım gibi bide + çıktım, aslında kaçamak yapmadım ama düzensiz ve az yedim arkadaşlarım beni uyardı metabolizman yavaşlar diye ama dinlemedim sonuç ortada vereceğime 400gr aldım. Tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum bu hafta düzenli menü paylaşıp spor yapacağıma söz veriyorum

tamamdır :) sabahları yazarım

canım hedefim 65 olamk

canım geçmiş olsun iyice dinlen tabiki

Öpüldün

Teşekkür ederim Zeynepcim.

Ayy Lucim zor geldim kendime daha yeni azaldı hala da hafif var yavaş hareket ediyorum. En yakın eczane yürüme mesafesi 1.5 saat falan DOktorlardan da pek sıkıldım ama baktım yine sıklaşıyor bu sefer giderim olmazsa.

Slm güzellerrr hayırlı cumalar hepinizeee hmm22 canım geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba:26:

Teşekkür ederim canım benim tansiyonum genelde düştüğünden ondandır diye tahmine diyorum.

Hoşgeldin aramıza. Umarım bir an önce ıulaşırsın hedefine.

Haftaya verirsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…