Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hm cim biz bursa ya gitmek icin yola ciktik eger bir aksilik olursa sen Genel listeyi yapabilirmisin Ben cep ten yap maya calisaxagim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hm cim biz bursa ya gitmek icin yola ciktik eger bir aksilik olursa sen Genel listeyi yapabilirmisin Ben cep ten yap maya calisaxagim

Kaptanım iyi yolculuklar. Ani mi çıktı yolculuk bir problem yok değil mi ? Telefondan falan uğraşma sen hiç yollarda, ben akşam hallederim

Kaptanım iyi yolculuklar. Ani mi çıktı yolculuk bir problem yok değil mi ? Telefondan falan uğraşma sen hiç yollarda, ben akşam hallederim

Canim askinda gecen hafta dan belliydi ama hava yagisli diye cazgecmistik ama kayinpederle kayinvalde tutturdular gelin diye simdi bozuyukten geciyoruz hic gidilcek zaman degil hava cok kotu ama mecbur kaldik hayirlisi ile bi varsaydik

Menüm sabah : iki dilim uno premium çavdarlı ile kaşarlı tost, 3 zeytin
Öğlen: okulda kokteyl vardı bir kurabiye, 1/4 poğaça/ 1 lokma çikolata
Ara: 1 kabak dolma
Akşam:3lahana dolma, 3 yaprak sarma

Spor mümkün değil, 13 saat ders vardı, öldüm, bittim. .., şu anda misafir var. Suyu bilemiyorum. Bugün kötü bir gündü her açıdan yarın toparlarım inşallah

Kaptan yaş ilerleyince insanlar daha ısrarcı ve çocukça oluyor ama şanslılar sizin gibi çocukları vat.

Menümü paylaşayım arkadaşlar, biraz fazla karbonhidrat yüklendim ve listeye uymadım, nedeni baş dönmemdi, hala hafif hafif dönüyorum .. O yüzden sporum da yok ..

arkadaşlar yarın zor bır haftasonu beni bekliyor işteyken diyete uyması daha kolay ama evde bıraz zor olacak ama dayanacağım iyi geceler

Suan 85.7 kiloym ymk listelrni paylasamadm cenaze vardi bi ahbabin k.bkmayn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok fazla karbonhidrat olmuş. Çok yememişsin ama düzensiz olmuş.

arkadaşlar yarın zor bır haftasonu beni bekliyor işteyken diyete uyması daha kolay ama evde bıraz zor olacak ama dayanacağım iyi geceler

En zoru haklısın haftasonu ama smsn dur diyelim yoksa salı çarşamba ancak telafi edip az kilo veriyor süreci uzatıyoruz.
Suan 85.7 kiloym ymk listelrni paylasamadm cenaze vardi bi ahbabin k.bkmayn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başınız saolsun. Ölüm her türlü zor ama genç miydi ?

Kızlar kimse yazmamış .. Yeni arkadaşlar biliyorsunuz hem takıma alışma süreniz hem de listeye girmeniz için bol paylaşım bekliyoruz sizden ..

Çok şükür dinlenmeye geçebildim, haftasonu inşallah düzenli ve dengeli olacak, bugün kötüydü, menüleri görüp , fikir edinmek iyi olur ama pek menü paylaşımı göremedim, takımda toplam kaç kişi var? Tecrübeli arkadaşlar örnek menülerinizi görebilir miyiz

Kızlar Günaydınlarrrr

Haftasonuna güzel başlama isteyerek uyudum ancak sabah banka hesaplarımda ki bazı hareketler beni gerdi.
Bugün ykb korksun benden
Sizler nasılsınız ???

Bugün kahvaltıda dışarıdaydım, 1 yumurta, 1 parça ekmek, pekmez, peynir, zeytin yedim. Çok değildi ama tam ölçemedim veremiyorum
Ara: yok
Öğlen: kaşarlı çoban salata, 1 parça franbuazlı yaşpasta ( olmasa iyiydi ama oldu)
Ara: yok
Akşam: 2 dilim ekmekle yapılmış kaşarlı tost

Bu saatten sonra meyve yerim, meyvesiz yapamam
Suyu ölçemedim, yürüyüş pusetle bir saat

gün bitmek üzere bugunu kısaca özetlersem hiç korktuğum gibi olmadı sabah oğlumla 10 gibi kahvaltı yaptık
kahvaltı:1 domates, 3 zeytın, kibrit kutusu kadar peynır ve yarım yumurta ekmek çay yok
ara:türk kahvesi
akşam:2kaşık oğlumdan kalan çorba yarım porsıyon hünkarbeğendi ilk defa yaptım da tadına baktım
3 litre su

kızlar menüme bir bakın ben hala kendımı çok yemiş gibi hissediyorum sanırım benim depo çok doluymuş açlık hissetmıyorum

ayrıca evde misafirim var pastalar börekler hele o kurabiye içim gitti ilk başta ama yemedim hala kendime inanamıyorum normalde yaş pasta bir kaç dilim yenırdı ama yok inş yararını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…