Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında ben iki kez diyetisyene gittim, yediklerimi habire azalttı durdu, kilo veremememe hayret etmişti birisi, benimde aklıma takılıyor buna bir yaptırcam lazım, sağol cnm

Bir de şey geldi aklıma. Elma sirkesi, yeşil çay , yeşil kahve, tarçın gibi şeyler kullansan belki yardımcı olur.

Ben çok ani kilo alınca gittim tiroit varmış Bilgecim. Sağlık bu aman ihmal etme belki başka birşey vardır. Varsa ortaya çıksın ki tedavisi olsun.

Hangi bölüme gitmem lazım acaba, bu arada bir çok şey denedim yeşil çayı istikrarlı bir şekilde 3 yıldır içiyorum, başlarda biraz faydası olmuştu sanki. Bugün yeşil kahve gördüm almadım ama aklımda kaldı sen kullandın mı canım?

Endokrine gidebilirsin ama zor olup erteleyeceksendahiliye hatta sağlık ocağı bile olur. Ben kullandımama çok düzensiz. Düzenli kullanınca tansiyonum düşüyor gibi hissettim normalde zaten düşük. İçtiğimde acayip tuvalete gidip ödem atıyorum ertedi günü etkiliyor baya 2 3 fincan içince ..

Teşekkür ederim canım, yarın ya da çarş önce sağlık ocağına gidip doktorla konuşucam,sonra ilk gördüğümde yeşil kahveyi de alcam bir de ben deneyim bakalım, iyi geceler herkese, motivasyonu yüksek bir sabaha uyanalım inşallah

Çoksevindim gidecek olmana .. İyi geceler. Ben de gidip uyuyayım yada eşime sarayım biraz çok açım tehlike sinyalleri yayıyorum

Aslında ben iki kez diyetisyene gittim, yediklerimi habire azalttı durdu, kilo veremememe hayret etmişti birisi, benimde aklıma takılıyor buna bir baktırcam lazım, sağol cnm
bugun bana da bir hemşire insülin direnci ve tiroidlerine baktır o da kilo vermeye engel olur dedi insülin direncini ilk defa duydum doktora bır sor o da kılo vermeye engel olurmuş

kızlar ben diyete başlayalı 5 gün oldu tam da bu arada regli olmuşum o kadar üzüldüm ki bu dönemde vücut so topladığı için kilo verımı az olur dıye ama akşam aç karnına bir tartıldım şok şok oldum gidiyor kilolar ama cuma günü kaç kilo olduğunu yazacağım

bende menumu yazayım
sabah:şekersiz nescafe
öğle:haşlanmış ıspanak, 1 domates
ara: türk kahvesi
akşam patates salatası biraz domates ve bir dilim karpuz o da göz hakkı
ayrıca 3,5 litre ılık su yarım saat bisiklet surdum

Bygn bi tv prgrmnda gordm bnu biraz degstrrk kullncam bn hergn yedklermi yazarim azicik motive olmaya ihtiyacm vr cnku spor yapamiorm uyku daha tatli gelio sdce ism olp disari ciktgmda yuryrm o kdr ev egzersz yapsam olrmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi geceler kizlar. Cuma zayıflama takımlarına girebilmek icin mesaj yazmıştım ,saolsun hm22 takima davet etti geldim. Tesekkur ederim. Ben 155cm boyundayim kilom 74.2 cok sefer kilo verme girisiminde bulundum. Cogu kendi kendimeydi. Bazilari kk'nde takiimda, günlükte vs.. . Ama ne verdiysem hep aldım diyet yapmazsam. Birraktinmi hep almaya devam ediliyor bu kilolar ,sanki hiic sonu yok kilo almanin ve iştahın.. ..neyse umarim beni davet edişiniz guzel bir basslangic olur vee hep birliikte veririz istedigimiz kiloları.bu seferki diyeete baslama fikri(her zaman o fikir var ama icraat yoktu uzun süredirr)etrafimdaki densiz bir kisinin kendi kilolarıina bakmaksizin beni surekli sözleriyle taciz etmesiyle oluştuu. Allah razi olsun nedîyiim:) boylece diyet yapıcam iste.. ...

kızlar günaydınlaaar, ne güzel yazışmışsınız maşallah ..hepsini okudum ama alıntılayamadım, aklımda kaldığı kadarıyla bir şeyler yazayım istedim...

öncelikle bu luci neden az giriyor, menü paylaşmıyor diye düşünen takım arkadaşlarıma ufak bir bilgi vermek isterim:

ben bu takıma 5 ay önce girdim, 4 ayda 22 kg verdim. 90 kg dan 68 e düşerek hedefime ulaştım ve mezun oldum, diplomamı aldım :) o sebeple artık listede değilim, fakat sırf muhabbeti sevdiğim için takımımızdan kopmuyorum ve koruma sürecimi burada sohbetle geçiriyorum :) umarım açıklayıcı olmuştur :)

yeni gelen arkadaşlar hepiniz tekrardan hoşgeldiniz...

toplightcım dualarımız seninle tatlım, bir an önce hayırlısı ile atlat ve dön aramıza inşallah

bilgecim, serapcım insülin direnci ile ilgili yazışmışsınız...internette insülün direnci testleri var onu da yaparak kendinizi aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz. ama benim kesin bildiğim bir şey varsa o da bel çevresi 88 cm in üzerinde olan hanımlarda olma olasılığı çok yüksek diye duymuştum, hatta diyete başladığımda da ben de kesin vardı, bol yürüyüş ve diyet beslenme ile kırdığımı düşünüyorum.... inşallah yoktur hiçbirimizde....

zeyim, yine şirketle ilgili sorunların depreşmiş tatlım gördüğüm kadarıyla, sıkma canını ne olur, her şey olacağına varıyor, hakkında hayırlısı olsun inşallah

hmcim dinlendir kendini tatlım yüklendin tabi spora, incittin kendini...bengay tarzı rahatlatıcı kremleri öneririm kuzum, geçmişler olsun

bana gelince, haftasonu yoğun seyahat,wc problemi, düzensiz ve cozutmalı beslenme eminim ki tartıda 70-71 e attı beni... her hafta başı alışığım artık bu rakamları görmeye ama yağ değil ödem olduğunu bildiğim için artık panik yapmıyorum ama çok sıkı geçmesi gereken 3-4 güne mal oluyor bana bu durum... henüz toparlayamadım kendimi, dün de kontrolsüzdüm, bugünden itibaren başlıyorum yine. koruma sürecimde ilk etapta 65 i görebilmeyi hedefliyorum...bir kaç güne kadar yine yoğun sporuma da başlayıp devam edeceğim inşallah.... şimdilik benden bu kadar hepinizi çok öptüm, fırsat buldukça geleceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydin arkadaslar. Şbaah cken tartıldim 74.3um. Sabah kaahvltim yeni bitti
Yesil cay
8zeytin
Bir yumurta
Domates salatalıktan ve biberden ceyrek
Bir kk peynir
İki ceviz
İlk uynincada sirkeli ballı su
Luci lui arkadasim mezun olmuşsunuz çooook özendim sana. Nasil verdin canım kilo biraz anlatsana

ay ben burdan kurtulayımda beni aramasalarda olur yavrumn

bilgecim merhaba

öğle ve akşam yemeğinin arasına en az 1 ara öğün koyarsan akşama hem tok olursun hemde metobolizmanı çalıştırmış lursun bilgin olsun

tatlım menü paylaşırken madde seklinde yazarsan hem daha okunaklı hemde daha net görülebilir.

daha çok gidece kilolar metme

bebegim sorma yavvv iş her zaman stres benim için biliyorsun

Gunaydin arkadaslar biraz once yazdigim mesaj meger gitmemis tekrar yaziyorum,
Kahvaltimi yaptim
Yesil cay
İki ceviz
Yumurta
Salatalıktan domatesten ve biberden ceyrek
Bir kk peynir
Sekiz zeytin
Uyanınca sirkeli ballıkayalar su
Bu kadar. Luciferaz liu arkadasim ne guzel hedefine ulaşmışsin tebrik ederim cook özendim sana. Nasil verdin canım kilolarınız biraz anlatsana

bu sekilde düşünmen cok yanlış öncelikle kendin inanmalısın.

buraya ilk geldiğinde sanki değişen birlşey yok gibi gelebilir ancak 1 aydan sonra hem yeme düzenin olacak hemde kiloda değişiklik ancak öncelikle senin inanman istemen ve azimli olman gerekir

bizler sana bu konuda destek olacagız

Kızlar bende menümü paylaşayım

Sabah : 1 dilim ekmek+1 tk kahvaltı sos+1 tk labne+1 haşlanmış yumurta
Ara : 1 türk kahvesi
Öğlen : 1 kepçe çorba
Ara : 1 probis
Akşam : 1 kepçe çorba+2 kadınbudu köfte

su :1.lt
Spor yok ( malum ptesileri çalışma saatim nedeniyle spor yok )

Son düzenleme:

canıım darısı başına inşallah, olacak merak etme... ben hedefime ulaşmak için inanılmaz motiveydim öncelikle ve ilk 2 ay 1 lokma dahi kaçamak yapmadım... tatlı, pilav,makarna hayatımdan uzak durdu... hergün en az 1 saat tempolu yürüyüş yaptım ve ben karatay tarzı beslendim... ilk ay ödemle birlikte 10 kg gitti, 2. ay 6-7 kg...kalan 5-6 kg da 3. ve 4. aylarda bir ileri bir geri gitti canım... bugünden itibaren yine asılıyorum diyetime..giderken gram gram gidiyorda gelirken 2 kilo 2 kilo geliyor maalesef..kontrolü elden bırakmaya hiç gelmiyor... olur canım yeter ki iradene hakim ol

Tebrik ederim seni, darısı başımıza inşallah :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…