- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.761
Aslında ben iki kez diyetisyene gittim, yediklerimi habire azalttı durdu, kilo veremememe hayret etmişti birisi, benimde aklıma takılıyor buna bir yaptırcam lazım, sağol cnm
Ben çok ani kilo alınca gittim tiroit varmış Bilgecim. Sağlık bu aman ihmal etme belki başka birşey vardır. Varsa ortaya çıksın ki tedavisi olsun.
Hangi bölüme gitmem lazım acaba, bu arada bir çok şey denedim yeşil çayı istikrarlı bir şekilde 3 yıldır içiyorum, başlarda biraz faydası olmuştu sanki. Bugün yeşil kahve gördüm almadım ama aklımda kaldı sen kullandın mı canım?
Endokrine gidebilirsin ama zor olup erteleyeceksendahiliye hatta sağlık ocağı bile olur. Ben kullandımama çok düzensiz. Düzenli kullanınca tansiyonum düşüyor gibi hissettim normalde zaten düşük. İçtiğimde acayip tuvalete gidip ödem atıyorum ertedi günü etkiliyor baya 2 3 fincan içince ..
Teşekkür ederim canım, yarın ya da çarş önce sağlık ocağına gidip doktorla konuşucam,sonra ilk gördüğümde yeşil kahveyi de alcam bir de ben deneyim bakalım, iyi geceler herkese, motivasyonu yüksek bir sabaha uyanalım inşallah
bugun bana da bir hemşire insülin direnci ve tiroidlerine baktır o da kilo vermeye engel olur dedi insülin direncini ilk defa duydum doktora bır sor o da kılo vermeye engel olurmuşAslında ben iki kez diyetisyene gittim, yediklerimi habire azalttı durdu, kilo veremememe hayret etmişti birisi, benimde aklıma takılıyor buna bir baktırcam lazım, sağol cnm
canım sen günlük kalori miktarına göre mi yiyorsun bu da güzelmiş ben de bugun netten araştırmıştımMenümü de Paylaşayım.
Eki Görüntüle 1141941
Bacağım ağrıyor bugün bağlarımı Zorladım galiba O yüzden spor yok.
İnşallah kıymetini anlarlar O Zaman zeynepcim.
Canın istemiyorsa bence yemeyebilirsin ama alışkanlık yapmasın .
Bu arada diğer mesajı alıntılayamamışım. 2 ay zayıflama 2 ay koruma gayet iyi ..
Kaptanım güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende 70leri görmek istiyorum bir an önce. Hep beraber yapacağız inanıyorum ..
Merhaba herkese
Bugünkü menümü arz edeyim
Sabah: kepek ekmeklik kaşarlı tost, 2 zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Öğle: 1 dolma, yoğurt, 2 kare çikolata
Akşam : 1 but haşlanmış, karpuz
Suyu ölçmüyorum, ama çokça içiyorum, spor oğlumla 2 saat avm gezdik, zaten okuldan yorgun geldim, haftada en az 3 gün yürümeyi planlıyorum
Kizlar vugn kahvltida bi tane haslnms ymrta sekrsiz acik cay peynir domats salatalik nane ve kepek ekmegi oglen bi fincan dibek kahvesi aksam corba salata ve saat 8 gbi bi bardk sekrsz cay suan bu kadar yarndan itibaren 10 gunde 2 kilo diyeti yapicm sabh kahvltida 4 parmak kalinlignda peynir haslanms yumrta ve mevsm yesllkli salata ekmek yok oglen avuc ici kadar et yada tavuk izgara yada haslama mevsim uesillkli salata aksam sebze yemegi ara ognde kuruyms bol su ekmem ve meyve kssnlikle yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben diyete başlayalı 5 gün oldu tam da bu arada regli olmuşum o kadar üzüldüm ki bu dönemde vücut so topladığı için kilo verımı az olur dıye ama akşam aç karnına bir tartıldım şok şok oldum gidiyor kilolar ama cuma günü kaç kilo olduğunu yazacağım
bende menumu yazayım
sabah:şekersiz nescafe
öğle:haşlanmış ıspanak, 1 domates
ara: türk kahvesi
akşam patates salatası biraz domates ve bir dilim karpuz o da göz hakkı
ayrıca 3,5 litre ılık su yarım saat bisiklet surdum
kızlar günaydınlaaar, ne güzel yazışmışsınız maşallah ..hepsini okudum ama alıntılayamadım, aklımda kaldığı kadarıyla bir şeyler yazayım istedim...
öncelikle bu luci neden az giriyor, menü paylaşmıyor diye düşünen takım arkadaşlarıma ufak bir bilgi vermek isterim:
ben bu takıma 5 ay önce girdim, 4 ayda 22 kg verdim. 90 kg dan 68 e düşerek hedefime ulaştım ve mezun oldum, diplomamı aldım :) o sebeple artık listede değilim, fakat sırf muhabbeti sevdiğim için takımımızdan kopmuyorum ve koruma sürecimi burada sohbetle geçiriyorum :) umarım açıklayıcı olmuştur :)
yeni gelen arkadaşlar hepiniz tekrardan hoşgeldiniz...
toplightcım dualarımız seninle tatlım, bir an önce hayırlısı ile atlat ve dön aramıza inşallah
bilgecim, serapcım insülin direnci ile ilgili yazışmışsınız...internette insülün direnci testleri var onu da yaparak kendinizi aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz. ama benim kesin bildiğim bir şey varsa o da bel çevresi 88 cm in üzerinde olan hanımlarda olma olasılığı çok yüksek diye duymuştum, hatta diyete başladığımda da ben de kesin vardı, bol yürüyüş ve diyet beslenme ile kırdığımı düşünüyorum.... inşallah yoktur hiçbirimizde....
zeyim, yine şirketle ilgili sorunların depreşmiş tatlım gördüğüm kadarıyla, sıkma canını ne olur, her şey olacağına varıyor, hakkında hayırlısı olsun inşallah
hmcim dinlendir kendini tatlım yüklendin tabi spora, incittin kendini...bengay tarzı rahatlatıcı kremleri öneririm kuzum, geçmişler olsun
bana gelince, haftasonu yoğun seyahat,wc problemi, düzensiz ve cozutmalı beslenme eminim ki tartıda 70-71 e attı beni... her hafta başı alışığım artık bu rakamları görmeye ama yağ değil ödem olduğunu bildiğim için artık panik yapmıyorum ama çok sıkı geçmesi gereken 3-4 güne mal oluyor bana bu durum... henüz toparlayamadım kendimi, dün de kontrolsüzdüm, bugünden itibaren başlıyorum yine. koruma sürecimde ilk etapta 65 i görebilmeyi hedefliyorum...bir kaç güne kadar yine yoğun sporuma da başlayıp devam edeceğim inşallah.... şimdilik benden bu kadar hepinizi çok öptüm, fırsat buldukça geleceğim
İşin açıkçası bu şekilde zatıflayacağımı düşünmüyorum, inancım sıfır:-(
Ben 2004 yılında nişanlandığımdan beri 70 kiloyum, iki doğum yaptım tekrar hep 70 e döndüm, ideal kilom 70 diyyorum bazen, en azından 10 yıldır koruyabiliyor- dum. Bu kış 74 oldum ve imkanı yok bir kilo düşemiyorum, ekstra bir çabaya, spora vs vaktim yok, çalışıyorum, iki çocuk var, işte böyle. ., girdim bu takımada ama hiç inancım yok:-(
Gunaydin arkadaslar biraz once yazdigim mesaj meger gitmemis tekrar yaziyorum,
Kahvaltimi yaptim
Yesil cay
İki ceviz
Yumurta
Salatalıktan domatesten ve biberden ceyrek
Bir kk peynir
Sekiz zeytin
Uyanınca sirkeli ballıkayalar su
Bu kadar. Luciferaz liu arkadasim ne guzel hedefine ulaşmışsin tebrik ederim cook özendim sana. Nasil verdin canım kilolarınız biraz anlatsana
kızlar günaydınlaaar, ne güzel yazışmışsınız maşallah ..hepsini okudum ama alıntılayamadım, aklımda kaldığı kadarıyla bir şeyler yazayım istedim...
öncelikle bu luci neden az giriyor, menü paylaşmıyor diye düşünen takım arkadaşlarıma ufak bir bilgi vermek isterim:
ben bu takıma 5 ay önce girdim, 4 ayda 22 kg verdim. 90 kg dan 68 e düşerek hedefime ulaştım ve mezun oldum, diplomamı aldım :) o sebeple artık listede değilim, fakat sırf muhabbeti sevdiğim için takımımızdan kopmuyorum ve koruma sürecimi burada sohbetle geçiriyorum :) umarım açıklayıcı olmuştur :)
yeni gelen arkadaşlar hepiniz tekrardan hoşgeldiniz...
toplightcım dualarımız seninle tatlım, bir an önce hayırlısı ile atlat ve dön aramıza inşallah
bilgecim, serapcım insülin direnci ile ilgili yazışmışsınız...internette insülün direnci testleri var onu da yaparak kendinizi aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz. ama benim kesin bildiğim bir şey varsa o da bel çevresi 88 cm in üzerinde olan hanımlarda olma olasılığı çok yüksek diye duymuştum, hatta diyete başladığımda da ben de kesin vardı, bol yürüyüş ve diyet beslenme ile kırdığımı düşünüyorum.... inşallah yoktur hiçbirimizde....
zeyim, yine şirketle ilgili sorunların depreşmiş tatlım gördüğüm kadarıyla, sıkma canını ne olur, her şey olacağına varıyor, hakkında hayırlısı olsun inşallah
hmcim dinlendir kendini tatlım yüklendin tabi spora, incittin kendini...bengay tarzı rahatlatıcı kremleri öneririm kuzum, geçmişler olsun
bana gelince, haftasonu yoğun seyahat,wc problemi, düzensiz ve cozutmalı beslenme eminim ki tartıda 70-71 e attı beni... her hafta başı alışığım artık bu rakamları görmeye ama yağ değil ödem olduğunu bildiğim için artık panik yapmıyorum ama çok sıkı geçmesi gereken 3-4 güne mal oluyor bana bu durum... henüz toparlayamadım kendimi, dün de kontrolsüzdüm, bugünden itibaren başlıyorum yine. koruma sürecimde ilk etapta 65 i görebilmeyi hedefliyorum...bir kaç güne kadar yine yoğun sporuma da başlayıp devam edeceğim inşallah.... şimdilik benden bu kadar hepinizi çok öptüm, fırsat buldukça geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?