- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.781
Günaydın kızlar, ben malum yeni üyenizim. :) Grubun düzenli olarak tartıldığı bir gün var mı kızlar?
İnternette siteler var yediklerini yazıyorsun kalorisini hesaplıyor ne kadar alman gerektiğini yazıyor istersen inceleBygn bi tv prgrmnda gordm bnu biraz degstrrk kullncam bn hergn yedklermi yazarim azicik motive olmaya ihtiyacm vr cnku spor yapamiorm uyku daha tatli gelio sdce ism olp disari ciktgmda yuryrm o kdr ev egzersz yapsam olrmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldın inş burda hep birlikte cerırız o densızde söylediğinden utanırİyi geceler kizlar. Cuma zayıflama takımlarına girebilmek icin mesaj yazmıştım ,saolsun hm22 takima davet etti geldim. Tesekkur ederim. Ben 155cm boyundayim kilom 74.2 cok sefer kilo verme girisiminde bulundum. Cogu kendi kendimeydi. Bazilari kk'nde takiimda, günlükte vs.. . Ama ne verdiysem hep aldım diyet yapmazsam. Birraktinmi hep almaya devam ediliyor bu kilolar ,sanki hiic sonu yok kilo almanin ve iştahın.. ..neyse umarim beni davet edişiniz guzel bir basslangic olur vee hep birliikte veririz istedigimiz kiloları.bu seferki diyeete baslama fikri(her zaman o fikir var ama icraat yoktu uzun süredirr)etrafimdaki densiz bir kisinin kendi kilolarıina bakmaksizin beni surekli sözleriyle taciz etmesiyle oluştuu. Allah razi olsun nedîyiim:) boylece diyet yapıcam iste.. ...
afiyet olsun kahvaltın çok güzel bak canım çektiGunaydin arkadaslar biraz once yazdigim mesaj meger gitmemis tekrar yaziyorum,
Kahvaltimi yaptim
Yesil cay
İki ceviz
Yumurta
Salatalıktan domatesten ve biberden ceyrek
Bir kk peynir
Sekiz zeytin
Uyanınca sirkeli ballıkayalar su
Bu kadar. Luciferaz liu arkadasim ne guzel hedefine ulaşmışsin tebrik ederim cook özendim sana. Nasil verdin canım kilolarınız biraz anlatsana
heycanla cuma gününü bekliyorum inş güzel haberler verebilirim ayrıca sana cok imrendim ne güzel vermişsin darısı bızesaol canım olur inşallah hiç merak etme... cuma günleri tartı günü ve diğer gruplarla yarışmaya katıldığımız gün...cuma sabahları erkenden kilolarımızı bildirmemiz gerek saat 11:00 i geçirmeyin bildirim için lütfen yoksa takımımız ceza alabilir düzenlemeleri anca tamamlıyoruz çünkü
heycanla cuma gününü bekliyorum inş güzel haberler verebilirim ayrıca sana cok imrendim ne güzel vermişsin darısı bıze
saol canım olur inşallah hiç merak etme... cuma günleri tartı günü ve diğer gruplarla yarışmaya katıldığımız gün...cuma sabahları erkenden kilolarımızı bildirmemiz gerek saat 11:00 i geçirmeyin bildirim için lütfen yoksa takımımız ceza alabilir düzenlemeleri anca tamamlıyoruz çünkü
Kizlar ameliyati an ciktim biraz biraz Bogazim aciyor iyiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah sana canım yaaa, demek ki çok ağır bi operasyon değildi, haydi gelmiş geçmiş olsun
merhaba canım bende yeni uyeyim dun akşamdan beri.HOŞGELDİN....Günaydın kızlar, ben malum yeni üyenizim. :) Grubun düzenli olarak tartıldığı bir gün var mı kızlar?
hoşbulduk arkadaşım. inş bende artık dediğin gibi utandırmayı istiyorum artıkhoşgeldın inş burda hep birlikte cerırız o densızde söylediğinden utanır
buyur gel bacım bi dahakine beraber yapalım:)))afiyet olsun kahvaltın çok güzel bak canım çekti
geçmiş olsun canım. en kısa zamanda toparlanman dileğiyle.Kizlar ameliyati an ciktim biraz biraz Bogazim aciyor iyiyim
merhaba canım bende yeni uyeyim dun akşamdan beri.HOŞGELDİN....
hoşbulduk arkadaşım. inş bende artık dediğin gibi utandırmayı istiyorum artık
buyur gel bacım bi dahakine beraber yapalım:)))
geçmiş olsun canım. en kısa zamanda toparlanman dileğiyle.
hoşnulduk canım.sen de hoşgeldin canım :) hayırlı olsun. hedef nedir kaç kilosun?
hoşnulduk canım.
74.3 kiloyum
hedefim 55 olmak....
boyum 155cm
senin kilon ve hedefin nedir
Ben de başladığımda 71.8dim canım. 24 mayısta başladım ben diyete ve yürüyüşe.
Dün tartıldığımda ise 69.1dim.
Benim boyum 1.65 canım ve hedefim 55 kilo olmak
tebrik ederim canım gerçekten iyi vermişsin bu sürede.
ayrıca boylarımız aynı değil ama hedeflerimiz aynı:))))) inş görürüz o gülneri en kısa zamanda....
Canim simdiye kadar iyiydim de Su icin izin cikti ama cok susadigim halde icemedim Canim yaniyor tukruk bile yutamiyorum
Kizlar ameliyati an ciktim biraz biraz Bogazim aciyor iyiyim
verirsiniz canım benim istedikten sonra olmaması için hiç bir sebep yok..sadece sabır ve irade, sonrası çorap söküğü gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?