Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar, ben malum yeni üyenizim. :) Grubun düzenli olarak tartıldığı bir gün var mı kızlar?

saol canım olur inşallah hiç merak etme... cuma günleri tartı günü ve diğer gruplarla yarışmaya katıldığımız gün...cuma sabahları erkenden kilolarımızı bildirmemiz gerek saat 11:00 i geçirmeyin bildirim için lütfen yoksa takımımız ceza alabilir düzenlemeleri anca tamamlıyoruz çünkü

İnternette siteler var yediklerini yazıyorsun kalorisini hesaplıyor ne kadar alman gerektiğini yazıyor istersen incele

hoşgeldın inş burda hep birlikte cerırız o densızde söylediğinden utanır

afiyet olsun kahvaltın çok güzel bak canım çekti

heycanla cuma gününü bekliyorum inş güzel haberler verebilirim ayrıca sana cok imrendim ne güzel vermişsin darısı bıze

heycanla cuma gününü bekliyorum inş güzel haberler verebilirim ayrıca sana cok imrendim ne güzel vermişsin darısı bıze

verirsiniz canım benim istedikten sonra olmaması için hiç bir sebep yok..sadece sabır ve irade, sonrası çorap söküğü gibi geliyor

Tesekkur ederim canim erken kalkiyorum zaten tartilir cuma gunu yazarim :)

Kizlar ameliyati an ciktim biraz biraz Bogazim aciyor iyiyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah sana canım yaaa, demek ki çok ağır bi operasyon değildi, haydi gelmiş geçmiş olsun

Canim simdiye kadar iyiydim de Su icin izin cikti ama cok susadigim halde icemedim Canim yaniyor tukruk bile yutamiyorum

Günaydın kızlar, ben malum yeni üyenizim. :) Grubun düzenli olarak tartıldığı bir gün var mı kızlar?
merhaba canım bende yeni uyeyim dun akşamdan beri.HOŞGELDİN....

hoşgeldın inş burda hep birlikte cerırız o densızde söylediğinden utanır
hoşbulduk arkadaşım. inş bende artık dediğin gibi utandırmayı istiyorum artık

afiyet olsun kahvaltın çok güzel bak canım çekti
buyur gel bacım bi dahakine beraber yapalım:)))

geçmiş olsun canım. en kısa zamanda toparlanman dileğiyle.

luci liu ciğim soruma yazdığın cevabı okudum gerçekten azmin ve iraden süpermiş.bende uzun süre devam ettiremiyorum şu diyeti. bana ilham oldun.tekrardan tebbrik ederim canım....

sen de hoşgeldin canım :) hayırlı olsun. hedef nedir kaç kilosun?

Canim simdiye kadar iyiydim de Su icin izin cikti ama cok susadigim halde icemedim Canim yaniyor tukruk bile yutamiyorum

Gelmiş geçmiş olsun canımcımmm dikkat et kendine atlatmışsın ameliyatı şükürr

verirsiniz canım benim istedikten sonra olmaması için hiç bir sebep yok..sadece sabır ve irade, sonrası çorap söküğü gibi geliyor

Lucicimmm haftasonu için söz vermiştin tutmadınmı bakimmm

hmm22 canım geçmiş olsun sana da ters bir hareket mi yaptın acaba dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…