- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.741
Akşam yemeği yemiyor musunKızlar, ablalar :) bugünki yediklerim :
Sabah :
omlet, 5 siyah tuzsuz zeytin, 1 dilim peynir, 1dilim kepek ekmek
Öğlen :
2 yemek kaşığı barbunya yemeği, 3yemek kaşığı bulgur pilavı, 3 yemek k yoğurt biraz da domates salatalık
Saat 16.30da ise 12 kiraz bir şeftali.
Bugünlük bu kadar yemeğim canım pek istemiyor bugün yemek yemek :)
fikirleriniz nedir?
en iyisini yapıyorsun zeynebim onlar çıkaracaksa çıkarsın tazminatlarını alırsın en azındanben işten ayrılmaktan vazgeçtim.
Onlar beni çıkarana kadar buradayım.
Sözleşmemin yenilenmesi için taleptede bulundum Evlilik tazminat sürem dolduktan sonra sözleşmemde yenilecenek.
Kendileri çıkarmak istiyorlarsa çıkarsınlar
Kızlar, ablalar :) bugünki yediklerim :
Sabah :
Öğlen :
2 yemek kaşığı barbunya yemeği, 3yemek kaşığı bulgur pilavı, 3 yemek k yoğurt biraz da domates salatalık
fikirleriniz nedir?
en iyisini yapıyorsun zeynebim onlar çıkaracaksa çıkarsın tazminatlarını alırsın en azından
akşam yemeği olmayacak mı gizem akşamda hafif de olsa bişeyler yesen iyi olur bi çorba ya da salata gibi
neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın fırsat buldukça yazarım dua edin bana öpüldünüz hepiniz
Akşam yemeği yemiyor musun
ama mideyı harekete geçirmek için az da olsa yemen lazımnormalde yiyorum ama bugün kendimi çok şiş hissediyorum. sanki midemde bi kuzu çevirme var
ama mideyı harekete geçirmek için az da olsa yemen lazım
en iyisini yapıyorsun zeynebim onlar çıkaracaksa çıkarsın tazminatlarını alırsın en azından
akşam yemeği olmayacak mı gizem akşamda hafif de olsa bişeyler yesen iyi olur bi çorba ya da salata gibi
neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın fırsat buldukça yazarım dua edin bana öpüldünüz hepiniz
ben işten ayrılmaktan vazgeçtim.
Onlar beni çıkarana kadar buradayım.
Sözleşmemin yenilenmesi için taleptede bulundum Evlilik tazminat sürem dolduktan sonra sözleşmemde yenilecenek.
Kendileri çıkarmak istiyorlarsa çıkarsınlar
Kızlar, ablalar :) bugünki yediklerim :
Sabah :
Öğlen :
fikirleriniz nedir?
kızlar inş ramazana girmeden 70den düşerim artık 7 görmek istemiyorum hamile olmadan öncekı kıyafetlerimi giymek istiyorum
İnşallah kıymetini anlarlar O Zaman zeynepcim.
Canın istemiyorsa bence yemeyebilirsin ama alışkanlık yapmasın .
Bu arada diğer mesajı alıntılayamamışım. 2 ay zayıflama 2 ay koruma gayet iyi ..
Kaptanım güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende 70leri görmek istiyorum bir an önce. Hep beraber yapacağız inanıyorum ..
Aliskanlik yapacagini sanmam canim cunku adet donemim yaklastigi icin boyle oluyor normalde. Evet fikrim 2 ayda verebilmek ama umarim veririm.
Merhaba herkese
Bugünkü menümü arz edeyim
Sabah: kepek ekmeklik kaşarlı tost, 2 zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Öğle: 1 dolma, yoğurt, 2 kare çikolata
Akşam : 1 but haşlanmış, karpuz
Suyu ölçmüyorum, ama çokça içiyorum, spor oğlumla 2 saat avm gezdik, zaten okuldan yorgun geldim, haftada en az 3 gün yürümeyi planlıyorum
İşin açıkçası bu şekilde zatıflayacağımı düşünmüyorum, inancım sıfır:-(
Ben 2004 yılında nişanlandığımdan beri 70 kiloyum, iki doğum yaptım tekrar hep 70 e döndüm, ideal kilom 70 diyyorum bazen, en azından 10 yıldır koruyabiliyor- dum. Bu kış 74 oldum ve imkanı yok bir kilo düşemiyorum, ekstra bir çabaya, spora vs vaktim yok, çalışıyorum, iki çocuk var, işte böyle. ., girdim bu takımada ama hiç inancım yok:-(
Kizlar vugn kahvltida bi tane haslnms ymrta sekrsiz acik cay peynir domats salatalik nane ve kepek ekmegi oglen bi fincan dibek kahvesi aksam corba salata ve saat 8 gbi bi bardk sekrsz cay suan bu kadar yarndan itibaren 10 gunde 2 kilo diyeti yapicm sabh kahvltida 4 parmak kalinlignda peynir haslanms yumrta ve mevsm yesllkli salata ekmek yok oglen avuc ici kadar et yada tavuk izgara yada haslama mevsim uesillkli salata aksam sebze yemegi ara ognde kuruyms bol su ekmem ve meyve kssnlikle yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslında ben iki kez diyetisyene gittim, yediklerimi habire azalttı durdu, kilo veremememe hayret etmişti birisi, benimde aklıma takılıyor buna bir baktırcam lazım, sağol cnmEn iyi sen bilirsin tabi kenf9.
Hep böyle yediğin halde mi kilo veremiyorsun ? Eğer öyleyse bence tiroid problemi olabilir.
Aslında ben iki kez diyetisyene gittim, yediklerimi habire azalttı durdu, kilo veremememe hayret etmişti birisi, benimde aklıma takılıyor buna bir yaptırcam lazım, sağol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?