Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahhh sweetcim ahhh, ne sen sor ne ben söyliyeyim:26::26::26: zorla içirdiler vallahi, bi daha mı bu, tek sefer dediler içirdiler:18: ama çok şükür fazla yemedim 1 kg şişmişim, sorun yok Allahtan :)))

Canim simdiye kadar iyiydim de Su icin izin cikti ama cok susadigim halde icemedim Canim yaniyor tukruk bile yutamiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah tatlım yaaa, gelmiş geçmiş olsun, bir an önce atlat inşallah canım yaa

luci liu ciğim soruma yazdığın cevabı okudum gerçekten azmin ve iraden süpermiş.bende uzun süre devam ettiremiyorum şu diyeti. bana ilham oldun.tekrardan tebbrik ederim canım....

canım teşekkür ederim, iyice beyinde bitirirsen yemek yeme olayını kolay atlatırsın.. gerçi çook aç kaldığım geceler, açlıktan uyuyamayıp öleceğimi sandığım zamanlar oldu fakat bu sefer inat etmiştim..şimdi biraz daha rahat davranıyorum ama kaçamaklı günlerin ardından mutlaka ceza veriyorum kendime..

lucim yaaa çok yogunum yine iş yerinde sıkıntılar var kahretsin ki yine sorun var.

Akşam özelden yazmaya calısacagım öptümm

dikkat et kendine tatlım ben de çok öptüm

eveet bugünkü menüm:

sabah: 08:00
2 adet haşlanmış yumurta

öğle: 13:00
3 yk mantar
haşlanmış tavuk göğüs
1 ufak kase yoğurt

akşam: 17:00
1 tatlı tabağı nohutlu tavuklu pilav
3 yk yoğurt

su: 2,5 litre
spor: maalesef yok

artık mutfak kapandı bugün başka bir şey yemek yok...

Kızlar bütün gün elektrik yoktu biz spora çıkarken geldi tam gelince haber vereyim dedim geçmişi ilerleyen saatlerde okuruö.

Kaptanım çıkmışsın iyiymişdin çok sevindim kendine dikkat et

ahhh sweetcim ahhh, ne sen sor ne ben söyliyeyim:26::26::26: zorla içirdiler vallahi, bi daha mı bu, tek sefer dediler içirdiler:18: ama çok şükür fazla yemedim 1 kg şişmişim, sorun yok Allahtan :)))

kim o zorla içirenler neyse ki fazla gelmemişş bu güzel menüyle pilava kızacaktım ama neyseki miktarı azmış hemen gider inş 4-5 gün telafi olacak senin için iyi akşamlarr cnm
afiyetolsun cnmmm

kızlar akşam yemeğimi önceden salata ve balık yazmıştım.onlara iki dilim ekmek ve bir cay bardaği şekersiz kola eklendi malesef.
sonrasında yarım saat yürüdüm. toplamdada 2,5 litre su olacak inş. şimdilik iki oluyor gibi.
lucicim 17den sonra acıkmıyomusun. beni hep bu akşamlar bozuyordu bu güne kadar...

canım sen günlük kalori miktarına göre mi yiyorsun bu da güzelmiş ben de bugun netten araştırmıştım

Aynen öyle yapıyorum çok da memnunum.

Isteyince ne güzel oluyor demek ki tebrik ederim.

Karpuzdan birşey olmaz zaten afiyet olsun.

Hoşgeldin aramıza ben de aynı senin gibi al ver yapıyorum umarım bu son olut.

Lucim artış çok olmuş ama sen cumaya kadar toparlarsın.

Benim de genelde kahvaltı böyle oluyor afiyet olsun.
Afiyet olsun Zeynepvim gayet iyi.

ara öğünüm
6 kiraz

öğle
4 yk kabak yemeği
2yk yoğurt

akşam şimdiden belli yazayım:
balık ve salata

Pek hafif güzel olmuş.

Hep hastalıklarıma denk geldin bu sıralarda canım saol. Sanırım hızlı geldi koşum eskisi gibi olmadığımı unutup 12 13 e çıkarınca hızımı. Bir süre yavaşlamauı planlıyorum

Pilav nedense beni çok etkiliyor lucim onu harici güzel olmuş

evet şanssızlık oldu inş bundan sonra sağlıklı günlerde görüşürüz cnmcımm 12-13 derken:44: koşu bandındamı 12-13 eğer böyleyse ben yanında kaplumbağa kalıyorum en fazla 8 e çıkabildim koşarken bence de yavaşla cnmmm zaten uzun süreli templu yürümek daha çok kalori yaktırıyor diye biliyorum:26:

Bu da benim menüm ..

20 dakika da ağırlık çalıştım.

Ben de abartmışım işte heralde ki bacaklarım çok kötü çekti. Yürürken sıkılıyorum diye koşuyordum canım aslında yürüdüğümde yabancı dizi açıyordum ama o da sıkıcı geldi.

Kizlar bugun yediklerim
sabah bir kase special k light sutle
oglen 2 kizarmis kepek ekmek 1 domates 5 zytin bir dilim tuzsuz peynir
arada 5 tane tuzlu ince cubuk kraker
aksam firinda tavuk ve 2 dilim firinda patates bir bardak ayran
Tavugu da 2 parcacik yedik kucuklerden ama tabi gene de icime oturdu o yuzden normalde 1.5 saat yururdum bugun 2 saat yurudum

Bu da benim menüm ..

Eki Görüntüle 1143616

20 dakika da ağırlık çalıştım.

gayet güzel cnm kalori diyeti yapıyorsun sanırım

aman kaş yapayım derken göz çıkarmayalım cnm aynen şu anki favorim reign tarihi dizileri çok seviyorum

Gizemcimm patates yerine salata yapabilirdin cnm sporun süperr

kızlar ben toplu alıntılama nasıl oluyor bilmiyorum hepinizin menusunu okudum sağlıklı ve duzenlı geldi ne güzel imreniyorum spor da yapıyorsunuz ben de bugun başlayacağım evde yapmaya bende menumu yazayım bugun akşamım kötü oldu çok üzüldüm yazayım da sizde görün
sabah:1 adet 2 si 1 arada nescafe
ara:2 petibör bisküvi(tansiyonum düşmüş onu dengelemek için)
öğlen:yoğurtlu semizotu
akşamatates salatası , 1 poğaça , 1 tane şerbeti tatlı ve 2 bardak şekersiz çay bunu iş çıkışı oturmaya gittim orda yedim eve gelincede 3 tane köfte
ve biraz önce oğlumdan kalan çikolatalı gofret yanında nescafe
3,5 litre ılık su 20 dakıka bisiklet şimdide evde hareket yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…