- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.721
Tetkikler normal dimi kaptanım ? Ameliyat sonrası bize haber vermeyi unutmazsın dimi ? 2 sene önce eşim ameliyat olmuştu. Kısasürecekti ama 1 saati geçti haber yok ben ağlayacak durumdayım bir de kimseye haber verdirtmedi paşam .. Normalde önünde bile bekletmiyorlar ameliyathanenin ben nasıl görünüyorsam artık geç içeri sor demişlerdimeğer röntgeni bulamamışlar onu bekliyorlarmış ama az korkutmadı bu adam beni
Lucim sen hepsinin üstünden gelirsin eminim ben.Nerelerdeydin hafta sonu ? Ben de cumartesi kaçırdım pazar saf protein yaptım bugün cuma ile aynıyım amacım gü de 200 gramdan az gitmemesi.
Hoşgeldin Gizem. Ne güzel vermeye başlamışsın neler yaptın verirken ? Hangi bölümde okuyorsun bu arada ?
çok buldukk :)
Kızlar dün biraz fazla kaçırdım sanırım cuma gününden 400 gram fazla geldim, bugün cezalıyım düşüncem saf protein takılmak .. Herkese güzel bir pazar dilerim ..
Ne yordu bu iş seni Zeynepcim ya. Evlilik tazminatının zamanı ne zaman bitecekti ?Kızlar selammm
Dün kahvaltıdan sonra arkadaşlarla buluşmak üzere dışarı çıktım ve akşama kadar dısarıdaydım
eşimde evde çalışmak zorunda olduğundan benimle gelemedi.
Dün biraz cozuttum itiraf etmeliyim.
Menü paylaşmaya devam ediyoruz..
Sizlere bir merhaba diyip hemen kaçacagım
canım iki seçenek var
1. resmi tatillerde çalıtığım yatırılmadı
2. seçenekte her ay yatırılması gereken primim var o kesildi. ( malum üzerime oynamaya arada devam ediyorlar )
daha belli değil bordro gelmeden hareket etmek istemedim.
malesef hmcım genelde öyle oluyor. Buna bir dur diyemiyoruz.
canımmmm lucimmmm özledim kkız seni müsait olunca yazacagım sana
tatlım hoşgeldin aramızaa
Hoşbulduk. :) maliye okuyorum :)
İlk önce kararlı olmak lazımdı ben de artık ilk defa bu kadar kararlı oldum. Ben ki çikolata delisi bir kızdım inan 10gündür diyetteyım ve zerre canım çekmedi.
Sabahları bazen special k yiyorum light sütle, bazen de kahvaltı ediyorum. Ama doymadan kalkıyorum sofradan kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.
Mesela bugün biberli omlet, bir parmak şeklinde dilim peynir, 5 zeytin ve bir dilim kepek ekmeği yedim.
Öğlen bazen form bisküvisi yiyorum bazen de yemek ama ekmeksiz ve yoğurt ya da salata.
Akşam 7den sonra bir şey yemiyorum ve akşam da annemin yemekerinde yiyorum makarna ve pilav hariç her yemekten azar azar yiyorum kendime yağsız yapmaya çalışyıorum salatayı ayrı ve ekmek kullanmıyorum kesinlikle. Hayatımdan şeker hamurişi tatlı aburcubur bunları hep çıkardım. su içiyorum günde 3 litre kadar. akşamları da 1 ya da 1.5 saat yürüyorum :)
hmcim merhaba tatlım sana mesaj gönderecektim ama mesaj kutun dolu canım gönderemiyorum
Hoşbulduk. :) maliye okuyorum :)
İlk önce kararlı olmak lazımdı ben de artık ilk defa bu kadar kararlı oldum. Ben ki çikolata delisi bir kızdım inan 10gündür diyetteyım ve zerre canım çekmedi.
Sabahları bazen special k yiyorum light sütle, bazen de kahvaltı ediyorum. Ama doymadan kalkıyorum sofradan kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.
Mesela bugün biberli omlet, bir parmak şeklinde dilim peynir, 5 zeytin ve bir dilim kepek ekmeği yedim.
Öğlen bazen form bisküvisi yiyorum bazen de yemek ama ekmeksiz ve yoğurt ya da salata.
Akşam 7den sonra bir şey yemiyorum ve akşam da annemin yemekerinde yiyorum makarna ve pilav hariç her yemekten azar azar yiyorum kendime yağsız yapmaya çalışyıorum salatayı ayrı ve ekmek kullanmıyorum kesinlikle. Hayatımdan şeker hamurişi tatlı aburcubur bunları hep çıkardım. su içiyorum günde 3 litre kadar. akşamları da 1 ya da 1.5 saat yürüyorum :)
Kızlar selammm
Dün kahvaltıdan sonra arkadaşlarla buluşmak üzere dışarı çıktım ve akşama kadar dısarıdaydım
eşimde evde çalışmak zorunda olduğundan benimle gelemedi.
Dün biraz cozuttum itiraf etmeliyim.
Menü paylaşmaya devam ediyoruz..
Sizlere bir merhaba diyip hemen kaçacagım
canımmmm lucimmmm özledim kkız seni müsait olunca yazacagım sana
Ne yordu bu iş seni Zeynepcim ya. Evlilik tazminatının zamanı ne zaman bitecekti ?
Kararlılık en güzel nokta gerçekten .. Ben de tam bir çikolata delisiyim tamamen bırakamasam da çok azalttım bence 3 ayda çok rahat gider o kilo.
Ben de neden alıntılar mesaj ile gelmiyor diyordum şimdi anladımBoşalttım Lucim..
luci cim face den gördüm bayaa yoğun bir haftasonu geçirmişsin tatlım sen atarsın o şişlikleri güveniyorum sana
Ay insallah canim ya. Artik 55 56 kilo rahat rahat dolasmak istiyorum vallaha
gizemcim hoşgeldin takımımıza :) yaptıkların gayet güzel başarıyla kurtulacaksın kilolarından emin ol canım.. kararlı olmak çok önemli
Al benden de o kadar .. Yaz geldi amahiç alışveril yapasım bile yok .. En azından temmuza kadat şöyle 5 6 kilo vermem lazım ..
Aynem ben de oyle ya. Alisveris yapmiycam istedigim kiloya gelene kadar. Cunku alacaklarim da ziyan olur
Suan 40 bedenim. 36beden olmak istiyorum. Ee olursam ki insallah olucam bu sefer pantolonlar bosa gitcrk. Oyuzden yeni kiloma yeni kiyafetlerle basliycam ins :)
normal canım tetkiklerim az önce dr la da görüştüm saat 11 gibi ameliyata alacakmış bakalım ne kadar sürer diye soramadım kendime geldiğimde yazarım canım bu arada kuzenimle konuştum o 8-10 sene önce olmuştu ameliyat sonrası süreci biraz sıkıntılı geçmiş ama en güzel tarafı hiç bişi yiyemediğinden bu dönemde 5 kg vermiş bakalım benim nasıl olacakTetkikler normal dimi kaptanım ? Ameliyat sonrası bize haber vermeyi unutmazsın dimi ? 2 sene önce eşim ameliyat olmuştu. Kısasürecekti ama 1 saati geçti haber yok ben ağlayacak durumdayım bir de kimseye haber verdirtmedi paşam .. Normalde önünde bile bekletmiyorlar ameliyathanenin ben nasıl görünüyorsam artık geç içeri sor demişlerdimeğer röntgeni bulamamışlar onu bekliyorlarmış ama az korkutmadı bu adam beni
Lucim sen hepsinin üstünden gelirsin eminim ben.Nerelerdeydin hafta sonu ? Ben de cumartesi kaçırdım pazar saf protein yaptım bugün cuma ile aynıyım amacım gü de 200 gramdan az gitmemesi.
Hoşgeldin Gizem. Ne güzel vermeye başlamışsın neler yaptın verirken ? Hangi bölümde okuyorsun bu arada ?
kaptancım merhabaaaa, evet canım çok yoğundu..sen de yağmur çamur demeden düşmüşsün yollara zor olmuş senin için de... tatlım ameliyatın yarındı galiba değil mi, şimdiden Allah yardımcın olsun kolaylıklar diliyorum tatlım
Ne yordu bu iş seni Zeynepcim ya. Evlilik tazminatının zamanı ne zaman bitecekti ?
Kararlılık en güzel nokta gerçekten .. Ben de tam bir çikolata delisiyim tamamen bırakamasam da çok azalttım bence 3 ayda çok rahat gider o kilo.
Ben de neden alıntılar mesaj ile gelmiyor diyordum şimdi anladımBoşalttım Lucim..
canım ben de özledim zeycim, yoğun ve bol cozutmalı bir haftasonundan sonra yine buradayız :)
normal canım tetkiklerim az önce dr la da görüştüm saat 11 gibi ameliyata alacakmış bakalım ne kadar sürer diye soramadım kendime geldiğimde yazarım canım bu arada kuzenimle konuştum o 8-10 sene önce olmuştu ameliyat sonrası süreci biraz sıkıntılı geçmiş ama en güzel tarafı hiç bişi yiyemediğinden bu dönemde 5 kg vermiş bakalım benim nasıl olacak
sorma luci cim yaaa bayaaa sıkıntılı oldu ama gönüllerini yaptık yaşlıların
gizemcim o zaman kararlıysan deneme sürecindesin ben yarın küçük bir operasyom geçireceğim o yüzden bi süre aranızda olmayacağım kızlar sana yardımcı olurlar
ay sorma yaa 15 haziranda sona eriyor.
Aynı zamanda evlilik yıldönümümüzde yaklasıyor tabiki
tatlım işler biraz yogun döneceğim sana
Ben de yapmamayı planlıyorum bakalım belkş 5 6 kilo verince yeni birşeyler alır şimdikileri yok ederim. Büyük kıyafet bırakmamak önemli bence ..
aynen canım. ben de 2.700 kg verdim bakalım pazartesi arkadaşımla spora başlıycam. diyorum ki normalde 1.5 saat yürüyorum. spora başlıyınca akşamları yürüşüyü 1 saate çekeyim?
Tabi gayet güzel olur 1 saat yürüyüş. Hoca bilgilendirir mutlaka ama ağırlık çalış bence vücut biçimlendirme için çok önemliymiş. Zaten kas oranımız artınca metabolizma da hızlanıyor.
200 gram da bademcikten düş kaptan
Ayy ne güzel süprizler hazırlarsınız siz şimdi
O zamana kadar çıkışının yapılması gerekiyordu dimi senim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?