- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.041
Ayy nasıl utandım Lucim öyle deyince aafrikada yavrum o çocuklar 1 lokma yemek için bekliyor ben ne diyorum
Lucim inan sakıncası olduğunu düşünmedim ama sweet de söyledi saat olarak dikkat edeceğim ama kavunun azı da zararlı mı aslında çok sevmem masada olunca yemiş bulundjm.
Teşekkür ederim Lucim
Yarın tartılacak mısın Lucim? Kaçırdığın meyve olsun aman ..
ilk bildirimi ben yapayım , dünün aynısı ama yine de beni mutlu eden bir sonuç:)
10 günlük bir diyetin sonucu olduğu düşünülünce fena sayılmaz , üstelik spor yapamıyorum.
başlangıç:74.0
2.gün sonra:73.5
1hafta sonra:72.8
Gunaydin kizlar.
Bende salidan beri burdayim uc gundur diyetteyim.
Baslangic 74.3
Bugun 72.9
Giden 1.4
Deneme süreci ne kadar uzun 1 hafta sanıyordum sanki işe alınıyoruz ben şimdiden kilomu yazayım 75 den 71e düştüm
Gunaydin kizlar.
Bende salidan beri burdayim uc gundur diyetteyim.
Baslangic 74.3
Bugun 72.9
Giden 1.4
hahaha geldim işte ne kaynatmışsınız arkamdannn!!!! :) aç mezarı mı var kuzum bi şeycik olmaz...açlıktan ben ölmedimse kimsecikler ölmez.. içme tabi meyve suyu falan...sana iç diyor zeynebe bak solucan gibi tırtıklamış meyveleri 2 çilek,3 kiraz vs vs.... bize gelince yiyin için yok yeeeeaaaa ... yemezler..sen beni dinle hmcim
sen var ya sen çok zekisin tatlıııım :) eee aklın yolu bir tabi meyve suyu da neymiş, mis gibi meyve varken..içi fesat bu zeynebin yedirip yedirip şişirecek biziyarın ben de mecburi olarak ne yesem acaba :) bu ne lo mecburiyetten börekler pizzalar...zeynebiiiim!!!!
Gizemcim ben çok az yemeye kendimi alıştırmıştım beslenmem biraz değişince 30 kg aldım. Yaşın da daha çok genç o yüzden lütfen çok az yiyip metebolizmanı yavaşlatma onun yerine spor ki yapıyorsun zatrn ve sağlıklı beslen ..
Olur tabi ki olmas mı ..
Ayy nasıl utandım Lucim öyle deyince aafrikada yavrum o çocuklar 1 lokma yemek için bekliyor ben ne diyorum
Lucim inan sakıncası olduğunu düşünmedim ama sweet de söyledi saat olarak dikkat edeceğim ama kavunun azı da zararlı mı aslında çok sevmem masada olunca yemiş bulundjm.
Teşekkür ederim Lucim
Yarın tartılacak mısın Lucim? Kaçırdığın meyve olsun aman ..
Gunaydin kizlar masallah guzel kilolar vermissiniz insallah devamida gelecek deneme surecinin uzunlugundan bahsetmissiniz bu 2007 den beri siren bi yarisma herkes ilk hafta guzel kilo cerince diyeti birakiyor yani coginluk Boyle sonra ara ki bulasin uyeleri diskalifiye oluyorlar o yuzden azim ve devamliligin saglanmasi icin 2 hafta oluyor sanirim haftaya bende listeye girecegim 3 gunde 3 kg oldu benimde. Artik haftaya hep Beraber listedeyiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana bak banaaaaaaaaaaaaaa
nasıl arkamdan söylenmişte söylenmiş cadoloz luciiii
kaptancım helal olsun
dondurmayla mı gitti o 3 kiloo
hangi dondurma ki buuu
birde listeyi göremedim benn
vay başıııım, cadoloz demiş banaaaaa..... aşk olsun ayol ne cadolozluğumu gördün bakiiim...doğruyu söyleyeni kovarlarmış 9 köyden
KAPTANCIM YAAA vallahi özendiriyorsun bizi, gidip bademcik mi aldırsak ne???? içim gitti, maşallah, maşallah sana ...sen versene şu dondurmanın markasını yediğin gramajı bize. literatüre yeni bi şok diyet ekleyelim, dondurma ile zayıfladım diyeti.... ohhh süpper olmuş, gitsin kilocuklar :)
zeynep cim dün toplamda 100 gr kadar yedim dondurma canım istemedi 1 bardak süt 2 bardak meyve suyu içtim sonucta salı sabahı 76 kg idim bu sabah 73 kg valla aslında hollywood diyeti dekleri diyet mi nedir sırf sıvı ile ypılan heralde o diyet benim mecburen yaptığum sabahleyin 1 çaykaşığı kadar rafadan yumurta yedim sanırım vucuda hiç tuz girmediği için ödem gidiyor diye düşünüyorumbana bak banaaaaaaaaaaaaaa
yaa hmcım ben iç demedim sen içicem dedin bende bişicik olmaz dedim.
hem zaten içmemişsin sorunda yok. Ama ben insanların sevdiği seylerden her zaman mahrum kalmasından yana değilim.
kaptancım helal olsun
hangi dondurma ki buuu
hmcim yok bu sabah??? bu saate kadar çoktaaan bildirimde bulunması gerekirdi...
bir de tedusa mı neydi öyle bir arkadaş girmişti takıma 5-6 gün önce ama hiç gözükmüyor ortalıklarda o gitti galibaelendilin izini ne zaman bitiyor kaptancım?
zeynep cim dün toplamda 100 gr kadar yedim dondurma canım istemedi 1 bardak süt 2 bardak meyve suyu içtim sonucta salı sabahı 76 kg idim bu sabah 73 kg valla aslında hollywood diyeti dekleri diyet mi nedir sırf sıvı ile ypılan heralde o diyet benim mecburen yaptığum sabahleyin 1 çaykaşığı kadar rafadan yumurta yedim sanırım vucuda hiç tuz girmediği için ödem gidiyor diye düşünüyorum
canım hm gece geç yatınca öğleye ancak gelir ben listeyi eklerim şimdi pc başına geçtim gözüm biraz daha açık bugün
tadusea benim izimli olduğum süreçte hiç mesajını görmedim benim yeni rakdaşlardan mesajını gördümlerim hatam varsa düzeltin bilge, gizem serap ve bengü başka var mı arkadaşlar bir de dün de yazmıştım sadece bengü yazmış kaç mesajı olduğunu takımda diğer arkadaşlarda 1 haftada takımda kaç mesaj yazdıklarını yazarlarsa sevinirim
*** 5. TAKIM 364 ETAP ***
yu_zey (57,10/57,00/0,10/ %0,18 )
hm22(85.7/ )
5. TAKIM ORTAMALASI : %
takım listemiz bu hafta böyle
luci cim yediğim algidanın maraş dondurması sade olan pğarçacıklı olanlar yasak tatlım maalesef karşık kakao çikolata falan da yasak
luci cim yediğim algidanın maraş dondurması sade olan pğarçacıklı olanlar yasak tatlım maalesef karşık kakao çikolata falan da yasak
hmcim yok bu sabah??? bu saate kadar çoktaaan bildirimde bulunması gerekirdi...
bir de tedusa mı neydi öyle bir arkadaş girmişti takıma 5-6 gün önce ama hiç gözükmüyor ortalıklarda o gitti galibaelendilin izini ne zaman bitiyor kaptancım?
ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum canım yaa :)
Uyanamadım Lucim bir türlü. Eşim evde bugün işe giderken uyanıyorum gitmeyince uyanamıyorum ..
Bildirim yapayım ..
Eki Görüntüle 1146912
500 gram gitmiş ancak. Yüzdem de 0.58 bir geçmişe bakayım ..
Tebrik ederim canım.ilk bildirimi ben yapayım , dünün aynısı ama yine de beni mutlu eden bir sonuç:)
10 günlük bir diyetin sonucu olduğu düşünülünce fena sayılmaz , üstelik spor yapamıyorum.
başlangıç:74.0
2.gün sonra:73.5
1hafta sonra:72.8
Süpermis 4kilo. Hatta mukemmel. TebriklerDeneme süreci ne kadar uzun 1 hafta sanıyordum sanki işe alınıyoruz ben şimdiden kilomu yazayım 75 den 71e düştüm
Ay canım teskkr ederim. Gidenin buyuk kismi ödem olsada bu bile hafifletti ruhumu.. .maşallah vallahi ne güzel eksiler bunlar, tebrik ederim tatlım :)
Supersin canım hem verdigin kilo hemde ilk günlerde diyeti bırakmayıp iki haftya ulaşman.Malum insan(yani ben eskiden öyleydim)bi haftada bırakıyordum hepKızlar bugün takımda 5.günüm, ama normal diyetimde 15. günüm.
24 mayısta başladım ben diyete ve spora. başladığımda kilom 71.7 idi.
Gecen hafta 69.8di
Bu hafta ise 68.5 :) şuan tartıldım ve çok sevindim toplam 15 günde. 3.200 kg gitmiş :)))
Evet oyle oluyor ilk zaman. Tesekkur ederimCuma zayıflama yarışması diğer topikler gibi 1 hafta takılım 2 hafta takılım gidim denilebilecek bir yer değil.
Buraya gelen kişiler genelde bir hevesle geliyorlar ve bir kaç zaman sonra yok oluyorlar.
Burada bir çok insan bu listeleri hazırlıyor ve bizim görmediğimiz arka tarafta bir çok işlemler yapılıyor.
Bu nedenle gelen kişiler deneme sürecine tabi tutuluyor acaba kalıcı mı gidici mi
Gerçekten burda olmak mı istiyor yoksa sadece bir heves mi ???
Dolayısıyla ona göre takıma dahil oluyor.
Ve deneme süreci kurallar arasında yer alıyor kişiler bunu kabullenerek buraya dahil oluyorlar
Detayı bilgi için ilk sayfadaki takım kurallarına bakabilirsin orada açıklamaları var.
Verdiğin kilo için ayrıca tebrik ederim
canım tebrik ederim ne güzel bir eksi rakam bu.
Diyete ilk adım attığından dolayı fazla kilo kaybı görmek mümkün ilerleyen zamanlarda bu sayı düşebilir ama lütfen umutsuzluğa kapılmayalaım
1 hafta gider bazen 2 hafta hiç eksi görmezsin
Sağlıkla kalınn
Valla yaa benimde aklima girmedi degil su dondurma isi:)))bana bak banaaaaaaaaaaaaaa
yaa hmcım ben iç demedim sen içicem dedin bende bişicik olmaz dedim.
hem zaten içmemişsin sorunda yok. Ama ben insanların sevdiği seylerden her zaman mahrum kalmasından yana değilim.
kaptancım helal olsun
hangi dondurma ki buuu
Ne zamandir diyettesin canım. Yinede artida olmaktan iyidir.Bende bildirim yapayımda bitsin.
Tartım fazla göstermedi. Yolun sonuna geldik sanırım nazlaşıyoruzzz
Başlangıç : 64,5
Geçen Hafta :57.10
Bu hafta :57.0
Aradaki fark : 100 gram
Tebrik ederim canım.
Süpermis 4kilo. Hatta mukemmel. Tebrikler
Ay canım teskkr ederim. Gidenin buyuk kismi ödem olsada bu bile hafifletti ruhumu.. .
Supersin canım hem verdigin kilo hemde ilk günlerde diyeti bırakmayıp iki haftya ulaşman.Malum insan(yani ben eskiden öyleydim)bi haftada bırakıyordum hep
Evet oyle oluyor ilk zaman. Tesekkur ederim
Valla yaa benimde aklima girmedi degil su dondurma isi:)))
Ama sen ne acilarla verdin o kiloyu orasından ayri. Enkisa zamanda sağligina kavuşmanın dilegiyle
Ne zamandir diyettesin canım. Yinede artida olmaktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?