- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.021
öfrö ne demek canim? Ama bir tane ufak acur prmak gibi tursu var ya ondan sadece 1tanecik yedim tadimlik yani. Ama aklimda bulunur sagol canim.
sos tarifini alalımiçinde neler varmış acaba hazırsa kalsın ama yeşil mercimek nar ekşili süper oluyor cnmm denemelisin
şeker koymana gerek yok cnmcımmm direk şekere dönüştürmüşsün zatennn
gari mi didinnnnndenizlilimisin lucicimm:44: her dediğinin altına imzamıı atıyorummmm
meyveler ne ladar çok parçalanırsa o kadar çok şekere dönüşüyor zeynocummmallah öyle yememizi isteseydi öyle yaratırdı değilmi
karpuz sabah yenmiş harikaama salatay yağ koymayarak salatadaki vitaminleri nasıl alacaksın gizemcimm
su böreği mecburen olmuş onun haricinde yine açlık sınırı bana görespor mükemmellllll
Ne güzel spor yapabilmişsin, menünde süper, yarın için başarılar canım hepimize
sos tarifini alalımiçinde neler varmış acaba hazırsa kalsın ama yeşil mercimek nar ekşili süper oluyor cnmm denemelisin
gari mi didinnnnndenizlilimisin lucicimm:44: her dediğinin altına imzamıı atıyorummmm
meyveler ne ladar çok parçalanırsa o kadar çok şekere dönüşüyor zeynocummmallah öyle yememizi isteseydi öyle yaratırdı değilmi
karpuz sabah yenmiş harikaama salatay yağ koymayarak salatadaki vitaminleri nasıl alacaksın gizemcimm
su böreği mecburen olmuş onun haricinde yine açlık sınırı bana görespor mükemmellllll
Bence Cok iii menun. Kalorisi 655 ne Kadar da AZ ne guzel.
Menünün gayet ii bence turşunin tuzunu bir gece önceden suda bekleterek azaltabilirsin
Börek öglen ama yinede börek iste insanin bi gözün takılıyoronun disinda bence iyi ne guzel pilateste yapmisin
Menün gayet az gibi du ruyo ama sende benim iki gündür yaptigim gibi aksam karbonhidrat tuketmisin.hic olmasa aksam daha iiymis bu besin grubu
Robottan geçince islem görmüş oluyor ve daha zararli oluyor bizim icin.seker orani kaynayincada artmis oluyomus. Bence sabsh bi tanesini ye gerisini esin yesin kaynatılıp))))))
Ödem yaznak istemiştim Gizem ama telefondan yazarkeb parmağım başka tuşlara değebiliyor
Tmmob tesekkur edderim canım baktim bugun 3.gun 30 mesaj olmusBengucum profilinden bakabilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de ne güzel şekersiz içeyim demiştim ama içmeden bırakmıştım dışarı çıkmıştım akşam içerim dedim ama Luvim ona da laf etti açlıktan ölürsem yüm sorumluluk sendd Lucim
Ahh Zeynepcim sen olmasan vicdansız Luci suyu bile yasaklayacak bana
Maşallah çok güzel olmuş Zeynepcim. Selülitsavarı mı yaptın ?
İçmedim işte mutlu musunuzzz ?
Ben olsam simdiye kadar coktan götürmüştüm. Sen 15gun daha bekliyorsanız ne guzel hatta en güzeli:))))))))kızlar bugün tam 14.gün oldu diyetimin ve yürüyüşüm. Kendimi ödüllendirmek istiyorum çünkü 3 kilo verdim bu 2 haftalık süreçte. Ama diyorum ki tam 1 ay sonra yani bir 15gün sonra kendimi ödüllendireyim. Mesela bu bir sütlü tatlı olabilir. Çünkü felaket tatlı hastasıyım ve zerre ağzıma sürmedim bu diyet aşamasında.
ha anladım canım ama hazır turşu değildi anneannem yapmış ve ayrıca tuzsuzdu zaten :) sanırım 1 tane parmak gibi turşudan bir şey olmaz :) bu arada ben 20 yaşındayım bu beslenme yani yemeklerim vucüdumu kötü etkilemez değil mi yani az yiyorum ama tok hissediyorum kendimi açlık yok
kızlar bugün tam 14.gün oldu diyetimin ve yürüyüşüm. Kendimi ödüllendirmek istiyorum çünkü 3 kilo verdim bu 2 haftalık süreçte. Ama diyorum ki tam 1 ay sonra yani bir 15gün sonra kendimi ödüllendireyim. Mesela bu bir sütlü tatlı olabilir. Çünkü felaket tatlı hastasıyım ve zerre ağzıma sürmedim bu diyet aşamasında.
hahaha geldim işte ne kaynatmışsınız arkamdannn!!!! :) aç mezarı mı var kuzum bi şeycik olmaz...açlıktan ben ölmedimse kimsecikler ölmez.. içme tabi meyve suyu falan...sana iç diyor zeynebe bak solucan gibi tırtıklamış meyveleri 2 çilek,3 kiraz vs vs.... bize gelince yiyin için yok yeeeeaaaa ... yemezler..sen beni dinle hmcim
bak şimdi yaaa adım çıkmış dokuza, inmez sekize... o kavun ne orada bakiiim? hangi diyette kavun var kardeşimmmm.... ne işi var o kavunun o canım listede, sorarım sana hmcim, güzelim????? bence kesin 1-2 kaşık dondurma da mideye indi ama o listeye girilmedi yaa, hadi neyseeee
evvet mutluyuz, 2 ay sonra sen de çok mutlu olacaksın :)
Yarın tartılacak mısın Lucim? Kaçırdığın meyve olsun aman ..amman da kimsecikler kalmamış buradaaa... ben bugün saçma sapalak beslendim menümü yazmiiim o sebeple...hepiniz pek güzel beslenmişsiniz, maşallah diyorum ve yarın tarıda boool eksiler diliyorum... bu ara bende bi meyve krizleri başladı, çilek,kiraz vb yaz meyveleri...karataycıyım aslında ben ve aylarca yemedim meyve falan ama bugün azıcık meyve kudurukluğu yaptım..neyseki yarın tartıya çıkmıyoruummm :)
haydi güzeller iyi geceler hepinize, sizi seviyor ve çook öpüyorum.sabah göüşürüzzz
Gizemcim ben çok az yemeye kendimi alıştırmıştım beslenmem biraz değişince 30 kg aldım. Yaşın da daha çok genç o yüzden lütfen çok az yiyip metebolizmanı yavaşlatma onun yerine spor ki yapıyorsun zatrn ve sağlıklı beslen ..
Olur tabi ki olmas mı ..
Ayy nasıl utandım Lucim öyle deyince aafrikada yavrum o çocuklar 1 lokma yemek için bekliyor ben ne diyorum
Lucim inan sakıncası olduğunu düşünmedim ama sweet de söyledi saat olarak dikkat edeceğim ama kavunun azı da zararlı mı aslında çok sevmem masada olunca yemiş bulundjm.
Teşekkür ederim Lucim
Yarın tartılacak mısın Lucim? Kaçırdığın meyve olsun aman ..
Ben olsam simdiye kadar coktan götürmüştüm. Sen 15gun daha bekliyorsanız ne guzel hatta en güzeli:))))))))
Deneme süreci ne kadar uzun 1 hafta sanıyordum sanki işe alınıyoruz ben şimdiden kilomu yazayım 75 den 71e düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?