Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öfrö ne demek canim? Ama bir tane ufak acur prmak gibi tursu var ya ondan sadece 1tanecik yedim tadimlik yani. Ama aklimda bulunur sagol canim.

Ödem yaznak istemiştim Gizem ama telefondan yazarkeb parmağım başka tuşlara değebiliyor

Canim sos hazirr knorun feslegen ve kekikli sosu zeytinyagiyla haziiraniyor

Ne güzel spor yapabilmişsin, menünde süper, yarın için başarılar canım hepimize

Tesekkurler canim sanada basarilarrr

ama canım normalde de salatada yağı sevmem, varlığı bile midemi bulandırır

tamam canım ama 1 tanecik o küçük acur parmak turşulardan normal turşu değil. onu da tadımlık yedim sadece

Ödem yaznak istemiştim Gizem ama telefondan yazarkeb parmağım başka tuşlara değebiliyor

ha anladım canım ama hazır turşu değildi anneannem yapmış ve ayrıca tuzsuzdu zaten :) sanırım 1 tane parmak gibi turşudan bir şey olmaz :) bu arada ben 20 yaşındayım bu beslenme yani yemeklerim vucüdumu kötü etkilemez değil mi yani az yiyorum ama tok hissediyorum kendimi açlık yok

kızlar bugün tam 14.gün oldu diyetimin ve yürüyüşüm. Kendimi ödüllendirmek istiyorum çünkü 3 kilo verdim bu 2 haftalık süreçte. Ama diyorum ki tam 1 ay sonra yani bir 15gün sonra kendimi ödüllendireyim. Mesela bu bir sütlü tatlı olabilir. Çünkü felaket tatlı hastasıyım ve zerre ağzıma sürmedim bu diyet aşamasında.

hahaha geldim işte ne kaynatmışsınız arkamdannn!!!! :) aç mezarı mı var kuzum bi şeycik olmaz...açlıktan ben ölmedimse kimsecikler ölmez.. içme tabi meyve suyu falan...sana iç diyor zeynebe bak solucan gibi tırtıklamış meyveleri 2 çilek,3 kiraz vs vs.... bize gelince yiyin için yok yeeeeaaaa ... yemezler..sen beni dinle hmcim

sen var ya sen çok zekisin tatlıııım :) eee aklın yolu bir tabi meyve suyu da neymiş, mis gibi meyve varken..içi fesat bu zeynebin yedirip yedirip şişirecek bizi yarın ben de mecburi olarak ne yesem acaba :) bu ne lo mecburiyetten börekler pizzalar...zeynebiiiim!!!!

Menümü de paylaşayım bakalım Lucim ne bulacak

Eki Görüntüle 1146297

bak şimdi yaaa adım çıkmış dokuza, inmez sekize... o kavun ne orada bakiiim? hangi diyette kavun var kardeşimmmm.... ne işi var o kavunun o canım listede, sorarım sana hmcim, güzelim????? bence kesin 1-2 kaşık dondurma da mideye indi ama o listeye girilmedi yaa, hadi neyseeee

amman da kimsecikler kalmamış buradaaa... ben bugün saçma sapalak beslendim menümü yazmiiim o sebeple...hepiniz pek güzel beslenmişsiniz, maşallah diyorum ve yarın tarıda boool eksiler diliyorum... bu ara bende bi meyve krizleri başladı, çilek,kiraz vb yaz meyveleri...karataycıyım aslında ben ve aylarca yemedim meyve falan ama bugün azıcık meyve kudurukluğu yaptım..neyseki yarın tartıya çıkmıyoruummm :)

haydi güzeller iyi geceler hepinize, sizi seviyor ve çook öpüyorum.sabah göüşürüzzz

Ben olsam simdiye kadar coktan götürmüştüm. Sen 15gun daha bekliyorsanız ne guzel hatta en güzeli:))))))))

Gizemcim ben çok az yemeye kendimi alıştırmıştım beslenmem biraz değişince 30 kg aldım. Yaşın da daha çok genç o yüzden lütfen çok az yiyip metebolizmanı yavaşlatma onun yerine spor ki yapıyorsun zatrn ve sağlıklı beslen ..

Olur tabi ki olmas mı ..

Ayy nasıl utandım Lucim öyle deyince aafrikada yavrum o çocuklar 1 lokma yemek için bekliyor ben ne diyorum

Lucim inan sakıncası olduğunu düşünmedim ama sweet de söyledi saat olarak dikkat edeceğim ama kavunun azı da zararlı mı aslında çok sevmem masada olunca yemiş bulundjm.

evvet mutluyuz, 2 ay sonra sen de çok mutlu olacaksın :)

Teşekkür ederim Lucim

Yarın tartılacak mısın Lucim? Kaçırdığın meyve olsun aman ..

Tamam csnim cok tesekkur ederim bilgilerin ve tavsiyelerin icin :))

Ben anlamadım daha 1,5 hafta oldu, sanırım yarın listede değilim henüz öyle mi?
Kilo bildirimi gerekiyor mu eğer listede değilsem yarın için?

Son düzenleme:
ilk bildirimi ben yapayım , dünün aynısı ama yine de beni mutlu eden bir sonuç:)
10 günlük bir diyetin sonucu olduğu düşünülünce fena sayılmaz , üstelik spor yapamıyorum.

başlangıç:74.0

2.gün sonra:73.5

1hafta sonra:72.8

Deneme süreci ne kadar uzun 1 hafta sanıyordum sanki işe alınıyoruz ben şimdiden kilomu yazayım 75 den 71e düştüm

Son düzenleme:
Deneme süreci ne kadar uzun 1 hafta sanıyordum sanki işe alınıyoruz ben şimdiden kilomu yazayım 75 den 71e düştüm

ooo süppersin serapcım...deneme süresi maalesef biraz uzun :) hepimiz yaşadık bu durumu, ben de pek söylenmiştim başta, ama genel takım kuralı olduğu için uymak zorunda kalıyoruz canım.. 4 kilo 1 haftada mı gitti? öyleyse şahane...ben 90 kilolardayken başladığımda ilk hafta 3- 3,5 kg falan gitmişti, dolayısıyla süper bi rakam...

belki de deneme sürecinin uzun olmasının sebebi şu olabilir, takıma yeni giren arkadaşlar ilk hafta ödemden gittiği için rakamsal olarak çok güzel düşüyorlra, bu da takımların liste ve sıralamasını bozuyor olabilir..bu süreçte ödemi atan atsın, takıma sonra rakamsal olarak girsin düşüncesi olabilir, bu da gayet mantıklı geldi şu an düşününce bana...

tekrar tebrik ederim canım, devamlı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…