Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de ilk defa bu kadar kararlı oldum canım, ama pes etmek yok artık istediğim kiloya 55e ulaşana kadar :) inşallah da ulaşıcam.

*** 5. TAKIM 364 ETAP ***
yu_zey (57,10/57,00/0,10/ %0,18 )
hm22(85.7/ 87,2/0,50/%0,58)

5. TAKIM ORTAMALASI : %0,38

kızlar listemiz bu ana paylaşıma ekliyorum

*** 5. TAKIM 364 ETAP ***
yu_zey (57,10/57,00/0,10/ %0,18 )
hm22(85.7/ 87,2/0,50/%0,58)

5. TAKIM ORTAMALASI : %0,38

kızlar listemiz bu ana paylaşıma ekliyorum
Kızlar kendimi bu listede görmeyi istediğim için söyledim nedense aklımda 1 hafta kalmış haklısınız mantıklı sebebler var kurallara uyarız amacımız zayıflamak değil mi haftaya girerim listeye

Bende bildirim yapayımda bitsin.

Tartım fazla göstermedi. Yolun sonuna geldik sanırım nazlaşıyoruzzz

Başlangıç : 64,5
Geçen Hafta :57.10
Bu hafta :57.0
Aradaki fark : 100 gram
Zeynepcim ikimizin olduğunu bilseydik listede ayrı bir gayret gösterirdik. Tebrik ederim son kilolar direniyor ama sen yersin onları ..

canım yaaa, vallahi tek isteğim giden kilocukları görüp mutlu olmanız :) inşallah sağlıkla o günlere kavuşup rengarenk kıyafetlerle çekilmiş fotolarınızı çarşaf çarşaf yayınlayın :)
Biliyorum Lucim bilmem mi sana takılmak hoşuma gidiyor yoksa dediklerine farkındaysan sonrakş günlerde devam ediyorum.
Gunaydin kizlar.
Bende salidan beri burdayim uc gundur diyetteyim.
Baslangic 74.3
Bugun 72.9
Giden 1.4

3 günde tebrik ederim gerçekten.

Ne güzel darısı başım9 ..

amin canım darısı zayıflamak isteyen herkesin başınaaaa

Umarım Zeynepcim bir an önce görürüm ..

Eline sağlık kaptanımm ..

haftaya güzel bir gayretle güzel bir kilo kaybederiz inşallahhhhhhh

sanırım sen ben ve kaptan olacagız

diğer arkadaşlar deneme sürecinde henüz ama haftaya listeye girerler mi bilmiyorum

Biliyorum Lucim bilmem mi sana takılmak hoşuma gidiyor yoksa dediklerine farkındaysan sonrakş günlerde devam ediyorum.

ben de bildiğini biliyorum canım, takılıyorum keyifli geçsin sürecimiz diye...zaten açlıktan sinirler bozuluyor burada eğleşelim bari...

tebrik ederim canım seni de... maşallah, gidecek bu kilolar..ama 1 haftada 500 gr az gitmiş kuzum ödem mi yaptı vucudun, baktığında fark edebiliyor musun? ya da reglin falan mı yaklaşıyor?

diğer arkadaşlar deneme sürecinde henüz ama haftaya listeye girerler mi bilmiyorum

Hm cim haftaya arkadaslar in deneme suresi bitiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben 3.takımdan geliyorum
Bu hafta psikolojik olarak zor bi dönem geçirdim tabiki mazereti değil ama homini gırtlak yedim
Sonuç olarakta tartıda kilo vereceğime +0,80 kg çıktım

Çok üzgünüm Takımımdan özür dilerim

Verelim Zeynepcim yahu kaptan söyler bakalım kaç kişiyiz hafta ..

Lucim az oldu olmaz mı .. Çarşamba 84lü rakamlardaydım dün 85.5 çıktım ne oldu o arada çözemedim. Ödem olayını hiç fark edemiyorum ben regl de düzenli olamıyorum o yüzden onu da bilmiyorum ama ne olduysa çarşamba günü oldu.

Hm cim haftaya arkadaslar in deneme suresi bitiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamamdır kaptannnn

hoşgeldin tatlım

bir sonraki hafta telafi etmen dileğimle

Son düzenleme:
İnsanız sonuçta. Onemli olan diyete son vermemek kaldigi yerden devam etmek. Sende bunu yapmışsın ne guzel

canım biraz işim çıktı mailler yazışmalar falan ancak gördüm mesajını... tatlım hani bu elinin üstüne baş parmağınla bastırıp 4-5 sn bekliyorsun çekince baş parmağını beyazlık oluşuyorsa - parmağının izi teninde çıkıyorsa vücutta ödem vardır derler ben öyle ölçüyorum...tv de bi uzmandan görmüştüm ama başka ölçme şekli varsa arkadaşlara da soralım bilgi versinler

Sevgili kaptanım ve arkadaşlar,
Ben de yarından itibaren dönüyorum. Haftaya bildirim yapacağım. Yarın menülerimi yazmaya başlayacağım.
Sevgiler öpüyorum herkesi.

Sevgili kaptanım ve arkadaşlar,
Ben de yarından itibaren dönüyorum. Haftaya bildirim yapacağım. Yarın menülerimi yazmaya başlayacağım.
Sevgiler öpüyorum herkesi.

çok şükür, dön canım listemiz iyice azaldı, kuş kadar kaldık bu hafta nasıl gidiyor diyet? spor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…