- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.061
Tebrik ederim canım.
Süpermis 4kilo. Hatta mukemmel. Tebrikler
Ay canım teskkr ederim. Gidenin buyuk kismi ödem olsada bu bile hafifletti ruhumu.. .
Supersin canım hem verdigin kilo hemde ilk günlerde diyeti bırakmayıp iki haftya ulaşman.Malum insan(yani ben eskiden öyleydim)bi haftada bırakıyordum hep
Evet oyle oluyor ilk zaman. Tesekkur ederim
Valla yaa benimde aklima girmedi degil su dondurma isi:)))
Ama sen ne acilarla verdin o kiloyu orasından ayri. Enkisa zamanda sağligina kavuşmanın dilegiyle
Ne zamandir diyettesin canım. Yinede artida olmaktan iyidir.
Kızlar kendimi bu listede görmeyi istediğim için söyledim nedense aklımda 1 hafta kalmış haklısınız mantıklı sebebler var kurallara uyarız amacımız zayıflamak değil mi haftaya girerim listeye*** 5. TAKIM 364 ETAP ***
yu_zey (57,10/57,00/0,10/ %0,18 )
hm22(85.7/ 87,2/0,50/%0,58)
5. TAKIM ORTAMALASI : %0,38
kızlar listemiz bu ana paylaşıma ekliyorum
Zeynepcim ikimizin olduğunu bilseydik listede ayrı bir gayret gösterirdik. Tebrik ederim son kilolar direniyor ama sen yersin onları ..Bende bildirim yapayımda bitsin.
Tartım fazla göstermedi. Yolun sonuna geldik sanırım nazlaşıyoruzzz
Başlangıç : 64,5
Geçen Hafta :57.10
Bu hafta :57.0
Aradaki fark : 100 gram
Biliyorum Lucim bilmem mi sana takılmak hoşuma gidiyor yoksa dediklerine farkındaysan sonrakş günlerde devam ediyorum.canım yaaa, vallahi tek isteğim giden kilocukları görüp mutlu olmanız :) inşallah sağlıkla o günlere kavuşup rengarenk kıyafetlerle çekilmiş fotolarınızı çarşaf çarşaf yayınlayın :)
Gunaydin kizlar.
Bende salidan beri burdayim uc gundur diyetteyim.
Baslangic 74.3
Bugun 72.9
Giden 1.4
Kızlar bugün takımda 5.günüm, ama normal diyetimde 15. günüm.
24 mayısta başladım ben diyete ve spora. başladığımda kilom 71.7 idi.
Gecen hafta 69.8di
Bu hafta ise 68.5 :) şuan tartıldım ve çok sevindim toplam 15 günde. 3.200 kg gitmiş :)))
bana bak banaaaaaaaaaaaaaa
nasıl arkamdan söylenmişte söylenmiş cadoloz luciiii
yaa hmcım ben iç demedim sen içicem dedin bende bişicik olmaz dedim.
hem zaten içmemişsin sorunda yok. Ama ben insanların sevdiği seylerden her zaman mahrum kalmasından yana değilim.
Biliyorum Zeynepcim sen kıyamıyorsunSen iyi polis Lucim kötü polis ..
kaptancım helal olsun
dondurmayla mı gitti o 3 kiloo
hangi dondurma ki buuu
birde listeyi göremedim benn
Zeynepcim ikimizin olduğunu bilseydik listede ayrı bir gayret gösterirdik. Tebrik ederim son kilolar direniyor ama sen yersin onları ..
Biliyorum Lucim bilmem mi sana takılmak hoşuma gidiyor yoksa dediklerine farkındaysan sonrakş günlerde devam ediyorum.
3 günde tebrik ederim gerçekten.
Ne güzel darısı başım9 ..
Umarım Zeynepcim bir an önce görürüm ..ahahahaha bendeeee
tebrkler hmcım
7 li rakamları görmen dileğimleee
*** 5. TAKIM 364 ETAP ***
yu_zey (57,10/57,00/0,10/ %0,18 )
hm22(85.7/ 87,2/0,50/%0,58)
5. TAKIM ORTAMALASI : %0,38
kızlar listemiz bu ana paylaşıma ekliyorum
Zeynepcim ikimizin olduğunu bilseydik listede ayrı bir gayret gösterirdik. Tebrik ederim son kilolar direniyor ama sen yersin onları ..
Biliyorum Lucim bilmem mi sana takılmak hoşuma gidiyor yoksa dediklerine farkındaysan sonrakş günlerde devam ediyorum.
3 günde tebrik ederim gerçekten.
Ne güzel darısı başım9 ..
Umarım Zeynepcim bir an önce görürüm ..
Eline sağlık kaptanımm ..
haftaya güzel bir gayretle güzel bir kilo kaybederiz inşallahhhhhhh
sanırım sen ben ve kaptan olacagız
diğer arkadaşlar deneme sürecinde henüz ama haftaya listeye girerler mi bilmiyorum
haftaya güzel bir gayretle güzel bir kilo kaybederiz inşallahhhhhhh
sanırım sen ben ve kaptan olacagız
diğer arkadaşlar deneme sürecinde henüz ama haftaya listeye girerler mi bilmiyorum
ben de bildiğini biliyorum canım, takılıyorum keyifli geçsin sürecimiz diye...zaten açlıktan sinirler bozuluyor burada eğleşelim bari...
tebrik ederim canım seni de... maşallah, gidecek bu kilolar..ama 1 haftada 500 gr az gitmiş kuzum ödem mi yaptı vucudun, baktığında fark edebiliyor musun? ya da reglin falan mı yaklaşıyor?
Hm cim haftaya arkadaslar in deneme suresi bitiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ben 3.takımdan geliyorum
Bu hafta psikolojik olarak zor bi dönem geçirdimtabiki mazereti değil ama homini gırtlak yedim
Sonuç olarakta tartıda kilo vereceğime +0,80 kg çıktım
Çok üzgünümTakımımdan özür dilerim
hoşgeldin tatlım
bir sonraki hafta telafi etmen dileğimle
İnsanız sonuçta. Onemli olan diyete son vermemek kaldigi yerden devam etmek. Sende bunu yapmışsın ne guzelMerhaba ben 3.takımdan geliyorum
Bu hafta psikolojik olarak zor bi dönem geçirdimtabiki mazereti değil ama homini gırtlak yedim
Sonuç olarakta tartıda kilo vereceğime +0,80 kg çıktım
Çok üzgünümTakımımdan özür dilerim
İnsanız sonuçta. Onemli olan diyete son vermemek kaldigi yerden devam etmek. Sende bunu yapmışsın ne guzel
Verelim Zeynepcim yahu kaptan söyler bakalım kaç kişiyiz hafta ..
Lucim az oldu olmaz mı .. Çarşamba 84lü rakamlardaydım dün 85.5 çıktım ne oldu o arada çözemedim. Ödem olayını hiç fark edemiyorum ben regl de düzenli olamıyorum o yüzden onu da bilmiyorum ama ne olduysa çarşamba günü oldu.
Sevgili kaptanım ve arkadaşlar,
Ben de yarından itibaren dönüyorum. Haftaya bildirim yapacağım. Yarın menülerimi yazmaya başlayacağım.
Sevgiler öpüyorum herkesi.
Buyur gel canım dort gözle bekliyoruzSevgili kaptanım ve arkadaşlar,
Ben de yarından itibaren dönüyorum. Haftaya bildirim yapacağım. Yarın menülerimi yazmaya başlayacağım.
Sevgiler öpüyorum herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?