Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar şimdi yarın listede kimler olacak ? Bir de listeyi hazırlayabilecek var mı ? Bizim bu bilgisayarda bozuldu. Şimdi telefondan yazıyorum. Takipteyim ama hazırlama olayını pek beceremiyorum.

Öyle ama bildiğin hıyar canım bu sıralarda canım deli gibi yumurta ve meyve istiyor nedense ..

afiyetolsun cnmmm akşam karpuz yeme diyeceğim ama yiyeceksin muhtemelen :26:en azından biraz süt veya yoğurt tüket cnm yanında

Öyle ama bildiğin hıyar canım bu sıralarda canım deli gibi yumurta ve meyve istiyor nedense ..

evet denecek başka kelime yok yumurtayı bende çok seviyorum ama alerji yapıyor fazlası dukanı sırf meyvesizlik yüzünden bırakmıştımm meyveyi çok severim bende ama en azından kilo verme aşamasında sabah veya aralarda tercih et cnmm

Aslında diyetisyenim gece de meyve koyduğu için ona güvenerek yiyordum ama artık akşsma bırakmam tamam sweetcim .ç

Aslında diyetisyenim gece de meyve koyduğu için ona güvenerek yiyordum ama artık akşsma bırakmam tamam sweetcim .ç

en doğrusunu yaparsın cnmmm diyetisyenin elbette işinin ehlidir fakat Karatay sonrası kafamdaki her sorunun cevabını buldum cnmmm

Ne güzel spor yapabilmişsin, menünde süper, yarın için başarılar canım hepimize

en doğrusunu yaparsın cnmmm diyetisyenin elbette işinin ehlidir fakat Karatay sonrası kafamdaki her sorunun cevabını buldum cnmmm

Aslında zamanında ben de karatayı denedim o zamanlar indim 55e ama bazı şeylerden sıkılınca bıraktım mantığı çok doğru bence de ..

İyi aksamlar kizlar.
Menum kahvalti
Bir kasarli tost tam bugdaydan
2cay

Ara
Beyaz nohut

Ogle
Bir kase karabugdayli salata
Bir ayran

Aksam
2tavuk but
Salata
IKi Kasik yogurt

Su IKi litre

Bir Saat yuruyus

Menümü de paylaşayım bakalım Lucim ne bulacak

Eki Görüntüle 1146297
Bence Cok iii menun. Kalorisi 655 ne Kadar da AZ ne guzel.

Menünün gayet ii bence turşunin tuzunu bir gece önceden suda bekleterek azaltabilirsin

Börek öglen ama yinede börek iste insanin bi gözün takılıyor onun disinda bence iyi ne guzel pilateste yapmisin

Menün gayet az gibi du ruyo ama sende benim iki gündür yaptigim gibi aksam karbonhidrat tuketmisin.hic olmasa aksam daha iiymis bu besin grubu

Robottan geçince islem görmüş oluyor ve daha zararli oluyor bizim icin.seker orani kaynayincada artmis oluyomus. Bence sabsh bi tanesini ye gerisini esin yesin kaynatılıp))))))

Yeni arkadaşlara baktığımda sadece Bilgenin bir haftası dolmuş. Bir o olacak sanırım gözümden kaçan arkadaşlar var mı ? Bir de tekrar başlangıç ve hedef kilolarınızı yazarsanız ben not alayım .

Kızlar şimdi yarın listede kimler olacak ? Bir de listeyi hazırlayabilecek var mı ? Bizim bu bilgisayarda bozuldu. Şimdi telefondan yazıyorum. Takipteyim ama hazırlama olayını pek beceremiyorum.

Canim yarin ki listede sen ve yuzey olacak diger arkadaslar deneme sureci de henuz iki hafta dolmadi bu arada yarin deneme suresindeki arkadaslar 12 ye kadar kac kg olduklarini ve 1 hafta yada takima girdigi andan itibaren kac mesaj yazdiklarini da yazsinlar ki ona gore takima girip giremeyecekleri belli olacak bu arada ozellikle yeni baslayan arkadaslar kusura bakmayin sizin gelisiniz tam benim operasyon donemine gelince fazla ilgilenemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi aksamlar kizlar.
Menum kahvalti
Bir kasarli tost tam bugdaydan
2cay

Ara
Beyaz nohut

Ogle
Bir kase karabugdayli salata
Bir ayran

Aksam
2tavuk but
Salata
IKi Kasik yogurt

Su IKi litre

Bir Saat yuruyus
Ben seviyorum böyle dengeli menüleri güzel olmuş ..

Aslında az kaloriden pek memnun değilim ama bugün tartıdali rakamı beğenmedim ben de yarına hafif çıkayım diye

Seni seviyorum kaptanım.. Ben de işin içinden çıkamamıştım ..

Mersiii benim diyetimin onuncu günü ama tam olarak bir hafta evet, hesaplama işini pek bilmiyorum ama geçen hafta 73,5 di kilom

Ben seviyorum böyle dengeli menüleri güzel olmuş ..

Aslında az kaloriden pek memnun değilim ama bugün tartıdali rakamı beğenmedim ben de yarına hafif çıkayım diye
Tesekkur ederim canım.

Kac mesaj yazdığımızi tek tek mi sayıcaz yoksa profilimizde falan kisa bi yolu varmi bu isin.

Baslangic 74.3 kg
Hedef 55kg
Boy: 155cm

öfrö ne demek canim? Ama bir tane ufak acur prmak gibi tursu var ya ondan sadece 1tanecik yedim tadimlik yani. Ama aklimda bulunur sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…