- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.001
İçmedim işte mutlu musunuzzz ?
aklın yolu bir bitanemmmm en doğrusunu yaptın:13::13: çok mutluyumm :122::122:
salatalığın yanındaki kelimeye bittimmmben beğendimmm afiyetolsun cnmmm genelde meyve şöleni olmuşşş ama yanında protein tükettiğin için mesele yok cnmmm
Menümü bildirimi yapayım erkenden
Sabah: 1 yumurta, 1 lokma bal, 1 dilim kaşar
Ara: 100 cal activia
Öğlen: 1 kase domates yağsız sos, 1 bardak kefir
Akşam: 1 dilim etimek, 1 krem peynir
Ara: karpuz yerim
Cuma diye kısmadım hiç, hayırlısı bakalım
Spor yok
Öyle ama bildiğin hıyarcanım bu sıralarda canım deli gibi yumurta ve meyve istiyor nedense ..
evet denecek başka kelime yokyumurtayı bende çok seviyorum ama alerji yapıyor fazlası dukanı sırf meyvesizlik yüzünden bırakmıştımm meyveyi çok severim bende ama en azından kilo verme aşamasında sabah veya aralarda tercih et cnmm
Aslında diyetisyenim gece de meyve koyduğu için ona güvenerek yiyordum ama artık akşsma bırakmam tamam sweetcim .ç
Bende bugünkü menümü yazıp çıkacagım eğitimim var.
Sabah : 2 kayısı + tek sekerli nescafe
Öğlen : 3-4 yk çorba+ 1 su böreği (küçük)
Ara : türk kahvesi
Ara : 3 çilek+2 erik+biraz kiraz
Akşam : Salata +yogurt
Su : 2 lt +devam
Spor : 1 saat pilates
en doğrusunu yaparsın cnmmm diyetisyenin elbette işinin ehlidir fakat Karatay sonrası kafamdaki her sorunun cevabını buldum cnmmm
Bence Cok iii menun. Kalorisi 655 ne Kadar da AZ ne guzel.
Menünün gayet ii bence turşunin tuzunu bir gece önceden suda bekleterek azaltabilirsinBugünkü yediklerim :
sabah : 2dilim kizarmis kepek ekmek, 4 zeytin, 2dilim karpuz, 1dilim peynir
Öğlen: 3kasik kisir, bir tane salatalık tursusu
aksam: kofte yemegi ( 4tane kofte) 3kasik salata yagsiz
Aksam da 1.5saat yürüyüş var :)
Börek öglen ama yinede börek iste insanin bi gözün takılıyorBende bugünkü menümü yazıp çıkacagım eğitimim var.
Sabah : 2 kayısı + tek sekerli nescafe
Öğlen : 3-4 yk çorba+ 1 su böreği (küçük)
Ara : türk kahvesi
Ara : 3 çilek+2 erik+biraz kiraz
Akşam : Salata +yogurt
Su : 2 lt +devam
Spor : 1 saat pilates
Menün gayet az gibi du ruyo ama sende benim iki gündür yaptigim gibi aksam karbonhidrat tuketmisin.hic olmasa aksam daha iiymis bu besin grubuMenümü bildirimi yapayım erkenden
Sabah: 1 yumurta, 1 lokma bal, 1 dilim kaşar
Ara: 100 cal activia
Öğlen: 1 kase domates yağsız sos, 1 bardak kefir
Akşam: 1 dilim etimek, 1 krem peynir
Ara: karpuz yerim
Cuma diye kısmadım hiç, hayırlısı bakalım
Spor yok
Robottan geçince islem görmüş oluyor ve daha zararli oluyor bizim icin.seker orani kaynayincada artmis oluyomus. Bence sabsh bi tanesini ye gerisini esin yesin kaynatılıpKızlar biraz fazla kayısı ve şeftali vardı dolapta baktım yumuşamaya başlıyor dilimledim kaynattım robottan geçirdim kendimce meyve suyu yaptım. Kendiminkine şeker koymadım eşime şekerli hazırladım soğusun bakacağım nasıl olmuş ..
Kızlar şimdi yarın listede kimler olacak ? Bir de listeyi hazırlayabilecek var mı ? Bizim bu bilgisayarda bozuldu. Şimdi telefondan yazıyorum. Takipteyim ama hazırlama olayını pek beceremiyorum.
Ben seviyorum böyle dengeli menüleri güzel olmuş ..İyi aksamlar kizlar.
Menum kahvalti
Bir kasarli tost tam bugdaydan
2cay
Ara
Beyaz nohut
Ogle
Bir kase karabugdayli salata
Bir ayran
Aksam
2tavuk but
Salata
IKi Kasik yogurt
Su IKi litre
Bir Saat yuruyus
Aslında az kaloriden pek memnun değilim ama bugün tartıdali rakamı beğenmedim ben de yarına hafif çıkayım diyeBence Cok iii menun. Kalorisi 655 ne Kadar da AZ ne guzel.
Menünün gayet ii bence turşunin tuzunu bir gece önceden suda bekleterek azaltabilirsin
Börek öglen ama yinede börek iste insanin bi gözün takılıyoronun disinda bence iyi ne guzel pilateste yapmisin
Menün gayet az gibi du ruyo ama sende benim iki gündür yaptigim gibi aksam karbonhidrat tuketmisin.hic olmasa aksam daha iiymis bu besin grubu
Robottan geçince islem görmüş oluyor ve daha zararli oluyor bizim icin.seker orani kaynayincada artmis oluyomus. Bence sabsh bi tanesini ye gerisini esin yesin kaynatılıp))))))
Canim yarin ki listede sen ve yuzey olacak diger arkadaslar deneme sureci de henuz iki hafta dolmadi bu arada yarin deneme suresindeki arkadaslar 12 ye kadar kac kg olduklarini ve 1 hafta yada takima girdigi andan itibaren kac mesaj yazdiklarini da yazsinlar ki ona gore takima girip giremeyecekleri belli olacak bu arada ozellikle yeni baslayan arkadaslar kusura bakmayin sizin gelisiniz tam benim operasyon donemine gelince fazla ilgilenemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni seviyorum kaptanım..Ben de işin içinden çıkamamıştım ..
Yeni arkadaşlara baktığımda sadece Bilgenin bir haftası dolmuş. Bir o olacak sanırım gözümden kaçan arkadaşlar var mı ? Bir de tekrar başlangıç ve hedef kilolarınızı yazarsanız ben not alayım .
Tesekkur ederim canım.Ben seviyorum böyle dengeli menüleri güzel olmuş ..
Aslında az kaloriden pek memnun değilim ama bugün tartıdali rakamı beğenmedim ben de yarına hafif çıkayım diye
Kac mesaj yazdığımızi tek tek mi sayıcaz yoksa profilimizde falan kisa bi yolu varmi bu isin.Canim yarin ki listede sen ve yuzey olacak diger arkadaslar deneme sureci de henuz iki hafta dolmadi bu arada yarin deneme suresindeki arkadaslar 12 ye kadar kac kg olduklarini ve 1 hafta yada takima girdigi andan itibaren kac mesaj yazdiklarini da yazsinlar ki ona gore takima girip giremeyecekleri belli olacak bu arada ozellikle yeni baslayan arkadaslar kusura bakmayin sizin gelisiniz tam benim operasyon donemine gelince fazla ilgilenemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baslangic 74.3 kgYeni arkadaşlara baktığımda sadece Bilgenin bir haftası dolmuş. Bir o olacak sanırım gözümden kaçan arkadaşlar var mı ? Bir de tekrar başlangıç ve hedef kilolarınızı yazarsanız ben not alayım .
Ben de ne güzel şekersiz içeyim demiştim ama içmeden bırakmıştım dışarı çıkmıştım akşam içerim dedim ama Luvim ona da laf etti açlıktan ölürsem yüm sorumluluk sendd Lucim
Ahh Zeynepcim sen olmasan vicdansız Luci suyu bile yasaklayacak bana
Zeynepvim bunları nasıl yorumlamak lazım ?
Turşu ertesi güne çok öfrö yapabiliyor Gizem aklında bulunsun Cuma sorun çıkarabiliyor.
Dimi herkes birsürü yöntem denerdi
Maşallah çok güzel olmuş Zeynepcim. Selülitsavarı mı yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?