Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cook tsk ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim evde tartı yoktu kayınvalıdemde eskı usul tartılardan vardı bugun eşime aldırdım a 101 e sınbonun gelmış evde nerde tartılacağımı bılemedım sankı heryerde farklı çıkıyor dun kayınvalıdemde 67 çıkmıştım şimdi kendı tartımla tartıldım 68.4 çıktım artık bunla tartılacağım için bunu baz alalım ama sankı kılo almış gibi görünüyor nasıl olacak kaptanımız karar versın

Kizlar AKsama iftara Gidecegiz. SIMdiden bildireyim
Gecen hafta 71.8
Bugun 69.5
Fark 2.3
tebrik ederim canım çok güzel vermişsin

serap cım tartı değişimi olayı var karar defterinde ona göre düzenleme yaparız bundan sonra hep bununla tartılacaksın nasıl olsa

*** 5. TAKIM 368 ETAP ***

toplight (76,50/75,8/0,70/%0,92)
yu_zey (56,50/)
hm22( 83,00/)
GizemYst(65,1/)
bengu84(71,80/69,5/2,30/%3,20)
14SERAP38( 67,50/)

5. TAKIM ORTAMALASI :

serap canım senin durumunu yarın işyerinden bakıp yazacağım bende tüm gün güya oruç tutmadım ama sadece 1 kemalpaşa ve 1 incir yedim 3 lt civarı da su yemekten önce tartıldım yukardaki kilo çıktı gece bi daha tartılacağım eğer düşme varsa onu ekleyeceğim

kollontai canım sen de 12 ye kadar bildirimini yap gizemli hiç görünmedi dünden beri acaba taıma girmekten vazmı geçti?

tamm teşekkur ederım evde farklı yerlerde farklı çıkıyor sizdede oluyormu

Canım evde sabit 5 Ltd su var mı eğer varsa onunla doğru yeri tespit et ona göre belirle bir de yarın istersen 67 olarak girelim sen bi ara evdeki tartı ile kayınvaldedeki tartıda tartıl arasındaki kilo farkını belirle ona göre haftaya kilo farkına göre tartı değişimi yapalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrik ederim canım çok güzel vermişsin

serap cım tartı değişimi olayı var karar defterinde ona göre düzenleme yaparız bundan sonra hep bununla tartılacaksın nasıl olsa
Tesekkur Ederim canim.
tamm teşekkur ederım evde farklı yerlerde farklı çıkıyor sizdede oluyormu
Bizimkindede UFakta Olsa farkli cikiyor canim.

Menum
Sahur
Yimurta
Lor
Ekmek
On badem
Yogurt ve yulaf ezmesi
Domates
Yesil cay

Iftar
Corba yarim kase
Et IKi kasik
Keskek UC kasik
Ayran

Kızlar nasılsınız ? 83.3 çıktım. Artı 300 gramdayım . Özür dilerim hepinizden inanın çok dikkat ettim ama olmadı. Bu arada karnımdan kasıklarıma doğru hafif ağrı başlamış durumda şimdilik bir yere yerleştik ev bak ayarla eşya al derken belki 1 ayı bile bulabilir o yüzden burayı benimseyip tuvalete gitmem gerekiyor artık. Bir de azıcık çok yesem Karnım daha kötü olur diye hep çok az yiyorum korkudan.

Herkeslere Günaydınnn

Kaptancım ben o zaman kilo bildirmiyim mezun olayım olur mu ?

günaydınlarrrr

yu_zey (56,50/56,20/0,30/%0,53)
hm22( 83,00/83,30/-0,30/-%0,36)
GizemYst(65,1/64,10/1,00/%1,54)
14SERAP38( 67,50/67,00/0,50/%0,74)

5. TAKIM ORTAMALASI :

serap canım senin durumunu yarın işyerinden bakıp yazacağım bende tüm gün güya oruç tutmadım ama sadece 1 kemalpaşa ve 1 incir yedim 3 lt civarı da su yemekten önce tartıldım yukardaki kilo çıktı gece bi daha tartılacağım eğer düşme varsa onu ekleyeceğim

kollontai canım sen de 12 ye kadar bildirimini yap gizemli hiç görünmedi dünden beri acaba taıma girmekten vazmı geçti?[/QUOTE]

Gecen hafta 65.1
bu hafta 64.1 kizlar
tebrikler tatlım

çok normal canım hadi bakalım300 gr da gayet iyi sen bir düzenini kur bi de bol bol ye metonu iyice düşürme dukanda serbest sınırsız biliyorsun

hadi bakalım zeynep cim sen kaldın senden haber bekliyoruz

Son düzenleme:
nasıl canım anlamadım?

hani sen yazmıssın ya hedef kiloya yüzde 80 yaklasınca mezun olunabiliyror diye.

Benim geçen haftaki kilom 56.50 bu hafta kilo bildirmeden mezun olayım diyorum

yada bildirim farketmez.

Geçen hatfa 56,50
Bu hafta :56,20
Aradaki fark : 0,30
Yüzde :0,53

tebrikler tatlım

çok normal canım hadi bakalım300 gr da gayet iyi sen bir düzenini kur bi de bol bol ye metonu iyice düşürme dukanda serbest sınırsız biliyorsun

hadi bakalım zeynep cim sen kaldın senden haber bekliyoruz[/QUOTE]

canım bildirim yapmadan olmaz ya sabit gececektik ya da gecen hafta mezun yazacaktık ama sen ne güzel gene 300 gr vermişsin tebrik ederim taze mezunumuz olcan sende dimi yaaaa

canım bildirim yapmadan olmaz ya sabit gececektik ya da gecen hafta mezun yazacaktık ama sen ne güzel gene 300 gr vermişsin tebrik ederim taze mezunumuz olcan sende dimi yaaaa[/QUOTE]

Ramazan bana yaradı kaptancım.

Ben kilo almaktan korkarken gram gramda olsa veriyorum .

Bu arada ben geçen hafta bildirimde bulunmamıştım bir önceki haftaki kilom 56,50

Yüzde sanırım değişiyor ancak ben nasıl hesaplanıyor bilmiyorum

Ayrıca çok tesekkür ederimmmm mezun olmamda hepinizin katkısı var.

canım bildirim yapmadan olmaz ya sabit gececektik ya da gecen hafta mezun yazacaktık ama sen ne güzel gene 300 gr vermişsin tebrik ederim taze mezunumuz olcan sende dimi yaaaa

Bu arada ben geçen hafta bildirimde bulunmamıştım bir önceki haftaki kilom 56,50

Ayrıca çok tesekkür ederimmmm mezun olmamda hepinizin katkısı var. [/QUOTE]

ayyy canım iyi ki hatırlattın düzeltme yapayım

yu_zey (56,50/56,20/0,15/%0,27) gecen hafta bildirimde bulunmamıştı kilosu 2 ye bölündü mezun olmak istiyor hedefinin %80 ine ulaşmış
hm22( 83,00/83,30/-0,30/-%0,36)
GizemYst(65,1/64,10/1,00/%1,54)
14SERAP38( 67,50/67,00/0,5/%0,74)

5. TAKIM ORTAMALASI :1,05

Canim AZ Yedikcede Tuvalete cikma Uzuyor very Kabizlik oluyor. Mesela yarim kilo falan salatalik ye bird gun icinde. Kalorisi AZ bide bisey Yemis olursun daha cabuk cikmak Zorunda hissedersin

Gecen hafta 65.1
bu hafta 64.1 kizlar
Tebrikler canim.

Ayrıca çok tesekkür ederimmmm mezun olmamda hepinizin katkısı var. [/QUOTE]

Ne Guzel Yaa mezun oluyosun. Hayirli Olsun canim.. ..bizde Goruruz umarim o gunleri.. .tebrikler. ..

huhuuuuu 5.takımın güzelleri nasıl gidiyor bakalım? düşüyor mu kilocuklarrr :) ben çok şükür yerimde devam ediyorum bakalım ne zaman eksilere geçeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…