Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne Guzel Yaa mezun oluyosun. Hayirli Olsun canim.. ..bizde Goruruz umarim o gunleri.. .tebrikler. ..[/QUOTE]

çok tesekkür ederim begücüm darısı sizlerin basına insallahhh

huhuuuuu 5.takımın güzelleri nasıl gidiyor bakalım? düşüyor mu kilocuklarrr :) ben çok şükür yerimde devam ediyorum bakalım ne zaman eksilere geçeceğim...
Merhaba canim. Tebrik Ederim.

Ne Guzel Yaa mezun oluyosun. Hayirli Olsun canim.. ..bizde Goruruz umarim o gunleri.. .tebrikler. ..

çok tesekkür ederim begücüm darısı sizlerin basına insallahhh [/QUOTE]
Amiiiinn.

huhuuuuu 5.takımın güzelleri nasıl gidiyor bakalım? düşüyor mu kilocuklarrr :) ben çok şükür yerimde devam ediyorum bakalım ne zaman eksilere geçeceğim...

tatlım sen bi süre kal orda sonra zayıflarsın bu arada bende de kabızlık artık had safhada bağırsaklarda bi sıkıntı gaz var sanki çok rahatsızım yaaa neden öyle oldu anlamadım

kaptancııım, bengücüm teşekkür ederim kızlarrrr :) vallahi kaptancım 1 tane bekunise bakıyor ...10 günde 1 içiyorum ben..

367. Etap birincisi hm22, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Tartı değişimini dikkate alacakmıyız sonradan bır sıkıntı olmasında çünkü arada 1400 fark var

Tartı değişimini dikkate alacakmıyız sonradan bır sıkıntı olmasında çünkü arada 1400 fark var

Canım sen mümkünse aynı kıyafetlerle bi kayınvaldedeki tartıda bi de evde tartıl aradaki farkı haftaya tartı değişimi olarak ekleyeceğiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

367. Etap birincisi hm22, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Püsküütcümm Kimse adımı gökyüzüne yazmamıştı gördün mü teşekkür ederim. Bir an önce daha çok kilo vereyim ben süprizleri çok severim.

Kızlar kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim. Zeynepcim tebrik ederim mezuniyetini darısı başıma. Bu arada eşim 1 ayds 10 kg vermiş ben yemedikçe o vermiş yaa

Bengücüm aslında sorunu çözmek kolay Lucinin de dediği gibi bir bekunislik işi var ama ben daha alışamadığım için buraya kendimi hazır hissetmeyi bekliyorum .. ayu çok utandım

Tebrik Ederim canim. Vay Arkadas bu Erkeklerde nasi bi Bunye varyaaaa. ...

Tebrik Ederim canim. Vay Arkadas bu Erkeklerde nasi bi Bunye varyaaaa. ...

Teşekkür ederim Bengücüm .. Valla sinir bozucu bir bünye Ben yemedikçe o ben de yemem dedi ama benim kaç katımı yemiştir yine de. Gece bile yedi .. Ben de 1 2 kg hesabı yapıyorum ama dur bakalım yavaş bile olsa o 50li rakamları görüp 36 beden giyeceğim. Benimkisi daha keyifli olacak.

maşallah eşine yaaa sinir oluyorum işte erkeklerin böyle olmasına metoları çok hızlı yaaaa bu arada bugün öyle çok uykum varki anlatamam az önce odada kestirdim accık ama hala esneyip duruyorum

maşallah eşine yaaa sinir oluyorum işte erkeklerin böyle olmasına metoları çok hızlı yaaaa bu asenrada bugün öyle çok uykum varki anlatamam az önce odada kestirdim accık ama hala esneyip duruyorum

Sen mi ben mi kaptanım .. Zamanında aramızda 20 kilı kadat vardı eşimde şimdi çok utanıyorum ama ben daha kiloluyum elbet eskiye dönecek bu iş .. Sahura uyanıyorsun dimi kaptanım ondandır alışmak zor oluyordur.

Canım normalde akşam yemeğini en geç 7 gibi yiyorduk şimdi iftar 8.30 da yemekten kalk sofrayı topla otur derken saat 11-11.30 oluyor gece 2 de de sahura kalkıp 3.30 gibi yatıp sabah da 7.30 da kalkınca gözüm açılmıyor sürekli uyku hali

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa cok ozur dilerim giremedim dayimin kizi evden kacti:-( onunla ilgileniyrduk bde ben kilo bildirimi harc dger bildirimlerimi gun icinde yapsam bebegimin kolik sancisi var jer zamn gremiyrm biraz esnetebilir misiniz benm icin kurallari yapamazsaniz ben braz buyuyunce katilaym yarsmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…