- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.921
Canim AZ Yedikcede Tuvalete cikma Uzuyor very Kabizlik oluyor. Mesela yarim kilo falan salatalik ye bird gun icinde. Kalorisi AZ bide bisey Yemis olursun daha cabuk cikmak Zorunda hissedersin
Tebrikler canim.
Ramazan bana yaradı kaptancım.
Ben kilo almaktan korkarken gram gramda olsa veriyorum .
Bu arada ben geçen hafta bildirimde bulunmamıştım bir önceki haftaki kilom 56,50
Yüzde sanırım değişiyor ancak ben nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
Ayrıca çok tesekkür ederimmmm mezun olmamda hepinizin katkısı var.
huhuuuuu 5.takımın güzelleri nasıl gidiyor bakalım? düşüyor mu kilocuklarrr :) ben çok şükür yerimde devam ediyorum bakalım ne zaman eksilere geçeceğim...
bebegimmmmm ben mezun oldummmmmm
ooooo süppersin zeyim tebrik ederim bebişim...kaç oldun şu an?
Merhaba canim. Tebrik Ederim.huhuuuuu 5.takımın güzelleri nasıl gidiyor bakalım? düşüyor mu kilocuklarrr :) ben çok şükür yerimde devam ediyorum bakalım ne zaman eksilere geçeceğim...
Ne Guzel Yaa mezun oluyosun. Hayirli Olsun canim.. ..bizde Goruruz umarim o gunleri.. .tebrikler. ..
huhuuuuu 5.takımın güzelleri nasıl gidiyor bakalım? düşüyor mu kilocuklarrr :) ben çok şükür yerimde devam ediyorum bakalım ne zaman eksilere geçeceğim...
Tartı değişimini dikkate alacakmıyız sonradan bır sıkıntı olmasında çünkü arada 1400 fark var*** 5. TAKIM 368 ETAP ***
toplight (76,50/75,8/0,70/%0,92)
yu_zey (56,50/56,20/0,15/%0,27) gecen hafta bildirimde bulunmamıştı kilosu 2 ye bölündü mezun olmak istiyor hedefinin %80 ine ulaşmış
hm22( 83,00/83,30/-0,30/-%0,36)
GizemYst(65,1/64,10/1,00/%1,54)
bengu84(71,80/69,5/2,30/%3,20)
14SERAP38( 67,50/67,00/0,5/%0,74)
5. TAKIM ORTAMALASI :1,05
Tartı değişimini dikkate alacakmıyız sonradan bır sıkıntı olmasında çünkü arada 1400 fark var
Püsküütcümm367. Etap birincisi hm22, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
PüsküütcümmKimse adımı gökyüzüne yazmamıştı gördün mü teşekkür ederim. Bir an önce daha çok kilo vereyim ben süprizleri çok severim.
Kızlar kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim. Zeynepcim tebrik ederim mezuniyetini darısı başıma. Bu arada eşim 1 ayds 10 kg vermişben yemedikçe o vermiş yaa
Bengücüm aslında sorunu çözmek kolay Lucinin de dediği gibi bir bekunislik işi var ama ben daha alışamadığım için buraya kendimi hazır hissetmeyi bekliyorum .. ayu çok utandım
Tebrik Ederim canim. Vay Arkadas bu Erkeklerde nasi bi Bunye varyaaaa. ...
PüsküütcümmKimse adımı gökyüzüne yazmamıştı gördün mü teşekkür ederim. Bir an önce daha çok kilo vereyim ben süprizleri çok severim.
Kızlar kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim. Zeynepcim tebrik ederim mezuniyetini darısı başıma. Bu arada eşim 1 ayds 10 kg vermişben yemedikçe o vermiş yaa
Bengücüm aslında sorunu çözmek kolay Lucinin de dediği gibi bir bekunislik işi var ama ben daha alışamadığım için buraya kendimi hazır hissetmeyi bekliyorum .. ayu çok utandım
maşallah eşine yaaa sinir oluyorum işte erkeklerin böyle olmasına metoları çok hızlı yaaaa bu asenrada bugün öyle çok uykum varki anlatamam az önce odada kestirdim accık ama hala esneyip duruyorum
Sen mi ben mi kaptanım .. Zamanında aramızda 20 kilı kadat vardı eşimde şimdi çok utanıyorum ama ben daha kiloluyum elbet eskiye dönecek bu iş .. Sahura uyanıyorsun dimi kaptanım ondandır alışmak zor oluyordur.
*** 5. TAKIM 368 ETAP ***
toplight (76,50/75,8/0,70/%0,92)
yu_zey (56,50/)
hm22( 83,00/)
GizemYst(65,1/)
bengu84(71,80/69,5/2,30/%3,20)
14SERAP38( 67,50/)
5. TAKIM ORTAMALASI :
serap canım senin durumunu yarın işyerinden bakıp yazacağım bende tüm gün güya oruç tutmadım ama sadece 1 kemalpaşa ve 1 incir yedim 3 lt civarı da su yemekten önce tartıldım yukardaki kilo çıktı gece bi daha tartılacağım eğer düşme varsa onu ekleyeceğim
kollontai canım sen de 12 ye kadar bildirimini yap gizemli hiç görünmedi dünden beri acaba taıma girmekten vazmı geçti?
Ne guzel yaa doyuyor musun bu kadaz az yiyince :)Menum
Sahur
Yumurta
Ekmek
Yesil cay
Badem
Domates salatalik
Iftar
Corba
Yogurt
Patlican yemrgi
Tatli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?