- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.881
Guzelmis canim menun.Dunki menum kizlar
sabah : special k light sut
öğlen: 2dilim karpuz 1 dilim peynir 1dilim kepek ekmek
aksam : 4kasik taze fasulye, 3kasik yogurt, 1kase salata
su 3.5lt
spor sabah spor salonunda 2 saat gene egzersiz yuruyus seklinde calistim
Gunaydin canim. Sahura uyanamadinmi. Allah Kabul Etsin ilk orucunu..Günaydın bayanlar bugun orucumun ilk günü sahura da kalkmadım bakalım akşama kadar nasıl olurum
Guzel Olmus canim menun. AZ Oz...menum
sabah
yulaf kepekli 1 krep
kibrit kadar peynir
yogurt
cay
oglen
ton balıgı
aksam
yogurt
2 lt su
iyi geceler kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben yüksek risk durumundayım meme kanserinden dolayı o yüzden her sene sıkı bir kontrol dönemim var dün dr muayene etti bugün de mamografi ve ultrason var o yüzden dün ve bugün oruç tutmadım benHosgeldin Lucicim. Sen nasilsin. Neller yapiyosun.
Insan yolculukta mutlaka Sindirim sorunu yasiyor canim. Artik ev bulup Yerlesmeyi beklemeden sen bi yerlere girip yapmaya calis yoksaaaa:))))))
Gecmis Olsun canim. Biseyiniz yok insallah?
bengücüm oruç tutanlar perşembe akşamdan bildirsinler iftardan önce tartılıp çünkü cuma sabahı fazla çıkarlar listeyi ben akşama eklerimKaptanim bide cuma gunki tarti icin oruc Olanlar ne Zaman tartilacak. Cuma Sabah mi persembe iftardan once mi.Ona Gore tartilicam
gecmis olsun cnm. bide bisey sorcam kaptan ben bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım??
Günaydın bayanlar bugun orucumun ilk günü sahura da kalkmadım bakalım akşama kadar nasıl olurum
günaydınlarrrrr
yok canım sen ve gizemli deneme sürecindesiniz o yüzden bu hafta değil önümüzdeki hafta listeye gireceksiniz ama oruçluysanız bu akşam iftardan önce değilseniz sabah aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapacaksınız takım içi kayda almamız için
benim bu dr işlerinden dolayı şu ara biraz sizi ihmal ediyorum kusura bakmay
Önemli değil tatlım sen nasıl oldun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok Zor canim ya Tasinmak. Allah Kolaylik versin. But duzensizlikte DIYetini bozmamanda Ayri bi Guzel Olmus.
Umarim en kiisa surede Iyilesirsin. Orucken de daha Cok Kotu hissedersin Kendini.
bende kendimi tanıtayım biraz kızlar 23 yasındayım bekarım 152 boyum 70 kiloyum su anda. dukana basladım hedefim 53 ama bu ayın sonunda 60 kiloya kadar dusmeyi planlıyorum: ))
kızlar merhabalar hepinizeeee.... yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişleer :) keyifli kilo vermeler dilerim herkese...
zeyim geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine haaa...hmcim kolaylıklar dilerim tatlım sana da... kaptancım, kızlarcım hepinizi kocaman öptüm gelirim sonra yine
Allaj sifa versin troid isi kotu metabolozmayi cok yavaslatir ins duzelir cnm
Ins Rabbim saglikli sohhatli ozursuz kusursuz bir bebis nasip eder sana sunu soyleym hamilelikte cok yeme yedgn besin ilk bebege gdyr gerekeni aliyr xatn ben gebelik diyabetnden dolayi diyet yaptim masallah kizim 3.5 kilo dogdu yedgmi de bor gor 3 yksebze 2 kofte buyuklugunde et salata ayran yaa yogurt sabahta 5zeytn yumurta salatalik dmates peynir ara ogundede 2 meyve ayran yada yogurt bak ben bunlarla sadece 4 kilo aldm
kaptanım ben oruclu degilim kilomu bugun mu bildireyim ??
dayanırım normalde de sabah ve öğlen yemiyordum benim sorunum akşam yemeği ile su çünkü suyu zevk alarak içen biriyimserap nasıl dayanacaksın bi de sahura kalkmamışsın senin kilon bugün akşam iftardan önce bayaa az olacak desene işin kötüsü ben bugün oruçlu değilim yarın oruçlu olacam ne zaman tartılacağımı bilemedim
Canım gecmiş olsun işlerinde de kolaylık versin Allah akşam eve gidince tartışma bakalım yarın seni mezun edecekmiyizTakımın cici kızları herkese selamm
Hasta olduğum gün yani salı günü çok fenalaştım akşam eve kendimi zor attım eşim pizza söylemiş iftar için.
Bense yemek yedikten sonra ilaç aldım ve ehemen yattım.
Sabaj kalktığımda bir önceki günden daha beterdim burnumdan kafama giden bölgmi atasım geliyordu.
İşe gitmedim. Oruç tutmadım . Yemek yedim ilaç aldım hemen dinlendim biraz uyudum çok şükür akşama bişeyim kalmadı.
Dinlenmek bile pskilojik olsada ii geldi.
Şuan iş yerindeyim haliyle biriken işlerimi yapıyorum.
Sizlere yazmak istedim.
amin canım
kızın için maşallah Allahım sağlıklı bir sekilde hayırlı bir evlat nasip etsin size.
Gerçekten güzel beslenmişsin. Bende hamilelikte en fazla 10 kilo iyidir diye düşünüyorum
Tabiiki herşey planladığın gibi olmayabiliyor. Allahım esirgesin hastalığı var büyük konuşmak istemiyorum
Ben tedbirimi alayım taktiri Allahıma bırakayım
Aile olarak hamilielikten sonra kilo almaya ve verememeye müsait yapılarımız var (annem ananaem teyzelerim hepsi aynı)
Bu nedenle ben önlem almak istedim. İnsallah tabiki.
Yok canım yarın sabah ac karna tartılacaksın öğlen 12 den önce mutlaka bildirimde bulunacaksın
Canım gecmiş olsun işlerinde de kolaylık versin Allah akşam eve gidince tartışma bakalım yarın seni mezun edecekmiyiz
Ccacanım ge
çok sağol kaptan.
valla sanırım yarın mezun olamayacagım
gramlardan kaybediyorum .
Canım illa 55 olman gerekmiyor karar defterine göre yanlış hatırlamıyorsam hedef kilona %10 yaklaştığın zaman mezun olabilirsin karar defterine bi bakmam lazım
Iiinsallah bisey cikmaz canim Tahlillerinde.günaydınlarrrrr
ben yüksek risk durumundayım meme kanserinden dolayı o yüzden her sene sıkı bir kontrol dönemim var dün dr muayene etti bugün de mamografi ve ultrason var o yüzden dün ve bugün oruç tutmadım ben
bengücüm oruç tutanlar perşembe akşamdan bildirsinler iftardan önce tartılıp çünkü cuma sabahı fazla çıkarlar listeyi ben akşama eklerim
yok canım sen ve gizemli deneme sürecindesiniz o yüzden bu hafta değil önümüzdeki hafta listeye gireceksiniz ama oruçluysanız bu akşam iftardan önce değilseniz sabah aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapacaksınız takım içi kayda almamız için
benim bu dr işlerinden dolayı şu ara biraz sizi ihmal ediyorum kusura bakmayın
Sahura kalkinca tartil canim.serap nasıl dayanacaksın bi de sahura kalkmamışsın senin kilon bugün akşam iftardan önce bayaa az olacak desene işin kötüsü ben bugün oruçlu değilim yarın oruçlu olacam ne zaman tartılacağımı bilemedim
Gecmis Olsun canim.Takımın cici kızları herkese selamm
Hasta olduğum gün yani salı günü çok fenalaştım akşam eve kendimi zor attım eşim pizza söylemiş iftar için.
Bense yemek yedikten sonra ilaç aldım ve ehemen yattım.
Sabaj kalktığımda bir önceki günden daha beterdim burnumdan kafama giden bölgmi atasım geliyordu.
İşe gitmedim. Oruç tutmadım . Yemek yedim ilaç aldım hemen dinlendim biraz uyudum çok şükür akşama bişeyim kalmadı.
Dinlenmek bile pskilojik olsada ii geldi.
Şuan iş yerindeyim haliyle biriken işlerimi yapıyorum.
Sizlere yazmak istedim. M
amin canım
kızın için maşallah Allahım sağlıklı bir sekilde hayırlı bir evlat nasip etsin size.
Gerçekten güzel beslenmişsin. Bende hamilelikte en fazla 10 kilo iyidir diye düşünüyorum
Tabiiki herşey planladığın gibi olmayabiliyor. Allahım esirgesin hastalığı var büyük konuşmak istemiyorum
Ben tedbirimi alayım taktiri Allahıma bırakayım
Aile olarak hamilielikten sonra kilo almaya ve verememeye müsait yapılarımız var (annem ananaem teyzelerim hepsi aynı)
Bu nedenle ben önlem almak istedim. İnsallah tabiki.
Kızlar nasılsınız ? Bugün tartılayım bi dedim 1 kilo fazlalık var. Bu haftaki beslenmeye en az 2 kilo gider diyordum olmamış. Yollarda ödem mi doldum ne oldu .. yarın ilk fırsatta bildirim yapacağım.
Tuvalettendir canim. Gittiginde Baya bi eksilir bence. Bende oyle oluyodu Tuvalete gec gittigimde.Kızlar nasılsınız ? Bugün tartılayım bi dedim 1 kilo fazlalık var. Bu haftaki beslenmeye en az 2 kilo gider diyordum olmamış. Yollarda ödem mi doldum ne oldu .. yarın ilk fırsatta bildirim yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?