Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Guzelmis canim menun.
Günaydın bayanlar bugun orucumun ilk günü sahura da kalkmadım bakalım akşama kadar nasıl olurum
Gunaydin canim. Sahura uyanamadinmi. Allah Kabul Etsin ilk orucunu..
menum
sabah
yulaf kepekli 1 krep
kibrit kadar peynir
yogurt
cay

oglen
ton balıgı

aksam
yogurt

2 lt su

iyi geceler kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guzel Olmus canim menun. AZ Oz...

günaydınlarrrrr

Hosgeldin Lucicim. Sen nasilsin. Neller yapiyosun.

Insan yolculukta mutlaka Sindirim sorunu yasiyor canim. Artik ev bulup Yerlesmeyi beklemeden sen bi yerlere girip yapmaya calis yoksaaaa:))))))

Gecmis Olsun canim. Biseyiniz yok insallah?
ben yüksek risk durumundayım meme kanserinden dolayı o yüzden her sene sıkı bir kontrol dönemim var dün dr muayene etti bugün de mamografi ve ultrason var o yüzden dün ve bugün oruç tutmadım ben
Kaptanim bide cuma gunki tarti icin oruc Olanlar ne Zaman tartilacak. Cuma Sabah mi persembe iftardan once mi.Ona Gore tartilicam
bengücüm oruç tutanlar perşembe akşamdan bildirsinler iftardan önce tartılıp çünkü cuma sabahı fazla çıkarlar listeyi ben akşama eklerim
gecmis olsun cnm. bide bisey sorcam kaptan ben bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım??

yok canım sen ve gizemli deneme sürecindesiniz o yüzden bu hafta değil önümüzdeki hafta listeye gireceksiniz ama oruçluysanız bu akşam iftardan önce değilseniz sabah aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapacaksınız takım içi kayda almamız için

benim bu dr işlerinden dolayı şu ara biraz sizi ihmal ediyorum kusura bakmayın

Günaydın bayanlar bugun orucumun ilk günü sahura da kalkmadım bakalım akşama kadar nasıl olurum

serap nasıl dayanacaksın bi de sahura kalkmamışsın senin kilon bugün akşam iftardan önce bayaa az olacak desene işin kötüsü ben bugün oruçlu değilim yarın oruçlu olacam ne zaman tartılacağımı bilemedim

kaptanım ben oruclu degilim kilomu bugun mu bildireyim ??

Takımın cici kızları herkese selamm

Hasta olduğum gün yani salı günü çok fenalaştım akşam eve kendimi zor attım eşim pizza söylemiş iftar için.

Bense yemek yedikten sonra ilaç aldım ve ehemen yattım.

Sabaj kalktığımda bir önceki günden daha beterdim burnumdan kafama giden bölgmi atasım geliyordu.

İşe gitmedim. Oruç tutmadım . Yemek yedim ilaç aldım hemen dinlendim biraz uyudum çok şükür akşama bişeyim kalmadı.

Dinlenmek bile pskilojik olsada ii geldi.

Şuan iş yerindeyim haliyle biriken işlerimi yapıyorum.

Sizlere yazmak istedim.

Önemli değil tatlım sen nasıl oldun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok Zor canim ya Tasinmak. Allah Kolaylik versin. But duzensizlikte DIYetini bozmamanda Ayri bi Guzel Olmus.

Umarim en kiisa surede Iyilesirsin. Orucken de daha Cok Kotu hissedersin Kendini.

amin canım

kızın için maşallah Allahım sağlıklı bir sekilde hayırlı bir evlat nasip etsin size.

Gerçekten güzel beslenmişsin. Bende hamilelikte en fazla 10 kilo iyidir diye düşünüyorum

Tabiiki herşey planladığın gibi olmayabiliyor. Allahım esirgesin hastalığı var büyük konuşmak istemiyorum

Ben tedbirimi alayım taktiri Allahıma bırakayım

Aile olarak hamilielikten sonra kilo almaya ve verememeye müsait yapılarımız var (annem ananaem teyzelerim hepsi aynı)

Bu nedenle ben önlem almak istedim. İnsallah tabiki.

kaptanım ben oruclu degilim kilomu bugun mu bildireyim ??

Yok canım yarın sabah ac karna tartılacaksın öğlen 12 den önce mutlaka bildirimde bulunacaksın

dayanırım normalde de sabah ve öğlen yemiyordum benim sorunum akşam yemeği ile su çünkü suyu zevk alarak içen biriyim

Canım gecmiş olsun işlerinde de kolaylık versin Allah akşam eve gidince tartışma bakalım yarın seni mezun edecekmiyiz
Ccacanım ge

Canım gecmiş olsun işlerinde de kolaylık versin Allah akşam eve gidince tartışma bakalım yarın seni mezun edecekmiyiz
Ccacanım ge

çok sağol kaptan.

valla sanırım yarın mezun olamayacagım

gramlardan kaybediyorum .

çok sağol kaptan.

valla sanırım yarın mezun olamayacagım

gramlardan kaybediyorum .

Canım illa 55 olman gerekmiyor karar defterine göre yanlış hatırlamıyorsam hedef kilona %10 yaklaştığın zaman mezun olabilirsin karar defterine bi bakmam lazım

Canım sen 65 le mi başlamıştın eğer öyleyse 57 de bile istersen mezun olabiliyorsun illa 55 gerekmiyor vermen gereken kg nın %80 ini vermen mezuniyet için yeterli

Iiinsallah bisey cikmaz canim Tahlillerinde.

Sahura kalkinca tartil canim.
Gecmis Olsun canim.

Kızlar nasılsınız ? Bugün tartılayım bi dedim 1 kilo fazlalık var. Bu haftaki beslenmeye en az 2 kilo gider diyordum olmamış. Yollarda ödem mi doldum ne oldu .. yarın ilk fırsatta bildirim yapacağım.

Kollantai dukan da değişiklik yapabilirsin problem olmaz 5 5 1 1 gidebilirsin atada değiştirip ben 1 1 yapmıştım.Şu an ne bulursaö çook az yiyorum tabi ekmek vs gibi şeyler değil bunlar. Dün mesela sabah süt içtim arada 3 5 kiraz akşam 1 kase çorba gibi takılıyorum.

Kızlar nasılsınız ? Bugün tartılayım bi dedim 1 kilo fazlalık var. Bu haftaki beslenmeye en az 2 kilo gider diyordum olmamış. Yollarda ödem mi doldum ne oldu .. yarın ilk fırsatta bildirim yapacağım.

Canım kaç gündür wc ye çıkmadığını söylüyorsun çok normal ödemde vardır ilaki

Tuvalettendir canim. Gittiginde Baya bi eksilir bence. Bende oyle oluyodu Tuvalete gec gittigimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…