- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.861
Kızlar nasılsınız ?
Şöyle ufak bir geçmişe baktım. Gizem sormuştu sanırım yurt dışından taşınıyoruzNe sen sor ne ben söyleyeyim durumumuza
uBu gece yolculuk serüveni devam edecek. Stresten dün hiç bir şey yememişim suya verdim kendimi resmen .. Ama vücudumu çok şiş hissediyorum. Kendi evim haricinde tuvalete se gidemiyorum ben ama evim de yok çatlamam umarım.
kızlar merhaba bisey soracagım dukancı olan var mı aranızda ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eger icebiliyorsan maydanoz suyu ic yada bi kasık zeytinyagı canm rahatlatır
Hosgeldin Lucicim. Sen nasilsin. Neller yapiyosun.kızlar merhabalar hepinizeeee.... yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişleer :) keyifli kilo vermeler dilerim herkese...
zeyim geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine haaa...hmcim kolaylıklar dilerim tatlım sana da... kaptancım, kızlarcım hepinizi kocaman öptüm gelirim sonra yine
Insan yolculukta mutlaka Sindirim sorunu yasiyor canim. Artik ev bulup Yerlesmeyi beklemeden sen bi yerlere girip yapmaya calis yoksaaaa:))))))Kızlar nasılsınız ?
Şöyle ufak bir geçmişe baktım. Gizem sormuştu sanırım yurt dışından taşınıyoruzNe sen sor ne ben söyleyeyim durumumuza
uBu gece yolculuk serüveni devam edecek. Stresten dün hiç bir şey yememişim suya verdim kendimi resmen .. Ama vücudumu çok şiş hissediyorum. Kendi evim haricinde tuvalete se gidemiyorum ben ama evim de yok çatlamam umarım.
Gecmis Olsun canim. Biseyiniz yok insallah?selam kızlar fazla uğrayamadım bugün sabah oğlumun endokrin tahlilleri vardı öğleden sonra da benim meme kontrolleri işyerine yeni gelebildim sabahtan beri ordan oraya koşturmaktan helak olmuş durumdayım luci tatlım özletme kendini bu kadar
kollontai canım hm de yazmış aslında çakma falan değil sıkı dukancı ama bu hafta taşınma derdinde o yüzden perişan oldu uyollarda
gizemli canım snein nasıl gdiyor kızlar benden bu kadar accık işlerime bakayım görüşmek üzere
Ben çakma dukancıyım..
selam kızlar fazla uğrayamadım bugün sabah oğlumun endokrin tahlilleri vardı öğleden sonra da benim meme kontrolleri işyerine yeni gelebildim sabahtan beri ordan oraya koşturmaktan helak olmuş durumdayım luci tatlım özletme kendini bu kadar
kollontai canım hm de yazmış aslında çakma falan değil sıkı dukancı ama bu hafta taşınma derdinde o yüzden perişan oldu uyollarda
gizemli canım snein nasıl gdiyor kızlar benden bu kadar accık işlerime bakayım görüşmek üzere
o zman sen bilirsin, ya suan ataktayım bes gun yapıcam ama sonrasında 5/5 mi yapayım 1/1 mi karar veremiyorum kitapta ikisni de var. once 5/5 yapsam bir ay sonra da 1/1 e donsem olurmu ??
Perşembe iftar öncesi bengücüm.Kaptanim bide cuma gunki tarti icin oruc Olanlar ne Zaman tartilacak. Cuma Sabah mi persembe iftardan once mi.Ona Gore tartilicam
selam kızlar fazla uğrayamadım bugün sabah oğlumun endokrin tahlilleri vardı öğleden sonra da benim meme kontrolleri işyerine yeni gelebildim sabahtan beri ordan oraya koşturmaktan helak olmuş durumdayım luci tatlım özletme kendini bu kadar
Hosgeldin Lucicim. Sen nasilsin. Neller yapiyosun.
Insan yolculukta mutlaka Sindirim sorunu yasiyor canim. Artik ev bulup Yerlesmeyi beklemeden sen bi yerlere girip yapmaya calis yoksaaaa:))))))
Gecmis Olsun canim. Biseyiniz yok insallah?
Kesinlikle 1 1 yap. 5 5 yapınca hem 5 gün protein çok sıkar hem de 5 gğnde 4 kg verdiysen diğer 4 gübde 1 1.5 geri gelir moral bozar.
Tesekkur Ederim Cevap icin.Perşembe iftar öncesi bengücüm.
Kaptanım geçmiş olsun nasıl oğlunun sonuçları.
Rekorum 15 günson günlerinde kıpırdarken bile ağrım vardı heralde 3 4 gğn daha geçse ciddi anlamda bağırsaklarım patlardı. Şimdş yemek de pek yemiyorum biraz onun korkusundan ama ne olacak bakalım. .
Yavrum Aman sicaklar var bide dikkat etc.Kızlar öldüm yorgunluktan diyordum zaten burada dinlenemem iyice yorulurum diye sanırım 4 5 saat yürüdüm .. Bugün ufak bir kaçamak oldu ama tek öğün yaptım artık ancak yolda mola verince bir çorba içersem içerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?