Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydın kızlar nasılsınız??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhabalar hepinizeeee.... yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişleer :) keyifli kilo vermeler dilerim herkese...

zeyim geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine haaa...hmcim kolaylıklar dilerim tatlım sana da... kaptancım, kızlarcım hepinizi kocaman öptüm gelirim sonra yine

Kızlar nasılsınız ?

Şöyle ufak bir geçmişe baktım. Gizem sormuştu sanırım yurt dışından taşınıyoruz Ne sen sor ne ben söyleyeyim durumumuza
u Bu gece yolculuk serüveni devam edecek. Stresten dün hiç bir şey yememişim suya verdim kendimi resmen .. Ama vücudumu çok şiş hissediyorum. Kendi evim haricinde tuvalete se gidemiyorum ben ama evim de yok çatlamam umarım.

kızlar merhaba bisey soracagım dukancı olan var mı aranızda ??

eger icebiliyorsan maydanoz suyu ic yada bi kasık zeytinyagı canm rahatlatır

kızlar merhaba bisey soracagım dukancı olan var mı aranızda ??

Ben çakma dukancıyım
eger icebiliyorsan maydanoz suyu ic yada bi kasık zeytinyagı canm rahatlatır

Ne yazık ki içme şansım şu sıralarda yollardayız kilomu etkiler mi bilmiyorum ama gitmemem de daha iyi rahat edemiyorum ne yazık ki ..

selam kızlar fazla uğrayamadım bugün sabah oğlumun endokrin tahlilleri vardı öğleden sonra da benim meme kontrolleri işyerine yeni gelebildim sabahtan beri ordan oraya koşturmaktan helak olmuş durumdayım luci tatlım özletme kendini bu kadar
kollontai canım hm de yazmış aslında çakma falan değil sıkı dukancı ama bu hafta taşınma derdinde o yüzden perişan oldu uyollarda
gizemli canım snein nasıl gdiyor kızlar benden bu kadar accık işlerime bakayım görüşmek üzere

Hosgeldin Lucicim. Sen nasilsin. Neller yapiyosun.

Insan yolculukta mutlaka Sindirim sorunu yasiyor canim. Artik ev bulup Yerlesmeyi beklemeden sen bi yerlere girip yapmaya calis yoksaaaa:))))))

Gecmis Olsun canim. Biseyiniz yok insallah?

Kaptanim bide cuma gunki tarti icin oruc Olanlar ne Zaman tartilacak. Cuma Sabah mi persembe iftardan once mi.Ona Gore tartilicam

Ben çakma dukancıyım ..

o zman sen bilirsin, ya suan ataktayım bes gun yapıcam ama sonrasında 5/5 mi yapayım 1/1 mi karar veremiyorum kitapta ikisi de var. once 5/5 yapsam bir ay sonra da 1/1 e donsem olurmu ??

gecmis olsun cnm. bide bisey sorcam kaptan ben bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım??

Kesinlikle 1 1 yap. 5 5 yapınca hem 5 gün protein çok sıkar hem de 5 gğnde 4 kg verdiysen diğer 4 gübde 1 1.5 geri gelir moral bozar.

Kaptanim bide cuma gunki tarti icin oruc Olanlar ne Zaman tartilacak. Cuma Sabah mi persembe iftardan once mi.Ona Gore tartilicam
Perşembe iftar öncesi bengücüm.

Kaptanım geçmiş olsun nasıl oğlunun sonuçları.
Hosgeldin Lucicim. Sen nasilsin. Neller yapiyosun.

Insan yolculukta mutlaka Sindirim sorunu yasiyor canim. Artik ev bulup Yerlesmeyi beklemeden sen bi yerlere girip yapmaya calis yoksaaaa:))))))

Gecmis Olsun canim. Biseyiniz yok insallah?

Rekorum 15 gün son günlerinde kıpırdarken bile ağrım vardı heralde 3 4 gğn daha geçse ciddi anlamda bağırsaklarım patlardı. Şimdş yemek de pek yemiyorum biraz onun korkusundan ama ne olacak bakalım. .

Kızlar öldüm yorgunluktan diyordum zaten burada dinlenemem iyice yorulurum diye sanırım 4 5 saat yürüdüm .. Bugün ufak bir kaçamak oldu ama tek öğün yaptım artık ancak yolda mola verince bir çorba içersem içerim ..

Kesinlikle 1 1 yap. 5 5 yapınca hem 5 gün protein çok sıkar hem de 5 gğnde 4 kg verdiysen diğer 4 gübde 1 1.5 geri gelir moral bozar.

peki bir ay 5/5 yapıp sonra 1/1 e donsem sıkıntı olur mu sen nasıl yapıyosun ??

Tesekkur Ederim Cevap icin.
Kiz Allah Korusun 15gun falan nettin sen.

Yavrum Aman sicaklar var bide dikkat etc.

Menum
Sahur
Yesil cay
Tam bugday ekmegi
Domates salatalik
Yumurta
On badem
Yogurt ve yulaf ezmesi

Iftar
Tarhana
Patlican yemegi
Yogurt
Salata.

menum
sabah
yulaf kepekli 1 krep
kibrit kadar peynir
yogurt
cay

oglen
ton balıgı

aksam
yogurt

2 lt su

iyi geceler kızlar

Dunki menum kizlar
sabah : special k light sut
öğlen: 2dilim karpuz 1 dilim peynir 1dilim kepek ekmek
aksam : 4kasik taze fasulye, 3kasik yogurt, 1kase salata

su 3.5lt

spor sabah spor salonunda 2 saat gene egzersiz yuruyus seklinde calistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…