- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.941
Ben deee geldimmmm:)))) Merhabalaaarr:))
Yaa cok ozur dilerim giremedim dayimin kizi evden kacti:-( onunla ilgileniyrduk bde ben kilo bildirimi harc dger bildirimlerimi gun icinde yapsam bebegimin kolik sancisi var jer zamn gremiyrm biraz esnetebilir misiniz benm icin kurallari yapamazsaniz ben braz buyuyunce katilaym yarsmaya
Hoşgeldin burcu biraz tanıtsana kendini haftasonları sakin olur burası
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ne diyeyim zor iş böyle bir sıkıntı olunca naptınız peki kaçan kızı ? Bu arada kilo bildirimlerini cuma öğlene kadar yapmak zorundasın eğer istersen Perşembe sabahı tartılıp perşembeden bildirim yapabilirsin nasıl istersen
H.bulduk:) surekli kilo verip ama tatli istegime yenik dusup kilo alanlardanim170cm boyum 82.6 kiloyum 60-62 kilo olmak istiyoruummm, peki bu takimda kac kisi var vs biraz anlatrmsn
Merhaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba
H.bulduk:) surekli kilo verip ama tatli istegime yenik dusup kilo alanlardanim170cm boyum 82.6 kiloyum 60-62 kilo olmak istiyoruummm, peki bu takimda kac kisi var vs biraz anlatrmsn
Evet canim Doyuyorum su icince sisiyor insan.ama iste insanin gozu Doymuyo yani benim.. .Ne guzel yaa doyuyor musun bu kadaz az yiyince :)
bende bu kız görünmüyor demiştim demek yazlıktasın ooohhh ne güzel sür sefasınıKizlar kac gundur giremedim yazliga gittik. Internet paketim de daha yeni yenilendi. nasil gidiyor kilo vermeler. Ben ailece gittigimiz icin denize biraz kacamaklarim oluyor ama yuzerek telafi etmeye calisiyorum
[/QUOTE]Kuralları okudum ve kabul ediyorum ben de varımmm:)))
kaptanım kac gundur nete giremiyodum. cuma tartıldım ama giremedim nete. annemler burdaydı onlrı yolculadım ctesi pazar da kpss derdinden basımı kaldıramadım. mazeret kabul edilirse cuma gunku kilom 70 di. takıma kabul edilirim umarım....
burcu hoş geldin o zaman aramıza günlük en az 5 mesaj yazma ve menüleri bildirme en balştaki sıkı kuralımız haberin olsungünaydınlarrrrrr
bende bu kız görünmüyor demiştim demek yazlıktasın ooohhh ne güzel sür sefasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?