Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ne diyeyim zor iş böyle bir sıkıntı olunca naptınız peki kaçan kızı ? Bu arada kilo bildirimlerini cuma öğlene kadar yapmak zorundasın eğer istersen Perşembe sabahı tartılıp perşembeden bildirim yapabilirsin nasıl istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin burcu biraz tanıtsana kendini haftasonları sakin olur burası

H.bulduk:) surekli kilo verip ama tatli istegime yenik dusup kilo alanlardanim 170cm boyum 82.6 kiloyum 60-62 kilo olmak istiyoruummm, peki bu takimda kac kisi var vs biraz anlatrmsn

Ailesi reddetti bizde ikna etmeye calisiyrz cnm kizi getrwlim de evnden gelin ciksin dye ama istemyrlar ben sonra katlaym yarsmaya ozamn bebi diskalifiye etmeseniz? sonra katilabilmem icin

H.bulduk:) surekli kilo verip ama tatli istegime yenik dusup kilo alanlardanim 170cm boyum 82.6 kiloyum 60-62 kilo olmak istiyoruummm, peki bu takimda kac kisi var vs biraz anlatrmsn

Canım haftasonu genelde takım sessiz olur takımda 5 kişi kaldık bu hafta bir mezun verdik bir arkadaşı daha davet ettim 1. Sayfada takım kurallarımız var eğer size uyarsa takıma dahil olursunuz

Merhaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım yukarıdaki mesajı okursan takım kurallarımız var onlar sana uyarsa bizşmlesin benim şimdi yatmam lazım sonra görüşürüz

Kızlar nasılsınız iyi misiniz ? 1-2 gündür yemek düzenim biraz bozuldu ama sonraki öğünlerde telafi etmeye çalışıyorum.Dün zaten sürekli yürüdük. Ev ve eşya baktık durduk. Ev oldu demeden eşya olmayacak ama beyaz eşyalar için hangi marka sizce ? Ariston hotpointleri beğendim ben ama eşim de arçelik klasiktir yine de sen bilirsin diyor. Ben de arçelik artık eskisi gibi değil diye duydum bilemiyorum yani. Aslında ev belli olsa nedir ne değildir diye bakmadan herşeye tamam iyi bu deyip geçeceğim sıkıldım iyice evsizlikten.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 368. ETAP SONUC LİSTELERİ
27 HAZİRAN - 4 TEMMUZ 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................5. TAKIM

İKİNCİ .................9. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................4. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
7. takımdan.............masumm.................%4,06

İKİNCİ
5. takımdan.............bengu84......................%3,20

ÜÇÜNCÜ
9. takımdan.............bukettgrl .....................%2,84

Başta Bengü olmak üzere herkesi tebrik ederim ..

Kizlar kac gundur giremedim yazliga gittik. Internet paketim de daha yeni yenilendi. nasil gidiyor kilo vermeler. Ben ailece gittigimiz icin denize biraz kacamaklarim oluyor ama yuzerek telafi etmeye calisiyorum

Sabah 1dilim karpuz 1dilim peynir 1 dilim kizarmis kepek ekmek

oglen 1 seftali

aksam 1 adet karniyarik 1bardak ayran

Aksam spor salonuna gidiyorum 2saate yakin egzersiz ve kardiyo programim var

su 3lt

kaptanım kac gundur nete giremiyodum. cuma tartıldım ama giremedim nete. annemler burdaydı onlrı yolculadım ctesi pazar da kpss derdinden basımı kaldıramadım. mazeret kabul edilirse cuma gunku kilom 70 di. takıma kabul edilirim umarım....

günaydınlarrrrrr

Kizlar kac gundur giremedim yazliga gittik. Internet paketim de daha yeni yenilendi. nasil gidiyor kilo vermeler. Ben ailece gittigimiz icin denize biraz kacamaklarim oluyor ama yuzerek telafi etmeye calisiyorum
bende bu kız görünmüyor demiştim demek yazlıktasın ooohhh ne güzel sür sefasını
Kuralları okudum ve kabul ediyorum ben de varımmm:)))
[/QUOTE]
burcu hoş geldin o zaman aramıza günlük en az 5 mesaj yazma ve menüleri bildirme en balştaki sıkı kuralımız haberin olsun

kollontai bu haftaki performansına bağlı canım takıma girip girememen en azından mazeret beyan etseydin iyi olurdu canım ama sebeblerin önemliymiş bu hafta umarım telafi edersin tatlım

sweet cim teşekkür ederiz tatlım ne güzel bir mesaj öyle güller içinde

kollontai bu haftaki performansına bağlı canım takıma girip girememen en azından mazeret beyan etseydin iyi olurdu canım ama sebeblerin önemliymiş bu hafta umarım telafi edersin tatlım

sweet cim teşekkür ederiz tatlım ne güzel bir mesaj öyle güller içinde[/QUOTE]

bu hafta da deneme sureci mi? yani kilo bildirimi yapacak mıyım? kilomu kaydedebilmen icin yazmıstım az onceki mesajda.

birde datcaya gidiyorum tatile... yolculuk 15 saate yakın yeme icme onerileriniz var mı kızlar??

günaydınlarrrrrr

bende bu kız görünmüyor demiştim demek yazlıktasın ooohhh ne güzel sür sefasını
burcu hoş geldin o zaman aramıza günlük en az 5 mesaj yazma ve menüleri bildirme en balştaki sıkı kuralımız haberin olsun

sweet cim teşekkür ederiz tatlım ne güzel bir mesaj öyle güller içinde[/QUOTE]

Sürüyordum ablacim ama döndüm tekrar izmire :)

Kaptanim daymlari ikna ettk byrmdan snra dugunumuz var cok sukur. Ben bu hafta bastan baslayabilir miyim ama szden bi esnklik istyrm kizim daha cok kucuk uyku duzeni yok gunluk menu bldrmimi sabahtn degkde musait oldukca yapsam olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…