- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.981
Geliyorum gidiyorum kimse yok :) menümü yazayım bari
İftar
Corba
pilav+sebze yemeği
Çoban salata nar Ekşili
yarım Kemalpaşa
ara nescafe iki tane canpare
4 kiraz
Leslie 1mile + 3fast mile + 2000 adım
su 4 bardak
bence tatlıyı kessen fena olmaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugunku menum
sabah
yulaf kepekli krep
bi dilim peynir
bi dilim fume et
4 zeytin
bi yumurta
oglen
4 adet ızgara kofte
aksam
1 bardak ayran
2 lt su
Geliyorum gidiyorum kimse yok :) menümü yazayım bari
İftar
Corba
pilav+sebze yemeği
Çoban salata nar Ekşili
yarım Kemalpaşa
ara nescafe iki tane canpare
4 kiraz
Leslie 1mile + 3fast mile + 2000 adım
su 4 bardak
bugunku menum
sabah
yulaf kepekli krep
bi dilim peynir
bi dilim fume et
4 zeytin
bi yumurta
oglen
4 adet ızgara kofte
aksam
1 bardak ayran
2 lt su
kızlar günaydınlarrrrr.... bugün itibariyle karar vererek ben de sıkı diyetime geri dönüyorum ve de sporuma... regl olmama rağmen 68 im bugün... akşamları sadece protein yiyerek sporumu da yaparak 1 ayda 60 olmaya karar verdim Allahın izni ile...bilen bilir eski arkadaşlarımızdan inadım ve azmim fenadır...bu yaz bitsin artık şu kilo sorunum... son günlerde çıldırmış gibi yiyorum bi dur demem gerek... ve an itibariyle dedim de:) hayırlı uğurlu olsun hepimize... elimden geldiğince girip paylaşımda bulunmaya çalışacağım, bakalım bu sefer neler başarabileceğim... öperim hepinizi..desteğinizi esirgemeyiniz bu arkadaşınızdan
Lucim hoşgeldin. Buralarda bizimle mi vereceksin kilonu özledik valla seni. Ne diyebilirim ki harikasın bir 8de benden gitse ne güzel olur ..
hoşbuldum fıstığım evet inşallah fırsat buldukça girip sizinle vereceğim tabikiiii :) gider kuzum gider, önemli olan niyet etmek..geçen hafta ne güzel gitmiş bak maşallah :)
Lucim gitti o hafta da düzenim bozulunca hiç gitmiyor şu an ne yapsam bilemedim ki :18:
sürekli şaşırtmak gerekiyor metoyu...insan bedeni her şeye çok çabuk uyum sağlıyor tatlım...
Lucim bu sefer sorunum uyum sağlayamamak oldu sanırımProtein olayı harika işliyordu ama malum evsiziz şu aralar Dışarıda da sürekli saf protein ya da sebze olmuyor oysa çok memnundum durumdan Yoğunluğun bitti mi senin bu arada ?
canım tartı olayını aslında bi netleştirmemiz lazım kendine bi tartı alsan sinbonun tartısı digital olan oldukça da uygun fiyatı her tartı farklı ölçüyor çünkü ve tartı değişimlerinde net fark belli olup listelere onu yansıtıyoruz kilo verdiğin zaman vermemiş gibi olabilirsin vermediğin zaman vermiş gibi olabilirsin biraz karışıklık olur gibi geliyorkaptanım bu tartı isi nasıl olacak ben hep farklı tartılarda tartılmak zorunda kalıyorum. istanbulda aynı ecxaneye gidiyorum ama datcada 3 hafta baska bi tartıda tartılcm. sonra ankaraya grcicem ordada baska bi tartı olacak. sizin icin sorun olmaz dimi ??
kızlar günaydınlarrrrr.... bugün itibariyle karar vererek ben de sıkı diyetime geri dönüyorum ve de sporuma... regl olmama rağmen 68 im bugün... akşamları sadece protein yiyerek sporumu da yaparak 1 ayda 60 olmaya karar verdim Allahın izni ile...bilen bilir eski arkadaşlarımızdan inadım ve azmim fenadır...bu yaz bitsin artık şu kilo sorunum... son günlerde çıldırmış gibi yiyorum bi dur demem gerek... ve an itibariyle dedim de:) hayırlı uğurlu olsun hepimize... elimden geldiğince girip paylaşımda bulunmaya çalışacağım, bakalım bu sefer neler başarabileceğim... öperim hepinizi..desteğinizi esirgemeyiniz bu arkadaşınızdan
Selamlaarr:))) dunku menum sahur: yumurta domates salatalik cay 1 dilim ekmk iftar: biraz patates salatasi ve kisirbiraz da dndrma bugun de misafirlige gidiyoruzz noluo yaaa tam diyet yapicm diyorum neler oluo:)))
Hoşbuldum :) kuralları kabul ediyorum. Oruç zor oruçluyken sporda zor tatlıya kuru kayısı hurma vs ancak çözüm bulurum ki normalde tatlı çokta sevmem canım istemez. Suyu aksaltabilirim belki içmeyi sevmiyorum çoğu zaman unutuyorum:44:
günaydınlarrr
lucim şekerim maşallah kız regli olmana rağmen 68 kg gayet güzel tatlım yaaa ben bakalım o günleri ne zaman görebileceğim
haklısın tatlım protein mucize gibi benim 22 kilo proteinle gitti... evde olmamak zorlayıcı ama ben şöyle yapacağım haşlanmış yumurta, ayran, tavuk besleneceğim sadece bu 1 ay... bitmedi kuzum yaaa, artarak devam etmekte :) ama bunu bahane etmeyeceğim kendime 60 ı görecek inşallah bu gözler
günaydınlarrr
canım tartı olayını aslında bi netleştirmemiz lazım kendine bi tartı alsan sinbonun tartısı digital olan oldukça da uygun fiyatı her tartı farklı ölçüyor çünkü ve tartı değişimlerinde net fark belli olup listelere onu yansıtıyoruz kilo verdiğin zaman vermemiş gibi olabilirsin vermediğin zaman vermiş gibi olabilirsin biraz karışıklık olur gibi geliyor
lucim şekerim maşallah kız regli olmana rağmen 68 kg gayet güzel tatlım yaaa ben bakalım o günleri ne zaman görebileceğim
Lucim sen protein ile mi vermiştin kilolarını aa ben bilmiyordumUzun süre devam edince insan bazen içinden tavuk çıkacak zannediyor, 2-3 yıl önce dukan ile 1 ayda 10 kg gitmişti benim de ama bir süre tavuk yemedim sonra Kolay gelsin canım atlatırsın umarım yoğunluğunu da.Verirsin sen rahatça ben çok inanıyorum sana.
2 canpare sıkıntı olmayabilir ama demişsin ya aç kalınca diye, açlıkta insanız canımız her şey ister ama sana o kadar açlıktan sonra tatlının yararı değil normalden de fazla zararı var, kan şekerindeki dalgalanmalara yol açar. En azından kemalpaşayı yememelisin bence şerbetli oldukça ağır bir tatlı.
Yanlış hatırlamıyorsam zeytin sebze günlerinde serbest değil miydi sadece ? Bu arada ne kadar kilo kaybettirdi dukan sana ?
Gitsin tabi canım yahu şöyle keyifli bir alışveriş yapmak istiyorum. Bakınıp bakınıp hiçbirşey beğenemiyorum ..evet canım çok protein ağırlıklı beslendim o dönem...hem çok tutuyor hem de metoyu adeta zıplatıyor... ben de kendime, bize, sana fazlasıyla inanıp güveniyorum gidecek bu kilolarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?