Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dunku menum
sabah:
Patatesli yumurta 5 zeytin cilek recelinden bi cimdik
ara :
2galeta
oglen:
Bulgurlu misket kofte 3yk makarna sehriye corbasi
Ara 4 yaprak sarma 2 galeta 1 kuru incir (oglen yemegyle iftar arasinda 7saat oldugundan sutum icin biraz fazla yiyrum)
Aksam:
6yk et yahni4 yk pirinc pilavu1 sarma 1tane dilim karpuz
Su:5.5 litre
spor: susmayan kizimi yarn saat evde gezdrdim ve 4 saat ayagimda salladim

Kizlaar bide benim sutum cekiyir Allah kimseye vermesin bunu ya cok zor gordugum bseyn tadina bakmazsam gogsun tas gbi oluyr ve o setu yemeden yumusamiyr nefes alirken bke agri yapoyr ve en kotusu sut gelmiyr onun icin gordugu. Her seyden tadmlik aliyrm dun 1 adet kremali biskuvi ve kekin ucundan findik buyuklugunde bi parca alip yedim

bu hafta da deneme sureci mi? yani kilo bildirimi yapacak mıyım? kilomu kaydedebilmen icin yazmıstım az onceki mesajda.

birde datcaya gidiyorum tatile... yolculuk 15 saate yakın yeme icme onerileriniz var mı kızlar??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

canım yanlılş anlama eğer cuma gün kilo bildirseydin bu hafta listeye girecektin bizler için kilo bildirimini cuma gün 12 ye kadar yapmak çok önemlidir o yüzden bu haftada deneme süreci olacak bu arada datca ya tartını götürecekmisin? yani ordayken bildirimde bulunabilecekmisin o yüzden soruyorum tatildeyken eğer sorun olacaksa tatil dönüşü sıkı bir başlangıç yaparsın nasıl istersen bi de kaç günlüğüne gidiyorsun? bu benimkisi meraktan oldu 15 saat yolculuk olunca

valla şimdi sen dukan yapıyorsun o yüzden bişey diyemeyeceğim ama ayran süt falan içebilirsin

Kaptanim daymlari ikna ettk byrmdan snra dugunumuz var cok sukur. Ben bu hafta bastan baslayabilir miyim ama szden bi esnklik istyrm kizim daha cok kucuk uyku duzeni yok gunluk menu bldrmimi sabahtn degkde musait oldukca yapsam olur mu ?
olur canım sen menü bildirimini sana uygun olan bir saatte yapabilirsin
bu arada gözünüz aydın hadi bakalım bayramdan sonra düğün var düğüne kadar biraz zayıflaman lazım haberin olsun ona göre sıkı asıl

amann ne zormuş yaaa ben iki oğlumu da emzirdiğim süre içinde böyle bişey başıma gelmedi

canım yanlılş anlama eğer cuma gün kilo bildirseydin bu hafta listeye girecektin bizler için kilo bildirimini cuma gün 12 ye kadar yapmak çok önemlidir o yüzden bu haftada deneme süreci olacak bu arada datca ya tartını götürecekmisin? yani ordayken bildirimde bulunabilecekmisin o yüzden soruyorum tatildeyken eğer sorun olacaksa tatil dönüşü sıkı bir başlangıç yaparsın nasıl istersen bi de kaç günlüğüne gidiyorsun? bu benimkisi meraktan oldu 15 saat yolculuk olunca

valla şimdi sen dukan yapıyorsun o yüzden bişey diyemeyeceğim ama ayran süt falan içebilirsin[/QUOTE]

benim tartım yok o yuzden en yakın eczaneye gidip tartılıyorum. datca da bayram sonuna kadar kalıcam..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dunku menum
sabh kepek ekmege tost kasarlı

oglen
yulaf kepekli krep
1 yumurta
bi dilim peynir
bi dilim fume et

aksam
bi dilim fume et
bi dilim peynir

2 lt su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse yazmamış :44: Çok sessiz buralar. Hoşgeldin beşgittinde yok napalım ben yazayım bari bu işe heves etmişken

İsmim Büşra. 24 yaş 1.55 boy 59 kiloyum hedefim 50 aslında daha da olursa 48-46 belki...
Ramazanda ilk kez diyet yapıcam oruç tutuyorum
Tek sorunum tatlı malesef
iftara kadar kan şekeri yerlerde olunca sudan bile cazip geliyor napayım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum oruç tutan varsa dahada motive olurum

Gercektn cok zor Allah kimsenn basinavermsn bnmde bdaha tekrarlamasin ins. Ever yaa zatn dogmdan 17 gtti dugune kadar bi 5 vereblrsem evlendgm kiloma gelrm ins :)

Hoşgeldin tatlım şu ara biraz sessiz takım malum sıcaklar ve Ramazan sebebiyle ben takım kaptanı yım 1. Sayfada kurallarımız var sana uyarsa takımdasın ben 42 yaşındayım 2 oğlum var çalışıyorum şu aralar oruç beni resmen uyutuyor gözümü açamıyorum ama ben hiç tatlı istemiyor benim canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gercektn cok zor Allah kimsenn basinavermsn bnmde bdaha tekrarlamasin ins. Ever yaa zatn dogmdan 17 gtti dugune kadar bi 5 vereblrsem evlendgm kiloma gelrm ins :)

Oh ne güzel 5 kg daha verirsen eski haline geleceksin benim o hale gelmeme maalesef 23 kg var

Selamlaarr:))) dunku menum sahur: yumurta domates salatalik cay 1 dilim ekmk iftar: biraz patates salatasi ve kisirbiraz da dndrma bugun de misafirlige gidiyoruzz noluo yaaa tam diyet yapicm diyorum neler oluo:)))

Hoşbuldum :) kuralları kabul ediyorum. Oruç zor oruçluyken sporda zor tatlıya kuru kayısı hurma vs ancak çözüm bulurum ki normalde tatlı çokta sevmem canım istemez. Suyu aksaltabilirim belki içmeyi sevmiyorum çoğu zaman unutuyorum:44:

Toplight bilmedigim icin soruyorum, niye menulerimizi paylasiyoruz??

Mrbaaaa :) benim bildiğim menü paylaşıp grup içi yorumlanması eksik yada yanlış yapılan menüyü hatalarımızı birbirimize söyleyip motive etmek için yazıyor olmamız

Kızlar nasılsınız ? Kusura bakmayın çok ihmal ettim sizi ama daha sık burada olacağım artıj. 2 3 gündür menülerim de aaçmaladı iyice. Ayrıca bugün 8. Günüm tuvalete gitmediğim artık gün sayıyorum resmen. İlaç falan mı alsam bilemedim bekunisimi de bulamadım yeni alırım olmadı. Bugünkü menümü yazayım. Sabah yemedim. Saat 4 gibi ekmel arası tavuk döner yedim ama küçük ekmeklerden yanında da ayran. Muhtemelen akşam yine yemem ya da salata falan 1 saat sonra bakalım artık. Çok bol su içtim sanırım 2 3 saat de yürüyüş var.

Yeni bir arkadaş gördüm hoşgelmiş.

Kizlar bugunki menum

sabah 2dilim karpuz 1dilim tulum peynir

öğlen 1adet kaynamis misir kocanli

aksam 1 kase nohut 1bardak ayran

spor 2 saat sabah spor salonunda egzersiz kardiyo falan yaptim

su 3lt

cuma bandirmaya gidiyorum apartim ve fakultemle ilgili islerim var. Pazar doncem izmire arkadasimin evinde kalicam. Tabi spor olmayacak yemeklerime de dikkat etmeye çalışacağım ne kadar dikkat ederim orasi supheli

Toplight bilmedigim icin soruyorum, niye menulerimizi paylasiyoruz??

Burcu canım menüleri yorumlamak için yazıyoruz ayrıca içtiğimiz su ve sporu da yazıyoruz. Hm canım al bekunisi 8 gün ne demek bende gerçi perşembeden beri çıkmıyorum

Kaptanım yarın alayım akşam üstü de gece içeyim bari resmen 3 aylık hamile gibi oldu karnım. Ağrısı da feci böyle olmayacak anlaşıldı.

Bu arada kızlar evimizin 1 odasını spor odası yapmaya karar verdik. Ev yok daha ama olsun Koşu bandı ağırlıklar falan alıp ayarlayalım dedik çok hoşuma gitti düşünce bakalım aksilik çıkmaz ise ..

Afiyet olsun Gizemcim pek güzel gidiyorsun maşallah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…