- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.961
kollontai bu haftaki performansına bağlı canım takıma girip girememen en azından mazeret beyan etseydin iyi olurdu canım ama sebeblerin önemliymiş bu hafta umarım telafi edersin tatlım
sweet cim teşekkür ederiz tatlım ne güzel bir mesaj öyle güller içinde
olur canım sen menü bildirimini sana uygun olan bir saatte yapabilirsinKaptanim daymlari ikna ettk byrmdan snra dugunumuz var cok sukur. Ben bu hafta bastan baslayabilir miyim ama szden bi esnklik istyrm kizim daha cok kucuk uyku duzeni yok gunluk menu bldrmimi sabahtn degkde musait oldukca yapsam olur mu ?
Kizlaar bide benim sutum cekiyir Allah kimseye vermesin bunu ya cok zor gordugum bseyn tadina bakmazsam gogsun tas gbi oluyr ve o setu yemeden yumusamiyr nefes alirken bke agri yapoyr ve en kotusu sut gelmiyr onun icin gordugu. Her seyden tadmlik aliyrm dun 1 adet kremali biskuvi ve kekin ucundan findik buyuklugunde bi parca alip yedim
bu hafta da deneme sureci mi? yani kilo bildirimi yapacak mıyım? kilomu kaydedebilmen icin yazmıstım az onceki mesajda.
birde datcaya gidiyorum tatile... yolculuk 15 saate yakın yeme icme onerileriniz var mı kızlar??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olur canım sen menü bildirimini sana uygun olan bir saatte yapabilirsin
bu arada gözünüz aydın hadi bakalım bayramdan sonra düğün var düğüne kadar biraz zayıflaman lazım haberin olsun ona göre sıkı asıl
amann ne zormuş yaaa ben iki oğlumu da emzirdiğim süre içinde böyle bişey başıma gelmedi
Kimse yazmamış :44: Çok sessiz buralar. Hoşgeldin beşgittinde yok napalım ben yazayım bari bu işe heves etmişken
İsmim Büşra. 24 yaş 1.55 boy 59 kiloyum hedefim 50 aslında daha da olursa 48-46 belki...
Ramazanda ilk kez diyet yapıcam oruç tutuyorum
Tek sorunum tatlı malesef
iftara kadar kan şekeri yerlerde olunca sudan bile cazip geliyor napayım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum oruç tutan varsa dahada motive olurum
Gercektn cok zor Allah kimsenn basinavermsn bnmde bdaha tekrarlamasin ins. Ever yaa zatn dogmdan 17 gtti dugune kadar bi 5 vereblrsem evlendgm kiloma gelrm ins :)
Hoşgeldin tatlım şu ara biraz sessiz takım malum sıcaklar ve Ramazan sebebiyle ben takım kaptanı yım 1. Sayfada kurallarımız var sana uyarsa takımdasın ben 42 yaşındayım 2 oğlum var çalışıyorum şu aralar oruç beni resmen uyutuyor gözümü açamıyorum ama ben hiç tatlı istemiyor benim canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Toplight bilmedigim icin soruyorum, niye menulerimizi paylasiyoruz??
Toplight bilmedigim icin soruyorum, niye menulerimizi paylasiyoruz??
Burcu canım menüleri yorumlamak için yazıyoruz ayrıca içtiğimiz su ve sporu da yazıyoruz. Hm canım al bekunisi 8 gün ne demek bende gerçi perşembeden beri çıkmıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugunki menum
sabah 2dilim karpuz 1dilim tulum peynir
öğlen 1adet kaynamis misir kocanli
aksam 1 kase nohut 1bardak ayran
spor 2 saat sabah spor salonunda egzersiz kardiyo falan yaptim
su 3lt
cuma bandirmaya gidiyorum apartim ve fakultemle ilgili islerim var. Pazar doncem izmire arkadasimin evinde kalicam. Tabi spor olmayacak yemeklerime de dikkat etmeye çalışacağım ne kadar dikkat ederim orasi supheli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?