Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım dun yazdıktan sonra bende dusundum. bi eksik bi fazla benimde moralimi bozuyor aslında. bugun datcaya gitmeden bi tartı alıcam kendime ya da datcada yarın alıcam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dukan kaçamak kabul eden bir diyet değil ne yazık ki, mesela zeytin yiyorsun diyelim, sınırsız protein yeme hakkını kaybediyorsun. Yani kalori ve yağ oranından tamamen bağımsız bir diyet. Her zaman beklerim sorularını, ben şu an dukan yapmıyorum, taşınma dönemi olunca çok zor oluyor sadece 1 hafta saf protein yapıp metabolizmamı hızlandırmaya çalıştım ama evimiz bir yerleşsin sıkı bir dukan yapma düşüncem var, önceden de yaptığımdan baya biliyorum. Atak döneminde tost yemen de kötü olmuş, bunlar hep dukanda duraklamalara neden olabilecek şeyler, illa o an değil 1 hafta sonraki duraklama nedenin bile olabilir, tabi sınava aç girilmez bence de hata olurdu ama sınav sonrası dukana başlanabilirdi diye düşünüyorum. Bu arada tartı iyidir ben nereye gitsem bavulda.

yani o ilk hafta benim icin biraz midmi kucultme az yemeye alısma ekmesiz yasama alısma donemi gibi oldu. ama bugunden cumaya kadar 4 gun daha atak yapıcam. zeytine kesmem gerek su durumda. yani dukana 2. kez baslamıs gibi olucam. yani ben 72 ile basladım ay sonuna 65 62 ye dusmek amacım. ama dukandan cok spora guveniyorum. cunku tatilde gunde en az 2 3 saat yuzme imkanım olacak. bakalım

canım hm yazmış a101 de 15 tl ye digital tartı varmış al işte onlardan ne güzel sabit olur moralin boulmaz en azından

günaydın kaptancıııım, ne güzel seni sabah sabah görmek :) görürsün şekerim bak benim katettiğim yolu en iyi sen bilirsin...az sabır 3 aya bakıyor en fazla fazlalıklardan kurtulmak

seni de burda görmek çok güzel tatlım yaaa evet sabır kesinlikle ben artık hem yürüyüş hem de yediklerimle bu sabrı göstereceğim

Spor gerçekten önemli, hem kilo kaybına etkisi büyük hem de verdiğinden çok kilo vermiş gözüküyorsun.

Sende sahursuz tutanlardan mısın pilav olmasaydı daha ıyıymıştı birde su bence az yoksa sporun cok güzel

canım hm yazmış a101 de 15 tl ye digital tartı varmış al işte onlardan ne güzel sabit olur moralin boulmaz en azından

bugun sisli ye gidip bakıcam otobus sardıntısıyla bozulmaz dimi tartı??

Kaptanim daymlari ikna ettk byrmdan snra dugunumuz var cok sukur. Ben bu hafta bastan baslayabilir miyim ama szden bi esnklik istyrm kizim daha cok kucuk uyku duzeni yok gunluk menu bldrmimi sabahtn degkde musait oldukca yapsam olur mu ?

öncelıkle hoşgeldın düğününüz hayırlı olsun bu dıyetın duğune de hazırlık olur ki

senin için çok kötu bir durum gecen hafta bende tartı aldım eskı tartımla arasnda 1 kılo fark ediyorilk gun stres olmuş üzülmüştüm

senin için çok kötu bir durum gecen hafta bende tartı aldım eskı tartımla arasnda 1 kılo fark ediyorilk gun stres olmuş üzülmüştüm

bugun kendime bi tartı alayım hep aynı tartıya cıkarsam normalde fazla bile tartıyo olsa en azından farkı gormus olurum ne verdim ne aldım

en dikkatımı su cektı hay maşaallah neden bu kadar çok içiyorsun
bana çok gibi geldi ama bız ramazanda tek öğün yediğimiz için bu biraz fazla gelmişti ama sen emzıren bır annnesın patateslı yumurta ile pilav dışındakıler guzel sana kalori sayımını önerırım nette var çok guzel oluyor

bugun sisli ye gidip bakıcam otobus sardıntısıyla bozulmaz dimi tartı??

Sarsıntı ile bozulmaz ama şu olabiliyor her gittiğin yerde farklı çıkabiliyorsun. Ben evde 2 3 metre farklı yerde bile tartılsam aynı çıkmıyor o yüzden yeri sabit olmalı. Hatta pazartesi sabah kıbrısta 82.7 falandım. Salı günü Eskişehirde 84 çıktım. Yolda da bir şey yemedim bu arada neredeyse. Sonra şimdi bulunduğum yere perşembe geldiğimde 84 çıktım. Cumaya zor zar 83leri gördüm. Günlük bu kadar değişimler olacağını düşünmüyorum ben.

sen misin?? gercekten inanılmaz ve muthissssss

Yok ben değilim Dukan Diyetinin başarı öykülerinden bu kişi.

öncelikle hoş geldın 1 ayda 8 kılo senın azmın bızede geçsin de hep birlikte verıp bu sorunu çözelim

seni de burda görmek çok güzel tatlım yaaa evet sabır kesinlikle ben artık hem yürüyüş hem de yediklerimle bu sabrı göstereceğim

canımsın <3 yapacaksın emin ol.... gitsin şu pis kilolar yazın ne kadar zorluyorlar..ama bol su ve hareketle gidecek inşallah

öncelikle hoş geldın 1 ayda 8 kılo senın azmın bızede geçsin de hep birlikte verıp bu sorunu çözelim

hoşbuldum canııımmmm... geçsin azmim inşallah hepinize bulaşsınnnn :) 22 kilo gitti 8 kilomu gitmeyecek...hahayt savaş açıyorum nefsime karşı, bedenim çöp kutusu değil!!! seçerek sadece faydalı şeyleri yiyeceğim bundan sonraaa ve fit, sağlıklı olacağım..beynim buna hazır, daha önce başardı, yine başaracak ve mükafatını alacak :)

Haklısın dediğim gibi normalde tatlıyla pek aram yoktur meyvede yemiyorum bu ara şeker ihtiyacım var

kızlar bana en kısa sürede kaç kilo olduğunuzu bildirmeniz gerekiyor ona göre

59 kiloyum boy 1.55 hedef 50 canım

Süper bi değişim Tebrikler wuhuuuuuu

Sende sahursuz tutanlardan mısın pilav olmasaydı daha ıyıymıştı birde su bence az yoksa sporun cok güzel
Yok canım sahur yapıyorum da yazmadım bugün sahur iftar şeklinde yazmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…