- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.001
günaydınlarrr
canım tartı olayını aslında bi netleştirmemiz lazım kendine bi tartı alsan sinbonun tartısı digital olan oldukça da uygun fiyatı her tartı farklı ölçüyor çünkü ve tartı değişimlerinde net fark belli olup listelere onu yansıtıyoruz kilo verdiğin zaman vermemiş gibi olabilirsin vermediğin zaman vermiş gibi olabilirsin biraz karışıklık olur gibi geliyor
lucim şekerim maşallah kız regli olmana rağmen 68 kg gayet güzel tatlım yaaa ben bakalım o günleri ne zaman görebileceğim
yani ben baya bi sıkılastıgımı farkediyorum. bugun bi hafta oldu. kaptanda biliyo tartı sorunum var. o yuzden net kac kilo kaybettim bilmiyotum. ama iki kilo civarı. zeytin kalori yag oranlarını falan hesapladım. herkes tatlı krizine girer. bende zeytine dayanamıyorumaslında sana zamanla cok sey danıscam. mesela dort gun atak yaptım ama ctesi pazar sabahtan kpss oldugu icin ac girmeyi goze alamadım iki sabahta tost yedim simdi datcaya gidiyorrum bugun. cumaya kadar bes gun pro. yapcam. 5/5 devam edicem ay sonuna kadar. bakalım . veee bugun kendime tartı almaya kesin karar verdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dukan kaçamak kabul eden bir diyet değil ne yazık ki, mesela zeytin yiyorsun diyelim, sınırsız protein yeme hakkını kaybediyorsun. Yani kalori ve yağ oranından tamamen bağımsız bir diyet. Her zaman beklerim sorularını, ben şu an dukan yapmıyorum, taşınma dönemi olunca çok zor oluyor sadece 1 hafta saf protein yapıp metabolizmamı hızlandırmaya çalıştım ama evimiz bir yerleşsin sıkı bir dukan yapma düşüncem var, önceden de yaptığımdan baya biliyorum. Atak döneminde tost yemen de kötü olmuş, bunlar hep dukanda duraklamalara neden olabilecek şeyler, illa o an değil 1 hafta sonraki duraklama nedenin bile olabilir, tabi sınava aç girilmez bence de hata olurdu ama sınav sonrası dukana başlanabilirdi diye düşünüyorum. Bu arada tartı iyidir ben nereye gitsem bavulda.
kaptanım dun yazdıktan sonra bende dusundum. bi eksik bi fazla benimde moralimi bozuyor aslında. bugun datcaya gitmeden bi tartı alıcam kendime ya da datcada yarın alıcam.
günaydın kaptancıııım, ne güzel seni sabah sabah görmek :) görürsün şekerim bak benim katettiğim yolu en iyi sen bilirsin...az sabır 3 aya bakıyor en fazla fazlalıklardan kurtulmak
yani o ilk hafta benim icin biraz midmi kucultme az yemeye alısma ekmesiz yasama alısma donemi gibi oldu. ama bugunden cumaya kadar 4 gun daha atak yapıcam. zeytine kesmem gerek su durumda. yani dukana 2. kez baslamıs gibi olucam. yani ben 72 ile basladım ay sonuna 65 62 ye dusmek amacım. ama dukandan cok spora guveniyorum. cunku tatilde gunde en az 2 3 saat yuzme imkanım olacak. bakalım
Sende sahursuz tutanlardan mısın pilav olmasaydı daha ıyıymıştı birde su bence az yoksa sporun cok güzelGeliyorum gidiyorum kimse yok :) menümü yazayım bari
İftar
Corba
pilav+sebze yemeği
Çoban salata nar Ekşili
yarım Kemalpaşa
ara nescafe iki tane canpare
4 kiraz
Leslie 1mile + 3fast mile + 2000 adım
su 4 bardak
canım hm yazmış a101 de 15 tl ye digital tartı varmış al işte onlardan ne güzel sabit olur moralin boulmaz en azından
Kaptanim daymlari ikna ettk byrmdan snra dugunumuz var cok sukur. Ben bu hafta bastan baslayabilir miyim ama szden bi esnklik istyrm kizim daha cok kucuk uyku duzeni yok gunluk menu bldrmimi sabahtn degkde musait oldukca yapsam olur mu ?
kaptanım bu tartı isi nasıl olacak ben hep farklı tartılarda tartılmak zorunda kalıyorum. istanbulda aynı ecxaneye gidiyorum ama datcada 3 hafta baska bi tartıda tartılcm. sonra ankaraya grcicem ordada baska bi tartı olacak. sizin icin sorun olmaz dimi ??
senin için çok kötu bir durum gecen hafta bende tartı aldım eskı tartımla arasnda 1 kılo fark ediyorilk gun stres olmuş üzülmüştüm
en dikkatımı su cektı hay maşaallah neden bu kadar çok içiyorsunDunku menum
sabah:
Patatesli yumurta 5 zeytin cilek recelinden bi cimdik
ara :
2galeta
oglen:
Bulgurlu misket kofte 3yk makarna sehriye corbasi
Ara 4 yaprak sarma 2 galeta 1 kuru incir (oglen yemegyle iftar arasinda 7saat oldugundan sutum icin biraz fazla yiyrum)
Aksam:
6yk et yahni4 yk pirinc pilavu1 sarma 1tane dilim karpuz
Su:5.5 litre
spor: susmayan kizimi yarn saat evde gezdrdim ve 4 saat ayagimda salladim
bugun sisli ye gidip bakıcam otobus sardıntısıyla bozulmaz dimi tartı??
sen misin?? gercekten inanılmaz ve muthissssss
kızlar günaydınlarrrrr.... bugün itibariyle karar vererek ben de sıkı diyetime geri dönüyorum ve de sporuma... regl olmama rağmen 68 im bugün... akşamları sadece protein yiyerek sporumu da yaparak 1 ayda 60 olmaya karar verdim Allahın izni ile...bilen bilir eski arkadaşlarımızdan inadım ve azmim fenadır...bu yaz bitsin artık şu kilo sorunum... son günlerde çıldırmış gibi yiyorum bi dur demem gerek... ve an itibariyle dedim de:) hayırlı uğurlu olsun hepimize... elimden geldiğince girip paylaşımda bulunmaya çalışacağım, bakalım bu sefer neler başarabileceğim... öperim hepinizi..desteğinizi esirgemeyiniz bu arkadaşınızdan
seni de burda görmek çok güzel tatlım yaaa evet sabır kesinlikle ben artık hem yürüyüş hem de yediklerimle bu sabrı göstereceğim
öncelikle hoş geldın 1 ayda 8 kılo senın azmın bızede geçsin de hep birlikte verıp bu sorunu çözelim
2 canpare sıkıntı olmayabilir ama demişsin ya aç kalınca diye, açlıkta insanız canımız her şey ister ama sana o kadar açlıktan sonra tatlının yararı değil normalden de fazla zararı var, kan şekerindeki dalgalanmalara yol açar. En azından kemalpaşayı yememelisin bence şerbetli oldukça ağır bir tatlı.
kızlar bana en kısa sürede kaç kilo olduğunuzu bildirmeniz gerekiyor ona göre
Yok canım sahur yapıyorum da yazmadım bugün sahur iftar şeklinde yazmak içinSende sahursuz tutanlardan mısın pilav olmasaydı daha ıyıymıştı birde su bence az yoksa sporun cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?