- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.021
bozulmaz diye biliyorum ama gittiğin yerde eğer mümkünse 5 lt lik su şişesiyle deneyebilirsin orasını sabitlersin ona göre hep orda tartılırsın,bugun sisli ye gidip bakıcam otobus sardıntısıyla bozulmaz dimi tartı??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbuldum canııımmmm... geçsin azmim inşallah hepinize bulaşsınnnn :) 22 kilo gitti 8 kilomu gitmeyecek...hahayt savaş açıyorum nefsime karşı, bedenim çöp kutusu değil!!! seçerek sadece faydalı şeyleri yiyeceğim bundan sonraaa ve fit, sağlıklı olacağım..beynim buna hazır, daha önce başardı, yine başaracak ve mükafatını alacak :)
bozulmaz diye biliyorum ama gittiğin yerde eğer mümkünse 5 lt lik su şişesiyle deneyebilirsin orasını sabitlersin ona göre hep orda tartılırsın,
lucim kız sen bu 8 kiloyu 1 ayda mı verecen yapma etme kız ne diyeyim ben sana yaaaa
Allahın izni ile kuzuuum...hatırlamıyor musun daha önce ilk ay 10 kg vermiştim yine yaparım, yapacağım...çok motiveyimmmmm :) son 1 aydan fazla zamandır koruma modunda yiyip içmekteyim ödemde var vücudumda, gidecek hepsiii... var mısın kapışalımmm??
Sarsıntı ile bozulmaz ama şu olabiliyor her gittiğin yerde farklı çıkabiliyorsun. Ben evde 2 3 metre farklı yerde bile tartılsam aynı çıkmıyor o yüzden yeri sabit olmalı. Hatta pazartesi sabah kıbrısta 82.7 falandım. Salı günü Eskişehirde 84 çıktım. Yolda da bir şey yemedim bu arada neredeyse. Sonra şimdi bulunduğum yere perşembe geldiğimde 84 çıktım. Cumaya zor zar 83leri gördüm. Günlük bu kadar değişimler olacağını düşünmüyorum ben.
Yok ben değilim Dukan Diyetinin başarı öykülerinden bu kişi.
bozulmaz diye biliyorum ama gittiğin yerde eğer mümkünse 5 lt lik su şişesiyle deneyebilirsin orasını sabitlersin ona göre hep orda tartılırsın,
lucim kız sen bu 8 kiloyu 1 ayda mı verecen yapma etme kız ne diyeyim ben sana yaaaa
Sarsıntı ile bozulmaz ama şu olabiliyor her gittiğin yerde farklı çıkabiliyorsun. Ben evde 2 3 metre farklı yerde bile tartılsam aynı çıkmıyor o yüzden yeri sabit olmalı. Hatta pazartesi sabah kıbrısta 82.7 falandım. Salı günü Eskişehirde 84 çıktım. Yolda da bir şey yemedim bu arada neredeyse. Sonra şimdi bulunduğum yere perşembe geldiğimde 84 çıktım. Cumaya zor zar 83leri gördüm. Günlük bu kadar değişimler olacağını düşünmüyorum ben.
Yok ben değilim Dukan Diyetinin başarı öykülerinden bu kişi.
Nasıl verme planındasin çok sağlıksız geldi bana :what:
yok tatlım yaa ben senle kapışamamsen 8 verirken ben 4 e razıyım senin gibi günde 10-15 km yürüyemem anca 4-5 km o da her gün değil gün aşırı senin kadar azimli olamam ben canımAllahın izni ile kuzuuum...hatırlamıyor musun daha önce ilk ay 10 kg vermiştim yine yaparım, yapacağım...çok motiveyimmmmm :) son 1 aydan fazla zamandır koruma modunda yiyip içmekteyim ödemde var vücudumda, gidecek hepsiii... var mısın kapışalımmm??
yarın halledicem artık....ben kilomu ilk geldigimde bildirmistim cumadan once bildirim yapmam gerwkmiyor dimi
yok tatlım yaa ben senle kapışamamsen 8 verirken ben 4 e razıyım senin gibi günde 10-15 km yürüyemem anca 4-5 km o da her gün değil gün aşırı senin kadar azimli olamam ben canım
canım yaaa,yazın daha kolay gidiyor emin ol bana, önce beynini alıştır verme düşüncesine, gider inanki...iftarı sporla açacağım inşallah bugünden itibaren :)
ya bu kum çok buyuk bir değişim olmuş
ya dedigm gibi artık aynada bakıp anlıycam birazda yapacak bisey yok: ( ama kadın hakikaten cok iyi vermis...
birde dukanda biberiye yesl vay falan serbest mi biliyo musun ??
canım yaaa,yazın daha kolay gidiyor emin ol bana, önce beynini alıştır verme düşüncesine, gider inanki...iftarı sporla açacağım inşallah bugünden itibaren :)
ben dün iftardan sonra 4 km kadar yürüdüm iyi oldu bugün iftara misafirlerim var artık bugün olmaz yarın yürürüm
Oh ne güzel 5 kg daha verirsen eski haline geleceksin benim o hale gelmeme maalesef 23 kg var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menun cok guzel dondurma ne kadar brazdi:) cok masum gorunuyr ama 1 topta 98 kalori varmisSelamlaarr:))) dunku menum sahur: yumurta domates salatalik cay 1 dilim ekmk iftar: biraz patates salatasi ve kisirbiraz da dndrma bugun de misafirlige gidiyoruzz noluo yaaa tam diyet yapicm diyorum neler oluo:)))
Geliyorum gidiyorum kimse yok :) menümü yazayım bari
İftar
Corba
pilav+sebze yemeği
Çoban salata nar Ekşili
yarım Kemalpaşa
ara nescafe iki tane canpare
4 kiraz
Leslie 1mile + 3fast mile + 2000 adım
su 4 bardak
Dukan diyeti yapan bir kadın.
Bir de dikatimi çekti de dukan diyeti protein ağırlıklı olunca verdiğinden de fazla vermiş görünüyorsun sanki.
Tabi ki serbest. Baharatların, çayların hepsi serbest.
Lucim şimdi benimkisi sonucu bile bile yarışa girmek ama kendime yetecek kadar kilo veremiyorum, seninle yarışmak da neyime ama tatlı bir rekabete de ihtiyacım var. Benim rakibem olur musun ? Cuma günü tartılalım, ondan sonra 2 etaba ayıralım. Sen 4 verirken ben 5 vereyim. ( Malum kilo farkından adil olmuyor aynı kilo ) kim daha önce verecek diye. Sonra 2. etabı düzenleriz ne dersin ?,
öncelıkle hoşgeldın düğününüz hayırlı olsun bu dıyetın duğune de hazırlık olur ki
en dikkatımı su cektı hay maşaallah neden bu kadar çok içiyorsun
bana çok gibi geldi ama bız ramazanda tek öğün yediğimiz için bu biraz fazla gelmişti ama sen emzıren bır annnesın patateslı yumurta ile pilav dışındakıler guzel sana kalori sayımını önerırım nette var çok guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?