Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun sisli ye gidip bakıcam otobus sardıntısıyla bozulmaz dimi tartı??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bozulmaz diye biliyorum ama gittiğin yerde eğer mümkünse 5 lt lik su şişesiyle deneyebilirsin orasını sabitlersin ona göre hep orda tartılırsın,

lucim kız sen bu 8 kiloyu 1 ayda mı verecen yapma etme kız ne diyeyim ben sana yaaaa

Allahın izni ile kuzuuum...hatırlamıyor musun daha önce ilk ay 10 kg vermiştim yine yaparım, yapacağım...çok motiveyimmmmm :) son 1 aydan fazla zamandır koruma modunda yiyip içmekteyim ödemde var vücudumda, gidecek hepsiii... var mısın kapışalımmm??

Nasıl verme planındasin çok sağlıksız geldi bana :what:

ya dedigm gibi artık aynada bakıp anlıycam birazda yapacak bisey yok: ( ama kadın hakikaten cok iyi vermis...

yarın halledicem artık....ben kilomu ilk geldigimde bildirmistim cumadan once bildirim yapmam gerwkmiyor dimi

birde dukanda biberiye yesl vay falan serbest mi biliyo musun ??

Nasıl verme planındasin çok sağlıksız geldi bana :what:

merhaba... 6 aydır kontrollü ve sağlıklı besleniyorum yine aynen devam, spor+ kontrollü beslenme..bünyeye göre değişiyor tabi, ama sağlıksız bi durum yok çok şükür

yok tatlım yaa ben senle kapışamamsen 8 verirken ben 4 e razıyım senin gibi günde 10-15 km yürüyemem anca 4-5 km o da her gün değil gün aşırı senin kadar azimli olamam ben canım

yarın halledicem artık....ben kilomu ilk geldigimde bildirmistim cumadan once bildirim yapmam gerwkmiyor dimi

yok canım senin cumaya bildirim yapmam gerekiyor ama tartıyı aldığında bi de herzaman gittiğin eczane de tartıl bakalım ne kadar fark var?

aslında düşünüyorum da 60 kg mı tartıda en son ne zaman gördüğümü bile hatırlayamıyorum yahuuu... Allahım göstersin inşallah... lisede miydim neydi acaba

yok tatlım yaa ben senle kapışamamsen 8 verirken ben 4 e razıyım senin gibi günde 10-15 km yürüyemem anca 4-5 km o da her gün değil gün aşırı senin kadar azimli olamam ben canım

canım yaaa,yazın daha kolay gidiyor emin ol bana, önce beynini alıştır verme düşüncesine, gider inanki...iftarı sporla açacağım inşallah bugünden itibaren :)

canım yaaa,yazın daha kolay gidiyor emin ol bana, önce beynini alıştır verme düşüncesine, gider inanki...iftarı sporla açacağım inşallah bugünden itibaren :)

ben dün iftardan sonra 4 km kadar yürüdüm iyi oldu bugün iftara misafirlerim var artık bugün olmaz yarın yürürüm

ya bu kum çok buyuk bir değişim olmuş

Dukan diyeti yapan bir kadın.

ya dedigm gibi artık aynada bakıp anlıycam birazda yapacak bisey yok: ( ama kadın hakikaten cok iyi vermis...

Bir de dikatimi çekti de dukan diyeti protein ağırlıklı olunca verdiğinden de fazla vermiş görünüyorsun sanki.

birde dukanda biberiye yesl vay falan serbest mi biliyo musun ??

Tabi ki serbest. Baharatların, çayların hepsi serbest.

Lucim şimdi benimkisi sonucu bile bile yarışa girmek ama kendime yetecek kadar kilo veremiyorum, seninle yarışmak da neyime ama tatlı bir rekabete de ihtiyacım var. Benim rakibem olur musun ? Cuma günü tartılalım, ondan sonra 2 etaba ayıralım. Sen 4 verirken ben 5 vereyim. ( Malum kilo farkından adil olmuyor aynı kilo ) kim daha önce verecek diye. Sonra 2. etabı düzenleriz ne dersin ?,

Oh ne güzel 5 kg daha verirsen eski haline geleceksin benim o hale gelmeme maalesef 23 kg var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ins verrsin cnm dogumdan mi kaldi?esimle tanstgimizda 70 kiloyddum asil hedefm 70 ama fark cok olunca hevesim kiriliyr ondan smdilil80 yaptm hedefmi evlendgmdede 83 84 flandm dye hatrliyrm smdide 90.4

Selamlaarr:))) dunku menum sahur: yumurta domates salatalik cay 1 dilim ekmk iftar: biraz patates salatasi ve kisirbiraz da dndrma bugun de misafirlige gidiyoruzz noluo yaaa tam diyet yapicm diyorum neler oluo:)))
Menun cok guzel dondurma ne kadar brazdi:) cok masum gorunuyr ama 1 topta 98 kalori varmis

Sahur yapmadin mi yoksaaaaaa:O iftarn guzek cnm sporda cokguzel bnde yuruys bandinda yuruyrdun ama kizom durmaynca braktm olmazsa uyutken yannda leslie yapaym hatrlattgin iyi oldu tsk ederm

Hehe bende sen sanmistim yaaa :)

Canim su cok guzel sut yapiyr tatliya kalorili seylere gerek kalmiyor cok sukur bide emzirrken oyle bir susuyorum ki bebek emerken yarm litre bitiyor zatn :) yemek konusunda da alternatifim yok cnm yaaa cok gazli kizim et pirinc makarna ve sehriye corbasi icebiliyrn bugun kirkimiz cikti ama yavas yavas basliycm dgeryemeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…