Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaaaar bugunku menum
sabh
yulaf kepekli krep
bi dilim peynir (light)
bi dilim fume et
1 cay tabagı yogurt (light)
bi yumurta haslanmıs

oglen
1 kase yogurt

aksam
1 kase yogurt

2 lt su
yarım saat spor

gece yola cıkıyorum cok acıkır ya da rahatsız olursam ayran yada sut icerim 1 2 kutu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugunku menumu de yazaym da bbn cadi uyuyrken sonra yazamam belki:)
Sabah 1yumurta 5 zeytn yar. Dilim ekmek
ara biskuvili lokum(kirk lokumuydu yemezsem olmazmis)
Oglen 5y k etli patates 2 y k bulgur plavi yarm dilim ekmek
ara 3galeta
aksam (daha yemedim ek bisey yersem yazarm) 6yk patates yemegi 2yk bulgur plavi 1 kase corba karpuzdan tatlidan salatadan da findik buyuklugunde tadimlik alirim
Su smdilik 3.5 litre

Cnm Yogurt yetyr mu acikmiyr musun?

Yok ben değilim Gizemli ama bence de son derece ilham verici bir fotoğraf, yapan tek kişi bile olsa o şey her zaman mümkündür sonuçta değil mi ?
Evet basarabilen varsa bizde yapabilirz bana umut verdi valla :) adim gizem bu arada:)

Afiyet olsun. Harika olmuş menün.

Bir daha okumayacağım menüleriniii Ben ne yemesem ( sevip de kilo için yemediğim ) menünde var. Bir yerim şişecek şimdi Afiyet olsun, bol bol süt olsun.

Evet basarabilen varsa bizde yapabilirz bana umut verdi valla :) adim gizem bu arada:)

Memnun oldum ben sadece kullanıcı adı zannetmiştim.

Ben geçen hafta yoğunluktan çok üstünkörü okudum yazılanları, 40 günlükmüş kızın maşallah ne tatlıdır şimdi, emzirmede günde 500 kalori kadar fazladan harcatıyormuş, şu dönemde dikkat edersen çok güzel gider kilolar. Spor yapıyor musun ?

Cnm Yogurt yetyr mu acikmiyr musun?

ilk gunler cok zorlandım. sigarayı sekersiz cayı abartmazsam acıkmıyorum. normalde yogurt yanına kucuk konserve ton balıgı ya da bi dilim yagsız pirzola ekliyorum oglen ama aksam yemiyorum kesinlikle. bugun yola cıkacagım icin eve bozulur diye pek bisey almak istemedim o yuzden oglende yogurt yedim canm

Afiyet olsun. Harika olmuş menün.

Bir daha okumayacağım menüleriniii Ben ne yemesem ( sevip de kilo için yemediğim ) menünde var. Bir yerim şişecek şimdi Afiyet olsun, bol bol süt olsun.

sagol canım tsk ettim. bu arada suyuma sekersiz cay bitki caylarını pek eklemiyorum hesabını tutamıyorum cok iciyorum sivarayla cunku: (

canımsın varım tabikiiiiii :) cuma tartılmak uyar bana reglimde bitmiş olur....aşkolsun kuzum yaaa ne demek yarışmak neyime gaz olur sana da....bana da... yine de bugünden başlayalım o haldeeeee

eveeet bugünkü menüm:
4 fincan sade ve şekersiz nescafe -ki yıllardır alışkanlığımdır.... akşam 19:00 1/2 haşlanmış tavuk göğüs... mutfak kapandı... bundan sonrasıı sadece suuuu..... az sonra yürüyüşe çıkacağım

sagol canım tsk ettim. bu arada suyuma sekersiz cay bitki caylarını pek eklemiyorum hesabını tutamıyorum cok iciyorum sivarayla cunku: (

Bitki çaylarını su yerine saymıyoruz, suyunu da çok içtiğinin farkında isen hesaplamayabilirsin, ben de ortalama 3 litre kadar içiyorum ama hesaplamak çoğu zaman zor geliyor.

canımsın varım tabikiiiiii :) cuma tartılmak uyar bana reglimde bitmiş olur....aşkolsun kuzum yaaa ne demek yarışmak neyime gaz olur sana da....bana da... yine de bugünden başlayalım o haldeeeee

Hodri meydan diyoruz o zaman dimi şekerim
Tamamdır bugün de başlayalım, iyi iyi bugün ekstra dikkat etmiştim.

Amanın benim rakibime bak sen yememiş ya bir şeyy Afiyet olsun Lucim, ben kahvemi azaltma bırakma arasında bir seviyeye getirdim şu aralar hiç memnun değilim.

Ben de menümü yazayım o zamannn

Sabah : K special portakallı bisküvi ( 120 kalori civarı bu paketler.)
Öğle : K special Kakaolu bisküvi
Akşam : Tavuk şiş, zero ve cacık ..

merhaba... 6 aydır kontrollü ve sağlıklı besleniyorum yine aynen devam, spor+ kontrollü beslenme..bünyeye göre değişiyor tabi, ama sağlıksız bi durum yok çok şükür

Sevindim fazla spor yapıyorsun ama sporla verilen çabuk alınmaz

Sahur yapmadin mi yoksaaaaaa:O iftarn guzek cnm sporda cokguzel bnde yuruys bandinda yuruyrdun ama kizom durmaynca braktm olmazsa uyutken yannda leslie yapaym hatrlattgin iyi oldu tsk ederm

Yaptım canım olurmu öyle şey lesliyi 5 6gündür yapıyorum 2 3 cm incelme var gören kilomu verdin diyor karın bolgem rahatladı yap kesin onerim :)

selammm :) aranıza yeni katıldm inşallah kilolarımızı verip hedefimize ulaşırız :)

Hoşgeldin aramıza biraz kendinden bahsedebilir misin bize ? Bir de ilk sayfadaki kurallarımızı okursan seviniriz.

Hoşgeldin aramıza biraz kendinden bahsedebilir misin bize ? Bir de ilk sayfadaki kurallarımızı okursan seviniriz.

hoşbuldm canım okuyrm kuralları :) ben 21 yasındaym nişanlıyım zonguldakta yasıyrm inşallah düzceye gelin gidicem 72 kiloydm bikaç gün önce tartıldgımda düğünüme kadar kilolarımı vermek adına aranızdaym hedefim 55 olmak eski kilom :)

Düğünün Düzce'de mi olacaktı ? :)

Ohh ne güzel çok güzel bir motive aracı bu. Ne zaman düğünün, tarih belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…