- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.041
Sen ciddi misin? Allah nazarlardan saklasin bana ilham verdn dyenilirim bn asla veremem dyenlerdenim kac kiloydun simdi kacsin masallah yaa ne kaar guzel
Hehe bende sen sanmistim yaaa :)
kızlaaaaar bugunku menum
sabh
yulaf kepekli krep
bi dilim peynir (light)
bi dilim fume et
1 cay tabagı yogurt (light)
bi yumurta haslanmıs
oglen
1 kase yogurt
aksam
1 kase yogurt
2 lt su
yarım saat spor
gece yola cıkıyorum cok acıkır ya da rahatsız olursam ayran yada sut icerim 1 2 kutu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet basarabilen varsa bizde yapabilirz bana umut verdi valla :) adim gizem bu arada:)Yok ben değilim Gizemli ama bence de son derece ilham verici bir fotoğraf, yapan tek kişi bile olsa o şey her zaman mümkündür sonuçta değil mi ?
kızlaaaaar bugunku menum
sabh
yulaf kepekli krep
bi dilim peynir (light)
bi dilim fume et
1 cay tabagı yogurt (light)
bi yumurta haslanmıs
oglen
1 kase yogurt
aksam
1 kase yogurt
2 lt su
yarım saat spor
gece yola cıkıyorum cok acıkır ya da rahatsız olursam ayran yada sut icerim 1 2 kutu
Bugunku menumu de yazaym da bbn cadi uyuyrken sonra yazamam belki:)
Sabah 1yumurta 5 zeytn yar. Dilim ekmek
ara biskuvili lokum(kirk lokumuydu yemezsem olmazmis)
Oglen 5y k etli patates 2 y k bulgur plavi yarm dilim ekmek
ara 3galeta
aksam (daha yemedim ek bisey yersem yazarm) 6yk patates yemegi 2yk bulgur plavi 1 kase corba karpuzdan tatlidan salatadan da findik buyuklugunde tadimlik alirim
Su smdilik 3.5 litre
Evet basarabilen varsa bizde yapabilirz bana umut verdi valla :) adim gizem bu arada:)
Cnm Yogurt yetyr mu acikmiyr musun?
Afiyet olsun. Harika olmuş menün.
Bir daha okumayacağım menüleriniiiBen ne yemesem ( sevip de kilo için yemediğim ) menünde var. Bir yerim şişecek şimdi Afiyet olsun, bol bol süt olsun.
Dukan diyeti yapan bir kadın.
Bir de dikatimi çekti de dukan diyeti protein ağırlıklı olunca verdiğinden de fazla vermiş görünüyorsun sanki.
Tabi ki serbest. Baharatların, çayların hepsi serbest.
Lucim şimdi benimkisi sonucu bile bile yarışa girmek ama kendime yetecek kadar kilo veremiyorum, seninle yarışmak da neyime ama tatlı bir rekabete de ihtiyacım var. Benim rakibem olur musun ? Cuma günü tartılalım, ondan sonra 2 etaba ayıralım. Sen 4 verirken ben 5 vereyim. ( Malum kilo farkından adil olmuyor aynı kilo ) kim daha önce verecek diye. Sonra 2. etabı düzenleriz ne dersin ?,
sagol canım tsk ettim. bu arada suyuma sekersiz cay bitki caylarını pek eklemiyorum hesabını tutamıyorum cok iciyorum sivarayla cunku: (
canımsın varım tabikiiiiii :) cuma tartılmak uyar bana reglimde bitmiş olur....aşkolsun kuzum yaaa ne demek yarışmak neyime gaz olur sana da....bana da... yine de bugünden başlayalım o haldeeeee
eveeet bugünkü menüm:
4 fincan sade ve şekersiz nescafe -ki yıllardır alışkanlığımdır.... akşam 19:00 1/2 haşlanmış tavuk göğüs... mutfak kapandı... bundan sonrasıı sadece suuuu..... az sonra yürüyüşe çıkacağım
merhaba... 6 aydır kontrollü ve sağlıklı besleniyorum yine aynen devam, spor+ kontrollü beslenme..bünyeye göre değişiyor tabi, ama sağlıksız bi durum yok çok şükür
Sahur yapmadin mi yoksaaaaaa:O iftarn guzek cnm sporda cokguzel bnde yuruys bandinda yuruyrdun ama kizom durmaynca braktm olmazsa uyutken yannda leslie yapaym hatrlattgin iyi oldu tsk ederm
selammm :) aranıza yeni katıldm inşallah kilolarımızı verip hedefimize ulaşırız :)
Hoşgeldin aramıza biraz kendinden bahsedebilir misin bize ? Bir de ilk sayfadaki kurallarımızı okursan seviniriz.
hoşbuldm canım okuyrm kuralları :) ben 21 yasındaym nişanlıyım zonguldakta yasıyrm inşallah düzceye gelin gidicem 72 kiloydm bikaç gün önce tartıldgımda düğünüme kadar kilolarımı vermek adına aranızdaym hedefim 55 olmak eski kilom :)
Düğünün Düzce'de mi olacaktı ? :)
hoşbuldm canım okuyrm kuralları :) ben 21 yasındaym nişanlıyım zonguldakta yasıyrm inşallah düzceye gelin gidicem 72 kiloydm bikaç gün önce tartıldgımda düğünüme kadar kilolarımı vermek adına aranızdaym hedefim 55 olmak eski kilom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?