Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menümüde gireyim gelmişken :)

Sahur: domates salatalık
3 zeytin 1yumurta
2kepek ekmek 1,5litre su

İftar: çorba
2kasik makarna 2kasik bezelye
Salata 1 kasik
spor yok su 1litre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ooo daha çok varmış, ne güzel rahatça verir bir de korumaya geçersin miss ..

aynen bende öyle düşündm düğün yaklaştımı vermek zor oluyo ben stres yapınca veremyrm kilo ondan başlıyım dedm :) bu ara isminz nedir yaşınız kaç ona göre hitap edeyim :) benim adım emine ^_^

afiyet olsun, gayet güzel olmuş menü.

Kesinlikle o yoğunlukta bir de sporla uğraşmak çok zor. Ben 23 yaşındayım, ismimi vermesem daha iyi olabilir, çünkü burada amaç kilo vermek olsa da bazen çok özele de girebiliyoruz, ayırt edici bilgilerim var zaten bazı konularda şimdi deşifre olmayayım. BU arada memnun oldum.

Kızlar oldum olası edebiyatı da, yazmayı da çok sevmişimdir. Bu sıralarda bir iki site için yazmaya başladım ufak ufak. Çok zevk alıyorum. Pek bir geliri olmasa da bana çok katkı sağlayacağına inanıyorum.

olsun canım benm bnde memnun oldumm

Ins baslyvm bugun cnm bnmde karnimi sklastrmm lazm malum hamilelikte kocamn oldu smdi sarkti braz Allahtan sardmda yne iyiym

Tsk ederm cnm evet ins. Zatn bazi insanlarin karsisina zayif cikip utandrnak istyrm arkamdan lafimi edyrkarmis kilomla ilgili

Doğumdan sonra iznim bitip işe döndüğümde iş yerınde laf soylemeyen amiride memuru da kalmadı soyleyenler zayıf olsa içim yanmayacak kimse kendi halıne bakmadan benı kırdılardı herkes bende kı değişime şaşırıyor istedıkten sonra hepsi olur

hayırlı olsun senın adına sevindim sevdiğin işi yapmak kadar insanı mutlu edecek birşey yoktur nasıl siteler ki ne üzerine yazıyorsun bizde takip edebilir miyiz

ya bu nasıl bir diyet kilo vereceğim diye kendine işkence mı yapıyorsun çok sağlıksız senı kınıyorum yemek adına hiç birşey yok ki

benım menum sahur yok
iftar:yarım kase çorba 2 kaşık kıymalı melemen 3 kaşık makarna salatası 1tane tatlı
su 2 litre normalde çok içerdim ama ramazanda vakıt kısa olunca bu kadar oldu
spor lesli 3 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…