Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar. Bugün sabah dışında giremedim halsizlik midede kramplar oruçtan dedim ama yemekten sonrada devam etti. Yeni kendime geldim geçmişi bi okuyayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

huhuuuuu, güzeller nasılsınız bakalım :) dün akşam yediklerimi yazayım hemen: yumurtalı mantar kavurma ve az makarna...ama işin kötü yanı iftarımı gece 11:30 da yapabildim o sebeple geç yemek canımı sıktı ama yapabileceğim bir şey yoktu maalesef... bugünden itibaren yine normale döner iftar saati yemeğimi yiyebilirim inşallah... sizler nasılsınız?

tatlı brokolicim alıntılayamadım ama mesajına cevap vereyim haftada 1 kilo hep gitse keşke tatlım...ama diyete yeni başladığım için sanırım ödem gitti ilk hafta yoksa 2 aydır falan sanırım diyet beslenmiyordum belki ondandır... bir kaç hafta içinde eminim duracaktır bu hızlı inmeler

hmcimmm canım evi bulmuşsunuz galiba öyle bir şeyler okudum gibi, hayırlısı olsun kuzum, dışarıda yemek insanın gözünü de döndüren bi durum, her şeyi yiyesi geliyor insanın

kaptanım, güzelim, nedir senin bu uyku ile imtihanın??? kıyamam sana... ne aldın bakiiim eşine :) nice mutlu yıllarınız olsun inşallah

kızlar gunaydınlar
dun sehir dısından yatıya misafir gelddi aksam. pek bakamadım. kaptanım oncelikle nice mutlu yıllarınız olsun 😀 var mı uyku sorunuyla ilgili bi gelisme c vitaminini deneyebildin mi???

kızlar bugunku menum
sabah
domates
salatalık
bi yumurta
bi dilim fume et
bi dilim ekmek
bi dilim peynir
2 kasık yogut
10 zeytin

ara
meyveli yogury 100 gr

aksam
semizotlu yogurt 1 kase
1 tabak makarna
domates
salatalık
1 bardak ayran

1 bucuk saat yuzme
2 lt su

Sabah kahvaltıda
Yarım domates 2 biber bir yumurta ve azıcık yağ ile Menemen yaptım
Bir dilim beyaz peynir çörek otlu
Maydanoz
4 yeşil zeytin
Bir dilim tam buğday ekmegi
2 bardak çay içtim.

Sabah kahvaltiyi gec yapinca Öğlen yemeğini akşam yemeğinde birlestirdim.
Ara menude bir seftali yedim.
aksam Menüde
kısır ve bir dilim börek vardı.
Toplam 1.5 lt şu içtim.
30 dk Julian Michael s 1. Level yaptım aksama zumba dance yaptım çok eğlenceli :)))

Sahur
Barbunya
Çorba
Karpuz
Yarım süt mısır

İftar
2 kaşık makarna
3kasik semizotu
2kasik salata

Ara: 3 çatal Güllaç 1 sade soda

Spor alışveriş yaptım çok yoruldum akşam 30 dk yürüyüş
2litre su

Bu da benim tablom :)

Eklentiler

• $1405212540294.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar ozur dilerim gremedim nasilsinizbakalm ben col yogunumm dumku menum
sabah
1yumurta 3zeytn 1 dilim ekmek 1 aekerli cay

ara 1/2dilim ekmek 1 cay kasigi recel

oglen 5yk pilav 1 kase corba

aksam 1 kase corba 3 yk pilav
su 3.5ltre

Merabalar kızlar bugün ki menü
Annem burda olduğu için miss gibi krep lerinde yapınca 2 tane yedim :))
2 bardak şekersiz cay
1 dilim kaşar
Salatalık domates maydanoz biber
2 zeytin
Ve cok az da reçel yedim.
Kahvaltı geç olunca akşam yemeği Öğlen le birlestirdim.
Akşam da
1 tane biber dolması
2 yk kadar kısır
Yoğurt
Karpuz

toplam 2 lt şu içtim 2 tane de soda içtim bugün.
Sabah yine jillian 1. Level yaptım ve yarın 2. Level e geçiyorum. Bu arada bugün tartildim sonuçlar iyi görünüyor :))))

Iyi geceler kizlar
Menum
Sahur
Peynir zeytin badem EKmek yesil cay

Iftar
Corba Pilav et salata cacik nohut tatli EKmek.

Kizlar bu hafta Hic dogru duzgun DIYette yapmadim forumada giremedim. Insallah yarindan itibaren bomba Gibi buradayim. .cumaya Kadar hedefim bibucuk kilo. Tablo nasil EKleniyor bilmiyorum. ZAten bi tablomda yok.Sadece bu cumayA Kadar he'efim var. Yaparsam he'efimi diger hafta su tabblo Isini bende yapicam.

günaydıııın, herkese iyi haftalar dilerim kızlar...haftasonu bi cozuttum bi cozuttum anlatamam...aklınıza gelebilecek her şeyi yaladım yuttum :) şu an tartıya çıkmaya bile korkuyorum... ama bu sabah itibariyle sıkı diyetime girmiş bulunmaktayım...hakkımızda hayırlısı

Günaydın kızlar :))
Sabah kahvaltısında sütle yulaf yedim. Ama tadı çoook kötüü
Önerileriniz var mı yulafa ne katabilirim yada sizler nasıl yiyorsunuz?

kızlar günaydınlar ctesi oğlumu yolcu ettim evde bir burukluk oldu dünde ev sil süpür ve uyu nerdeyse tüm gün uyudum ama hala uykum var kollontai düğn daha iyi idim sanırım kan şekerim düşünce benim uykum bastırıyor
lucim benimde abuk subuk bir haftasonu idi çok abartmadım ama çokda diyete uygun sayılmaz beslenmem
siyamum cum inşallah möiden düzelmiştir
bengü cüm sorunlarını halletmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…