Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım nasıl bakacakmışız peki? tarif edersen hemen bakarım :)

Lucim ayak bileğine bastırıyorsun parmağınla, çektiğinde oluşan beyazlık ve süresi ile yorumda bulunuyorsun. Klasik bizim el üstüne yaptığımız gibi.

tatlım nasıl bakacakmışız peki? tarif edersen hemen bakarım :)

Lucim ayak bileğine bastırıyorsun parmağınla, çektiğinde oluşan beyazlık ve süresi ile yorumda bulunuyorsun. Klasik bizim el üstüne yaptığımız gibi.

Teşekkür ederim Bengücüm .. Ağzımızın tadı olsun da yeter. Bunlar klasik telaşlar işte, hepsi olur geçer dimi ..

canııım o halde ödem yok bende...beyaz tenli olduğum için ayak bileğimde henüz güneşten nasibini almamış peynir kıvamında olduğundan hiç belli olmuyor... kollarımda güneşle temastan dolayı hafif bronzluk var ve beyazlık belli oluyor... ne yapacağım şimdi ben? :)

Lucim benim de aynen öyle, bembeyaz bacaklarım ama belli oluyor yine de, benim bileklerim biraz kalın, ellerim ise direk kemiğe temas ediyor belki bununla alakalı olabilir biraz da. Cumartesi günü yaptığımda çok uzun kalıyordu o beyazlık orada çok bariz bir şekilde. Bugün baktığımda ise süre olarak çok kısalma var. Tuvalete çıkmama bağladım bunu hatta. Sanırım bu şeyler biraz da bireysel olarak yanıt veriyor ama sende de aynı olsaydı netleştirecektim bak.

canım aslında belki bende de ödem yoktur bugün.... dün bekunis içtim, sabah elma sirkesi, yoğurt kürü falan derken atmışımdır belkide

bende yaptım şimdi ayak bileğimden daha önce hiç denemeiştim beyazlaşma var ödem mi var demek şimdi bu?

bende yaptım şimdi ayak bileğimden daha önce hiç denemeiştim beyazlaşma var ödem mi var demek şimdi bu?

Evet kaptanım. Ne kadar süre beyazlık kaldığına göre de kendince yorum yapabilirsin miktar açısından. Mesela benim cumartesi 1 dakikaya yakın kalıyordu bugün 15 saniye kadar.

Ne guzel Cocuga da bi degisiklik olur.
bengücüm diğerleri ödem söktürme, metabolizma hızlandırma ve zayıflamaya yardımcı olma amaçlı
Vays Anam onlar ne.supersin.
Benim DIYetisyenimin odem Cayini yazayim bended. Bende ise yaramisti bir hafta AKsamlar IKi bardak icmistim. SIMdi odem yo k sanirim. Muuayenede yok dediydi doktor.
Yesil Cay bir tatli kasigi
Bir Kucuk tutam Kiraz sapi
Bir k.t. ihlamur
Kabuk tarcin
Kabuk zencefil
Yarim limon
Yedi sekiz yaprak taze Nane yapragi
Yarim litre Kaynamis Suda bes dk agzi Kapali Demleniyor.

Dr seleni bende biraz OKudim. Guzel bencede.

5. Takımın Güzel Cici Kızlar Herkeslere Selamlarrr

Sanmayınki mezun oldum diye buraları bıraktım.

Evde netim yok cep telefonumunda bir talihsizlik sonucu ayın ortasında paketim bitti sizleri hiç bir sekilde takip edemiyorum .

İş yerinde eskisi gibi fırsat bulamadığımdan ne yorumlarınıza bakabiliyorum ne paylaştıklarınıza.

Eskiden uzun uzun takılabiliyor en azından bir cevap yazıp cıkabiliyorsum

Bu nedenden dolayı özürlerimi diliyorum .
Sizler sayesinde zayııfladım mezun oldum özellikle burda olmayan daha önce mezun olmuş arkadaşarımın katkısı büyük.

Şimdi çok fazla kalamayacagım çıkmak zorundayım ama en kısa sürede eskilere göz atacagım.

Bu arada ramazan bana yaradı kilo almamaya hatta vermeye devam ediyorum ancak bu durumdan memnun değilim artık kilo vermek istemiyorum

Hatta kendimi 57 civarlarında sabitmeyi düşünüyorum tek hedefim suan sıkılaşmak vücudum inanılmaz yumusadı.

sizler nasılsınız ?

Tesekkurler canim Iyiyiz. Sen nasilsin. Ramazanin Iyi gecmesine Sevindim. Umarim bizde mezuniyrtimizi goriruz kisa Zamanda.

Sahur: 1,5 kaşık pilav
2 kaşık et sote bol bol su

İftar: çorba
1 tavuk baget 5 tane mantının makarnası sadece
2 kaşık salata
hurma

Ara: Yeşilçay + piko

Su ve sporu daha sonra eklerim canlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Misafir misafir misafir.... ramazan guzel hosta cok yorucu gecyr jergune misafr bide huysuz kizim baslaynca tmm oluyr gremedim kizlar k.bkmayn nasilsiniz bakalm
Dunku menumu de yazayn biraz düzensiz oldu
sabah 1 yumurta 4zeytn 1 dilim ekmek boyunda ramazan pdesi
oglen 2 dilim kek
aksam 1porsiyon tavuk yahni 4yk porinc plavi 1 kase corba tadmlik patates patlivn biber kizartmasi(sutum cekiyr dye yemek zorundaym )
Su hesaplayamadm ama 4 ltteyi gecmistr spor yarm saat yuruys duzenli yapamyrm sporu

Günaydın kızlarrr :/ uf neden bu kilolar gitmiyor bir haftadır resmen kendimi kampa aldım hemen sonuç almak istiyorum olmuyor moralim bozuldu cook :'(

Hergün sabah saat 6 da kalkıp spor yapıp is yerine gidiyorum bi sonuç alamayınca da üzülüyorum şöyle gözle görülür neden birsey olmuyor (

Canim sen yeni baslamamis miydin ?bazi bunyeler ilk hafta verr bazilari daha gec verr O kadar cabuj sonuc bekkersen hevesin kirilir suan bunyen afallamis durumda noluyo bana moduna grdi ne yaoacgni sasrdi kiloyu 2 yada 3 jafta icinde verebilirsin oncesen spor yapiur muydun? Yapmiyrdum dyosan suan bunyn kendini yabanci aktvteye karsi koruyr bazilari ilk 2 haftada odem toplayp tartida fazla bile cikiyr sen moralini bozma tartyada cok sk ckma haftada 1kere tartil kilo veremedigini grunce moralin bozulur yada bugun odemin vardr fazla ckarsin motivasyonun etkilenir

Guzel cnm masallah boyle devam et cok kisa zamnda gder klon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…