- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.301
tatlım nasıl bakacakmışız peki? tarif edersen hemen bakarım :)
tatlım nasıl bakacakmışız peki? tarif edersen hemen bakarım :)
Teşekkür ederim bengü84
Hayırlı olsun yesyeni eşyaların inş güle güle kullanırsın tatlım :) en sevdiğim şey ev eşyası alışverişidir :))
Teşekkür ederim bi denicem sonuçları bildircem :)
Çok fazla tok tutuyor sevdim ben bunu :) Ben zaten tarçınla elmaya bayılırım harika olurr teşekkür ederim önerilerin için.
Meyve parçaları olunca tatlanır tadı daha güzel olur teşekkür ederim siyamum öyle denicem bide :))
Bu arada bir hafta boyunca kahvaltılarda birgün yumurta salatalık domates peynir klasik kahvaltımı diğer gün sütlü yulafı denicem bakalım nasıl sonuçlar alıcam.
Jillian nın 1. level i bitti 2. Level e başladım bugün 30 dk filan sürdü bu sanki daha eğlenceli belki de hareketleri daha rahat yaptığımdan öyle geliyor bana :))
Kendime fark ettiğim yeni birşeyde ne yersem hemen kalorisine bakıyorum nasıl yakarımı düşünüyorumm
Yaşasın sağlıklı yaşammm
Lucim ayak bileğine bastırıyorsun parmağınla, çektiğinde oluşan beyazlık ve süresi ile yorumda bulunuyorsun. Klasik bizim el üstüne yaptığımız gibi.
canııım o halde ödem yok bende...beyaz tenli olduğum için ayak bileğimde henüz güneşten nasibini almamış peynir kıvamında olduğundan hiç belli olmuyor... kollarımda güneşle temastan dolayı hafif bronzluk var ve beyazlık belli oluyor... ne yapacağım şimdi ben? :)
Lucim benim de aynen öyle, bembeyaz bacaklarım ama belli oluyor yine de, benim bileklerim biraz kalın, ellerim ise direk kemiğe temas ediyor belki bununla alakalı olabilir biraz da. Cumartesi günü yaptığımda çok uzun kalıyordu o beyazlık orada çok bariz bir şekilde. Bugün baktığımda ise süre olarak çok kısalma var. Tuvalete çıkmama bağladım bunu hatta. Sanırım bu şeyler biraz da bireysel olarak yanıt veriyor ama sende de aynı olsaydı netleştirecektim bak.
Lucim benim de aynen öyle, bembeyaz bacaklarım ama belli oluyor yine de, benim bileklerim biraz kalın, ellerim ise direk kemiğe temas ediyor belki bununla alakalı olabilir biraz da. Cumartesi günü yaptığımda çok uzun kalıyordu o beyazlık orada çok bariz bir şekilde. Bugün baktığımda ise süre olarak çok kısalma var. Tuvalete çıkmama bağladım bunu hatta. Sanırım bu şeyler biraz da bireysel olarak yanıt veriyor ama sende de aynı olsaydı netleştirecektim bak.
canım aslında belki bende de ödem yoktur bugün.... dün bekunis içtim, sabah elma sirkesi, yoğurt kürü falan derken atmışımdır belkide
bende yaptım şimdi ayak bileğimden daha önce hiç denemeiştim beyazlaşma var ödem mi var demek şimdi bu?
Ne guzel Cocuga da bi degisiklik olur.tatlım evin hayırlı olsun bu arada kabızlık sorununu çözdüğüne inan çok sevindim ben ctesi oruç tutmamıştım o gün çıktım sonrasında gene yok imreniyorum böyle hergün wc ye çıkanlara
oğlumu anneanneye gönderdim kendi söylediğine göre yaz sonuna kadar kalacakmış ama bakalım ne olur bayramda bizde gidecez eğer gelmek isterse bayramda getiririm
Vays Anam onlar ne.supersin.bengücüm diğerleri ödem söktürme, metabolizma hızlandırma ve zayıflamaya yardımcı olma amaçlı
Dr seleni bende biraz OKudim. Guzel bencede.Yoğun bir hafta sonu olmuş Serap. Geçmişi okurken mutlaka takım analizimizi de incele, seni güzel sonuçlar bekliyor.
Siyamumcum olumsuz düşünme hiç, şimdi bakınca evlilikler anneannelerimizin dönemindeki kadar uzun sürmüyor olabilir ama o zaman sevgiden çok saygı üzerine kurulup ayrılma düşüncesinin olmadığı dönemlerdi, her şeye susulup geçiliyordu. Şimdi roller değişince sorunlar artabiliyor ama sevdiğin insanla olduktan sonra karşılıklı saygı ve anlayışla çok güzel bir şey evlilik. Ben 4-5 yıl kadar uzak mesafe ilişkisi yaşadığım için, sevdiğim insanla her sabah beraber uyanmak, her gün bol bol zaman geçirmek çok özel bir şey. Bir şeyin yokluğunu bilmek kıymetini bilme konusunda çok yardımcı bence.
Hadi bakalım eminim ben vereceğine.
Saol Bengücüm, en önemli 2 sorunumun biri halledildi, diğeri de halledilmek üzere şükür.
Kaptanım ben de öyle. Ben oldum olası kabızlık problemi yaşayan bir insanım. Normalim 2-3 günde birdir. Çok rahatsız edici ve bu zamana kadar en büyük çözümüm tibet yogası oldu. Her gün düzenli olarak çıkmaya başlamıştım ve bıraktıktan sonra belli bir dönem daha etkisi devam etti. Şimdi düzenli yapabileceğime inandığım en kısa zamanda tekrar başlamak istiyorum.
Lucim sitede DR. Selen ile sağlıklı beslenme diye bir konu var. Sürekli takip ediyorum, çok tatlı bir bayan. O demişti; elimizin üstünden bakıyorduk ya biz ödeme, ayak bileğinden daha doğru olurmuş, bir denedim çok daha net. Rica etsem sen de bir deneyebilir misin ? Ödem durumunu ne kadar hissedebiliyorsun ?
Tesekkurler canim Iyiyiz. Sen nasilsin. Ramazanin Iyi gecmesine Sevindim. Umarim bizde mezuniyrtimizi goriruz kisa Zamanda.5. Takımın Güzel Cici Kızlar Herkeslere Selamlarrr
Sanmayınki mezun oldum diye buraları bıraktım.
Evde netim yok cep telefonumunda bir talihsizlik sonucu ayın ortasında paketim bitti sizleri hiç bir sekilde takip edemiyorum .
İş yerinde eskisi gibi fırsat bulamadığımdan ne yorumlarınıza bakabiliyorum ne paylaştıklarınıza.
Eskiden uzun uzun takılabiliyor en azından bir cevap yazıp cıkabiliyorsum
Bu nedenden dolayı özürlerimi diliyorum .
Sizler sayesinde zayııfladım mezun oldum özellikle burda olmayan daha önce mezun olmuş arkadaşarımın katkısı büyük.
Şimdi çok fazla kalamayacagım çıkmak zorundayım ama en kısa sürede eskilere göz atacagım.
Bu arada ramazan bana yaradı kilo almamaya hatta vermeye devam ediyorum ancak bu durumdan memnun değilim artık kilo vermek istemiyorum
Hatta kendimi 57 civarlarında sabitmeyi düşünüyorum tek hedefim suan sıkılaşmak vücudum inanılmaz yumusadı.
sizler nasılsınız ?
Menum.
Sahur
Yumurte
Peynir
Zeytin
Salatalik
Badem
Ekmek
Iftar
Noohut
Pilav
Et
Corba
Karpuz
Günaydın kızlarrr :/ uf neden bu kilolar gitmiyor bir haftadır resmen kendimi kampa aldım hemen sonuç almak istiyorum olmuyor moralim bozuldu cook :'(
Hergün sabah saat 6 da kalkıp spor yapıp is yerine gidiyorum bi sonuç alamayınca da üzülüyorum şöyle gözle görülür neden birsey olmuyor(
Sahur: 1,5 kaşık pilav
2 kaşık et sote bol bol su
İftar: çorba
1 tavuk baget 5 tane mantının makarnası sadece
2 kaşık salata
hurma
Ara: Yeşilçay + piko
Su ve sporu daha sonra eklerim canlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar :))
Sabah kahvaltısında sütle yulaf yedim. Ama tadı çoook kötüü
Önerileriniz var mı yulafa ne katabilirim yada sizler nasıl yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?