- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.281
Günaydın kızlar :))
Sabah kahvaltısında sütle yulaf yedim. Ama tadı çoook kötüü
Önerileriniz var mı yulafa ne katabilirim yada sizler nasıl yiyorsunuz?
Oyle valla ttlm yaaa benm kacamklarm olmasa zatrn kolay gdecek kilolar smdi bebegi kusturdugu icin cikolara fln yasak Allahtan yoksa bn huc duramam bn yerim sonra cok pismn olurum bda kesnlikle ymycem derm ama yne yerm kisir dongu gider. Ama onceye gore daja iyiym
Benm esimde dudagni buzer hemn kiymm hic hayr diyemyrm zatn o spaya :)
Iyi akşamlar kızlar kabızlık sorunu hala devam ediyor iftarı 1 Ltd şu ve 2 kayısı ile actım yemek olarak da bol yağlı ton balıklı salata yedim inşallah işe yarar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese iyi aksamlar kizlar
Aksam yemeğinde
Iki adet dolma biber yedim bol Yoğurtlu ve Çoban salata yaptım mis gibi. Eve geldiğimde beri 1 lt ye yakın su içtim.
Yemekten 1 saat sonra 20 dk kadar bacak ve basen hareketi yaptim�:)):).
Artık sağlıklı beslenmeye ve spora alışmaya başladım sanki kızlar bugün 4. Günüm bitti yaptığım sporda umarım 4. Ayları sayarim:))))
Ah Guzum kiyamam. Umarim dusundugunden kisa surer Eve Yerlesmen.
Merhaba kızlar. Bugün sabah dışında giremedim halsizlik midede kramplar oruçtan dedim ama yemekten sonrada devam etti. Yeni kendime geldim geçmişi bi okuyayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
huhuuuuu, güzeller nasılsınız bakalım :) dün akşam yediklerimi yazayım hemen: yumurtalı mantar kavurma ve az makarna...ama işin kötü yanı iftarımı gece 11:30 da yapabildim o sebeple geç yemek canımı sıktı ama yapabileceğim bir şey yoktu maalesef... bugünden itibaren yine normale döner iftar saati yemeğimi yiyebilirim inşallah... sizler nasılsınız?
tatlı brokolicim alıntılayamadım ama mesajına cevap vereyim haftada 1 kilo hep gitse keşke tatlım...ama diyete yeni başladığım için sanırım ödem gitti ilk hafta yoksa 2 aydır falan sanırım diyet beslenmiyordum belki ondandır... bir kaç hafta içinde eminim duracaktır bu hızlı inmeler
hmcimmm canım evi bulmuşsunuz galiba öyle bir şeyler okudum gibi, hayırlısı olsun kuzum, dışarıda yemek insanın gözünü de döndüren bi durum, her şeyi yiyesi geliyor insanın
kaptanım, güzelim, nedir senin bu uyku ile imtihanın??? kıyamam sana... ne aldın bakiiim eşine :) nice mutlu yıllarınız olsun inşallah
Takım analiziniz hazır kızlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36118007#post36118007
Harikasınız!!!
Bu da benim tablom :)
Kizlar bu hafta Hic dogru duzgun DIYette yapmadim forumada giremedim. Insallah yarindan itibaren bomba Gibi buradayim. .cumaya Kadar hedefim bibucuk kilo. Tablo nasil EKleniyor bilmiyorum. ZAten bi tablomda yok.Sadece bu cumayA Kadar he'efim var. Yaparsam he'efimi diger hafta su tabblo Isini bende yapicam.
Kafami Rahatlattim. Eskisi Gibi daha Konsantreyim insallah.
günaydıııın, herkese iyi haftalar dilerim kızlar...haftasonu bi cozuttum bi cozuttum anlatamam...aklınıza gelebilecek her şeyi yaladım yuttum :) şu an tartıya çıkmaya bile korkuyorum... ama bu sabah itibariyle sıkı diyetime girmiş bulunmaktayım...hakkımızda hayırlısı
kızlar günaydınlar ctesi oğlumu yolcu ettim evde bir burukluk oldu dünde ev sil süpür ve uyu nerdeyse tüm gün uyudum ama hala uykum var kollontai düğn daha iyi idim sanırım kan şekerim düşünce benim uykum bastırıyor
lucim benimde abuk subuk bir haftasonu idi çok abartmadım ama çokda diyete uygun sayılmaz beslenmem
siyamum cum inşallah möiden düzelmiştir
bengü cüm sorunlarını halletmene sevindim
Hm22 ve Kaptanım: mide sorunum o gece geçti dahada tekrarlamadı çok şükür çok teşekkür ederim :)
Kızlar hafta sonu kaç saat yürüdüğüm hakkın hiç bir fikrim yok, hala yorgunum. Bakmadığımız, gezmediğimiz yer kalmadı ama ana şeyleri hallettik, bundan sonrası daha zor, ayrıntılar. Hele halı falan beğenmekten nefret ediyorum resmen, Sanırım ben halısız evleri beğeniyorum.
Bu arada kabızlık sorunumu dün akşam itibari ile çözmüş bulunmaktayım. Sanırım 13 gün olmuştu.
hayırlı olsun canım evinizzz.... halı beğenmek işin en keyifli yanı be kuzum...patchwork halılara bayılıyorum bu sezon ben mobilya ve tarzına uygunsa mutlaka bak derim bana keyif verip içimi açıyorlar :)
Bakayım Lucim fena olmaz sanırım mobilyalarımla, mobilyaları hiç bir yerde beğenmedim, en sonunda 2 takımı birleştirdik de oldu ama tabi sıkıldık baya ve bir süre ara verdik bakma işine, eve eşyalar gelsin bir net görelim nasıl duracak sonra gidip halıyı falan öyle alalım dedik. Benim en sevdiğim de mutfak, o kadar güzel ve cici şeyler var ki, kırmızı ve krem alayım diyorum mutfak eşyalarımı.
bak canım mutlaka..ay ne keyiflidir yeni eşya almak evi yeniden döşemek...tadını çıkar tatlım, bunalma hemen :)
Afiyet Olsun Lucim. Bi haftadir benimde hayrim yoktu. Ama tartiida Azicik fark gorince Kendime geldim. Bak sende gelmisin.tame gaz Devam DIYetimize. .günaydıııın, herkese iyi haftalar dilerim kızlar...haftasonu bi cozuttum bi cozuttum anlatamam...aklınıza gelebilecek her şeyi yaladım yuttum :) şu an tartıya çıkmaya bile korkuyorum... ama bu sabah itibariyle sıkı diyetime girmiş bulunmaktayım...hakkımızda hayırlısı
Yogurtla Yersen daha Katlanilabilir oluyor bence.Günaydın kızlar :))
Guzel tarifmis Kaynatmak. Diigerleri ne Ivin canim.canım yulafı şöyle tüketmeni öneririm hem çok lezzetli olyor hem de çok doyurucu hem de süpper bağırsak çalıştırıyor:
sütle yulafı ocakta kaynat içine tarçın ceviz ve rendelenmiş elma koy...ohhh misss ben bayılıyorum bu karışıma :) afiyet olsun
bende bugün yoğurt limon pul biber/ elma sirkesi, karanfil / salatalık,nane,limon su karışımlarımla buluşuyorum :)
Bu hafta 1.5 kilo canim he'efim.Ahh Gizemcim hepimizin derdi o kaçamaklar ama artık vazgeçmeliyiz ki gitsin kilolar.
Sorun devam ediyor mu kaptanım ?
Ahh bence de görelim 4. ayları gitsin 20 kio ...
Bengü şöyle size evimde kahvemi içerken yazmak istiyorum.
Mide problemleri pek zordur, tekrarladı mı siyamum ?
Kuzum 11e kadar niye kaldın ?Bir problem yok değil mi ? Ev belirlendi, ilk ihtimalimize döndük Lucim. 22sinde teslim edilecek. Boyası falan 1-2 gün sorar, sonra temizliği derken yerleşiriz. Dün mobilyalarımı ve beyaz eşyalarımı da aldım.
Püsküüt'üm eline sağlık ..
Takımımla gurur duydum resmen.
GAyet ideal Siyamum.
Ben wordde hazırlayıp buraya ekran görüntüsünü kopyalayıp ekledim Bengücüm. Senin kaç kilo bu hafta hedefin ?
Sevindim kafanı rahatlatmana, en önemlisi huzur ..
Günaydın Lucim. Toparlarsın sen eminim.
Luci meyve ile yiyordu. Ben de deneyince beğenmiştim. 1 bardak süt, içine istediğin meyveden doğruyorsun, 1 veya 1.5 kaşık yulaf kepeği. Sonra onu pişiriyorsun. Tatlı isteğine de iyi geliyor. Ben genelde krep falan yapmak için kullanıyorum..
Nereye gitti oğlun kaptanım ?
Hayirli Olsun canim hem Kabizlik hemp ev isin:)))))).Kızlar hafta sonu kaç saat yürüdüğüm hakkın hiç bir fikrim yok, hala yorgunum. Bakmadığımız, gezmediğimiz yer kalmadı ama ana şeyleri hallettik, bundan sonrası daha zor, ayrıntılar. Hele halı falan beğenmekten nefret ediyorum resmen, Sanırım ben halısız evleri beğeniyorum.
Bu arada kabızlık sorunumu dün akşam itibari ile çözmüş bulunmaktayım. Sanırım 13 gün olmuştu.
Tebrik Ederim Kalabalikta Kendini Kaptirip Yemeemiissin. Ben yiyorumdaa ondan dedim.kızlar hepinize günaydın haftasonu genelde sakın olurdu bu haftasonu kalabalık olduğumuz için midir daha hareketlıymıştı gecmişi tam okuyamadım haftasonu kayınvalıdemde 2 gün iftar açtırdık evın gelini olunca kızdan çok çaklışıyorsun okumaya çalıştım alıntı yapayım diye bugun pazartesı ilk iş günü yoğunluğu var konsantre olup okuyamıyorum ama hepsine bakacağım
diyet güzel devam ediyor sadece dün spor yapamadım çok geç saatte eve geldik iftarlarda ekmek yok pirinç pilavı hariç herşeyden tadımlık yedim
çok az kaldı hedefime bu ramazan benım için çok ıyı oldu
:))))) ne evli ne de bekar Kimse Halinden memnun degil.Çevremde adam akıllı evli çift kalmadı evlilikten tırsmaya başladım düzgün şekilde sürdüren varsa bol bol tebrik ediyorum :)
Nereye gitti canim. Oglun. Allah kavustursun.kızlar günaydınlar ctesi oğlumu yolcu ettim evde bir burukluk oldu dünde ev sil süpür ve uyu nerdeyse tüm gün uyudum ama hala uykum var kollontai düğn daha iyi idim sanırım kan şekerim düşünce benim uykum bastırıyor
lucim benimde abuk subuk bir haftasonu idi çok abartmadım ama çokda diyete uygun sayılmaz beslenmem
siyamum cum inşallah möiden düzelmiştir
bengü cüm sorunlarını halletmene sevindim
Ahh Gizemcim hepimizin derdi o kaçamaklar ama artık vazgeçmeliyiz ki gitsin kilolar.
Sorun devam ediyor mu kaptanım ?
Ahh bence de görelim 4. ayları gitsin 20 kio ...
Bengü şöyle size evimde kahvemi içerken yazmak istiyorum.
Mide problemleri pek zordur, tekrarladı mı siyamum ?
Kuzum 11e kadar niye kaldın ?Bir problem yok değil mi ? Ev belirlendi, ilk ihtimalimize döndük Lucim. 22sinde teslim edilecek. Boyası falan 1-2 gün sorar, sonra temizliği derken yerleşiriz. Dün mobilyalarımı ve beyaz eşyalarımı da aldım.
Püsküüt'üm eline sağlık ..
Takımımla gurur duydum resmen.
GAyet ideal Siyamum.
Ben wordde hazırlayıp buraya ekran görüntüsünü kopyalayıp ekledim Bengücüm. Senin kaç kilo bu hafta hedefin ?
Sevindim kafanı rahatlatmana, en önemlisi huzur ..
Günaydın Lucim. Toparlarsın sen eminim.
Luci meyve ile yiyordu. Ben de deneyince beğenmiştim. 1 bardak süt, içine istediğin meyveden doğruyorsun, 1 veya 1.5 kaşık yulaf kepeği. Sonra onu pişiriyorsun. Tatlı isteğine de iyi geliyor. Ben genelde krep falan yapmak için kullanıyorum..
Nereye gitti oğlun kaptanım ?
tatlım evin hayırlı olsun bu arada kabızlık sorununu çözdüğüne inan çok sevindim ben ctesi oruç tutmamıştım o gün çıktım sonrasında gene yok imreniyorum böyle hergün wc ye çıkanlaraKızlar hafta sonu kaç saat yürüdüğüm hakkın hiç bir fikrim yok, hala yorgunum. Bakmadığımız, gezmediğimiz yer kalmadı ama ana şeyleri hallettik, bundan sonrası daha zor, ayrıntılar. Hele halı falan beğenmekten nefret ediyorum resmen, Sanırım ben halısız evleri beğeniyorum.
Guzel tarifmis Kaynatmak. Diigerleri ne Ivin canim.
Bu hafta 1.5 kilo canim he'efim.
Hayirli Olsun canim hem Kabizlik hemp ev isin:)))))).
Tebrik Ederim Kalabalikta Kendini Kaptirip Yemeemiissin. Ben yiyorumdaa ondan dedim.
:))))) ne evli ne de bekar Kimse Halinden memnun degil.
Nereye gitti canim. Oglun. Allah kavustursun.
kızlar hepinize günaydın haftasonu genelde sakın olurdu bu haftasonu kalabalık olduğumuz için midir daha hareketlıymıştı gecmişi tam okuyamadım haftasonu kayınvalıdemde 2 gün iftar açtırdık evın gelini olunca kızdan çok çaklışıyorsun okumaya çalıştım alıntı yapayım diye bugun pazartesı ilk iş günü yoğunluğu var konsantre olup okuyamıyorum ama hepsine bakacağım
diyet güzel devam ediyor sadece dün spor yapamadım çok geç saatte eve geldik iftarlarda ekmek yok pirinç pilavı hariç herşeyden tadımlık yedim
çok az kaldı hedefime bu ramazan benım için çok ıyı oldu
Çevremde adam akıllı evli çift kalmadı evlilikten tırsmaya başladım düzgün şekilde sürdüren varsa bol bol tebrik ediyorum :)
Bu hafta 1.5 kilo canim he'efim.
Hayirli Olsun canim hem Kabizlik hemp ev isin:)))))).
Tebrik Ederim Kalabalikta Kendini Kaptirip Yemeemiissin. Ben yiyorumdaa ondan dedim.
:))))) ne evli ne de bekar Kimse Halinden memnun degil.
Nereye gitti canim. Oglun. Allah kavustursun.
tatlım evin hayırlı olsun bu arada kabızlık sorununu çözdüğüne inan çok sevindim ben ctesi oruç tutmamıştım o gün çıktım sonrasında gene yok imreniyorum böyle hergün wc ye çıkanlara
oğlumu anneanneye gönderdim kendi söylediğine göre yaz sonuna kadar kalacakmış ama bakalım ne olur bayramda bizde gidecez eğer gelmek isterse bayramda getiririm
bengücüm diğerleri ödem söktürme, metabolizma hızlandırma ve zayıflamaya yardımcı olma amaçlı
Lucim sitede DR. Selen ile sağlıklı beslenme diye bir konu var. Sürekli takip ediyorum, çok tatlı bir bayan. O demişti; elimizin üstünden bakıyorduk ya biz ödeme, ayak bileğinden daha doğru olurmuş, bir denedim çok daha net. Rica etsem sen de bir deneyebilir misin ? Ödem durumunu ne kadar hissedebiliyorsun ?
Teşekkür ederim bengü84Afiyet Olsun Lucim. Bi haftadir benimde hayrim yoktu. Ama tartiida Azicik fark gorince Kendime geldim. Bak sende gelmisin.tame gaz Devam DIYetimize. .
Yogurtla Yersen daha Katlanilabilir oluyor bence.
Bakayım Lucim fena olmaz sanırım mobilyalarımla, mobilyaları hiç bir yerde beğenmedim, en sonunda 2 takımı birleştirdik de oldu ama tabi sıkıldık baya ve bir süre ara verdik bakma işine, eve eşyalar gelsin bir net görelim nasıl duracak sonra gidip halıyı falan öyle alalım dedik. Benim en sevdiğim de mutfak, o kadar güzel ve cici şeyler var ki, kırmızı ve krem alayım diyorum mutfak eşyalarımı.
canım günaydınlarr
öncelikle yulafa kuru kayısı kuru incir kuru üzüm koyabilirsin böyle güzel olur
canım yulafı şöyle tüketmeni öneririm hem çok lezzetli olyor hem de çok doyurucu hem de süpper bağırsak çalıştırıyor:
sütle yulafı ocakta kaynat içine tarçın ceviz ve rendelenmiş elma koy...ohhh misss ben bayılıyorum bu karışıma :) afiyet olsun
bende bugün yoğurt limon pul biber/ elma sirkesi, karanfil / salatalık,nane,limon su karışımlarımla buluşuyorum :)
Ben yoğurtla tüketiyorum içine kayısı nektar doğruyorum yenilebilir oluyor hele soğuksa hepsi daha hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?