Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur Ederiim canim. Tablo Cok Guzel olmus Iyi bir fikir bencede.

Canım kendimizi sıkıyoruz da ne oluyor, olan bize oluyor, neyi değiştirebiliyoruz üzülerek ? Hiç bir şeyi. Tabi söylemek kolay, benim de çabuk moralim bozulur ama yanlış yapıyoruz işte ..
Sorma canim biz Kadinlar hep Boyleyiz Yaaaaa((

Tesekkur Ederiim canim. Tablo Cok Guzel olmus Iyi bir fikir bencede.

Sorma canim biz Kadinlar hep Boyleyiz Yaaaaa((

Sanırım bir çoğumuz böyle Bengücüm, kendi kendimize üzülür, yazar çizer, aynı olayı defalarca yaşarız. Oysa anı yaşasak bıraksak gitse ne güzel olacak değil mi .. Ama yok herkesi, her şeyi düşünmeye çalışırken kendimizi düşünmüyoruz valla.

evet tatlım tuttum bu tablo işini herkes kendine bir hedef mi belirle se acaba önümüzdeki 1 ay için ona göre cezaları da ödülü de kendisi koysa nasılş olur?

evet tatlım tuttum bu tablo işini herkes kendine bir hedef mi belirle se acaba önümüzdeki 1 ay için ona göre cezaları da ödülü de kendisi koysa nasılş olur?

Bence 10 numara olur kaptanım .. Herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz. Ceza konusunda da ben Püsküüt'ün sistemine bayılmıştım. Sevmediği, angarya işleri ceza gibi düşünüyordu, baharatlıkları temizlemek, dolabı boşaltmak, rutin telefon araması yapmak gibi. Baktı hedefine ulaşamamış bunları uyguluyordu. Ödül olarak da en mantıklısı kıyafet geliyor bana, sonuçta inceliyoruz ama hiç de kıyafet alasım gelmiyor baya kilo vermeden. Sizlerin önerileri nelerdir ?

valla bana uyar diğer kızlarda bi baksın bu arada ben gene uyku moduna sardım pc ye bakıp uyuyorum accık uyuyayım sonra konusuruz gene

***5.TAKIM 369. ETAP***

toplight (75,8/74,6/1,20/%1,58)
hm22( 83,30/82.9/ 0.4/ %0.49 )
GizemYst(64,10/) kilo bildirmedi bengu84(69,5/69,10/0,40/%0,58)
14SERAP38( 68,5/67,50/1,00/%1,46) tartı değişiminden kaynaklanan 1,5 kg eklenmiştir.
kollontai (70/69,1/0,9/%1,29) yeni üye hedef 53

5. TAKIM ORTALAMASI : % 0,90

kollontai en son ptesi 70 kg olduğun için 2 ye bölmeden bu kilonu baz aldım arkadaşım hedef kilo 60 mıydı?bu ay sonu 60 mış düzelttim

Son düzenleme:

Evet ttlm kizartma ne kuziyon yaaa tamm bda ymm :) uyardgn ivn tdk ederm cnm

Ben ne olcM smdi ama ben devm etmycgmi bldrmistm mazeret bildrio ayrilinca da mi diskalifiye oluyor ?

kaptanım asıl hedefim 53 55 arasına dusmek. ama bu ay sonuna kendime koydugum hedef 60 . biraz motivasyon olsun diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de tel de yaptım s not dan boyle bisey oldu fena sayılmaz ama ne dersiniz???

Eklentiler

• $1405074005448.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 31
ben de tel de yaptım s not dan boyle bisey oldu fena sayılmaz ama ne dersiniz???

Canım hedefin biraz inandırıcı olsun haftada 3 kg mümkün değil veremezsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla bana uyar diğer kızlarda bi baksın bu arada ben gene uyku moduna sardım pc ye bakıp uyuyorum accık uyuyayım sonra konusuruz gene

Uyudun mu kaptanım ? benim de içim geçmiş, kaç gecedir tam uyuyalı diye yatıyoruz, aklıma gelmeyen komik şey kalmıyor, gülmekten uyuyamıyoruz saat 4ü buluyor. 7de de kalkınca benim de içim geçiyor arada. İlacını içtin mi bakayım sen kaptanım hıı ?

Evet ttlm kizartma ne kuziyon yaaa tamm bda ymm :) uyardgn ivn tdk ederm cnm

Kızarım ben heyt be yenilmeyecek o Ne demek tatlım, uyaracağız tabi. BU arada benim kadar kızmayı beceremeyen bir insan var mıdır acaba ? 1-2 ay önce arkadaşın 1.5 yaşında oğlu var, ağzına yerden bulduğunu atıyor. Kızıyor gibi yaptım bir şey olmasın diye. Kahkaha atıyor. Dedim çocuk bile ciddiye almadı ya beni.

Ben ne olcM smdi ama ben devm etmycgmi bldrmistm mazeret bildrio ayrilinca da mi diskalifiye oluyor ?

Sen aktif ol Gizemcim, kaptan halleder onu

Amanın hatun 3 3 koymuş ya hedef. Bence çok olmuş ama kendini çok daha iyi bileceğinden bir şey diyemedim.

Canım hedefin biraz inandırıcı olsun haftada 3 kg mümkün değil veremezsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya baska turlu nasıl 60 a duscem ay sonunda 9 kilo var fazla 3 haftaya bolunce 3 cıktı 😲😲😲 2 ye mi indirsem simdi bilemedim

ya baska turlu nasıl 60 a duscem ay sonunda 9 kilo var fazla 3 haftaya bolunce 3 cıktı 😲😲😲 2 ye mi indirsem simdi bilemedim

ay sonuna 60 a düşme tatlım sende haftada 1 kg dan fazla vermek sağlığa zararlı

1

Sabah kahvaltım buydu. Sabah 6 da uyandım 30 dk yakın jillian michaels ın 1. level ini yaptım . kahvaltıdan önce 0.5 lt su içtim. öğlen iş yerinde işler çok yoğun olunca ancak bir bardak su içebildim.
Öğlen menümde;
mevsim salata
5 adet köfte
1 bardak ayran içtim
yarım dilim de tam buğday ekmeği
şimdi iş yerinde birazcık suya ağırlık vericem. Akşama da hafif şeyler düşünüyorum hadi bakalım. Durmak yok kızlar yorulsakta bıksakta gidecek bu kilolar :))

Son düzenleme:
Menümü yazayım kızlar

Sabah : 2 adet grissini 1 dilim peynir

Öğle : 1 paket etiform

Akşam : 1 tane snitzel ve cacık

Tatlım bence Sabah kahvaltılarını sıkı tutmalısın. Kiloyu sağlıklı vermeliyiz sonuçta en azından ben öyle düşünüyorum. Vücudun ihtiyacı olan protein yağ karbonhidratta var. Yine de senin kararın tabi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…