- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.221
Tesekkur Ederim canim. Dogru DIYosun. Ben can SKTigima Gore bi degisiklik Olsa ...yok bir farki. Yani Kendimi yipratiyorum ancak.. ..canım inşallah güzel bri hafta olur senin için önemli değilse can sıkmayı boşver senin hayatından çalıyor maalesef
Tesekkur Ederiim canim. Tablo Cok Guzel olmus Iyi bir fikir bencede.Kaptanım 2-3 gün önce 84ü görmüştüm. İlacımı kullanmaya başlayınca ödem hafifledi mi ne yaptı bu kiloya indim.
Şu tuvalet sorununu bir halledebilsem çok rahatlayacağım, ciddi anlamda bağırsak patlaması olur mu diye korkuyorum 11 gün az değil ki.
Bu arada kendime hedef programı yaptım bakalım.
Eki Görüntüle 1185561
Gizem tatildeydi ama ondan mı geç kaldı ki ..
Tebrik ederim Bengücüm.
Sorma canim biz Kadinlar hep Boyleyiz YaaaaaCanım kendimizi sıkıyoruz da ne oluyor, olan bize oluyor, neyi değiştirebiliyoruz üzülerek ? Hiç bir şeyi. Tabi söylemek kolay, benim de çabuk moralim bozulur ama yanlış yapıyoruz işte ..
Tesekkur Ederiim canim. Tablo Cok Guzel olmus Iyi bir fikir bencede.
Sorma canim biz Kadinlar hep Boyleyiz Yaaaaa((
Kaptanım 2-3 gün önce 84ü görmüştüm. İlacımı kullanmaya başlayınca ödem hafifledi mi ne yaptı bu kiloya indim.
Şu tuvalet sorununu bir halledebilsem çok rahatlayacağım, ciddi anlamda bağırsak patlaması olur mu diye korkuyorum 11 gün az değil ki.
Bu arada kendime hedef programı yaptım bakalım.
Eki Görüntüle 1185561
Gizem tatildeydi ama ondan mı geç kaldı ki ..
Tebrik ederim Bengücüm.
evet tatlım tuttum bu tablo işini herkes kendine bir hedef mi belirle se acaba önümüzdeki 1 ay için ona göre cezaları da ödülü de kendisi koysa nasılş olur?
Bence 10 numara olur kaptanım ..Herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz. Ceza konusunda da ben Püsküüt'ün sistemine bayılmıştım. Sevmediği, angarya işleri ceza gibi düşünüyordu, baharatlıkları temizlemek, dolabı boşaltmak, rutin telefon araması yapmak gibi. Baktı hedefine ulaşamamış bunları uyguluyordu. Ödül olarak da en mantıklısı kıyafet geliyor bana, sonuçta inceliyoruz ama hiç de kıyafet alasım gelmiyor baya kilo vermeden. Sizlerin önerileri nelerdir ?
3 dilimi mi 300 kaloriymiş Gizemcim? Bence kalorisinde de bir yanlışlık var ama onun haricinde sadece kalori miktarı pek doğru olmuyor. Mesela günlük kalori hakkın 1000 olsun. Sen 1200 kalorilik protein tüketsen de kilo verirsin ama 1000 kalorilik yağ ve karbonhidrat alımı sana kilo aldıracaktır. O yüzden besinlerin yağ durumlarına dikkat etmek çok önemli. Bu arada yumurtalı ekmek bildiğimiz yağda kızartılan dimi yanlış yorum yapmıyorum ?
***5.TAKIM 369. ETAP***
toplight (75,8/74,6/1,20/%1,58)
hm22( 83,30/82.9/ 0.4/ %0.49 )
GizemYst(64,10/) kilo bildirmedi bengu84(69,5/69,10/0,40/%0,58)
14SERAP38( 68,5/67,50/1,00/%1,46) tartı değişiminden kaynaklanan 1,5 kg eklenmiştir.
kollontai (70/69,1/0,9/%1,29) yeni üye hedef 53
5. TAKIM ORTALAMASI : % 0,90
kollontai en son ptesi 70 kg olduğun için 2 ye bölmeden bu kilonu baz aldım arkadaşım hedef kilo 60 mıydı?bu ay sonu 60 mış düzelttim
Ben ne olcM smdiama ben devm etmycgmi bldrmistm mazeret bildrio ayrilinca da mi diskalifiye oluyor ?
ben de tel de yaptım s not dan boyle bisey oldu fena sayılmaz ama ne dersiniz???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bana uyar diğer kızlarda bi baksın bu arada ben gene uyku moduna sardım pc ye bakıp uyuyorum accık uyuyayım sonra konusuruz gene
Evet ttlm kizartma ne kuziyon yaaa tamm bda ymm :) uyardgn ivn tdk ederm cnm
Ben ne olcM smdiama ben devm etmycgmi bldrmistm mazeret bildrio ayrilinca da mi diskalifiye oluyor ?
ben de tel de yaptım s not dan boyle bisey oldu fena sayılmaz ama ne dersiniz???
Canım hedefin biraz inandırıcı olsun haftada 3 kg mümkün değil veremezsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya baska turlu nasıl 60 a duscem ay sonunda 9 kilo var fazla 3 haftaya bolunce 3 cıktı 😲😲😲 2 ye mi indirsem simdi bilemedim
ay sonuna 60 a düşme tatlım sende haftada 1 kg dan fazla vermek sağlığa zararlı
Menümü yazayım kızlar
Sabah : 2 adet grissini 1 dilim peynir
Öğle : 1 paket etiform
Akşam : 1 tane snitzel ve cacık
Kızlar nerelerdesiniz ? Takımımız pek sessiz kalmış ..
Ben menümü yarın yazarım artık. Aman akşam dikkat edelim, çok kaçırmayalım, yoksa yarın tartıda üzülebiliriz ..
Eki Görüntüle 1184862 Eki Görüntüle 1184862
Bu da motivasyon fotoğrafı olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?