Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün çok uygun ve sağlıklı tebrikler öncelikle. fakat öğle ymeği yemedin mi? ara öğünler midenin çalışmasını hızlandırıyor.

niyetli olmana göre menün çok güzel tebrik ederim siyamum.

günaydınlar kızlarrrr, bol eksili rakamlar dilerim hepinize :) ve ben bugün 67 yim çok şükür..Pazartesiden beri 1 kilo gitmişşşş :) rglim bitmedi daha ama mutluyum...hadi bildirimleriizi bekliyorummm

Ne kadar şanşlısın luciliu :) Haftada bir kilo ama dikkat bünyene.

gizemli benden sana tavsiye bir öğün pirinç yiyorsan diğer öğün karbohidartı almamaya çalış mesela. akşam yemeğinde pilav yemeyip sadece etli patates yesen daha fark edersin. Mide küçültmeye çalışmalıyız bence.
Bir de ben yeni yeni fark ediyorum yediğim yemekleri iyice çiğnemek gerekiyor insan o zaman az yediği halde doyduduğunu hissediyor.
Başlangıç kilondan bitiş kilonu çıkart farkı 100le carp başlangıca böl örnek
59
57.7
Fark 1300
1300*100/59.000: yüzde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler siyamum :))

Canim emzirdigim icin cok kisamiyorum.kendimi bebegm daha kucuk ve gazli oldugu icinde cok cesit yapamiyrn 40i ciksin gecer dylardi 42. Gunumuz smdide 2.5 aylik olunca gecer dylar ama bakalm ins gecerde bende normal.yemeklere bslarm oyle olsa daha rahat kilo verebilirim ama kisitli iste

:) sempatiksin demekki cocuklara bnde kizamiyrm sebeklik yapiyolar guluyrm hemen :) iii sey o zmn bn bugun 2 tane kemal pasa yedigimi demiyim ama hamiligim hep dyetle gecti aserdgm hicbiseyi yiyemedm smdi arada bir kaciyr napiim

Ayy maşallah bilmiyordum kusur bakma. o zaman şimdilik bebek için yemen lazım. Allah analı babalı büyütsün :))

YOK CANIM UYUMADIM ŞEYTAN ÖNCE EVE GİT İŞYERİNDE UYUMA DEDİ SONRA PTESİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ EŞİME ABUK BİR HEDİYE ALDIM ONUNLA UĞRAŞTIM ayyy büyük harf olmuş kusura bakma

susuzluktan öldm bende
haa ilacımı almayı unuttum sen şimdi söyleyince hatırladım
duzeltirim tabloyu olmazsa 1 yaparım. ne bileyim yuzuyorum burda baya bi veririm diye dusundum

bence de 1 mantıklı bir rakam

Masa örtün çok güzelmiş öncelikle Menünün de ondan altta kalan yanı yok, Bu tarz menüleri çok beğeniyorum.

Yüzde bir milyon haklısın, kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama sıralarda durumum biraz farklı. Evim yok Dışarıda kalıyoruz. Kahvaltıyı dışarıda yiyince hem çok kaçıyor hem adam akıllı bana uyan kahvaltı olmuyor. O yüzden atıştırmalık tarzı idare ediyorum. Sanırım bir 10-15 gün daha bu şekilde devam edecek. Ondan sonrası için istediğim kesinliklikle güçlü bir kahvaltı, orta bir öğle ve hafif bir akşam.

Bu fotoğraf tam motivasyonluk tatlım yaa :)

Hatun resmen 10-15 yaş gençleşmiş.

:) sempatiksin demekki cocuklara bnde kizamiyrm sebeklik yapiyolar guluyrm hemen :) iii sey o zmn bn bugun 2 tane kemal pasa yedigimi demiyim ama hamiligim hep dyetle gecti aserdgm hicbiseyi yiyemedm smdi arada bir kaciyr napiim

Eşim de komşunun çocuğunun mimiklerini öğrenmiş, azıcık hafiften kızacak olayım onu taklit ediyor, arkasından gelen kahkahalar ile istediğini pek güzel yaptırıyor. Ne yedin ne yedin anlamadım Gizem, ben duymadım görmedim. hıı diyorsan benim kilom az bir menü üste dönersen kilo almak isteyenler var Şaka bir yana anlıyorum insanın hayatı diyet olunca çok sıkıcı oluyor. Sürekli dikkat et, sürekli kilo vermeye çalış, bazen ben de o kadar bunalıyorum. Üstelik o kadar dikkat etmeye rağmen hala istediğin gibi alışveriş yapamamak. Olursun 36 beden, keyifli keyifli alışverişini yaparsın, dikkat ettiğinin keyifini alırsın. Bu şekilde motivasyon zor, çok iyi anlıyorum ve çoğu zaman yaşıyorum. Fakat; şu da bir gerçek ki fazladan kaçırdığımız her bir yemek bu süreyi bizim için uzatıyor.

öğlen manüsü gayet güzel ve sağlıklı ben bi türlü kendime gelemedim az sonra da eve gideceğim hepinize iyi akşamlarrr

Ne aldın kaptanımm Çok güzel nice senelere . Kaçıncı yılınız oluyor ?

Ahh kaptanım o ilacı düzenli içmezsen hiç faydasını göremezsin, bak düzenli kullanınca hem kilo vermek kolaylaşacak hem yorgunluk azalacak.

Hım anladım doğru diyorsun dışarda yemek yemek insanı çok zorluyo yağsız bişey bulmak çok zor ya En çok sıkıntı çektiğim nokta bu oluyor. Sende hafif olsunda diye bunları yemekte haklısın. Ama yine de dikkat et kendine hm22 Sen bize lazımsın :)

Valla tatlıbrokolicim pek haklısın, hasta olmadan şu dönemi bir atlatırsam evimde çok sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Bu arada insanın evi gibisi yokmuş. 11 gün oldu. Nasıl zor geliyor.

Oyle valla ttlm yaaa benm kacamklarm olmasa zatrn kolay gdecek kilolar smdi bebegi kusturdugu icin cikolara fln yasak Allahtan yoksa bn huc duramam bn yerim sonra cok pismn olurum bda kesnlikle ymycem derm ama yne yerm kisir dongu gider. Ama onceye gore daja iyiym
Benm esimde dudagni buzer hemn kiymm hic hayr diyemyrm zatn o spaya :)

kızlar bugunku menum
sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
bi dilim peynir
bi dilim fume et
2 kasık yogurt
1 haslanmıs yumurta
7 zeytin
sekersiz cay

ara
3 adet tutku biskuvi 😢😢😢

aksam
bi dilim yagsız mangalda dana biftek
bi kase yogurt

3 lt su
1,5 bucuk saat yuzme

Iyi akşamlar kızlar kabızlık sorunu hala devam ediyor iftarı 1 Ltd şu ve 2 kayısı ile actım yemek olarak da bol yağlı ton balıklı salata yedim inşallah işe yarar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese iyi aksamlar kizlar
Aksam yemeğinde
Iki adet dolma biber yedim bol Yoğurtlu ve Çoban salata yaptım mis gibi. Eve geldiğimde beri 1 lt ye yakın su içtim.
Yemekten 1 saat sonra 20 dk kadar bacak ve basen hareketi yaptim�:)):).
Artık sağlıklı beslenmeye ve spora alışmaya başladım sanki kızlar bugün 4. Günüm bitti yaptığım sporda umarım 4. Ayları sayarim:))))

Valla tatlıbrokolicim pek haklısın, hasta olmadan şu dönemi bir atlatırsam evimde çok sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Bu arada insanın evi gibisi yokmuş. 11 gün oldu. Nasıl zor geliyor.
Ah Guzum kiyamam. Umarim dusundugunden kisa surer Eve Yerlesmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…