- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.241
bugunku menum
sabah
yulaf kepekli krep
bi dilim fume et
bi yumurta
bi dilim light peynir
aksam
4 adet ızgara kofte yagsız
bi kase yogurt sarımsaklı
2,5 lt su
yarım saat yuzme
1 saat egzersiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de Menümü gireyim
Sahur
Sade special k yoğurt ve taze nektarla yedim
İftar:
Çorba
2 Kaşık makarna 3 kaşık taze fasulye
Ara : yarım muz+ 5 kiraz+ 3 kayısı
Spor Leslie 500 steps
Su 1 litre
günaydınlar kızlarrrr, bol eksili rakamlar dilerim hepinize :) ve ben bugün 67 yim çok şükür..Pazartesiden beri 1 kilo gitmişşşş :) rglim bitmedi daha ama mutluyum...hadi bildirimleriizi bekliyorummm
Dunku menum
Sabah
3 yumurtali ekmek 4zeytn 1 cay kasigi recek
Ara yok
Oglen sehriye corbasi 3 yk pirinc plavi 4 yk etli patates yemegi ceyrek bazlama
ara 4 bebe biskuvi
Aksam sehriye corbasi 3 yk pirin plavu 5 yk etli patates
spor leslie 1 mil su 4.5 litre
Başlangıç kilondan bitiş kilonu çıkart farkı 100le carp başlangıca böl örnek
59
57.7
Fark 1300
1300*100/59.000: yüzde
Canım diğer kaptanlara soracağım bir dorun çıkmaz sanırım önümüzdeki hafta listeye girersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
niyetli olmana göre menün çok güzel tebrik ederim siyamum.
Ne kadar şanşlısın luciliu :) Haftada bir kilo ama dikkat bünyene.
gizemli benden sana tavsiye bir öğün pirinç yiyorsan diğer öğün karbohidartı almamaya çalış mesela. akşam yemeğinde pilav yemeyip sadece etli patates yesen daha fark edersin. Mide küçültmeye çalışmalıyız bence.
Bir de ben yeni yeni fark ediyorum yediğim yemekleri iyice çiğnemek gerekiyor insan o zaman az yediği halde doyduduğunu hissediyor.
bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler siyamum :))
Uyudun mu kaptanım ? benim de içim geçmiş, kaç gecedir tam uyuyalı diye yatıyoruz, aklıma gelmeyen komik şey kalmıyor, gülmekten uyuyamıyoruz saat 4ü buluyor. 7de de kalkınca benim de içim geçiyor arada. İlacını içtin mi bakayım sen kaptanım hıı ?
Kızarım ben heyt be yenilmeyecek oNe demek tatlım, uyaracağız tabi. BU arada benim kadar kızmayı beceremeyen bir insan var mıdır acaba ? 1-2 ay önce arkadaşın 1.5 yaşında oğlu var, ağzına yerden bulduğunu atıyor. Kızıyor gibi yaptım bir şey olmasın diye. Kahkaha atıyor. Dedim çocuk bile ciddiye almadı ya beni.
Sen aktif ol Gizemcim, kaptan halleder onu
Amanın hatun 3 3 koymuş ya hedef. Bence çok olmuş ama kendini çok daha iyi bileceğinden bir şey diyemedim.
Canim emzirdigim icin cok kisamiyorum.kendimi bebegm daha kucuk ve gazli oldugu icinde cok cesit yapamiyrn 40i ciksin gecer dylardi 42. Gunumuz smdide 2.5 aylik olunca gecer dylar ama bakalm ins gecerde bende normal.yemeklere bslarm oyle olsa daha rahat kilo verebilirim ama kisitli iste
YOK CANIM UYUMADIM ŞEYTAN ÖNCE EVE GİT İŞYERİNDE UYUMA DEDİ SONRA PTESİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ EŞİME ABUK BİR HEDİYE ALDIM ONUNLA UĞRAŞTIM ayyy büyük harf olmuş kusura bakmaUyudun mu kaptanım ? benim de içim geçmiş, kaç gecedir tam uyuyalı diye yatıyoruz, aklıma gelmeyen komik şey kalmıyor, gülmekten uyuyamıyoruz saat 4ü buluyor. 7de de kalkınca benim de içim geçiyor arada. İlacını içtin mi bakayım sen kaptanım hıı ?
Amanın hatun 3 3 koymuş ya hedef. Bence çok olmuş ama kendini çok daha iyi bileceğinden bir şey diyemedim.
duzeltirim tabloyu olmazsa 1 yaparım. ne bileyim yuzuyorum burda baya bi veririm diye dusundum
1
Eki Görüntüle 1185872
Sabah kahvaltım buydu. Sabah 6 da uyandım 30 dk yakın jillian michaels ın 1. level ini yaptım . kahvaltıdan önce 0.5 lt su içtim. öğlen iş yerinde işler çok yoğun olunca ancak bir bardak su içebildim.
Öğlen menümde;
mevsim salata
5 adet köfte
1 bardak ayran içtim
yarım dilim de tam buğday ekmeği
şimdi iş yerinde birazcık suya ağırlık vericem. Akşama da hafif şeyler düşünüyorum hadi bakalım. Durmak yok kızlar yorulsakta bıksakta gidecek bu kilolar :))
Tatlım bence Sabah kahvaltılarını sıkı tutmalısın. Kiloyu sağlıklı vermeliyiz sonuçta en azından ben öyle düşünüyorum. Vücudun ihtiyacı olan protein yağ karbonhidratta var. Yine de senin kararın tabi.
Bu fotoğraf tam motivasyonluk tatlım yaa :)
:) sempatiksin demekki cocuklara bnde kizamiyrm sebeklik yapiyolar guluyrm hemen :) iii sey o zmn bn bugun 2 tane kemal pasa yedigimi demiyimama hamiligim hep dyetle gecti aserdgm hicbiseyi yiyemedm smdi arada bir kaciyr napiim
1
Eki Görüntüle 1185872
Sabah kahvaltım buydu. Sabah 6 da uyandım 30 dk yakın jillian michaels ın 1. level ini yaptım . kahvaltıdan önce 0.5 lt su içtim. öğlen iş yerinde işler çok yoğun olunca ancak bir bardak su içebildim.
Öğlen menümde;
mevsim salata
5 adet köfte
1 bardak ayran içtim
yarım dilim de tam buğday ekmeği
şimdi iş yerinde birazcık suya ağırlık vericem. Akşama da hafif şeyler düşünüyorum hadi bakalım. Durmak yok kızlar yorulsakta bıksakta gidecek bu kilolar :))
YOK CANIM UYUMADIM ŞEYTAN ÖNCE EVE GİT İŞYERİNDE UYUMA DEDİ SONRA PTESİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ EŞİME ABUK BİR HEDİYE ALDIM ONUNLA UĞRAŞTIM ayyy büyük harf olmuş kusura bakma
susuzluktan öldm bende
haa ilacımı almayı unuttum sen şimdi söyleyince hatırladım
bence de 1 mantıklı bir rakam
Masa örtün çok güzelmiş öncelikleMenünün de ondan altta kalan yanı yok, Bu tarz menüleri çok beğeniyorum.
Yüzde bir milyon haklısın, kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama sıralarda durumum biraz farklı. Evim yokDışarıda kalıyoruz. Kahvaltıyı dışarıda yiyince hem çok kaçıyor hem adam akıllı bana uyan kahvaltı olmuyor. O yüzden atıştırmalık tarzı idare ediyorum. Sanırım bir 10-15 gün daha bu şekilde devam edecek. Ondan sonrası için istediğim kesinliklikle güçlü bir kahvaltı, orta bir öğle ve hafif bir akşam.
.
Hım anladım doğru diyorsun dışarda yemek yemek insanı çok zorluyo yağsız bişey bulmak çok zor yaEn çok sıkıntı çektiğim nokta bu oluyor. Sende hafif olsunda diye bunları yemekte haklısın. Ama yine de dikkat et kendine hm22 Sen bize lazımsın :)
Ayy maşallah bilmiyordum kusur bakma. o zaman şimdilik bebek için yemen lazım. Allah analı babalı büyütsün :))
Masa örtün çok güzelmiş öncelikleMenünün de ondan altta kalan yanı yok, Bu tarz menüleri çok beğeniyorum.
Yüzde bir milyon haklısın, kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama sıralarda durumum biraz farklı. Evim yokDışarıda kalıyoruz. Kahvaltıyı dışarıda yiyince hem çok kaçıyor hem adam akıllı bana uyan kahvaltı olmuyor. O yüzden atıştırmalık tarzı idare ediyorum. Sanırım bir 10-15 gün daha bu şekilde devam edecek. Ondan sonrası için istediğim kesinliklikle güçlü bir kahvaltı, orta bir öğle ve hafif bir akşam.
Hatun resmen 10-15 yaş gençleşmiş.
Eşim de komşunun çocuğunun mimiklerini öğrenmiş, azıcık hafiften kızacak olayım onu taklit ediyor, arkasından gelen kahkahalar ile istediğini pek güzel yaptırıyor. Ne yedin ne yedin anlamadım Gizem, ben duymadım görmedim. hıı diyorsan benim kilom az bir menü üste dönersen kilo almak isteyenler varŞaka bir yana anlıyorum insanın hayatı diyet olunca çok sıkıcı oluyor. Sürekli dikkat et, sürekli kilo vermeye çalış, bazen ben de o kadar bunalıyorum. Üstelik o kadar dikkat etmeye rağmen hala istediğin gibi alışveriş yapamamak. Olursun 36 beden, keyifli keyifli alışverişini yaparsın, dikkat ettiğinin keyifini alırsın. Bu şekilde motivasyon zor, çok iyi anlıyorum ve çoğu zaman yaşıyorum. Fakat; şu da bir gerçek ki fazladan kaçırdığımız her bir yemek bu süreyi bizim için uzatıyor.
Ah Guzum kiyamam. Umarim dusundugunden kisa surer Eve Yerlesmen.Valla tatlıbrokolicim pek haklısın, hasta olmadan şu dönemi bir atlatırsam evimde çok sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Bu arada insanın evi gibisi yokmuş. 11 gün oldu. Nasıl zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?