- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.481
Lucim yorumlarda okumuştum bunu, yakanın çok daha etkili olduğu söylenmişti.
Lucim biz zaten ödemi atmak için bol su içiyoruz, yani içtiğin su ile vücudundaki su miktarın tuvalete gidene kadar artar ancak. Bence bu gidenin büyük bölümü su olsa da bizim atmayı bir türlü beceremediğimiz su ve geri geleceğini de düşünmüyorum. 5 cm nedir yahu harika valla tabrik ederim.
vallahi bilemedim ki kzum bazıları o bölgeden su atıyorsunuz vücut susuz kaldığı için inceliyorsunuz yazmıış, bu tezi çürütmek için içiyorum bol suyu :) ödem atmak da müthiş..o bölgede bu denli ödem vardıysa zaten gitsin bir an önce...bakalım 2. hafta gelişmeler nasıl olacak devam mı yoksa incelme duracak mı heyecanla beklemekteyim
Lucim var ya eğer 2 hafta sonunda devam ederse bu sefer kesin direk yağdan gidiyor diyeceğiz. Bu arada kullandığın 2 marka hangileri idi ?
kızlar nasılsınız? ben bas agrısından evde yatıyorum oyle: ( lucicim istanbula gideyim ilk isim bu biberiye yagını surmek olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende yakanin etkili oldugunu duymustum canimm.kızlaaar ne farkettim.... biliyorsunuz 4 gündür biberiye yağı kullanmaktayım...ufak şişe olduğu için hemen bitti tabi bugün farklı bir marka bulabildim ve az önce sürdm..önceki yağ hiç yanma yapmıyordu ama şu an sürdüğüm yağ oldukça yakıp terletmeye başladı..acaba marka marka değişiyor ve daha fazla mı etki ediyor anlamadım..bu konuda da kobayınız olarak bi deneyimleyip en etkili markayı aktaracağım size :)
Tesekkur Ederim canim. Oglunun yasgunu Kutlu Olsun. Nice yillara mutlulukla saglikla Erissin insallah.bengü cüm kızına geçmiş olsun tatlım yaa bu sıcaklarda ateş de hiç çekilmez yani
kızlar akşama iftara misafirlerim var o yüzden fazla yazamayacağım yarın da iftara misafirlerim var
bugün benim küçük oğlanın doğum günü öyle olunca bugün kuzenleri yarın komşuları iftara çağırdım 2 gün iftar sonrası doğum günü kutlayacağız ramazan olmasaydı tek seferde hallederdim ama ne yapalım sağlık olsun haftasonuda fazla uğrayamayabilirim
Gecmis Olsun canim.kızlar nasılsınız? ben bas agrısından evde yatıyorum oyle: ( lucicim istanbula gideyim ilk isim bu biberiye yagını surmek olacak
Kızlar dün regl oldum sonunda. Tüm ağrım ondanmış demek. Saracak yer arıyorum şimdi.Tıp o kadar ilerledi de şu sendroma bir çözüm bulamadılar ya.
lucicim kaptanım tsk. bas agrısı sıcaktan ruzgardan biraz sanırım. bu datca bana yaramadı. tatil guzel ama annem senede bir goruyorum seni diye hergun zorla biseyler yedirme pesinde. ben de kıramadıgım icin tadımlık da olsa alıyorum. yuzerwk de yediklerimi yakmaya calısıyorum. anne olanlar iyi bilir diyo sen boyle etli butlu ol diye yedirdim ben zayıflama cocugum diye pesimde yemekle geziyo :)) bakalım bayram sonunda bi evime gidersem artık guzel olacak.
kaptanım nice mutlu yaslarınız olsun kac yasına geldi oglun ???
aynen canm yaaa, inşallah...ilki defne idi, dün aldığım yakan ve terleten nivalis....
Bende yakanin etkili oldugunu duymustum canimm.
Tesekkur Ederim canim. Oglunun yasgunu Kutlu Olsun. Nice yillara mutlulukla saglikla Erissin insallah.
Gecmis Olsun canim.
Ya aynen canim. Noooluyosa bize aniden. Ben bile Kendimi anlamazken baskasi beni Hic Cekemiyordur sinirlilik Halimi DIYe dusunuyorum.
Selam kızlar yoğun bir misafir temposundan sonra yorgun argun buradayım oğlumun doğum gününü kutladık çok mutlu oldu paşam diyet yapamadım çok da düzensiz yedim hm cim geçmiş olsun kolontai basın neden ağrıyor lucim helal sana siyamum sen daha önce yarışmışmıydın bengü pizzayı çok mu fazla yedin gizemli gecmiş olsun misafirleri halletmişsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3 yas bitti 4 e girdi valla bende küçülmen annemin içirmediği balık yağı vs kalmamış şimdi acısını çekiyoruz
Hiç duymamışım markayı lucim az bulunan bir marka olabilir sanırım.
Ben değilim bu hormonlarım yönetiyor beni diye suçu hormonlarıma atıyorum direkt ben
Teşekkür ederim kaptanım. Ne güzel mutlu oluyor çocuklar bayılıyorum resmen.
Kaptanım ben daha büyük zannediyordum senin ufaklığı küçükmüş daha.
Canım bu küçüğü büyük 9 yaşında
Gunaydin kizlar..
Kaptanim ev pizzasiydi. Normale Gore IKi dilime denk gelir yedigim.. ...
Slm fıstıklarrrrben geldim yineee siz hiç gelmeyin ama olurmu
hmmcım geçmiş olsun cnm ilk 2 gün bu ağrı kaderimiz gerçi benimki çok nazlandı bu ara bir gelse de rahatlasamhayırdır köpekmi alacaksın anlamadım:44::44:
lucicim göbüşten 5 belden 4 cm süpe rbir rakam merakla bekliyorum sonuçlarınııı
kaptancım oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar dilerimmmm
canııım hoşgeldiiinnn :) ben gelemiyorum hangi takımda olduğunu bile bilmiyorum ki kuzum bi bakıyorum 14, bi bakıyorum 6, 8-3 takımlar arası uçuşup duruyorsun sevimli kelebeğimiz bizim :)
ben de çok memnunum giden cmlerden canım bakalım yarın ne çıkacak sonuç :)
Slm fıstıklarrrrben geldim yineee siz hiç gelmeyin ama olurmu
hmmcım geçmiş olsun cnm ilk 2 gün bu ağrı kaderimiz gerçi benimki çok nazlandı bu ara bir gelse de rahatlasamhayırdır köpekmi alacaksın anlamadım:44::44:
lucicim göbüşten 5 belden 4 cm süpe rbir rakam merakla bekliyorum sonuçlarınııı
kaptancım oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar dilerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?