Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dün regl oldum sonunda. Tüm ağrım ondanmış demek. Saracak yer arıyorum şimdi. Tıp o kadar ilerledi de şu sendroma bir çözüm bulamadılar ya.

vallahi bilemedim ki kzum bazıları o bölgeden su atıyorsunuz vücut susuz kaldığı için inceliyorsunuz yazmıış, bu tezi çürütmek için içiyorum bol suyu :) ödem atmak da müthiş..o bölgede bu denli ödem vardıysa zaten gitsin bir an önce...bakalım 2. hafta gelişmeler nasıl olacak devam mı yoksa incelme duracak mı heyecanla beklemekteyim

Lucim var ya eğer 2 hafta sonunda devam ederse bu sefer kesin direk yağdan gidiyor diyeceğiz. Bu arada kullandığın 2 marka hangileri idi ?

Lucim var ya eğer 2 hafta sonunda devam ederse bu sefer kesin direk yağdan gidiyor diyeceğiz. Bu arada kullandığın 2 marka hangileri idi ?

aynen canm yaaa, inşallah...ilki defne idi, dün aldığım yakan ve terleten nivalis....

kızlar nasılsınız? ben bas agrısından evde yatıyorum oyle: ( lucicim istanbula gideyim ilk isim bu biberiye yagını surmek olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar nasılsınız? ben bas agrısından evde yatıyorum oyle: ( lucicim istanbula gideyim ilk isim bu biberiye yagını surmek olacak

canım geçmiş olsun, sıcaklardan mı ki... dikkat et kendine

vallahi tatlım deniyoruz bakalım her yöntemi haftaya da deneyeyim de tam sonuçları net görelim

Bende yakanin etkili oldugunu duymustum canimm.

Tesekkur Ederim canim. Oglunun yasgunu Kutlu Olsun. Nice yillara mutlulukla saglikla Erissin insallah.

Gecmis Olsun canim.
Kızlar dün regl oldum sonunda. Tüm ağrım ondanmış demek. Saracak yer arıyorum şimdi. Tıp o kadar ilerledi de şu sendroma bir çözüm bulamadılar ya.

Ya aynen canim. Noooluyosa bize aniden. Ben bile Kendimi anlamazken baskasi beni Hic Cekemiyordur sinirlilik Halimi DIYe dusunuyorum.

Kizlar Ben iftarda pizza yedim. Sahuru falan yani toplam menuyu yazmaya Gerek gormedim. Bu haftalik kalori yuklemesini yaptim heralded. Bi hafa bunu Eritmeye calisicam bence.

Selam kızlar yoğun bir misafir temposundan sonra yorgun argun buradayım oğlumun doğum gününü kutladık çok mutlu oldu paşam diyet yapamadım çok da düzensiz yedim hm cim geçmiş olsun kolontai basın neden ağrıyor lucim helal sana siyamum sen daha önce yarışmışmıydın bengü pizzayı çok mu fazla yedin gizemli gecmiş olsun misafirleri halletmişsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lucicim kaptanım tsk. bas agrısı sıcaktan ruzgardan biraz sanırım. bu datca bana yaramadı. tatil guzel ama annem senede bir goruyorum seni diye hergun zorla biseyler yedirme pesinde. ben de kıramadıgım icin tadımlık da olsa alıyorum. yuzerwk de yediklerimi yakmaya calısıyorum. anne olanlar iyi bilir diyo sen boyle etli butlu ol diye yedirdim ben zayıflama cocugum diye pesimde yemekle geziyo :)) bakalım bayram sonunda bi evime gidersem artık guzel olacak.

kaptanım nice mutlu yaslarınız olsun kac yasına geldi oglun ???

3 yas bitti 4 e girdi valla bende küçülmen annemin içirmediği balık yağı vs kalmamış şimdi acısını çekiyoruz

aynen canm yaaa, inşallah...ilki defne idi, dün aldığım yakan ve terleten nivalis....

Hiç duymamışım markayı lucim az bulunan bir marka olabilir sanırım.

Ben değilim bu hormonlarım yönetiyor beni diye suçu hormonlarıma atıyorum direkt ben

Teşekkür ederim kaptanım. Ne güzel mutlu oluyor çocuklar bayılıyorum resmen.

3 yas bitti 4 e girdi valla bende küçülmen annemin içirmediği balık yağı vs kalmamış şimdi acısını çekiyoruz

Kaptanım ben daha büyük zannediyordum senin ufaklığı küçükmüş daha.

Kızlar nasılsınız ? Karnım çok ağrıyor ondan hiç bir şey yapamıyorum bugün, daha evimizin eşyaları bile tam değil ama ben oturdum köpek bakıyorum sahiplenebilecek, hemen geçtiğimiz gibi gelebilir mi diye

Canım bu küçüğü büyük 9 yaşında

Canım bu küçüğü büyük 9 yaşında

Ne sevimlidir kaptanım ya, şimdi tam bıcır bıcır zamanları. Maşallah sen de her şeye gerçekten iyi yetişiyormuşsun. Ben abisini orta okula küçüğünü ilkokula gidiyor zannediyordum.

Gunaydin kizlar..
Kaptanim ev pizzasiydi. Normale Gore IKi dilime denk gelir yedigim.. ...

bengücüm, 1 gün dikkat edersen hiç bir şey kalmaz merak etme.

Slm fıstıklarrrr ben geldim yineee siz hiç gelmeyin ama olurmu

hmmcım geçmiş olsun cnm ilk 2 gün bu ağrı kaderimiz gerçi benimki çok nazlandı bu ara bir gelse de rahatlasam hayırdır köpekmi alacaksın anlamadım:44::44:

lucicim göbüşten 5 belden 4 cm süpe rbir rakam merakla bekliyorum sonuçlarınııı

kaptancım oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar dilerimmmm

canııım hoşgeldiiinnn :) ben gelemiyorum hangi takımda olduğunu bile bilmiyorum ki kuzum bi bakıyorum 14, bi bakıyorum 6, 8-3 takımlar arası uçuşup duruyorsun sevimli kelebeğimiz bizim :)

ben de çok memnunum giden cmlerden canım bakalım yarın ne çıkacak sonuç :)

Lucimmm 6, takım asıl adres 6, takımın kaptanıyım ama fırsat buldukça turluyorummm yarını dört gözle bekliyorumm şu an hala korselisin dimiii:44:

Sweetcim hakikaten zor yahu kadın olmak. Benim 4 ayın sonunda teşrif etti hakkı aslında tüm ağrılar da Bir de ağladım sızladım tam hakkını verdim Evimize köpek çoook fazla istiyorum canım. Biz ileride de çocuk istemiyoruz onun yerine evimize bir melek tat katsın diyoruz. Sadece zaman olarak ona şu an en iyi şartları verebilir miyiz yoksa biraz daha bekleyelim mi diye düşünüyoruz. Acele edip düzenimiz tam anlamı ile oturmadan onu rahat ettiremezsek derdindeyiz, yoksa evimizin bireyi olduktan sonra baş köşe onundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…