Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi AKsamlar hanimlar. Nasilsiiniz.Lucim bugun bi Kozmetikcide biiberiye ve limon yaglarini tam alacaktim. Korse takamam DIYe Almadim orucken. Sicaga gelemiyorum Ramazanda.

aman benim de bir gelse kuzum da ağrısa tibet yogasına da sırf bu yüzden başladım açıkçası yarın 21 tekrara ulaşağım şükür ama henüz tık yok

oooo sizin eve gelecek melek çok şanslı olacak bence annem izin verse hemen alacağım ama yok benim meleğim öldüğünde çok etkilenmiştim tekrar üzülmemi istemiyor ilerde bakalım inşşş bence hiç bekleme bitanemmm inana bana hayatına renk gelecek birlikte yürüyüşler yaparsınız harika olur meleğim için sabahın 5 inde kalktığımı bilirimmm gezdirmek için

Son düzenleme:

Evet 2 yıl önce yarıştım ben 9. Takımda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar. Yediklerime dikkat çok edemedim öyle kaçırdım sayılmaz ama tam diyette değil makarna pilav patates varsa ekmek yok salatada yağ yok dondurma yerine armut gibi değişiklikler oldu. Ama bugün ablam kilomu verdin dedi cok mutlu oldum bel oyumum ortaya çıktı Leslieye borçluyum :)

5 cm kadar göbek bölgemde 2cm kalça 1,5cm kollarda incelmem var daha sıkı gözüküyorlar kilolarda gitmeye başladı cumaya bomba gibi geliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Supersin canim ya. Tebrikler.

kızlarrrr günaydınlar... bu sabah bi garibim... nasıl bir meyve isteği ile uyandım anlatamam...hemen kayısıçayı yaptım olmadı, kesmedi isteğimi...attım kendimi yollara, biraz yürüyüp dönüşte de meyvelerimi alırım dedim 1,5 saat kadar yürüdüm iyi geldi hakkaten, özlemişim yürüyüş yapmayı...sonra markete girip saldırdım resmen her şeye ..ayaküstü muzlu sütü indirdim daha oracıkta mideye...msuyu, nektarlar meyveli sütler,, muz,şeftali,kavun,üzüm ..tatlı bulduuğum ne kadar meyve varsa kucaklayıp getirdim eve ve bi çırpıda yedim..bana ne oldu anlamadım, vücudum şekersiz mi kaldı, nedir bunun sebebi bilmiyorum ama sanki 100 yıldır meyve yiyememiş gibiydim...

bu arada bugün ölçülerimi yine aynı... neyseki artış yok haftasonu oldukça cozuttum halbuki, bu sabah itibariyle kilom 68,5 ... mutlu başladım çok şükür haftaya

bu arada kızlar, dimes light m.suyu çıkarmış 1 bardağı sadece 46 cal...öneririm tadı çok güzel..gerçi ben m.suyu tüketimine karşıyım, onun yerine meyve yeme taraftarıyım ama aklınızda olsun bu light m.suyu...

Günaydın kızlarr
Haftasonu giremedim kusura bakmayın . Akrabalarla buluşma vardı. Bide sanırım kullandığım bi ilaç cidden çok etkiledi beni iiki gündür sürekli mide bulantısı ve halsizlik çekiyorum çok fena etkiledi beni İçimde iki gündür hiçbirşey kalmadı.
Bir de bugün sabahın köründe iş yerinde canımı sıktılarr
ooff offf bu dertler bitmezz.
Bu arada beni gören akrabalar yüzün çökmüş kilo mu verdin sen dediler hoşuma gitmedi desem yalan olur :)

günaydınlarr
luci cim hayırdır neden bu kadar meyve özledin tatlım yaa
siyamum cum bekliyoruz< bakalım cuma gün seni
tatlıbrokolim dikkat et ne ilacı kullanıyorsun bu arada?
hm cim canım ben hiç kedi köpek sevmezdim 2 komşum var birinin kedisi birinin köpeği var şimdi ellerimle besliyorum onları yaaa korktuğum günler geride kaldı artık

günaydın tatlım..vallahi bilsem neden bu hale geldim...vücut istiyor demekki

katı diyetler yapıpda sonrasında geri almaktansa kendıne bir düzen oluşturman iyi olmuş.lesli çok guzel bende yapıyorum bayıldım

Kaptanım biraz sinirlerim alt üst bu arada hafif depresyon başlangıcı için ilaç vermişti doktor ama daha kötü oldum kullanmıyorum ilacı da artık.

Kizlar Ben iftarda pizza yedim. Sahuru falan yani toplam menuyu yazmaya Gerek gormedim. Bu haftalik kalori yuklemesini yaptim heralded. Bi hafa bunu Eritmeye calisicam bence.

bence pizza yediğin için suçluluk hissetme bu tarz yiyecekler hayatımızda var belkı de bunlar yuzunden kılo aldık ama eskısı gibi yemeyıp arada hayatın tadını da çıkarmalıyız veya bir ödül olmalı sonrakı günşer dikkat edip spor yaparak düzene sokabiliriz o pizzayı bende çok özledim

Gecmis Olsun canim. Isyerinde sorun biri bitse biri BA'lar canim ya. Insanin oldugu Yerde sorunlarin Olmamasi Zor. Tabi skligi da onemli. Umarim senin Sikntn gecer.

Lucim insane bazen oyle oluyor. Bendede oluyor. Nedenki. Reglin falan yaklastimi.

Kaptanım biraz sinirlerim alt üst bu arada hafif depresyon başlangıcı için ilaç vermişti doktor ama daha kötü oldum kullanmıyorum ilacı da artık.

canım kafana göre bırakmasaydın o ilaçları bende sedef için kullanıyordum antidepresan bademcik ameliyatı olduğumda hap yutamadığım için bıraktım daha sonra tekrardan sedefim çıkmaya başladı ama bu sefr almadım bakalım ne olacak gerçi bende o tarz etkileri olmamıştı

Slm güzellerrr gzüel bir hafta olsun hepimiz içinnn

lucim merakla geldim sonucu öğrenmek için ölçüleirn aynıymış devam edecekmisin yağ sürmeye ve korseye :44::44:

neden böyle meyve krizi yaşadınki cnm benimm en azından yanında süt filan tüketseydin ben de meyvesiz duramıyorum koruma dönemindeki tek sorunum o fakat kontrollü yememe rağmen gr gitmiyor sebebi tamamen meyve

siyamım cnmmm dikkatimi çekti salatalara yağ koymaman doğru değil bitanemm hem vitamiznlerin çözülmesi için gerekli hem de yağ yemeden yağları yakamayız kuzum naçizane bir uyarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…