- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.501
Sweetcim hakikaten zor yahu kadın olmak. Benim 4 ayın sonunda teşrif etti hakkı aslında tüm ağrılar daBir de ağladım sızladım tam hakkını verdim Evimize köpek çoook fazla istiyorum canım. Biz ileride de çocuk istemiyoruz onun yerine evimize bir melek tat katsın diyoruz. Sadece zaman olarak ona şu an en iyi şartları verebilir miyiz yoksa biraz daha bekleyelim mi diye düşünüyoruz. Acele edip düzenimiz tam anlamı ile oturmadan onu rahat ettiremezsek derdindeyiz, yoksa evimizin bireyi olduktan sonra baş köşe onundur
Selam kızlar yoğun bir misafir temposundan sonra yorgun argun buradayım oğlumun doğum gününü kutladık çok mutlu oldu paşam diyet yapamadım çok da düzensiz yedim hm cim geçmiş olsun kolontai basın neden ağrıyor lucim helal sana siyamum sen daha önce yarışmışmıydın bengü pizzayı çok mu fazla yedin gizemli gecmiş olsun misafirleri halletmişsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Supersin canim ya. Tebrikler.Merhabalar. Yediklerime dikkat çok edemedim öyle kaçırdım sayılmaz ama tam diyette değil makarna pilav patates varsa ekmek yok salatada yağ yok dondurma yerine armut gibi değişiklikler oldu. Ama bugün ablam kilomu verdin dedi cok mutlu oldum bel oyumum ortaya çıktı Leslieye borçluyum :)
5 cm kadar göbek bölgemde 2cm kalça 1,5cm kollarda incelmem var daha sıkı gözüküyorlar kilolarda gitmeye başladı cumaya bomba gibi geliyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lucicigim big Siitede biberiye yagi kil koklerini uyarir tuylenmeyi artirir DIYo. Sende oldumu.
günaydınlarr
luci cim hayırdır neden bu kadar meyve özledin tatlım yaa
siyamum cum bekliyoruz< bakalım cuma gün seni
tatlıbrokolim dikkat et ne ilacı kullanıyorsun bu arada?
hm cim canım ben hiç kedi köpek sevmezdim 2 komşum var birinin kedisi birinin köpeği var şimdi ellerimle besliyorum onları yaaa korktuğum günler geride kaldı artık
Merhabalar. Yediklerime dikkat çok edemedim öyle kaçırdım sayılmaz ama tam diyette değil makarna pilav patates varsa ekmek yok salatada yağ yok dondurma yerine armut gibi değişiklikler oldu. Ama bugün ablam kilomu verdin dedi cok mutlu oldum bel oyumum ortaya çıktı Leslieye borçluyum :)
5 cm kadar göbek bölgemde 2cm kalça 1,5cm kollarda incelmem var daha sıkı gözüküyorlar kilolarda gitmeye başladı cumaya bomba gibi geliyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarr
luci cim hayırdır neden bu kadar meyve özledin tatlım yaa
siyamum cum bekliyoruz< bakalım cuma gün seni
tatlıbrokolim dikkat et ne ilacı kullanıyorsun bu arada?
hm cim canım ben hiç kedi köpek sevmezdim 2 komşum var birinin kedisi birinin köpeği var şimdi ellerimle besliyorum onları yaaa korktuğum günler geride kaldı artık
Kizlar Ben iftarda pizza yedim. Sahuru falan yani toplam menuyu yazmaya Gerek gormedim. Bu haftalik kalori yuklemesini yaptim heralded. Bi hafa bunu Eritmeye calisicam bence.
Gecmis Olsun canim. Isyerinde sorun biri bitse biri BA'lar canim ya. Insanin oldugu Yerde sorunlarin Olmamasi Zor. Tabi skligi da onemli. Umarim senin Sikntn gecer.Günaydın kızlarr
Haftasonu giremedim kusura bakmayın . Akrabalarla buluşma vardı. Bide sanırım kullandığım bi ilaç cidden çok etkiledi beni iiki gündür sürekli mide bulantısı ve halsizlik çekiyorum çok fena etkiledi beniİçimde iki gündür hiçbirşey kalmadı.
Bir de bugün sabahın köründe iş yerinde canımı sıktılarr
ooff offf bu dertler bitmezz.
Bu arada beni gören akrabalar yüzün çökmüş kilo mu verdin sen dediler hoşuma gitmedi desem yalan olur :)
Lucim insane bazen oyle oluyor. Bendede oluyor. Nedenki. Reglin falan yaklastimi.kızlarrrr günaydınlar... bu sabah bi garibim... nasıl bir meyve isteği ile uyandım anlatamam...hemen kayısıçayı yaptım olmadı, kesmedi isteğimi...attım kendimi yollara, biraz yürüyüp dönüşte de meyvelerimi alırım dedim 1,5 saat kadar yürüdüm iyi geldi hakkaten, özlemişim yürüyüş yapmayı...sonra markete girip saldırdım resmen her şeye ..ayaküstü muzlu sütü indirdim daha oracıkta mideye...msuyu, nektarlar meyveli sütler,, muz,şeftali,kavun,üzüm ..tatlı bulduuğum ne kadar meyve varsa kucaklayıp getirdim eve ve bi çırpıda yedim..bana ne oldu anlamadım, vücudum şekersiz mi kaldı, nedir bunun sebebi bilmiyorum ama sanki 100 yıldır meyve yiyememiş gibiydim...
bu arada bugün ölçülerimi yine aynı... neyseki artış yok haftasonu oldukça cozuttum halbuki, bu sabah itibariyle kilom 68,5 ... mutlu başladım çok şükür haftaya
Kaptanım biraz sinirlerim alt üst bu arada hafif depresyon başlangıcı için ilaç vermişti doktor ama daha kötü oldum kullanmıyorum ilacı da artık.
Lucim insane bazen oyle oluyor. Bendede oluyor. Nedenki. Reglin falan yaklastimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?