Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm gayet güzel hele akşam yemeğine bayıldım gayet sağlıklı gizemli :)) Tebrik ederim afiyet olsun.

Hoşbuldukkkk :))

Sahur menüm : 3 kaşık haşlanmış makarna(taze nane ve yoğurt)
Karpuz ve salatalık dikkat ediyorum yazamasamda kendime bugün 2,5litre su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet olsun makarnayı yoğurtlu çokk severim :) Şimdi annem burda o hafif hafif bulgur pilavı filan yapıyor. o gidince bende makarnalara kalıcam sanırım :))

Benim kilom
He'efime ulasamadim
Gecen hafta 69.1
Bu hafta 68.8
Giden 0.3
Gayet iyi bence 1 gram bile çok değerli bizim için. hiç sıkma canını tatlım.

Gunydiiiin bugun coook yogunum misadr ordusu gelyr 24 kisi agrliycm onun icin gremeyebilirim sagolsun cnm kizimda gece hic uyutmadi bzi napacaz bugun bakalm

kilom 86.9 hesabi nasil yapyrduk canlae bana bi anlatsaniz

Uff baya da kalabalık olacakmış. Şimdiden kolay gelsin tatlımm sanaaa :)

Eski kilon- Yeni kilon= Fark
Fark*100 /Eski kilon
çıkan sonuç yüzde hesabın.

Bu arada dün az su içtim sanırsam spor yapmadığım için fazla içemedim yaklaşık 1.5 lt içtim. Spor yapmadım dün dinlenme günümdü. Sadece akşam biraz bacak hareketi ve mekik yaptım.

siyamum cum sen mesaj yazda gece gündüz farketmez tatlım

hoşgeldin serap cım iyi yaptın

Tatlim.incir cok guzel sut yapio bi arasyraym hurmaninda sut yapici ozelligi varsa yerm tabi
Tsk ederm ttlm
canım hurma özellikle emziren annelere çok iyi sütü artırıcı özelliği de var kararında yemek şartıyla tabiii

bu hafta iftardan önce tartılamadım sabahleyın tarıldım 67 geldim ama vaktımız var mı en son ne zaman bildirilmeli ki işten cıkınca tartılsaydım normalde 66lardaydım ama zamanda yoksa 67 baz alalım
hiç yoktan iyidir haftaya düzelir tatlım sen merak etme

maşallah sana
ben dün erken regli olunca malesef kilom artışta sabahleyinde wc ye çıkamadım sibir oldum yaaa

***5.TAKIM 370. ETAP***

toplight (74,6/75,10/-0,50/-%0,67)
hm22( 82.9/ )
GizemYst(64,10/)2. defa kilo bildirmedi
bengu84(69,10/68,8/0,30/%0,43)
14SERAP38( 67,50/67,00/0,50/%0,74)
kollontai (69,1/)
gizemli1105(88/86,9/1,10/%1,25 ) yeni üye hedef 80
tatsızbrokoli(62,4/61,50/0,90/%1,44 ) yeni üye hedef 55
siyamum (59/57,7/1,30/%2,20) yeni üye hedef 50
5. TAKIM ORTALAMASI : %

halbuki salı günü 73 leri görmüştüm :26::26:

Gunydiiiin bugun coook yogunum misadr ordusu gelyr 24 kisi agrliycm onun icin gremeyebilirim sagolsun cnm kizimda gece hic uyutmadi bzi napacaz bugun bakalm

kolay gelsin canım sen öncelikle güzelce bi dinlen sonrasında misafiri halledersin de bebeği oyalayacak birileri var mı?

Kızlar nasılsınız ? Kusura bakmayın dün internette problem oldu. Aslında olmamış da ben ağ baglantısı yapmışım eşim gece düzeltti. Bugün de ev için erken çıktık fırsat bulmuşken bildirim yapayım şu işleri hallettikten sonra geçmişi okuyacağım. 82.7 çıktı sabah kilom.

Kaptanım gizem her hafta ortalama düşürmesin diye izinli mi yazsak. Yeterli bir bahanesi varsa geri gelebilir yoksa zaten bir süre sonra diskalifiye olur.

şimdiden kolay gelsın sıze

uzulurek kilomu bildiriyorum
eski kilo 69.1
yeni kilo 69.7
fark -% 0.6

***5.TAKIM 370. ETAP***

toplight (74,6/75,10/-0,50/-%0,67)
hm22( 82.9/82,7/0,20/ )
GizemYst(64,10/)izinli kilo bildirmedi
bengu84(69,10/68,8/0,30/%0,43)
14SERAP38( 67,50/67,00/0,50/%0,74)
kollontai (69,1/69,70/-0,60/-%0,87)
gizemli1105(88/86,9/1,10/%1,25 ) yeni üye hedef 80
tatsızbrokoli(62,4/61,50/0,90/%1,44 ) yeni üye hedef 55
siyamum (59/57,7/1,30/%2,20) yeni üye hedef 50
5. TAKIM ORTALAMASI : %0,53

12 ye kadqar bekleyelim eğer gizemden ses çıkmazsa bu şekilde ekleriz
kollontai sana yakışmadı tatlım yaaa
hm cim bende merak etmiştim seni kolay gelsin sana tatlım

kızlaar kışın ne güzel kısır yiyerek zayıflamıştık hatırlarsanız..bugünden itibaren kısırıma geri dönüyorum ben 3 günlük kısır kürü uygulayacağım bol maydanoz,nane,domates ve salatalıklı yanında da evde yapılmış ayran...hatırlatayım dedim

lucim tartıldın mı tatlım sen de bugün

biliyorum kaptanım cok da moralim bozuldu. ama reglimle de ilgisi var sanırım biraz inanılmaz sis ve kabızım bugun bitki cayı falan da icicem bakalım. haftaya kapatıcam farkı

sende mi reglisin canım yaa aynı sıkıntı bende de var

tartıldım kuzum yaaaa, sinirim bozuk yine 69 u gördüm...bu eşim beni mahvediyor, zayıflama düşmanı, zalim eş!!!!

yaa bence eşin bu kilon yeter diyor o yüzden öyle yapıyor
önceden öyle yapmıyordu dimi?

sende mi reglisin canım yaa aynı sıkıntı bende de var

yaa bence eşin bu kilon yeter diyor o yüzden öyle yapıyor
önceden öyle yapmıyordu dimi?

yapıyordu canm yaa hep bi söylenme ... 80 kg ken de yeter bu kadar diyordu, şimdi de... fazla kıskanç

Lucim sen kalbimin idolüsün

Kesinlikle yeterince açıklayıcı, ne sinir olmuştuk onlara yahı

Valla yüzmedim ama çok da pişman değilim açıkçası, zaten kilo alınca istediğim gibi hareket edemiyorum keyifle yüzemezdim heralde. Ben önceden bir girerdim denizden hiç çıkmadan 3-4 saat yüzerdim. Zaten sahilde güneşlenme gibi bir adetim yoktur. Güneşten ne kadar çabuk kaçsam kardır mantığındayım.

İnsan çok çabuk alışıyor değil mi brokolicim, ben de ilk geldiğimde aynı şekilde olmuştum.

Ay kizlar Sabahtan Beri OKuyorum OKuyorum tam Yorum yazacam bisey cikiyo. Sonunda yazabildim. Bide kizimin atesi cikti. SIMdi Ilac vetdim umarim Ilerlemez.

Bengücüm nasıl oldu kızın ?

Şekerim aaa değiştirmedim Sadece yeni bir idol daha buldum

Kaşık bildiğimiz kaşık mı siyamum ? Bana 3 kaşıktan baya fazla gözüktü ama ?

Ayy kolay gelsin nedir öyle 24 kişi. Bir taraftan kızın var. Tebrik ederim cesaretin için.

Ben bu menüyü beğendim. Ne güzel olmuş bak kaçamaksız görüyor musun Gizem.

Emeklerinin sonucunu ne güzel almışsın bak.

Harika olmuş da ben bir şey merak ediyorum. Önceden nasıl besleniyordun ? Ben böyle beslensem hep kilo alırım gibi geliyor.

Kaptanım ben de öyle oluyorum pazartesi salı kilom iniyor sonra çıkıyor. Hayır sıfır kaçamak ilerliyorum bir de.

şimdiden kolay gelsın sıze

Çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim kaptanım çok zor geliyor şu işler. Bizim ev belli gibi tam da net değil. Onlara baktık tekrar. Birinin boşalmasının biraz zamanı var onu istediğim için yavaştan aldık ama olmazsa diğerlerinden olacak her neyse tekrar gittik. Tadilat yapılacak edilecek ne var diye baktık. Artık önümüzdeki hafta ev tamam olup tadilat boya badanası olur sanırım. Sonrada ufak ufak taşınılır. Üstüne üstlük aşırı derecede karnım ağrıyor, malum en son pazar günü gitmiştim tuvalete o günden sonra yine sorun yaşıyorum bilmem onun ağrısı bilmem regl dönemim düzensiz onun ağrısı bilmiyorum artık.

Lucim nasıldı o bir aydınlatır mısın beni?

tartıldım kuzum yaaaa, sinirim bozuk yine 69 u gördüm...bu eşim beni mahvediyor, zayıflama düşmanı, zalim eş!!!!

Ahh o eşler yok muuu Uzuuuun bir konuşma yaparsak en fazla 1 hafta ses etmiyor sonra başlıyor yine az ondan ye bundan ye diye, kısa konuşmaları ciddiye almıyor zaten artık.

canııım tamam o halde kalbinin idolü olayım :) ah ah ben de çok severim yüzmeyi 7-8 saat çıkaramazlar beni sudan, su kuşu gibiyimdir

tatlım kısırı hemen anlatayım: az ince bulguru sıcak suya yatır şişsin...ben içine bol domates,salatalık,soğan,maydanoz,nane pul biber ufak ufak doğradım. bol limon az z.yağıı ve çok az salça.... mis oldu misss...kışın yaptığım daha katııydı gerçi yağsız ve salçasız... şimdi koyuyorum az yağ ve salça

Ayy ne güzel lucim heralde ben 7-8 saat denizde dursam oradan hastaneye gitmem gerekir. Çok abartmadığım bir gün su toplamıştı bütün vücudum, doktor sıcak su mu dökülmüştü demişti Sonrasında kapının önüne dahi çıkamadığım uzun bir dönemdi Eşim dalga geçer zaten benimle, seni pamuklara sarıp sarmalayıp en baş köşeye oturtmak lazım diye. Çok rahatsız edici bir hassas vücuda sahibim. Üstüne bir de sakarlık eklenince vücudumun bir yeri hep morarıktır.

Lucim sen o dönem ne kadar kilo vermiştin ? 3 öğün sırf bunu yiyoruz değil mi ? Kaç gün devam ediliyor?

:)))) dikkat et kendine tatlım

bu kısır olayı aslında şöyle çıktı... kk da kızlar pirinç lapası yiyorlardı ödem atmak için 2 günlük bi kürdü, sayfalarca okudum onları baktım bunlar pirinç lappasının içine salatalık domates marul falan koymaya başladılar bu mantıktan yola çıkarak bulgur daha faydalı diye bulgur lapası denemeye karar verdim, böylece ortaya kısır benzeri bir şey çıktı, yağsız tuzsuz salçasız tabi... 3 gün falan yaptım ben,sadece bunu yedim 3 gn o dönem kilom takılmıştı inmiyordu ama çok faydası olduğunu hatırlıyorum canım... sonrasında da sık sık yaptıım yedim zaten. hem vitaminli,, hem çok tk tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…