Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canıım hoşgeldin... vallahi sweetim aslında incelme olabilirdi ama dün özellikle oldukça yedim içtim.. gazozlar kolalar derken şişim.. belki de incelecekti biraz daha... fakat sorun şu ki herkesin kıllanma yaptığını söylemesi ve uyarması biraz moralimi bozdu...bende kıllanma vs olmadı çok şükr ama yaparsa korkusuyla bugün sürmedim yağı...yani hevesle başladığım bir şeyden daha soğuyarak hevesimin kırılması sonucu uygulamamı sanırım sonlandırmıış buluunmaktayım... çünkü ben tüysüz kılsız bi insanım kıl problemi benim için göbekten daha büyük sııkıntı olur..varsın başka türlü erisin göbişim lakin kıllanmayı kabullenemem...

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi AKsamlar kizlar.
Tatsizbrokolicim Kafana surekli takmamaya calis.insan beyninde dondurup duruyor
sorunlari Olan bize oluyor. Guzel Seyler dusunmeye calis canini Siktiklarinda.

Hosgeldin sweetcim

Lucim killanma Olayi Evet Kafa Kari'tirici. Ama yasayan varmi onuda Arastiroyorum.

aynen bengücüm yaaa, çok canım sıkıldı ne güzel sürüp geziniyordum ve gidiyordu cm ler :) ben de çok yorum okudum ama hiç kıllanma oldu yazan olmamış..kk da, face de...ama işte kafa bi kere karıştı mı heves kaçıyor ne yapacağımı bilemedim tatlım

lucicim ben bugun surdum valla yagları bu aldıgım siseleri bitircem. epilasyona devam ediyorum kıllanma olursa bi seans fazla gderim diye dusundum. yazarım size sonucları. kızlar cok sukur sehir dısı misafirler gitti. geldim sahalara bugun 69.1 e geri dondum. :) bakalım cumaya biseyler vermis olurum: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu leslie nedir ne degildir biri beni bi aydınlatsa da bende ona gore baslasm???

Iyi geceler kizlar. Menumu yazayim
Sahur
Yumurta
Zeytin
Peynir
Ekmek
Karpuz
Yogurt yulaf
Yesil cay
Domates salatalik

Iftar
Yarim pide Kola ve sutlac
Yarindan itibaren oruclu Olmayacagim. Insallah sporda yaparim Tabi sislik var reglden dolayi Yuruyus olur yapacagim spor heralde.

iftarda coşmuşsun kuzummm sütlaç ve pideyi anlarım ama ikisi birden çok olmuş heleki kola kalorisini geçtimm çok sağlıksız

kızlar bu leslie nedir ne degildir biri beni bi aydınlatsa da bende ona gore baslasm???

[video=youtube;df2gn6-w0dE]http://www.youtube.com/watch?v=df2gn6-w0dE[/video]

bitanem leslie sensone ablamızın yürüyüş imkanı olmayanlar için evde yapılan yürüyüş programı (cümleye gel:44::44:)
1 milden 5 mile kadar olan serileri mevcut deneyebilirisn cnm

sende başlayacaksın demek hadi bakalım takipteyim

Hoşbuldum bengücümmmm

hoşbuldum kuzumm belkide çok kaçırdığın için olmamıştır lucim ama bu tüy konusu beni çok düşündürdü bikaç yerde okudum artış olmuş o yzüden bende cesaret edemiyorum açıkçası zaten esmerimm tam tüy sorunu bitmişken sorun yaşamak istemem açıkçası bu konu benimde hassas noktam
dediğin gibi sporla da halledebiliriz zaten bizde göbek kalmaıdkiiii

Leslie Sansone Amerikalı bi ablamiz 1mile 2mile 3mile diye videolari var kısacası evde yürüyüş yapmak yaptırdığı bildiğim kadarıyla 1 mile 1.6km kadar yol yürümek gibi oluyor fena terletiyor hemde çok tatlı ve eğlenceli hatun bel ve karın bölgesinde hemen incelme gördüm zaten oda bu konuda iddialı

Supersin canim ya. Tebrikler.
Teşekkür ederim canım :)
Yağı zaten almadan göbek erimesi olmaz bunu biliyorum teşekkür ederim canım ama herşey de yağ var yemekler vs oyüzden bundan sonra 1 kaşık kadar koyarım :)

Bakalım hedef nasıl olucak kaptanım

Bende menümü gireyim
Artık sıkıldım iftar sahur halinden az kaldı ama sabır.

İftar: çorba
Közlenmiş patlıcan salatası
2-3 çatal bezelye
Minik parça pide tadimlik

2/1 Nescafe
1 Maraş cup dondurma(felaket canım istedi yedim)

Sahur: kepekli tost
Salatalık zeytin domates
Şekersiz vişne komposto

Son düzenleme:

rica ederim cnmmm hiç olmamasından iyidir dikkate aldığın için tşk ederim

Ne güzel bir menü oluştumuşsun son 5 gün kaldı hayırlısıyla bıtseydı bende allak bullak oldum

lesli harika birşey hava kötü yürüyüşe gidemedim sıcakta yada soğukta yürüyemiyorum diyenler için harika bir yürüyüş programı zevk alarak hiç sıkılmadan yapılavak bir program

kızlaaar gunaydın leslieyle ilgili tum yorunlara tsk ettim. bu aksam 3 mille baslıycam leslieye. yanında mekik falanda cekerim yine tabi :))

Kızlar nasılsınız iyi misiniz ? Benim migrenim tuttu dünden beri sersem gibiyim resmen. Bayadır yolundaydı oysa bu konuda her şey. Size bir haber vereyim diye geldim. En kısa zamanda geçmişe döneceğim.

kızlar günaydın 10 km yürüyüşümü ve aletli jimnastiğimi yaptım geldim... şimdi tavuk göğüs haşlıyorum bugün haşlanmış tavuk ve yoğurt besleneceğim inşallah..bayrama kadar spor+ protein devam edip bayramda bikinimin içinde daha da şekilli durma kararı almış bulunmaktayım.... sıcakta yürünmüyor sanırdım ama gayet de gzel yürünüyormuş...

Kızlar nasılsınız iyi misiniz ? Benim migrenim tuttu dünden beri sersem gibiyim resmen. Bayadır yolundaydı oysa bu konuda her şey. Size bir haber vereyim diye geldim. En kısa zamanda geçmişe döneceğim.

canım merhaba, geçmiş olsun...şu bizim biberiye yağını araştırırken migrene iyi geldiğini okumuştum başını azıcık yağ ile ovman gerekiyormuş, aklında olsun, öptüm seni dikkat et kendine

kızlaaar gunaydın leslieyle ilgili tum yorunlara tsk ettim. bu aksam 3 mille baslıycam leslieye. yanında mekik falanda cekerim yine tabi :))

Kolay gelsin canim. Bende bir zamanlar Leslie Ile Guzel sonuclar almistim. Insallah sende Alirsin. Sonrasinda Ben DIYetime Devam etmeyip Cok kotu beslenip Geri almistim kilolari.
Gecmis Olsun canim.
Vays bacim Sabah Sabah ne zaman yaptin. Tebrikler. .

Ah sweetim haklisin. Dun yediklerimden sonra uyuyamadim bile. O Kadar Kotu beslendim yani. Ama bugun saglikli beslenip daha AZ kalori ve Yuruyus planliyorum. Kendimden Ozur diliyorum:))))))

Yaaaa bide gobek Kalmadi demissin Yaaaaaaaaaaaa. Iste orda bittim(((((bende hepinize yetecek Kadar var:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…