- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.461
:)))) dikkat et kendine tatlım
bu kısır olayı aslında şöyle çıktı... kk da kızlar pirinç lapası yiyorlardı ödem atmak için 2 günlük bi kürdü, sayfalarca okudum onları baktım bunlar pirinç lappasının içine salatalık domates marul falan koymaya başladılar bu mantıktan yola çıkarak bulgur daha faydalı diye bulgur lapası denemeye karar verdim, böylece ortaya kısır benzeri bir şey çıktı, yağsız tuzsuz salçasız tabi... 3 gün falan yaptım ben,sadece bunu yedim 3 gn o dönem kilom takılmıştı inmiyordu ama çok faydası olduğunu hatırlıyorum canım... sonrasında da sık sık yaptıım yedim zaten. hem vitaminli,, hem çok tk tutuyor
Ben zamanında pirinç lapası yapmıştım Lucim sanırım 2 günde 1.5 kg kadar gitmişti ama inan değmemişti. Yaşadığım o mide bulantısını ve uzun süre pilav deyince bile midemin bulantısını unutamıyorum. Ama dediğin gibi bulgur oldukça faydalı ve bence tat olarak da çok daha iyi olacaktır pirince göre. Hadi sen bizim yine kobayımız ol ama tam kilonu verip bize ne kadar verdiğini de söyler misin ? Evim olsaydı ben de seve seve kobay olurdum ama şimdi bu şartlarda kendimi çok zorlayıp bir de 200 300 gram gidiverirse üzülürüm valla.
ayyy seve seve olurum da tatlım bu ara kaçamaksız geçmiyor gnlerim sabahtan beri yedim kısırı içtim ayranıı az önce içim kıyıldı diye gidip 1/2 simitle ppeynir yedim ya ben :8 olmazsa yarından itibaren mi kobaylık yapsam
Tesekkur Ederim canim. Hafif ates Devam ediyor. Doktora goturup oralarda yeni bir enfeksiyon riskindense SIMdilik evde bakiyoruz caresine.Lucim sen kalbimin idolüsün
Kesinlikle yeterince açıklayıcı, ne sinir olmuştuk onlara yahı
Valla yüzmedim ama çok da pişman değilim açıkçası, zaten kilo alınca istediğim gibi hareket edemiyorum keyifle yüzemezdim heralde. Ben önceden bir girerdim denizden hiç çıkmadan 3-4 saat yüzerdim. Zaten sahilde güneşlenme gibi bir adetim yoktur. Güneşten ne kadar çabuk kaçsam kardır mantığındayım.
İnsan çok çabuk alışıyor değil mi brokolicim, ben de ilk geldiğimde aynı şekilde olmuştum.
Bengücüm nasıl oldu kızın ?
Şekerim aaa değiştirmedimSadece yeni bir idol daha buldum
Kaşık bildiğimiz kaşık mı siyamum ? Bana 3 kaşıktan baya fazla gözüktü ama ?
Ayy kolay gelsin nedir öyle 24 kişi. Bir taraftan kızın var. Tebrik ederim cesaretin için.
Ben bu menüyü beğendim. Ne güzel olmuş bak kaçamaksız görüyor musun Gizem.
Emeklerinin sonucunu ne güzel almışsın bak.
Harika olmuş da ben bir şey merak ediyorum. Önceden nasıl besleniyordun ? Ben böyle beslensem hep kilo alırım gibi geliyor.
Kaptanım ben de öyle oluyorum pazartesi salı kilom iniyor sonra çıkıyor. Hayır sıfır kaçamak ilerliyorum bir de.
Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim kaptanım çok zor geliyor şu işler. Bizim ev belli gibi tam da net değil. Onlara baktık tekrar. Birinin boşalmasının biraz zamanı var onu istediğim için yavaştan aldık ama olmazsa diğerlerinden olacak her neyse tekrar gittik. Tadilat yapılacak edilecek ne var diye baktık. Artık önümüzdeki hafta ev tamam olup tadilat boya badanası olur sanırım. Sonrada ufak ufak taşınılır. Üstüne üstlük aşırı derecede karnım ağrıyor, malum en son pazar günü gitmiştim tuvalete o günden sonra yine sorun yaşıyorum bilmem onun ağrısı bilmem regl dönemim düzensiz onun ağrısı bilmiyorum artık.
Lucim nasıldı o bir aydınlatır mısın beni?
Ahh o eşler yok muuuUzuuuun bir konuşma yaparsak en fazla 1 hafta ses etmiyor sonra başlıyor yine az ondan ye bundan ye diye, kısa konuşmaları ciddiye almıyor zaten artık.
Menüm gayet güzel hele akşam yemeğine bayıldım gayet sağlıklı gizemli :)) Tebrik ederim afiyet olsun.
Hoşbuldukkkk :))
Afiyet olsun makarnayı yoğurtlu çokk severim :) Şimdi annem burda o hafif hafif bulgur pilavı filan yapıyor. o gidince bende makarnalara kalıcam sanırım :))
Gayet iyi bence 1 gram bile çok değerli bizim için. hiç sıkma canını tatlım.
Uff baya da kalabalık olacakmış. Şimdiden kolay gelsin tatlımm sanaaa :)
Eski kilon- Yeni kilon= Fark
Fark*100 /Eski kilon
çıkan sonuç yüzde hesabın.
Bu klasik diyetlerin de onu sıkıntı işte, sınırsız yeme hakkına sahibiz ama bir kaçamak olayı bozabiliyor. Dukanda da aynı şey geçerli. İstediğini yiyebiliyorsun ma araya sıkıştırdığın 1 meyve seni kalori hesabına dönmek zorunda bırakıyor.
Tesekkur Ederim canim. Hafif ates Devam ediyor. Doktora goturup oralarda yeni bir enfeksiyon riskindense SIMdilik evde bakiyoruz caresine.
Ay canim Cok saol. AKsamki Yemeklerde EKmegi azaltsam Meyveyide iftardan sonra Hic Yemesem. Bide AZcik spor Olsa :)))))))))))))
Ne Cok istegim var Kendimdem.. ...
aynen canım yaaa son günlerde de iyisin artık diyet yapma baskıları beni biraz gevşetti galiba...o sebeple çok katı durmuyorum diyete karşı..bıraksan neler yerim de yine kontrollüü gitmeye çalışıyorum..olmadı yarından itibaren şu kısır işine asılayım bari..ama soğan koymayacağım içine midemi yaktı bir şeyler yemek zorunda kaldım
İnsan havaya girer çok normal Lucim. Her şeyi geçtim evde sürekli eşinle olunca onun baskıları da çok etkiliyordur ama sen azimlisin yaparsın eminim. Aman midene dikkat et en olmadı taze soğan deneyebilirsin. Ben zamanında midemden çok çektim. Bazen öyle ağrırdı ki kan gelirdi sonunda. 1-2 yıldır baya toparlamıştım nadiren ağrıyordu son 1 haftadır yine iyice fenalaştı. Acaba sürekli dışarda yemek mi yapıyor diyorum. Aslında ızgara tüketiyorum ya da çorba veya bazı günler ev yemekleri ama ne kadar bileceksin ki kullanılanları. Hatta belki o zamanlarda üniversitede dışarı da yememin etkisinden o kadar çok ağrıyordu midem.
Sen küçük bebeğinle o kadar kişiyi nasıl ağırlayacaksın allah yardımcın olsun
Hepsi icin coook tsk ederm ttlm
Menüm gayet güzel hele akşam yemeğine bayıldım gayet sağlıklı gizemli :)) Tebrik ederim afiyet olsun.
Hoşbuldukkkk :))
Afiyet olsun makarnayı yoğurtlu çokk severim :) Şimdi annem burda o hafif hafif bulgur pilavı filan yapıyor. o gidince bende makarnalara kalıcam sanırım :))
Gayet iyi bence 1 gram bile çok değerli bizim için. hiç sıkma canını tatlım.
Uff baya da kalabalık olacakmış. Şimdiden kolay gelsin tatlımm sanaaa :)
Eski kilon- Yeni kilon= Fark
Fark*100 /Eski kilon
çıkan sonuç yüzde hesabın.
siyamum cum sen mesaj yazda gece gündüz farketmez tatlım
hoşgeldin serap cım iyi yaptın
canım hurma özellikle emziren annelere çok iyi sütü artırıcı özelliği de var kararında yemek şartıyla tabiii
hiç yoktan iyidir haftaya düzelir tatlım sen merak etme
maşallah sana
ben dün erken regli olunca malesef kilom artışta sabahleyinde wc ye çıkamadım sibir oldum yaaa
kolay gelsin canım sen öncelikle güzelce bi dinlen sonrasında misafiri halledersin de bebeği oyalayacak birileri var mı?
Lucim sen kalbimin idolüsün
Kesinlikle yeterince açıklayıcı, ne sinir olmuştuk onlara yahı
Valla yüzmedim ama çok da pişman değilim açıkçası, zaten kilo alınca istediğim gibi hareket edemiyorum keyifle yüzemezdim heralde. Ben önceden bir girerdim denizden hiç çıkmadan 3-4 saat yüzerdim. Zaten sahilde güneşlenme gibi bir adetim yoktur. Güneşten ne kadar çabuk kaçsam kardır mantığındayım.
İnsan çok çabuk alışıyor değil mi brokolicim, ben de ilk geldiğimde aynı şekilde olmuştum.
Bengücüm nasıl oldu kızın ?
Şekerim aaa değiştirmedimSadece yeni bir idol daha buldum
Kaşık bildiğimiz kaşık mı siyamum ? Bana 3 kaşıktan baya fazla gözüktü ama ?
Ayy kolay gelsin nedir öyle 24 kişi. Bir taraftan kızın var. Tebrik ederim cesaretin için.
Ben bu menüyü beğendim. Ne güzel olmuş bak kaçamaksız görüyor musun Gizem.
Emeklerinin sonucunu ne güzel almışsın bak.
Harika olmuş da ben bir şey merak ediyorum. Önceden nasıl besleniyordun ? Ben böyle beslensem hep kilo alırım gibi geliyor.
Kaptanım ben de öyle oluyorum pazartesi salı kilom iniyor sonra çıkıyor. Hayır sıfır kaçamak ilerliyorum bir de.
Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim kaptanım çok zor geliyor şu işler. Bizim ev belli gibi tam da net değil. Onlara baktık tekrar. Birinin boşalmasının biraz zamanı var onu istediğim için yavaştan aldık ama olmazsa diğerlerinden olacak her neyse tekrar gittik. Tadilat yapılacak edilecek ne var diye baktık. Artık önümüzdeki hafta ev tamam olup tadilat boya badanası olur sanırım. Sonrada ufak ufak taşınılır. Üstüne üstlük aşırı derecede karnım ağrıyor, malum en son pazar günü gitmiştim tuvalete o günden sonra yine sorun yaşıyorum bilmem onun ağrısı bilmem regl dönemim düzensiz onun ağrısı bilmiyorum artık.
Lucim nasıldı o bir aydınlatır mısın beni?
Ahh o eşler yok muuuUzuuuun bir konuşma yaparsak en fazla 1 hafta ses etmiyor sonra başlıyor yine az ondan ye bundan ye diye, kısa konuşmaları ciddiye almıyor zaten artık.
Cok Sukur canim dustu normale. Kizim Dort yasinda.tessekkur Ederim.Haklısın Bengücüm, hastaneler de tehlikeli. Ne kadarlıktı kızın ? Bir an önce düşer ateşi umarım.
Canim gecmis Olsun. Cok fenaaymis seninkide. Disarida yiyince icindekilere guvenilmiyor Tabi. Umarim evine Yerlesip Rahatlarsin.İnsan havaya girer çok normal Lucim. Her şeyi geçtim evde sürekli eşinle olunca onun baskıları da çok etkiliyordur ama sen azimlisin yaparsın eminim. Aman midene dikkat et en olmadı taze soğan deneyebilirsin. Ben zamanında midemden çok çektim. Bazen öyle ağrırdı ki kan gelirdi sonunda. 1-2 yıldır baya toparlamıştım nadiren ağrıyordu son 1 haftadır yine iyice fenalaştı. Acaba sürekli dışarda yemek mi yapıyor diyorum. Aslında ızgara tüketiyorum ya da çorba veya bazı günler ev yemekleri ama ne kadar bileceksin ki kullanılanları. Hatta belki o zamanlarda üniversitede dışarı da yememin etkisinden o kadar çok ağrıyordu midem.
kızlaaar ne farkettim.... biliyorsunuz 4 gündür biberiye yağı kullanmaktayım...ufak şişe olduğu için hemen bitti tabi bugün farklı bir marka bulabildim ve az önce sürdm..önceki yağ hiç yanma yapmıyordu ama şu an sürdüğüm yağ oldukça yakıp terletmeye başladı..acaba marka marka değişiyor ve daha fazla mı etki ediyor anlamadım..bu konuda da kobayınız olarak bi deneyimleyip en etkili markayı aktaracağım size :)
Supersin canim ya. AZmine istikrarina hayranim.
ah be canım kötüymüş senin mide de..bende de gastrit var çiğ soğan yiyince yanma ağrı yapıyor... sen de dikkat et kuzum yoğurt vb ye, çorba iç
bengü cüm kızına geçmiş olsun tatlım yaa bu sıcaklarda ateş de hiç çekilmez yani
kızlar akşama iftara misafirlerim var o yüzden fazla yazamayacağım yarın da iftara misafirlerim var
bugün benim küçük oğlanın doğum günü öyle olunca bugün kuzenleri yarın komşuları iftara çağırdım 2 gün iftar sonrası doğum günü kutlayacağız ramazan olmasaydı tek seferde hallederdim ama ne yapalım sağlık olsun haftasonuda fazla uğrayamayabilirim
Tatlm kaynvalide var ama cok faydasini grmiyrm onunda olsun yaparz :)
kızlaaar ne farkettim.... biliyorsunuz 4 gündür biberiye yağı kullanmaktayım...ufak şişe olduğu için hemen bitti tabi bugün farklı bir marka bulabildim ve az önce sürdm..önceki yağ hiç yanma yapmıyordu ama şu an sürdüğüm yağ oldukça yakıp terletmeye başladı..acaba marka marka değişiyor ve daha fazla mı etki ediyor anlamadım..bu konuda da kobayınız olarak bi deneyimleyip en etkili markayı aktaracağım size :)
Cok Sukur canim dustu normale. Kizim Dort yasinda.tessekkur Ederim.
Canim gecmis Olsun. Cok fenaaymis seninkide. Disarida yiyince icindekilere guvenilmiyor Tabi. Umarim evine Yerlesip Rahatlarsin.
teşekkür ederim bengücüm, sayenizde birtanem, kendime sorumluluk yükledim sizlere en doğru bilgiyi aktarayım diye :))))
bu arada bugün tekrar ölçtüm kendimi, günaşırı ölçüyorum... bu sabah itibariyle göbek ölçüm 1cm daha incelmiş..belim sabit. pazartesiden bu yana göbek çevrem 5 bel çevrem 4 cm inceldi. dün eğer su kaybıysa bol su içersem ölçü geri gelir mantığı ile 4 litreye yakın su içtim tüm gün de kısır yediğim için midemdeki bulgurların şişmesinden midir nedir gece yatarken karnım resmen davul gibiydi, hatta itiraf etmeliyim ki kilo mu aldım diye de çok korktum. ama sabah uyanp wc ye gidip ölçülerimi alınca gördüm ki 5 gündür giden cm ler su değilmiş... sabah duşumu aldım ve tekrar yağlanıp korselendim. bugün yappabilirsem koşu bandında bi 30 dk da olsa spor yapmayı hedefliyorum. yeni aldığım yağ daha etkili gibi, çok yakıyor ve terletiyor bölgeyi..cildim çok hassas olmasına rağmen herhangi bi kızarıklık tahriş yok çok şükür... şimdi pazartesiye odaklanmış durumdayım. bakalım pzt ölçüleri ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?