Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben zamanında pirinç lapası yapmıştım Lucim sanırım 2 günde 1.5 kg kadar gitmişti ama inan değmemişti. Yaşadığım o mide bulantısını ve uzun süre pilav deyince bile midemin bulantısını unutamıyorum. Ama dediğin gibi bulgur oldukça faydalı ve bence tat olarak da çok daha iyi olacaktır pirince göre. Hadi sen bizim yine kobayımız ol ama tam kilonu verip bize ne kadar verdiğini de söyler misin ? Evim olsaydı ben de seve seve kobay olurdum ama şimdi bu şartlarda kendimi çok zorlayıp bir de 200 300 gram gidiverirse üzülürüm valla.

ayyy seve seve olurum da tatlım bu ara kaçamaksız geçmiyor gnlerim sabahtan beri yedim kısırı içtim ayranıı az önce içim kıyıldı diye gidip 1/2 simitle ppeynir yedim ya ben :8 olmazsa yarından itibaren mi kobaylık yapsam

Bu klasik diyetlerin de onu sıkıntı işte, sınırsız yeme hakkına sahibiz ama bir kaçamak olayı bozabiliyor. Dukanda da aynı şey geçerli. İstediğini yiyebiliyorsun ma araya sıkıştırdığın 1 meyve seni kalori hesabına dönmek zorunda bırakıyor.

Tesekkur Ederim canim. Hafif ates Devam ediyor. Doktora goturup oralarda yeni bir enfeksiyon riskindense SIMdilik evde bakiyoruz caresine.

Ay canim Cok saol. AKsamki Yemeklerde EKmegi azaltsam Meyveyide iftardan sonra Hic Yemesem. Bide AZcik spor Olsa :)))))))))))))
Ne Cok istegim var Kendimdem.. ...

aynen canım yaaa son günlerde de iyisin artık diyet yapma baskıları beni biraz gevşetti galiba...o sebeple çok katı durmuyorum diyete karşı..bıraksan neler yerim de yine kontrollüü gitmeye çalışıyorum..olmadı yarından itibaren şu kısır işine asılayım bari..ama soğan koymayacağım içine midemi yaktı bir şeyler yemek zorunda kaldım

Haklısın Bengücüm, hastaneler de tehlikeli. Ne kadarlıktı kızın ? Bir an önce düşer ateşi umarım.

İnsan havaya girer çok normal Lucim. Her şeyi geçtim evde sürekli eşinle olunca onun baskıları da çok etkiliyordur ama sen azimlisin yaparsın eminim. Aman midene dikkat et en olmadı taze soğan deneyebilirsin. Ben zamanında midemden çok çektim. Bazen öyle ağrırdı ki kan gelirdi sonunda. 1-2 yıldır baya toparlamıştım nadiren ağrıyordu son 1 haftadır yine iyice fenalaştı. Acaba sürekli dışarda yemek mi yapıyor diyorum. Aslında ızgara tüketiyorum ya da çorba veya bazı günler ev yemekleri ama ne kadar bileceksin ki kullanılanları. Hatta belki o zamanlarda üniversitede dışarı da yememin etkisinden o kadar çok ağrıyordu midem.

ah be canım kötüymüş senin mide de..bende de gastrit var çiğ soğan yiyince yanma ağrı yapıyor... sen de dikkat et kuzum yoğurt vb ye, çorba iç

bengü cüm kızına geçmiş olsun tatlım yaa bu sıcaklarda ateş de hiç çekilmez yani
kızlar akşama iftara misafirlerim var o yüzden fazla yazamayacağım yarın da iftara misafirlerim var
bugün benim küçük oğlanın doğum günü öyle olunca bugün kuzenleri yarın komşuları iftara çağırdım 2 gün iftar sonrası doğum günü kutlayacağız ramazan olmasaydı tek seferde hallederdim ama ne yapalım sağlık olsun haftasonuda fazla uğrayamayabilirim

Sen küçük bebeğinle o kadar kişiyi nasıl ağırlayacaksın allah yardımcın olsun

Tsk ederm cnm aksi gbi spa hic dur.adi bugun kucagmda sallaya sallaya ev supurdum dusunun aksilik bu ya 7 de evde olan esim bayramdan dolayi mesaiye kaliyr hic deglse o glnce yapardm bazi seyleri

Hepsi icin coook tsk ederm ttlm

Valla hurma daha guzel cnm zevkle yerm :)

Tatlm kaynvalide var ama cok faydasini grmiyrm onunda olsun yaparz :)

kızlaaar ne farkettim.... biliyorsunuz 4 gündür biberiye yağı kullanmaktayım...ufak şişe olduğu için hemen bitti tabi bugün farklı bir marka bulabildim ve az önce sürdm..önceki yağ hiç yanma yapmıyordu ama şu an sürdüğüm yağ oldukça yakıp terletmeye başladı..acaba marka marka değişiyor ve daha fazla mı etki ediyor anlamadım..bu konuda da kobayınız olarak bi deneyimleyip en etkili markayı aktaracağım size :)

Haklısın Bengücüm, hastaneler de tehlikeli. Ne kadarlıktı kızın ? Bir an önce düşer ateşi umarım.
Cok Sukur canim dustu normale. Kizim Dort yasinda.tessekkur Ederim.

Canim gecmis Olsun. Cok fenaaymis seninkide. Disarida yiyince icindekilere guvenilmiyor Tabi. Umarim evine Yerlesip Rahatlarsin.

Supersin canim ya. AZmine istikrarina hayranim.

Öncelikle teşekkür ederim kaptanim geceleri burdayım yazarım boş bırakmam.
Makarna ekmek yemedigim icin tercih ettim hemde cidden insan bi süre sonra sıkılıyor farklı bişey arıyor.
3 kaşık ama karışık makarna ve boyutu büyük olunca öyle durması gayet normal canım haklısın

Iftara gelinceeee
Çorba
5-6 patates Kızartma(biri yapmış kokusu muhteşemdi annemde orucluyum diye kiyamamis küçük bi patatesi kizartmis saolsun)
4 kaşık ıspanak yemeği yoğurtlu
Güllaç

Sahur: Kepekli tost yağsız
1 domates + salatalık+ 3 zeytin
Ayran

Spor: Leslie Sansone 2mil
Su: 1,5 litre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Supersin canim ya. AZmine istikrarina hayranim.

teşekkür ederim bengücüm, sayenizde birtanem, kendime sorumluluk yükledim sizlere en doğru bilgiyi aktarayım diye :))))

bu arada bugün tekrar ölçtüm kendimi, günaşırı ölçüyorum... bu sabah itibariyle göbek ölçüm 1cm daha incelmiş..belim sabit. pazartesiden bu yana göbek çevrem 5 bel çevrem 4 cm inceldi. dün eğer su kaybıysa bol su içersem ölçü geri gelir mantığı ile 4 litreye yakın su içtim tüm gün de kısır yediğim için midemdeki bulgurların şişmesinden midir nedir gece yatarken karnım resmen davul gibiydi, hatta itiraf etmeliyim ki kilo mu aldım diye de çok korktum. ama sabah uyanp wc ye gidip ölçülerimi alınca gördüm ki 5 gündür giden cm ler su değilmiş... sabah duşumu aldım ve tekrar yağlanıp korselendim. bugün yappabilirsem koşu bandında bi 30 dk da olsa spor yapmayı hedefliyorum. yeni aldığım yağ daha etkili gibi, çok yakıyor ve terletiyor bölgeyi..cildim çok hassas olmasına rağmen herhangi bi kızarıklık tahriş yok çok şükür... şimdi pazartesiye odaklanmış durumdayım. bakalım pzt ölçüleri ne olacak

ah be canım kötüymüş senin mide de..bende de gastrit var çiğ soğan yiyince yanma ağrı yapıyor... sen de dikkat et kuzum yoğurt vb ye, çorba iç

Sorma şekerim yahu, yine başladı bakalım ..

Oğlunun doğum günü kutlu olsun kaptanım.

Tatlm kaynvalide var ama cok faydasini grmiyrm onunda olsun yaparz :)

Gizem nasıldı dün akşam?

Lucim yorumlarda okumuştum bunu, yakanın çok daha etkili olduğu söylenmişti.

Cok Sukur canim dustu normale. Kizim Dort yasinda.tessekkur Ederim.

Canim gecmis Olsun. Cok fenaaymis seninkide. Disarida yiyince icindekilere guvenilmiyor Tabi. Umarim evine Yerlesip Rahatlarsin.

Umarım Bengücüm. Artık son zamanlar bakalım.

Lucim biz zaten ödemi atmak için bol su içiyoruz, yani içtiğin su ile vücudundaki su miktarın tuvalete gidene kadar artar ancak. Bence bu gidenin büyük bölümü su olsa da bizim atmayı bir türlü beceremediğimiz su ve geri geleceğini de düşünmüyorum. 5 cm nedir yahu harika valla tabrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…