Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O değil de ben çok ayrıntılı bakmasam da gezdiğimiz mağazalarda hiç bu tür halılar görmedim acaba benim mi gözümden kaçtı ki ? O zaman sonran 2. tarzında bir halı bulabilirsem gayet güzel olabilir değil mi Lucim ? Hem renklendirir etrafı, ben krem hafif kahve desenli falan bakıyordum ama resmen renksiz kalacaktı oda.

bu da deri bi halıymış... halıyı sevdim ama ağır kaçar sanki senin takıma... bu halı orta sehpasız kullanılmalı... tatlım bence de sondan 2. güzel olabilir berjerlerinle de uyumlu olur dur markasına bi bakayım ben onun

merinosmuş canım linki http://www.merinoshalilari.com/merinos-venus-v-445-95-hali.html bizim ki sonuncu olandı sanki..ya da hepsi aynımı ki bunların anlamadım ki bi bak siteye istersen tatlım

Bu evet benim salona fazla kaçar şekerim
Ben de aynen onu beğendim Lucim, yalnız sen nasıl buldun bu modelleri ben google'dan arayınca çok farklı renkler modeller çıkıyor.

hmcim yaaa çok çeşit var google yazsana bi patchwork halı desenleri diye belki hoşuna giden başka renk ve modeller olabilir bebişim

kaptanımızda buurada, dur onun da fikrini alalım

maşallah sana lucim yaaaa

oo çok iyi

kızlar yaaa, facebookta zayıflama grupları hurma diyetinden yıkılıyor. herkeste bi hurma diyeti merakı bi de biberiye yağı... var mı aranızda bu hurma diyetini duyan? yapan? yapanı gören? pek bi meraklandımmm
biberiyeyi de hurmayı da ilk sende duydum ben biberiyueyi öğrendik de hurmayı bi de ben araştırayayım 6 günde 6 kg

ben mesajlara bakıp okuyana kadar sen gelip dönmüşsün bile
kızlar kaç gündür regli yüzünden oruç tutmuyordum bugün tuutum ama sersem gibiyim öğlen 2 saate yakın uyudum dün gece 3 te hala ayaktaydım uyuyamamıştım

hm cim bende sade mobilyaları seviyorum bu koltuklara zebra modeller güzel olur bence sanırım luci de onu diyor
halılarda güzelmiş

Tamam Lucim ben sana mail atarım.Şimdiden teşekkür ederim 6 günde 6 kilo mu vermişler o zaman işler değişebilir tabi gerçekten veriliyor ise o kadar ..

sende 6 kg lafını duyunca hemen dikkat kesildin dimi?

hmcim yaaa çok çeşit var google yazsana bi patchwork halı desenleri diye belki hoşuna giden başka renk ve modeller olabilir bebişim

kaptanımızda buurada, dur onun da fikrini alalım

Lucim internetten halı alışverişi ile ilgili ne düşünüyorsun nasıl olur ? Pek içime sinen bir şey değil aslında eşim de güvenemiyor ama biraz gaz ile onu hallederim de, her yeri gezmedim ama çok klasik modeller gördüm baktığım yerlerde hep.

Kaptanım oruç seni halsiz bırakıyormuş hep anlaşılan. İyiydin sanırım değil mi 1 haftadır.

Ben de aynen zebra düşünüyordum kaptanım model düşüncem olmadan ama bu halılara gider mi acaba ya da ne renk gider ki ?:26:

6 günde 6 kg duyunca kesildim tabi dikkat ben kolumu kessem gitmez heralde 6 kg

evetcanım yaaa zebra diye geçiyormuş o katlamalılar :) kaptanım daha 6 km daha yürüyüp 18 kmye çıkardım bugüünkü yürüyüşümü :) facede isveç diyeti yapanlar diye bi grup var oorada herkes hurma diyeti yapıyor, kızlar incelip gittiler 1 haftada

sen dikkat et kendine tatlım oruç ta tutuyorsun zorlama bünyeni

hmcim bencede patchwork ler cok hos istanbul desenli cok solgun gosterir. berjerler de cok hos durmus ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımcım bence de internetten riskli sanki tonu tutmaz hoşuna gitmez..ne bileyim ben internetten hiç bir şey alamıyorum güvenip de....illaki elleyip o ürüne dokunacağım almadan önce

Perde de sade bir renk mi tercih edeyim krem gibi Lucim yoksa onda da bir renk olsun mu sence ?
Şu hurma diyetinizi ben de bir araştırayım bildiğimiz kuru hurma değil mi bu ?

evet tatlım bahsetmiştim ya berjerinle aynı takım olanı bile var... ben çok uyumlu evleri sevmiyorum sanki... berjer istanbul zaten halı biraz patlatmalı ortamı, mobilyayı göstermeli bence

Anladım Lucim ben bu halılardan bulmaya çalışayım bakalım. Cidden hoşuma gitti içime de sindi. Televizyon ünitesini hangi renk düşünsem daha iyi olur ki ?

hmcim bencede patchwork ler cok hos istanbul desenli cok solgun gosterir. berjerler de cok hos durmus ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim kollontaicim, ben de çok beğendim patchworkleri, Lucim ilk söylediğinde internetten göz atıp genelle sade kapalı tonları görmüştüm öyle olunca aaa evet bu diyememiştim açıkçası ama son baktığımız modeli çok beğendim.

bulursun bence tatlım bu yıl inanılmaz moda bu halılar, çok tuttu... her şeye uyumlu olduğu için ... perde bence de sade olmalı...
katlamalı perde yazıp bakabilirsin google a ... belki 3 lüü krem koltuklarına bordo kırlent de koysan uyumlu olabilir halı ile...

mobilya kahverengi demiştin ya tatlım tv ünitesi de kahve olmalı sanki... bilemedim ki senin başka düşüncen var mı ki?

AMA KAHVE KREM GİBİ DE OLABİLİR BELKİ.. SIRF KAHVE BOĞAR MI Kİ???

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa evet 1 haftadır iyi idim oruç beni susuz bırakıyor bi de dün gece uyuyamadığım için uykuysuzum aslında bu yaz günü tutmamak lazımda ne bileyim tutmayınca da rahatsız oluyorum
valla şimdi okudum hurma diyeti kısmını da doğru dürüst veren yok orda bi de isveç diyeti bölümünü okuyayım bakimm
maşallah ana ne diyeyimmm

bende halıyı beğendim bak halıdaki kırmızı renkten koltuklara kırlent de güzel olur kahverengi tv ünitesi güzelde çok tozu belli ediyor krem olsa fazla tozu belli etmez gibi

bu arada benim dediğim zebra perde değilmiş katlamalı perde diye geçiyor yanılttınız kzlar beni..zebra perdeyi sevmiyorum ben ofis perdesi gibi duruyor zarif olan katlamalı perdeler benceeeee

Hadi bakalım aynı modeli bulursam hiç düşünmeyeceğim içime çok sindi, olmazsa da yakınlarına bakarım artık. internetten baktım nerede olduğunu anlayamasam da merinos varmış, yer yön işi eşime kalır artık. Hiç mi bir insan da yer yön duygusu olmaz yahu çok kötüyüm. Kırlent fikri de gayet mantıklı. Ev tamam olsun sonra aldığım yerden aynı kumaş türünden kırmızı renk sordurabilirim sanırım bence de gayet hoş olabilir. Televizyon ünitesi için de şu ton bir kahverengi olabilir diye düşünüyorum. O koyu kahverengi daha açık bir tona dönüşecek sanırım bu ton fena olmaz. Bir de bu tonu seviyorum heralde uyumlu da olur.

canım dikkat et kendineeee....

face de isveç diyeti yapanlar birlikte zayıflıyoruz diye bi grup var ya gamze eklemiştir seni... eklemediyse ben ekleyivereyim oradan oku kuzum neler neler vallahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…