- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.581
bence de son 2 daha iyi gibi canım bordo hareket ve renklilik katar salonuna... markaları bilsem(( dur sen karar ver bulurum ben zaten google a patchwork halı modelleri yazınca çıkan sonuçlar bunlar çok rahat sen de bulabilirsin :)
O değil de ben çok ayrıntılı bakmasam da gezdiğimiz mağazalarda hiç bu tür halılar görmedim acaba benim mi gözümden kaçtı ki ? O zaman sonran 2. tarzında bir halı bulabilirsem gayet güzel olabilir değil mi Lucim ? Hem renklendirir etrafı, ben krem hafif kahve desenli falan bakıyordum ama resmen renksiz kalacaktı oda.
Eki Görüntüle 1199081
bu da deri bi halıymış... halıyı sevdim ama ağır kaçar sanki senin takıma... bu halı orta sehpasız kullanılmalı... tatlım bence de sondan 2. güzel olabilir berjerlerinle de uyumlu olur dur markasına bi bakayım ben onun
maşallah sana lucim yaaaagünaydın kızlaaarrrr, sade ve şekersiz nescafemi içip yağlandım korselendim ve sabah sabah attım kendimi yollara... 12 km yürüyüşümü tamamlayıp nihayet evime kavuştum....
şimdi limon, pul biber ve naneden oluşan yoğurt karışımımı yiyeceğim, sonra yeşil çayımı içeceğim..şu ana kadar 1 litre suyumu içtim bile...günde 4 litreyi buluyor su tüketimim, sanırım sporla ter atmamdan kaynaklanıyor...
öğleden sonra işlerim var yaklaşık bi 5-6 km daha yürüyeceğim inşallah işlerimi halledebilmek için...sizlere de kolay gelsin, öptüm hepinizi.
oo çok iyikaptanım ve serapcım ilk gunden cok gelmedi normalde de spor yuruyus vs yapıyodum zaten. biraz da hafif bisey leslie o kadar yaptım yorgunluk yok sabah ilk gun agrı olur diye bekledim o da yok. ama cok keyifliii.
kızlar sabah da kalktım kahvaltıdan once leslie 2 mil yaptım. menumu aksam yazarım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biberiyeyi de hurmayı da ilk sende duydum ben biberiyueyi öğrendik de hurmayı bi de ben araştırayayım 6 günde 6 kgkızlar yaaa, facebookta zayıflama grupları hurma diyetinden yıkılıyor. herkeste bi hurma diyeti merakı bi de biberiye yağı... var mı aranızda bu hurma diyetini duyan? yapan? yapanı gören? pek bi meraklandımmm
tabiki bebişim zevkime güvenip öneri istiyrsan ne mutlu bana :) seve seve fikirlerimi paylaşmak isterim... mail adresim sende var, mobilyalarının fotosunu gönderme şansın olursa mobilyalara uygun bir şeyler düşünürüz istersen...az sonra işlerim için çıkacağım ama dönünce hemen araştırırız :)
hurma çok faydalı evett, 6 günde 6 kilo veren var sırf hurma ve yoğurt ile de hoşuma gitti
Tamam Lucim ben sana mail atarım.Şimdiden teşekkür ederim6 günde 6 kilo mu vermişler o zaman işler değişebilir tabi gerçekten veriliyor ise o kadar ..
merinosmuş canım linki http://www.merinoshalilari.com/merinos-venus-v-445-95-hali.html bizim ki sonuncu olandı sanki..ya da hepsi aynımı ki bunların anlamadım ki bi bak siteye istersen tatlım
hmcim yaaa çok çeşit var google yazsana bi patchwork halı desenleri diye belki hoşuna giden başka renk ve modeller olabilir bebişim
kaptanımızda buurada, dur onun da fikrini alalım
maşallah sana lucim yaaaa
oo çok iyi
biberiyeyi de hurmayı da ilk sende duydum ben biberiyueyi öğrendik de hurmayı bi de ben araştırayayım 6 günde 6 kg
ben mesajlara bakıp okuyana kadar sen gelip dönmüşsün bile
kızlar kaç gündür regli yüzünden oruç tutmuyordum bugün tuutum ama sersem gibiyim öğlen 2 saate yakın uyudum dün gece 3 te hala ayaktaydım uyuyamamıştım
hm cim bende sade mobilyaları seviyorum bu koltuklara zebra modeller güzel olur bence sanırım luci de onu diyor
halılarda güzelmiş
sende 6 kg lafını duyunca hemen dikkat kesildin dimi?
maşallah sana lucim yaaaa
biberiyeyi de hurmayı da ilk sende duydum ben biberiyueyi öğrendik de hurmayı bi de ben araştırayayım 6 günde 6 kg
ben mesajlara bakıp okuyana kadar sen gelip dönmüşsün bile
kızlar kaç gündür regli yüzünden oruç tutmuyordum bugün tuutum ama sersem gibiyim öğlen 2 saate yakın uyudum dün gece 3 te hala ayaktaydım uyuyamamıştım
hm cim bende sade mobilyaları seviyorum bu koltuklara zebra modeller güzel olur bence sanırım luci de onu diyor
halılarda güzelmiş
sende 6 kg lafını duyunca hemen dikkat kesildin dimi?
Bir de bu tarz halılar hakkında fikrinizi alabilir miyim ?
Eki Görüntüle 1199106 Eki Görüntüle 1199107 Eki Görüntüle 1199108
Lucim internetten halı alışverişi ile ilgili ne düşünüyorsun nasıl olur ? Pek içime sinen bir şey değil aslında eşim de güvenemiyor ama biraz gaz ile onu hallederim de, her yeri gezmedim ama çok klasik modeller gördüm baktığım yerlerde hep.
evetcanım yaaa zebra diye geçiyormuş o katlamalılar :) kaptanım daha 6 km daha yürüyüp 18 kmye çıkardım bugüünkü yürüyüşümü :) facede isveç diyeti yapanlar diye bi grup var oorada herkes hurma diyeti yapıyor, kızlar incelip gittiler 1 haftada
sen dikkat et kendine tatlım oruç ta tutuyorsun zorlama bünyeni
evet tatlım bahsetmiştim ya berjerinle aynı takım olanı bile var... ben çok uyumlu evleri sevmiyorum sanki... berjer istanbul zaten halı biraz patlatmalı ortamı, mobilyayı göstermeli bence
hmcim bencede patchwork ler cok hos istanbul desenli cok solgun gosterir. berjerler de cok hos durmus ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Perde de sade bir renk mi tercih edeyim krem gibi Lucim yoksa onda da bir renk olsun mu sence ?
Şu hurma diyetinizi ben de bir araştırayım bildiğimiz kuru hurma değil mi bu ?
Anladım Lucim ben bu halılardan bulmaya çalışayım bakalım. Cidden hoşuma gitti içime de sindi. Televizyon ünitesini hangi renk düşünsem daha iyi olur ki ?
yaa evet 1 haftadır iyi idim oruç beni susuz bırakıyor bi de dün gece uyuyamadığım için uykuysuzum aslında bu yaz günü tutmamak lazımda ne bileyim tutmayınca da rahatsız oluyorumLucim internetten halı alışverişi ile ilgili ne düşünüyorsun nasıl olur ? Pek içime sinen bir şey değil aslında eşim de güvenemiyor ama biraz gaz ile onu hallederim de, her yeri gezmedim ama çok klasik modeller gördüm baktığım yerlerde hep.
Kaptanım oruç seni halsiz bırakıyormuş hep anlaşılan. İyiydin sanırım değil mi 1 haftadır.
Ben de aynen zebra düşünüyordum kaptanım model düşüncem olmadan ama bu halılara gider mi acaba ya da ne renk gider ki ?:26:
6 günde 6 kg duyunca kesildim tabi dikkat ben kolumu kessem gitmez heralde 6 kg
maşallah ana ne diyeyimmmevetcanım yaaa zebra diye geçiyormuş o katlamalılar :) kaptanım daha 6 km daha yürüyüp 18 kmye çıkardım bugüünkü yürüyüşümü :) facede isveç diyeti yapanlar diye bi grup var oorada herkes hurma diyeti yapıyor, kızlar incelip gittiler 1 haftada
sen dikkat et kendine tatlım oruç ta tutuyorsun zorlama bünyeni
bulursun bence tatlım bu yıl inanılmaz moda bu halılar, çok tuttu... her şeye uyumlu olduğu için ... perde bence de sade olmalı...
katlamalı perde yazıp bakabilirsin google a ... belki 3 lüü krem koltuklarına bordo kırlent de koysan uyumlu olabilir halı ile...
mobilya kahverengi demiştin ya tatlım tv ünitesi de kahve olmalı sanki... bilemedim ki senin başka düşüncen var mı ki?
bulursun bence tatlım bu yıl inanılmaz moda bu halılar, çok tuttu... her şeye uyumlu olduğu için ... perde bence de sade olmalı...
katlamalı perde yazıp bakabilirsin google a ... belki 3 lüü krem koltuklarına bordo kırlent de koysan uyumlu olabilir halı ile...
mobilya kahverengi demiştin ya tatlım tv ünitesi de kahve olmalı sanki... bilemedim ki senin başka düşüncen var mı ki?
yaa evet 1 haftadır iyi idim oruç beni susuz bırakıyor bi de dün gece uyuyamadığım için uykuysuzum aslında bu yaz günü tutmamak lazımda ne bileyim tutmayınca da rahatsız oluyorum
valla şimdi okudum hurma diyeti kısmını da doğru dürüst veren yok orda bi de isveç diyeti bölümünü okuyayım bakimm
maşallah ana ne diyeyimmm
bende halıyı beğendim bak halıdaki kırmızı renkten koltuklara kırlent de güzel olur kahverengi tv ünitesi güzelde çok tozu belli ediyor krem olsa fazla tozu belli etmez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?