Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah bulursun tatlım evini tamamlayınca fotoları bekliyoruz haaaa :) kahve krem iyi olur gibi canım kaptanımızın da dediği gibi fazla toz belli etmez de...

Kahve olursa daha açık ton olur gibi geliyor kaptanım ama kahve krem de olabilir tek renk olmasındansa. Kitaplığı farklı bir odaya koyup kitap okuma odası tarzı bir yer düşünüyoruz ama aslında salonda da hoşuma gitmiyor değil ufak bir kitaplık.

Kaptanım biz senle bir örneğiz ki sen benden çook daha az kiloda öyle yapıyorsun, bir yöntemle güzel verip sonra o kiloyu koruyoruz takılıyoruz
bu arada benim dediğim zebra perde değilmiş katlamalı perde diye geçiyor yanılttınız kzlar beni..zebra perdeyi sevmiyorum ben ofis perdesi gibi duruyor zarif olan katlamalı perdeler benceeeee

Lucim benim perdelerim pek açık durmaz evde, hoşlanmıyorum odada olan gün ışığından, ancak eşim evdeyken bazen o rahatsız olur kapalıdan, kısa süre açarız ya da birisi gelince milletin içi sıkılmasın diye Öyle olunca katlamalı ile zebra çok da farklı durmuyor gibi geldi.

inşallah bulursun tatlım evini tamamlayınca fotoları bekliyoruz haaaa :) kahve krem iyi olur gibi canım kaptanımızın da dediği gibi fazla toz belli etmez de...

Umarım bakalım Lucim rengi bulabilirsem iyi olacak. Bir yer vardı tüm renkler var siz çizin her modeli yaparız dedi, oraya güveniyoruz bakalım. 15 günü bulabilirmiş çizilmesi ama eve girince zaten yerleşme falan ancak sürer eksikler de yavaş yavaş gelebilir anında hepsi gelsin diye bir derdim yok bakalım. Ev bir tamam olsun da paylaşırım tabi Çok teşekkür ederim fikirleriniz için valla önümü gördüm.

tamam canım o halde zebra seçmelisin çünküü zebrada karartma şansın da var ya, o sebeple... katlamalılar da çok hoş oluyor ben her pencere için yaptırmıştım, kimi inik, kimi kalkık hoş gözüküyorlar

canım yaaa gönlüne göre olsun inşallah...çok severim ev eşyası almayı... bu arada şayet tarzınsa ve seviyorsan mutlaka tablo da as evine..ben tablolara bayılırım evim resim galerisi gibidir, tablosuz evler bana çok çıplak görünürler...

Herkesciklere selamm

menün beğendim tatlım

başlamıssın gene sekerim.

kızlar yaaa, facebookta zayıflama grupları hurma diyetinden yıkılıyor. herkeste bi hurma diyeti merakı bi de biberiye yağı... var mı aranızda bu hurma diyetini duyan? yapan? yapanı gören? pek bi meraklandımmm

hurma diyeti değilde sağlık nedeniyle sadece sıvı ve hurmayla beslenen birni tanıyorum.

Vücudunun sadece organik gerçekten organik olduğuna inandığı birşeyemi neye ihtiyacı varmış.

Buda hurmaymış 2 aydır öyle besleniyor ve kilo veriyor zaten kilo vermeside gerekiyormus.

Ama kesinlikle tasvik etmiyorum sağlıklı bir şekilde kilo vermek varken şok diyetleri elimizin tersiyle itelim lucim.

Ayrıca günlük hurma limiti 3 olmalıymış.

hmcımbenim fikrimi soracak olursan ben açık renk üstüne dekorayondan yanayım .

Benim evim bembeyaz istediğimde perde ve kırletlerimi değiştiriyorum turkuaz,pembe sırada morun bir tonu var ve cok hosuma gidiyor.

Mobilyada rahatlık benim için çok önemli sanırım sectiğin koltuklarda rahata benziyor insan iş güçten sonra evinde rahat olmak istiyor.

Sadece şık diye kaskatı koltukları tasvip etmiyorum

Misafir odası için olabilir sadece.

Halı kısmına gelince patchwork halılara bayılıyorum bende alacagım ben açık tonlar düşünüyorum yada cok renkli olanlardan .

Bu halılar bu sezonun yenileri.

Geçen sene eskiyi getir yeniyi götür halı kampanyalarında insanlardan aldıkları eski halılarla yapılmış yeni sezon ürünleri ( bir halı mağazasında anlatmışlardı bize )

Herseyden önce yeni kuracagınız evinizde eşinle saçtığın mutluluk en güzel aksesuarınız olsun.

kaptancım merhaba

seninle aynı düşüncelerdeyim.

Malum 1 aylık oruçlarda hem bayansal hem uyanamam nedenlerinden frelerimiz oldu ama tutmadığım her gün kendimi suçlu gibi hissettim.

Susuzluk sanırım hepimizin problemi aksam yemekten sonra o şişkilik su içmemiziede neden oluyor.

Son bir kaç günüdr yemeğe yüklenmeyip sıvı tüketiyorum daha rahat oluyorum böylelikle çayımı falanda içiyorum .

Lucim yine alacağım yerde bakarken katlamalıları da göreyim canlı olarak diyorum, karşılaştırmış olurum. Zaten sade bir model seçeceğimden pek model sorunu olmaz diye düşünüyorum.

Tablo kesinlikle düşünüyoruz aklımızda, eşim yıllar önce bir tablo görmüş şimdi her yerde onu arıyoruz. Hiç bir tarifi de yok sadece çok güzel renk geçişleri varmış, bir müzik markette görmüş. Muhtemelen bulmamız zor ama şu 3-5 parçalı ve renk geçişli tablolar var aklımızda. Eğer bir önerin var ise bakabilirim Lucim.

Zeynepcim hoşgeldin nasılsın iyi misin ? Sen de takımdaki herkes ile aynı fikirdesin sanırım. Çok güzel herkesin aynı şeyi söylemesi valla hiç kafam da karışmadı resmen netleştirdim ne bakacağımızı tek tek teşekkür ederim hepinize Ayrıca güzel dileğin için teşekkür ederim aslında bunların hepsi ayrıntı, evin için de huzur olduktan sonra gecekondu olsa bile fark etmez de ..

Herkesciklere selamm
başlamıssın gene sekerim.

zeynepcim merhaba... başladım evet, azıcık sppora yükleniyorum yine... bu bahsettiğim hurma diyeti zaten sadece 7 gün uygulanan bir diyet, uyguladığımdan ya da uygulayacağımdan değil de sadece giden kiloları görünce fikir almak istedim, öyle aylarca hurma yiyerek zaten beslenmem şekerim :)
dünkü yazını alıntılayamamıştım sonunda başlamışsın biberiye yağına, hadi hayırlı olsun..ben 1-2 gün ara verdim ve giden cmler geri gelmedi. bugn yine başladım sürmeye..sende son durum ne?

ah canım yaaaaa bana tablo de me kafayı yiyebilirim tablo için...deli oluyorum tablo olayına... google a soyut tablolar yazsana...off offf neler var neler...bitiyorum ben bu işe... bu arada mutlaka ayaklı lambader de al 2 köşeye, acayip hava katıyor salona lambaderlerrrrr

hoşbulduk canım çok şükür iyiyim sen nasılsın. ??

Bizim düşüncelerimiz sana netlik kazandırdıysa ne mutlu.

Ama dediğin gibi ayrıntı bunlar.

Mobilya seçiminde öyle seyler almalısınki sabit renkleri yıllarca kullanmak zorunda kalmayasın

Bak benim evimde bu.

hmcim renk gecisli doga tabloları var ressam monet nin bi google dan bak naturmort sevmem ama bu adam bi baska

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız zaten aylarca hurma diyeti sürdürmeyecegini biliyorum benim bahsettiğim kişi diyet için değil hastalığı nedeniyle öyle besleniyor.

Sende etki etmesine sevindim ancak bende sadece biberiye yağını kullandığımdan mıdır nednir 1 cm etki etti.

Şimdi yağım bitti. bi daha alcam bu defa portakal yada limonla birlikte karıştırcam bakalım .

Kaç cm gitti tatlım senin aman maşallah geride gelmesin zaten

kız zaten aylarca hurma diyeti sürdürmeyecegini biliyorum benim bahsettiğim kişi diyet için değil hastalığı nedeniyle öyle besleniyor.

Sende etki etmesine sevindim ancak bende sadece biberiye yağını kullandığımdan mıdır nednir 1 cm etki etti.

Şimdi yağım bitti. bi daha alcam bu defa portakal yada limonla birlikte karıştırcam bakalım .

Kaç cm gitti tatlım senin aman maşallah geride gelmesin zaten

Ayy Lucim ne güzel şeyler var öyle, ben de bir girince tablolara bakmaya doyamıyorum resmen. Çok güzel duruyorlar.
Aksesuar olayları ile sonra daha ayrıntılı ilgileneceğim şekerim ama hiç aklımda yoktu lambeder tarzı bir şey. Bu klasik modellerinden diyorsun değil mi ?

Zeynepcim çok güzel duruyor gerçekten salonun. Hem dediğin gibi tek bir değişiklik ile al sana bütün odan değişir. Güle güle otur içinde mutlu anların olsun hep.

hmcim renk gecisli doga tabloları var ressam monet nin bi google dan bak naturmort sevmem ama bu adam bi baska

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baktıklarım bana biraz renk olarak soluk geldi ama bilmiyorum yanlış tablolara mı baktım. Ya böyle gerçekten çakan renk geçişlerinden hoşlanıyorum ya da siyah beyaz tarzında çalışmalardan.

Zeynepcim çok güzel duruyor gerçekten salonun. Hem dediğin gibi tek bir değişiklik ile al sana bütün odan değişir. Güle güle otur içinde mutlu anların olsun hep.

.

amin canım insallah

hepimizin evinde mutlu anıları olsun insallah

amin canım insallah

hepimizin evinde mutlu anıları olsun insallah

Aynen şekerim, insanın evi gibisi yok valla, aç değiliz açıkta değiliz şu an, hatta fena da olmuyor, ev işi yok yemek derdi yok ama insan evini arıyor ciddi ciddi. Ben zaten tatile bile gidince yatağımı arayıp 1-2 gün uyuyamam.

Merhaba Kızlarrr :)
Dün ki menüm;
Sabah kahvaltıda;
* Bir kase süt içine 2 yk yulaf 10 adet kuru üzüm bir adet kayısı

Öğle yemeği;
* Mercimek çorbası ve yoğurt
*1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam yemeği;
* 2 yk pirinç pilavı
* birazda patlıcan yemeği

Annem burda yapıyor bütün ev yemeklerini annemin lügatında yemem ben bunu cümlesi yok herşeyi yediriyor :)

Akşamda yürüyüşe çıktık ailecek büfe de niğde gazozu görünce dayanamadım çoook severim :))
Uzun zamandır soda dışında asitli bişey içmiyordum uzun zaman sonra içtim niğde gazozu.

Bu ara işlerim çok yoğun hep koşuşturmaca görüşmeler filan derken yazamadım kızlar kusura bakmayın.

bu arada benim dediğim zebra perde değilmiş katlamalı perde diye geçiyor yanılttınız kzlar beni..zebra perdeyi sevmiyorum ben ofis perdesi gibi duruyor zarif olan katlamalı perdeler benceeeee
google amcaya bi bakayım katlamalı ayrı zebra ayrımıymış nilmiyordum

canım dikkat et kendineeee....

face de isveç diyeti yapanlar birlikte zayıflıyoruz diye bi grup var ya gamze eklemiştir seni... eklemediyse ben ekleyivereyim oradan oku kuzum neler neler vallahi :)
yok tatlım gamze eklememiş şimdi sen eklemişsin eline sağlık ordan okumaya çalışıyorum

yaa hm cim de arada öyle fazla bir kilo farkı yok senin boyun uzun benim boyum kısa o yüzden benimde acil bi kiloları vermemiz lazım da şu tatilde dikkat etmeye başlayıp luci gibi kampa mı girsem ne yapsam bir an önce artık kurtulmak istiyorum

zeynebim senin evi çok beğendim ama kendimde düşünemedim bende 2 canavar var çok beğenerek aldığım krem halılarımı bile kaldırdım bizim evde misafir odası kavramı yok ben de eşimde sevmiyoruz öyle olunca salonu kullanıyoruzz ee 2 erkek akşama kadar evde top oynayan hamur oynayan boyama yapan böyle düzenli evlere bayılıyorum

google amcaya bi bakayım katlamalı ayrı zebra ayrımıymış nilmiyordum

bak tatlım farklı bunlar..katlılar kaldırınca kat kat drape drape duruyor..ben daha çok seviyorum

yok tatlım gamze eklememiş şimdi sen eklemişsin eline sağlık ordan okumaya çalışıyorum

canım ekledim evet,, oh sevindim...neler neler paylaşılıyor orada acayip aktif ve motive edici bi grup öneririm takip etmeni

zeynebimin salon hakkaten şahane huzur verici ama ben de yapamam o kadar açık renk içinde... ikeadan bi köşe gibi :) baş olur mu o evle be kuzummm hep temizlik gerek...

Haklısın insanın evi gibi olmuyor doğrusu inş kısa zamanda yerleştirirsin herşeyin tatımm :)
Bence bunlar harika görünüyor tatlım. Çok seviyorum ben bunların eğer buna uygun yastık kumaşları da olursa çok şık durur

Ben 1-2 gündür pek aktif değildim ama bir sorun yok umarım brokolicim?:

Vardı ama şimdilik halletim gibi canım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…