Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy tatlım lambadaderlerin de acayip çeşitleri var... benim evde toplasan 20 farklı çeşidi vardır utanıyorum artık almaktan... boy boy yanyana 3 lü set olanları var tablo gibiler... bana tablo ve lambader demeyin kparım haaaa...dur google amcadan bakayım lambaderlerede bebişim

hmcim monet biraz solgun gecisli keskin gecisli istiyosn koy bi guernica ya da dali renkli dısında ben frida hastasıyım bi goz at derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmcim monet biraz solgun gecisli keskin gecisli istiyosn koy bi guernica ya da dali renkli dısında ben frida hastasıyım bi goz at derim

canım moneti ben de severim ama dediğin gibi solgundur onun tabloları... dali zaten hastesıyımdır deli dahim beniim ama fazla sürrealist istanbul temalı berjerleri olan bi odaya fazla gelebilir...fridayı ben de çok severim ama fridanın genellikle portre çalışmaları olduğunu biliyorum özellikle hasta yattığı yatağının üzerine koyduğu aynası ile srekli kendini çizmiştir...(kaşları da şahanedir ) şaka bi yana fridanın filmini de izlemediysen izlemeni öneririm beni etkileyen bir kadındr... ayrıca senlisli seraphine beni çok etkiler meyve ve çiçek tablolarıı şahanedir...ama ben pullockun soyut çalışmalarını ve farklı tekniğini de çok severim

bence isimli bir ressamın resmi edinilecekse imitasyondan ziyade puzzle yaparak asılmalıdır...diye düşünmekteyim....

Cidden anneleri yemek konusunda ikna etmek imkansız gibi bir şey sanırım. Benim annem moralm bozuk olsa bile bir şey yemedin ya ondan derdi
Menü gayet güzel olmuş bence afiyet olsun.

Kaptanım kurtulalım valla, bir şey değil de kendimi takımın demirbaşı gibi hissetmeye başladım artık.

Sevindim halletmene Brokolicim. İnsanın aklına bir şeyler takılınca zor oluyor valla. Ben de pek takıntılıyımdır. Bir şeye canım sıkkın ise mümkün değil başka şeylerle ilgilenemem çözmeden.

Amanın Lucim nerede duruyor onlar o kadar Şimdi sen bana bakarken yenilerini ekleyiverme koleksiyonuna

Dali'nin tabloları çok hoş duruyor kollontai'cim .. Benimkine göstereyim bakalım ne diyecek. Evde her şeyi bana bırakıyor ama tablo ve televizyon seçiminde her şeyini inceliyor. Geçen gece saatlerce tablolara baktık. Bu gece de moda girersek bakalım tablolara bol bol.

ayrıca bir öneri daha : ben önceden google a soyut resimler yazıp çıkan resimlerden -ki neler var neler... iyi bir baskıcıda büyük boy dijital baskı alıp çerçeveletirdim hem istediğim boylardaistediğim desende tabloya sahip olup evimin havasını değiştirir, hem de çok ucuza malederdim bu işi :)

Eki Görüntüle 1199292

yeni italyan stil lambaderlermiş ayyy çok hoşşşş :)

O değil de bu Zeynep'i evine ne güzel yakışır dimi Gerçekten güzelmiş modeli ben çok farklı modellere bakmışım.

Ahh sanatçı ruhlu arkadaşım benim ne güzel anlatmışsın da anlatmışsın ama ben resim konusundan bir haberimdir. Sadece bakar ve beğenirim. Eşimin hala içindedir güzel sanatlar, oturtur karşısına beni çizer Saatlerce okur araştırır ama biraz bile kapamadım ben çok uzağım Bu arada puzzle da mantıklı geldi bana hiç fena olmayabilir.

Amanın Lucim nerede duruyor onlar o kadar Şimdi sen bana bakarken yenilerini ekleyiverme koleksiyonuna

ayneeen içim gitmiyor değil... benim evde hiç avize yoktur canım tek aydınlatma şekli-her oodada lambaderlerdir :) bi koridor ve wclerde avize yer alır... yeri bile yoktur tavanda avizenin :)

Benim aklımda çerçeveletme değil de kanvas tablo var Lucim ama tabi bir anda fikrim değişebiliyor o da ayrı.

ayneeen içim gitmiyor değil... benim evde hiç avize yoktur canım tek aydınlatma şekli-her oodada lambaderlerdir :) bi koridor ve wclerde avize yer alır... yeri bile yoktur tavanda avizenin :)

Hadi ya Lucim, yeterli oluyor mu o şekilde ? Çok farklı bir hava kadar sanırım ben sadece dekorasyon amaçlı düşünmüştüm.

O değil de bu Zeynep'i evine ne güzel yakışır dimi Gerçekten güzelmiş modeli ben çok farklı modellere bakmışım.

seninkine de yakışır kuzum çok modern geldi bana bunlar....

canım benimmm, aşığım sanatın her dalınaa.... benim ki takıntı...moneti okurm mesela hakkındaki her bilgiye ulaşırım, resimlerini tek tek inceler, kimlerden ilham almış bakarım..karşıma renoir çıkar renoiri araştırır okur, filmini izler, ilham aldığı kişilere atlarım gibi sürer gider bu... sanat ve bilgi aşığı biri olarak benim de takıntım bu...daha fazla bilgi

Hadi ya Lucim, yeterli oluyor mu o şekilde ? Çok farklı bir hava kadar sanırım ben sadece dekorasyon amaçlı düşünmüştüm.

yok hayatım sürekli loş ortam ama ben ve eşim hastasıyız loş ortamın bi akşam sana foto çekip göndereyim, farklı ve mistik bir havası vardır evimizin.. ben de fazla modern şeyler sevmiyorum, klasik de olmayacak..özgün olmalı benim yaşayacağım evim :)

Tüm takıntılarımız öyle olsa keşke Lucim bence gayet güzel bir özellik. Bilgi edinmek, okumak her konuda güzel ama sanat olunca daha bir güzel.

Benim aklımda çerçeveletme değil de kanvas tablo var Lucim ama tabi bir anda fikrim değişebiliyor o da ayrı.

canvanslarda güzel ama çerçeveletme yapınca-ki acayip güzel eskitme çerçeveler var bak derim.. istediğin zaman istediğin resimle değiştirip farklı bir atmosfer oluşturabiliyorsun..kendin evde kolayca resim bile değiştirebiliyorsun...sürekli yeni bi atmosfer :)

Lucim sevinirim akşam nasıl olduğunu atarsan, hiç aklımda olan bir şey değildi ama şimdi düşündüm de hiç fena olmayabilir Heyecanlandırdı bu fikir beni. Prize takıyorsun değil mi bunları ? Hepsini birden mi açıyorsun nasıl yapıyorsun az ayrıntı almam mümkün mü ?

Evet bu da farklı bir bakış açısı bunu da düşenelim bir, çerçevelere bir bakıp nasıl olabileceğini düşünelim niye olmasın ..

sen hele vine geçip ayaklarını bir uzat o zaman diceksin özledim evimi diye

vallahi bende uzun süre evimden ayrı kalınca özlüyorum zaten evcimenim eşimde öyle çok çok fazla evde durmayız ama evimide çok özlerim hani

öncelikle tesekkür eder 2 çocuk annesi olarak söylediklerinde haklı olduğunu düşünüyorum.

benim en az 3 senem var o anları görmem için ( bir bebek dünyaya getirip büyütüp yürüyecek hale gelmesi süresii )

Bu nedenle şuan rahatım. Koltukların oturma ve yaslanma yerleri çıkabiliyor değiştirebilir boyatabilirim kaplatabilirm.

Bakalım bundan 3 sene sonra ki zevkim ne olacak.

Şimdilik evimin her yeri bembeyaz ve çok memnunum

bak bakkk

kanvas tabloyu bende severim. Bendede var ve cok hoş duruyor.

Derim valla hiç demem mi .. Şöyle kahvemizi yapıp karşılıklı oturup içmek en büyük zevklerim arasındadır. Artık bebek gelinceye kadar tadını çıkar sonra düşünürsün Zeynepcim sen de. Zor şey gerçekten çocuk olunca her şey. Şimdi kim görse bizi ohh rahatsınız siz çocuksuz diyor. Gerçekten çok rahatız yahu. Hiç düşünemiyorum çocuk sahibi olduğumuzu, hoş zaten düşünmüyoruz da.

atarım tabi canım resimleri... duruma göre değişiyor genellikle hepsini yakmam ama misafir gelecekse yakabilirim... çünkü gelenler fazla loş bulabiliyor ama salonumda ya 1 ya da 2 yakarım akşamları... hepsi prizlere takılı durur, anahtarlarından açar kaparım

Saçma mı olacak bilemedim kuzum ama kabloları çok ortada kalmıyor değil mi ?

Kızlar ben şimdilik kaçmak durumundayım, yemek yemeye gideceğiz, tekrar çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Görüşmek üzere ..

kabloları kamufle etmek gerek tabi :)) öptüm canım görüşürüz, afiyet olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…