- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.621
Ayy Lucim ne güzel şeyler var öyle, ben de bir girince tablolara bakmaya doyamıyorum resmen. Çok güzel duruyorlar.
Aksesuar olayları ile sonra daha ayrıntılı ilgileneceğim şekerim ama hiç aklımda yoktu lambeder tarzı bir şey. Bu klasik modellerinden diyorsun değil mi ?
hmcim monet biraz solgun gecisli keskin gecisli istiyosn koy bi guernica ya da dali renkli dısında ben frida hastasıyım bi goz at derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Kızlarrr :)
Dün ki menüm;
Sabah kahvaltıda;
* Bir kase süt içine 2 yk yulaf 10 adet kuru üzüm bir adet kayısı
Öğle yemeği;
* Mercimek çorbası ve yoğurt
*1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği;
* 2 yk pirinç pilavı
* birazda patlıcan yemeği
Annem burda yapıyor bütün ev yemeklerini annemin lügatında yemem ben bunu cümlesi yok herşeyi yediriyor :)
Akşamda yürüyüşe çıktık ailecek büfe de niğde gazozu görünce dayanamadım çoook severim :))
Uzun zamandır soda dışında asitli bişey içmiyordum uzun zaman sonra içtim niğde gazozu.
Bu ara işlerim çok yoğun hep koşuşturmaca görüşmeler filan derken yazamadım kızlar kusura bakmayın.
google amcaya bi bakayım katlamalı ayrı zebra ayrımıymış nilmiyordum
yok tatlım gamze eklememiş şimdi sen eklemişsin eline sağlık ordan okumaya çalışıyorum
yaa hm cim de arada öyle fazla bir kilo farkı yok senin boyun uzun benim boyum kısa o yüzden benimde acil bi kiloları vermemiz lazım da şu tatilde dikkat etmeye başlayıp luci gibi kampa mı girsem ne yapsam bir an önce artık kurtulmak istiyorum
zeynebim senin evi çok beğendim ama kendimde düşünemedim bende 2 canavar var çok beğenerek aldığım krem halılarımı bile kaldırdım bizim evde misafir odası kavramı yok ben de eşimde sevmiyoruz öyle olunca salonu kullanıyoruzz ee 2 erkek akşama kadar evde top oynayan hamur oynayan boyama yapan böyle düzenli evlere bayılıyorum
Haklısın insanın evi gibi olmuyor doğrusu inş kısa zamanda yerleştirirsin herşeyin tatımm :)
Bence bunlar harika görünüyor tatlım. Çok seviyorum ben bunların eğer buna uygun yastık kumaşları da olursa çok şık durur
Vardı ama şimdilik halletim gibi canım teşekkür ederim :)
ayy tatlım lambadaderlerin de acayip çeşitleri var... benim evde toplasan 20 farklı çeşidi vardırutanıyorum artık almaktan... boy boy yanyana 3 lü set olanları var tablo gibiler... bana tablo ve lambader demeyin kparım haaaa...dur google amcadan bakayım lambaderlerede bebişim
hmcim monet biraz solgun gecisli keskin gecisli istiyosn koy bi guernica ya da dali renkli dısında ben frida hastasıyım bi goz at derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım moneti ben de severim ama dediğin gibi solgundur onun tabloları... dali zaten hastesıyımdır deli dahim beniim ama fazla sürrealist istanbul temalı berjerleri olan bi odaya fazla gelebilir...fridayı ben de çok severim ama fridanın genellikle portre çalışmaları olduğunu biliyorum özellikle hasta yattığı yatağının üzerine koyduğu aynası ile srekli kendini çizmiştir...(kaşları da şahanedir ) şaka bi yana fridanın filmini de izlemediysen izlemeni öneririm beni etkileyen bir kadındr... ayrıca senlisli seraphine beni çok etkiler meyve ve çiçek tablolarıı şahanedir...ama ben pullockun soyut çalışmalarını ve farklı tekniğini de çok severim
bence isimli bir ressamın resmi edinilecekse imitasyondan ziyade puzzle yaparak asılmalıdır...diye düşünmekteyim....
Amanın Lucim nerede duruyor onlar o kadarŞimdi sen bana bakarken yenilerini ekleyiverme koleksiyonuna
ayrıca bir öneri daha : ben önceden google a soyut resimler yazıp çıkan resimlerden -ki neler var neler... iyi bir baskıcıda büyük boy dijital baskı alıp çerçeveletirdim hem istediğim boylardaistediğim desende tabloya sahip olup evimin havasını değiştirir, hem de çok ucuza malederdim bu işi :)
ayneeen içim gitmiyor değil... benim evde hiç avize yoktur canım tek aydınlatma şekli-her oodada lambaderlerdir :) bi koridor ve wclerde avize yer alır... yeri bile yoktur tavanda avizenin :)
O değil de bu Zeynep'i evine ne güzel yakışır dimiGerçekten güzelmiş modeli ben çok farklı modellere bakmışım.
Ahh sanatçı ruhlu arkadaşım benim ne güzel anlatmışsın da anlatmışsın ama ben resim konusundan bir haberimdir. Sadece bakar ve beğenirim. Eşimin hala içindedir güzel sanatlar, oturtur karşısına beni çizerSaatlerce okur araştırır ama biraz bile kapamadım ben çok uzağım Bu arada puzzle da mantıklı geldi bana hiç fena olmayabilir.
Hadi ya Lucim, yeterli oluyor mu o şekilde ? Çok farklı bir hava kadar sanırım ben sadece dekorasyon amaçlı düşünmüştüm.
seninkine de yakışır kuzum çok modern geldi bana bunlar....
canım benimmm, aşığım sanatın her dalınaa.... benim ki takıntı...moneti okurm mesela hakkındaki her bilgiye ulaşırım, resimlerini tek tek inceler, kimlerden ilham almış bakarım..karşıma renoir çıkar renoiri araştırır okur, filmini izler, ilham aldığı kişilere atlarım gibi sürer gider bu... sanat ve bilgi aşığı biri olarak benim de takıntım bu...daha fazla bilgi
Benim aklımda çerçeveletme değil de kanvas tablo var Lucim ama tabi bir anda fikrim değişebiliyor o da ayrı.
yok hayatım sürekli loş ortam ama ben ve eşim hastasıyız loş ortamın bi akşam sana foto çekip göndereyim, farklı ve mistik bir havası vardır evimizin.. ben de fazla modern şeyler sevmiyorum, klasik de olmayacak..özgün olmalı benim yaşayacağım evim :)
canvanslarda güzel ama çerçeveletme yapınca-ki acayip güzel eskitme çerçeveler var bak derim.. istediğin zaman istediğin resimle değiştirip farklı bir atmosfer oluşturabiliyorsun..kendin evde kolayca resim bile değiştirebiliyorsun...sürekli yeni bi atmosfer :)
Aynen şekerim, insanın evi gibisi yok valla, aç değiliz açıkta değiliz şu an, hatta fena da olmuyor, ev işi yok yemek derdi yok ama insan evini arıyor ciddi ciddi. Ben zaten tatile bile gidince yatağımı arayıp 1-2 gün uyuyamam.
zeynebim senin evi çok beğendim ama kendimde düşünemedim bende 2 canavar var çok beğenerek aldığım krem halılarımı bile kaldırdım bizim evde misafir odası kavramı yok ben de eşimde sevmiyoruz öyle olunca salonu kullanıyoruzz ee 2 erkek akşama kadar evde top oynayan hamur oynayan boyama yapan böyle düzenli evlere bayılıyorum
ayrıca bir öneri daha : ben önceden google a soyut resimler yazıp çıkan resimlerden -ki neler var neler... iyi bir baskıcıda büyük boy dijital baskı alıp çerçeveletirdim hem istediğim boylardaistediğim desende tabloya sahip olup evimin havasını değiştirir, hem de çok ucuza malederdim bu işi :)
Benim aklımda çerçeveletme değil de kanvas tablo var Lucim ama tabi bir anda fikrim değişebiliyor o da ayrı.
sen hele vine geçip ayaklarını bir uzat o zaman diceksin özledim evimi diye
vallahi bende uzun süre evimden ayrı kalınca özlüyorum zaten evcimenim eşimde öyle çok çok fazla evde durmayız ama evimide çok özlerim hani
öncelikle tesekkür eder 2 çocuk annesi olarak söylediklerinde haklı olduğunu düşünüyorum.
benim en az 3 senem var o anları görmem için ( bir bebek dünyaya getirip büyütüp yürüyecek hale gelmesi süresii )
Bu nedenle şuan rahatım. Koltukların oturma ve yaslanma yerleri çıkabiliyor değiştirebilir boyatabilirim kaplatabilirm.
Bakalım bundan 3 sene sonra ki zevkim ne olacak.
Şimdilik evimin her yeri bembeyaz ve çok memnunum
bak bakkk
kanvas tabloyu bende severim. Bendede var ve cok hoş duruyor.
Lucim sevinirim akşam nasıl olduğunu atarsan, hiç aklımda olan bir şey değildi ama şimdi düşündüm de hiç fena olmayabilirHeyecanlandırdı bu fikir beni. Prize takıyorsun değil mi bunları ? Hepsini birden mi açıyorsun nasıl yapıyorsun az ayrıntı almam mümkün mü ?
Evet bu da farklı bir bakış açısı bunu da düşenelim bir, çerçevelere bir bakıp nasıl olabileceğini düşünelim niye olmasın ..
atarım tabi canım resimleri... duruma göre değişiyor genellikle hepsini yakmam ama misafir gelecekse yakabilirim... çünkü gelenler fazla loş bulabiliyor ama salonumda ya 1 ya da 2 yakarım akşamları... hepsi prizlere takılı durur, anahtarlarından açar kaparım
Saçma mı olacak bilemedim kuzum ama kabloları çok ortada kalmıyor değil mi ?
Kızlar ben şimdilik kaçmak durumundayım, yemek yemeye gideceğiz, tekrar çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Görüşmek üzere ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?